Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojtdm vsetky 🙂 som tu nova.. No,citam ze nie len na mna pride taka neskutocna unava ze nic nevladzem.toci sa mi hlava a musim si lahnut. Dokina ma dala na pn,mala som bolesti,ziadne vychadzky tak len lezim doma.
ja sme budem asi chodit tak ale baby ktore niekam odchadzaju ta im hlavne prajem lebo sa tu ukazu a v pondelok ale aj vam vsetky zelam!ale sa to tu vyprazdni ked polovica z vas odchadza 🙂
teruska vitaj, tak ti s nami aspoň bude doma veselšie a rýchlejšie ti ubehne čas 🙂
askorka a ty si si včera čo dala do čaju, že ste toto všetko zmákli za jedno poobedie, mne stačia 1-2 obchody, ten vydýchaný vzduch a už letím von 😉
daakujem. Aj by som isla na chvilocku von na vzduch,ale nemam vychadzky..
ale bojim ze mi pride kontrola..tak to vydrzime doma do dvanasteho,vtedy mam poradnu,snad mi da vychadzky.
no hej lebo v tescu sme sa dlho nezdrzali a v tescu sme videli concord neo a nezdal sa mi prave najpohlnejsi 😒
teruska ale vo fotobloku mas ze si v 14. tt 😅 tak ako?
no dobre ranko....pusinqa ja tiez taky negazdinkovsky typ....cize mame nieco spolocne... 😉 😉 😉
tonicka si ma potesila , ze mas doma bordel ,ako v tanku...ja mam rada take vynimky...naco upatane...potom sa uprace...ja som zdrhla na slovensko a mam pokoj a tu mi je jedno co a ako...mamina navaria fajnovucko napece... 😵 😵 😵
jake zle pocasie je dneska to ma co byt????
peknu velku noc vsetkym...... 😉 😉 😉
ozaj teruska vitaj....sme narovnako.....14tt a TP 3.10.....vsetko dobre..... 🙂 🙂 🙂
no,som 14tt nepochopila som celkom otazke. Dvanasteho mam ist do poradne ku dokine. vydrzime som myslela ja a drobcek v brusku 🙂
kathi 76 dakujem. Tak to mame rovnako🙂 drzkam palceky a secko dobre.
kathi76 no veru take pocasie 🙂
ahojte babulky ako sviatkujete? 😵
ja sa stazovat nemozem ideme k babke na obed tak nevariime 😉 😉 😉
v stredu som bola v poradni mam prve fotecky nasich drobcekov 😅 strasna radost bola na ne pozerat ako tam skakali jeden cez druheho, kyvali nam, usmievali sa 😉
uz maju 5 cm a obaja su v poriadku aj to NT, ze maju ok jeden to ma 1,8 a druhe 1,9 mm som sa aj pytala ze co sa to vlastne meria a povedala ze hrubka kosticky na krku,,,,termin nam trosku posunula na 19.10. ale povedala ze pravdepodobne tu uz budu skorej ked su dve 🙂 🙂 🙂
aj krvicku maju tiez Rh pozit. ako ja tak zatial vsetko super
Postahujem foto a hned vam aj ukazem nase malicke lasky 😵 😵 😵
ahojte tehulienky. ako sa máte? ja dnes oddychujem, poobede ideme trošku na nákupy....
inak minule ste sa bavili o tom oznámení zamestnávateľovi, že ste tehotné... tak tu som niečo našla, celkom zaujímavé 🙂 :
ahojte baby, ako sa tu máte? u nás zasa nasnežilo 😠 ale dúfam, že to čoskoro zíjde. Prajem krásnu veľkú noc. Paa 🙂
ahojte babenky...jeden den som tu nebola a vy ste tolko toho popisaly,ze nemam sancu to vsetko docitat... 😝
vcera som na kontrole dopadla dobre...vsetko je uz tak ako ma byt...hematom tam neni a placenta sa uz o trochu posunula.... 😵 sice musim nadalej sa setrit ale uz mozem chodit aj na prechadzky... 😵
vcera sme boly na nakupoch vsetky tri obchodne domy v insbrucku sme obehaly.... 😀
a v noci mi isla hlava vybuchnut od bolesti a triasku som dostala a par krat som sa bola porozpravat zo zachodovou misou....no co uz.... 😅 to mi asi s toho zle bolo ,ze som bola vycerpana s tych obchodov co sme cely den behaly... 😝 ,lebo dnes som znovu fit 😎
kupila som si jedny nohavice a tri tricka... 😎 tak sa vytesujem 😀
a zachvilu idem papat moje oblubene jedlo vysmazany syr s hranolkami....mnamky... 😀 😵 😉
jankaa super že drobci sú v pohode
miroslava kde u vás to nasnežilo? veď tu na dolniakoch slnko svieti, voda láka ... 🙂
matamisi vidím že si to s tými prechádzkami vzala zhurta a obehala všetky obchody, ideš čo to dá že 🙂
a inak že sviatky som skoro 2 hoďky vypekala palacinky, lebo veď pôst nie, malá čo inak zje jednu, pác ho štyri zmákla, manžel sa smial že nemäsové nech mu spravím aspoň 16, cesto som robila na 2 krát, piekla som na 2 horákoch, ale my máme na palacinky taký blbý sporák, musím pomaly, minule som jedno cesto od nervov vyliala, teraz sa aspoň dalo urobiť ich, už som myslela že mne ani neostane
ale porazila som ich, obaja sa najedli a ja s ringlótkou malou chúďatko pri sporáku uvarenou a ešte sa zvýšilo, už nechceli že nevládzu 😀
jankaa už som mrkla aj foto aké parádne bábence, to ozaj máš na čo pozerať
renatka dobrý článoček o tom oznamovaní tehotenstva
jani, gratulujem ku krásnym fotečkám a novým zážitkom... vidieť, že sa u teba drobčekovia majú dobre 🙂
no pospala som si trochu s malým a ešte vydržať do večera nech môžem ísť zase spať 😝 kočky už mi je do plaču zo seba čo mi je nanič. narýchlo som zbúchala nejaký obed a už som ho nestihla ponaberať do tanierov a letela som na WC urobiť miesto 😖 potom som od únavy skoro zaspala prevesená na tej mise, len tatko s Majkom ma prebrali keď ma prišli pozrieť čo tam tak dlho robím. chudiatko Majko prišiel ku mne a ma hladkal po tvári a dal mi pusinku na líčko, zlato moje 😵 hlava ma príšerne bolí a stále plný nos. mám chuť sa už zastreliť. pomoooooooooc! poraďte niečo, nejaký domáci liek alebo čo 😒 ozaj a ako je to s Paralenom v tehu? tuším že sa môže od bolesti a horúčky. ale asi ten klasický, nie Paralen Plus, že? lebo ten mám doma a tam píšu že sa nesmie, tak neviem...
pusinqa- mnam aj ja by som si dala taku palacinku, mne by uplne stacili aj dve a bola by som najedena 😵
dakujem vam za drobcov, ze sa fotecky pacia: ked sa tak snazili 🙂 🙂 🙂
amadora- paralen plus sa nesmie ale ten klasicky ano, ale poradim ti: ja som bola minuly tyzden chora,,hlava ma bolela a hrdlo ani nehovorim nechcela som si dat ziadne lieky ale nakoniec som si dala jeden paralen+2 dni rano a vecer som si davala sumive Calcium Neo (perfektna vec) na druhy den zdrava 😉 teraz mam tie sumive tabletky stale pri sebe a ked citim ze by mohla nejaka choroba zacinat jeden vypijem a viem, ze z choroby nic nebude
ja som zas mala vcera iny problem: strasne ma cely den bolela hlava ale taku bolest som este nikdy nezazila som nevedela o co moze ist a som si zmerala tlak ze : 100 na 60, tak som vyluchala liter vody,isli sme sa prejst a bolo trochu lepsie
neviem co mam s tym tlakom robit lebo aj ked stale pijem tak je to take ako kedy
Jankaa a to celý paralen či len polovičku? Ako sa to berie? A to Calcium Neo nepoznám čo to je 😅 Zajtra behnem do lekárne a kúpim si. Lebo už som fakt nešťastná z toho, som úplne neschopná a najradšej by som zaspala a zobudila sa až keď mi bude dobre 😝
ahojte tak ja som dopiekla rybky,kasu, aj kolacik trosku neskorsi obed,ale co uz🙂 idem si oddychnut
amadora- ja som si dala cely, ale tak ze jeden paralen na den,,,,calcium povedz v lekarni, ze sumive tabletky calcium neo, ani to neni moc drahe a z mojich skusenosti ti hovorim, ze pomoze rano a vecer jednu tabletky si rozpustis vo vode( ako celaskon) aj to celkom fajn chuti
viem ake to musis mat ked mas aj Majka si nemozes len tak lahnut kedy sa ti zachce 😒
Ahojte 🙂
Včera som sa k vám nedostala,lebo nám tu vypadol net...To asi preto,lebo tu celý deň snežilo a fúkalo a teplota asi ta -10 stupňov.Neviem,kedy konečene príde jar aj tu...Dnes som to konečne oznámila aj šéfke,tak mi odľahlo.Potešila sa 🙂Inak tie nevoľnosti sa dnes o malý kúsok zlepšili 😉Ako vám závidím sviatky doma,júúúj a tie dobroty.ja si to vychutnám až budúci rok 😉Moje sviatky budú pracovné 🙂
Teruska 23 vitaj 🙂 🙂 🙂
Prajem vám krásne veľkonočné sviatky tehuľky,veľa vody,šibačov a hlavne si užite to ničnerobenie 🙂 🙂 🙂
ahojte kocky...s tou neskutocnou unavou to poznam a ked sa musim premahat a postarat sa o maleho..hruza tiez niekedy mam vsetkeho plne zuby a uz neveim ako dalej..dnes som bola po tyzdni na velkej...aj cipok som si musela dat..ani psyllium uz nezabera ja sa z toho vsetkeho zblaznim asi...esteze ze ten drobcek v bruchu dava o sebe znat...a vystaraja cele noci..lenze to mi na kvalitnom spanku neprida..navyse muz zacal chrapat asi nieco na neho lezie..a ja som rano ako zbity pes ☹
baby stou unavou je to naozaj strasne,ved so mnou by som ani ja nevydrzala zit 😖 chudak moj drahy s malou len kukaju na mna ked mam znicoho nic zachvat zurivosti,potom sa hned na to smejem a na zaver si poplacem lebo mi je ich luto ze ma musia strpiet aj s mojimi nervami 😠 🙄

ahojte, zienky, ja dnes odchadzam na velku noc k rodicom takze sa tu ukazem naskor v pondelok. A prajem pokojne a milostiplne sviatky....