Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no amadora ty máš teda veselé sviatky, nech sa čím skôr vyzdravieš. ja sa tiež cítim ako zbitý pes, taká som za posledné 3 dni unavená, služobka, upratovanie, varenie a nákupy no som grogy, len mne sa zas nedá spávať, takže som len unavená a zničená. ale zas pokrok minule som sa zobudila v noci klasika že mi je zle a vravím sama sebe: kašlem na to že ti je zle, ja nevstávam, potrebujem sa vyspať a aj sa mi podarilo zaspať, ale to bola raritka
jankaa to 2 palacinky by ti stačili?
Pusinqa no veru som sa tešila na tie sviatky dva mesiace, tak to za to 😠 A ja cez deň sa vyspím ako batoľa, ale v noci otras, vrtím sa ako s mrľami v zadku a nie a nie si nájsť miesto, do toho stále na WC, no radosť 😝
ahojte babmbulky, tak mne sa veru nechce spať, tak ponocujem. dnes sme boli na tých nákupoch a mám taký super pocit... kúpili sme si ďalší notebooku, ten budem mať čisto len na prácu, tak som rada, lebo si ho po tej makačke zaslúžim a jeden klient ma nečakate vyplatil takou sumou, že som skoro na zadok padla... vraj bol nadmieru spokojný, tak sa tešákujem 😀 tiež som si kúpila externý hardisk a mini-mini myšku 🙂
no a behla som aj do newyorkeru, tak som si kúpila 6ks oblečka a vyšlo ma to len 30€, lebo tam mám kamoša, ktorý mi dal na to veliké zľavy, tak sa teším aj z tohoto. kúpila som si také legíny - imitácia riflí, dolu na zips a hore na gumičku, takže super a tiež aj rifle na gumu. sú mi super obtiahnute, ale vôbec netlačia ani na brušene, no a potom ešte 4 tričká predĺžené, niečo mám aj v albumíku, ale to som sa fotila, hlavne kvôli brušku.
inak píšem si tu sama so sebou, tak asi pôjdem búvať, lebo aj mangelíkovi tu asi ten notebučik moc svieti do očí. tak teda brúúú noc 😵
inak, zase vás nestíham čítať 😅
nie renatka ja som bola dneska pozriet nocnu nitru tak ta este citam...ale zajtra to nedospim to viem uz teraz... 😖
inac ty mas uz take pekne bruseno?fiha....mne nic neni vidiet skoro jako pri prvom...ale nevadi mi to....
tak dobru nocku.... 😉
renatka no pekne si nakúpila, veď si treba občas urobiť radosť
kathi ty zvládaš aj nočnú nitru, to máš teda výdrž 😀
mne bolo v noci zle, ráno som sa už od zúfalstva rozplakala už ma to nebaví ako mi je stále zle, ale veď hádam už len chvíľku 😒
serus ludkovia 🙂 srdečne vás všetkých pozdravujem 🙂 😀 😀 😀 😀 hned ráno
ale mne sa zase nič nechce. zo psom vyšleme von pánečka a panička si v klude uprace a navarí. ale netuším čo. hore ste písali o palacinkách. normálne sa mi aj slinky zbiehajú
ahojte, ja len v rýchlosti, konečne mi je lepšie tak sa teším 🙂 mám vyriadené, bežíme na nákup a potom šup šup piecť koláčik a robiť šalát 🙂 peknú sobotu želám
dobré ráno bambulky.
kathi, tak to som rada, že som nebola sama v noci... aspoň nemám výčitky svedomia, že som dlho buntošila... no ja veru mám brušisko, na váhe som nepribrala nič moc, ale za to brušeno narástlo poriadne. a čo si bola žúrovať včera?
jaj baby, mňa dnes prvý krát, čo som tehotná, zobudil v noci hlad. som sa zobudila o 3:00 ráno na to, že mi strašne vyhrávalo v brušku, tak som sa normálne išla dolu najesť. usadila som sa v obývačke a tlačila som fašírky do seba 😝 a to som pri tom večerala o pol dvanástej... no a ráno som sa o pol ôsmej zobudila na to, že musím ísť zase jesť... no teda, ten náš drobec bude asi hladoš poriadny...
amadora, som rada, že ti je už lepšie. moc to zase nepreháňaj s tým pečením... ja dnes uvarím len niečo rýchle, ostal nám obed ešte od včera a ja nepečiem, lebo k nám šivači moc nechodia, skôr chodíme my po návštevách - maminke a svokre, takže ja len údenú rolku nachystám, vajíčka a chren... takže dnes sa budem asi celý deň babrať s novým počítačom 😎
ahojte vy mate teda vydrz do rana byt hore...ja kazdy vecer zalahnem o 10-tej a hned zaspim...
renatka pekne tricka.Ja som take dlhe v NY nevidela a bola som tam pred tyzdnom, ale v Trnave.Este som si hovorila ze same kratke tricka, co uz dlhe vysli z mody?
no babulky majte sa tu krasne oddychujte ja odchadzam a pridem v pondelok vecer, ideme si trosku odyychnut do jedneho penzioniku pri Modre...nechcelo sa nam trepat az niekde na oravu ani zostat doma tak sme spravili kompromis..
papa zatial
Renatka tak to máš riadny apetít teda 😀 A ja tiež nejdem nejako preháňať, na obed len na rýchlo halušky a poobede si v kľude upečiem jeden koláčik a večer spolu s tatkom spravíme zemiakový šalátik a zajtra rezníky 🙂
Jankaa inak bola som v lekárni a že ten Calcium Neo sa vraj už nevyrába 😕 Dala mi nejaký od firmy Generica (tuším) a volá sa to Calcium + Vitamín C 1000mg a že vraj je to to isté len silnejšie. Pozerala som to na nete len neviem či som to dobre našla, tam to dokonca odporúčajú tehotným a že 1 tabletu denne. Tak dúfam že tým nič nepokazím keď to budem brať 😅
no ja som sa už pustila do šunky. včera som mala strašnú chuť ale ked bol ten pôst...a večer mi volala sesternica a tá hovorila že tehotné majú výnimku. no tak som si dala teraz aj s chrenom a všetky dutiny mám prečistené 😀 😀 😀
pusinqa zladam aj nocnu nitru vies ked som tu raz za cas...tak by som vsetko chcela postihat naraz.... 😉
a nemaj vycitky svedomia mne bolo od 6tt tak zle, ze ked som lezala uz 7 tyzden na gauci a stale nijake zlepsie tiez som od zufalsva plakala jak decko...uz som to nezvladala a hlavne zato , ze ja som taka akcna ja som neni gaucovy typ.... 😒
ale uz to pomalicky prechadza a hlavne vecer som jak znovu zrodena.... 🙂
renatka bola som na veceri s kamoskou lebo treba hodit rec aj bez deti....a potom som sa zatulala na pumpu a tam som vykecavala do pol druhej rana...ale uz ma aj na spanie bralo....takze tak ale do baru ma netaha...tam samy napity a vsetci urcite fajcia to ja nemusim, nefajcim uz 7 rok a je to tak dobre si myslim....nejdes sa so mnou dneska ty tulat? 😵
amadora to je aj naše obľúbené sobotné jedlo aj my sme dali bryndzáky, už po nich len spokojne odfukujeme 😀
kathi to máš pravdu, to poznám, keď prídem domov, zakecáme sa s kamoškami, manžel volá že kde som o jednej v noci a mne sa ani nezdá 😉
jankaa inak s tým tlakom by to mohlo pomaly prejsť, v tehu sa postupne skôr zvyšuje, ja som tiež jedine vtedy mala ok tlak, inak mám nízky a zvýšený cholesterol ktorý mám inak v norme 😅
renatka vitaj v klube nočných jedákov, ale že fašírky, nemáš chybu 😝
Pusinqa len môj malý ma s nimi dnes ohrdol a išiel spať bez obeda 😠 Ale to bude tým asi že si museli s tatkom ešte o 11:00 pochutnávať na pečenom kuriatku čo nám ostalo zo včera 😀
ahojte vobec nestíham s vami..dnes som po dlhej dobe zvracala..ale zle mi nebolo jednoducho som len vstala ráno nejak sa mi žalúdok potočil a bolo. a potom bolo ok.
Renatka ty máš teda bruško..také chlapčenské mi príde 🙂 ja teraz čakám druhé a zatiaľ iba také maličké mám a vraj druhé vidieť skor 😀 a to som pritom vychrtlík som myslela, že hneď to bude vidieť ale veď za chvíľku aj to bude.
Drobec buva teraz sme veľa vonku preto nemám ani čas písať. My sme dnes mali kapustnicu zo včera, a syn morčacie prsia so zeleninou a zemiakmi.
na Velkú noc nepečiem aj tak budeme u naších a potom by sa to nepojedlo. no idem niečo porobiť kým drobči buva aby sme potom mohli ísť von!
Amadora a ľubi ti drobec halušky? lebo tomu mojmu som raz skúšala a nie a nie...tak jemu vždy robím s cottage syrom to mu ako tak chutí. 😅
Kočky muž si dnes strihal nechty a ja ako som ich videla potom v koši keď som šla niečo vyhodiť... no neviem prečo ale som sa s prepáčením zgrcala jak bačovo šteňa Muž sa na mne uliať ide
Mobilo môj Majko je šrotovník, on zbodne všetko čo pred neho postavím 😀
pusinqa- tak tak 2 by uplne stacili 😉
amadora- v lekarni ti povedali ze sa uz nevyraba? ja neviem o tom lebo si to stale kupujem, mozno stare zasoby este maju,,,,no ked hovorili ze to je to iste tak vyskusaj a potom napis ci pomohlo 😉
my sme dnes mali tiez nakupny den som si kupila take balerinky strasne pohodlne kozene lebo nemam co k leginam, v dm kremik na brusko, isli sme okolo nechtoveho salonu a moj drahy povedal ci si nechcem ist dat urobit nechtiky,,,straasne som sa potesila lebo mi teraz pekne rastu tak som si dala svoje urobit s gelom a pekne mi ich ozdobili, za hodku som ich mala spravene 😵 😵 😵 aj drahy si nakupil sustakove supravy,tenisky,tricko,ponozky 😀
a po ceste domov sme si dali pizzu 😝
teraz by som si dopriala uz len nejaky dobry kolacik 😝
Ahojte bambulky,
ja som uplne hotová...ráno som išla do mesta, lebo som si potrebovala kupiť silonkové ponožky a ešte nejaké drobnosti. Pri pokladni ma tá ťava otočila, že ona mi nemá vydať z 50-tky, že nech to vyložím naspäť,tak som na ňu vygulila oči...ved to nie je môj problém, že nemá drobné a ešte jej mám robiť posluhovačku, tak som pleskla dverami keď som odchádzala že ešte cez výklad na mňa hodila vražedný pohlad 😠
No a ja som práve teraz dovarila a dopiekla konečne, lebo zajtra prídu tí svokrovci. Strašne ma bolia nohy ☹
A včera som teda tiež nevydržala držať pôst, malinké si pýtalo mäsko a tiež mi teta povedala, že nech sa neopovážim mu nedať, že tehotné majú výnimku a mám si dať, tak mi nebolo viac treba a šunku som už včera tlačila 😀
A dnes mi manželík doniesol zmrzlinku mňam, tak som sa zase naválala 🙂
Inak dnes je vonku krásne, aj som sa chystala na prechádzku, ale som strašne unavená ☹
Renatka: krásne tričká si si pokupila. A tie rifliky som skušala tiež a zobrala som si vtedy iba jedny čierne, ale asi tam ešte zbehnem a ešte nejaké kupim. A tričko mi dnes prišlo z Bon prixu, normálne som bola prekvapená aké peknučke 🙂
Maťka no asi by som ju poslala voľade 😠
Amadora aj moj je práve šrotovník od je stále hladný a keď niekoho vidí jestť musí aj on...akurát tie halušky mu moc nechutia bryndzové asi sú moc slané..lebo ja mu stále varím tak nejak neslano a zdravo asi preto to nechce.. 😅
dnes sme boli poobede vonku ma unaháňal..bože on mi stále uteká on fakt nevie behať ...som ho nechala a hovorím si neuvidí ma príde...no to určite zašiel za roh som začala šprintovať a on sa na mne metal už skoro pri ceste bol..trdlo moje 🙂
robím si zemiaky a dám si s mliekom mňam sa teším a som rada, že mlieko mi ide na chuť, lebo v poslednej dobe mi z neho vždy prišli blbo
Mati ja mám tiež traumu, keď idem z 50 eurami do obchodu .. raz som bola normálne som nakúpila dávam 50 euro a predavačka začala na mňa zjapať, že oni nerozmieňajú..ja som nechápavo na ňu pozrela, že veď ja kupujem..a ona že možem také divadielko hrať na koho chcem, že nie na nu ..krava skoro ma trafilo ale vydala mi..odvtedy posielam s 50 len muža jemu si nedovolia 😀 veď čo mám robiť, keď mi ten bankomat dá 50 niekde ju musím rozmeniť..
ahojte, tak sa znovu hlásim. dnes som plánovala len navariť a venovať sa môjmu novému noteboočiku, ale prdlajs... navrila som si moju obľúbenú balatónsku špecialitu, dovtedy som jedla asi 4-krát... odvtedy 3-krát. neviem čo dnes mám... a to sa ešte deň neskončil 😀 no a potom ma chytila upratovacia mánia... tak som všetko zasa luxovala, tak ako minulú sobotu, narobila som sa ako kôň a teraz ledva odfukujem 😔
magdalenočka... v NR sú dva NY, v tom menšom tiež nemali veľa predĺžených tričiek, ale v tom väčšom kopu, len sa mi nechcelo toľko toho skúšať, lebo aj mangelík bol so mnou a už som ho dosť nudila... a dokonca tam boli jedny, také šatičky, ktoré sa super hodia pre tehuľky a musia určite krásne zvýrazňovať bruško... len ja som ich už na to moje brušeno nenavliekla... a zas velikánske číslo mi lietalo na iných častiach 😎
nanulík... o tej výnimke s tehuľkami som aj ja počula a včera som sa toho aj držala, lebo hneď ráno som si capla kusisko slaniny a až potom som si uvedomila, čo je vlastne za deň 😀
kathi... super nápad s tým nočným túlaním, ale ja som sa dnes dorazila s tým mojím upratovacím šábesom... ale niekedy by sme mohli... keď nebudem mať mangelíka doma, aby som nemala výčitky, že ho nechám v posteli samého 😎 spravíme zoznamovaciu nočnú akciu nitranských októbroviek 😉
pusinqa... veru fašírky v noci boli... som ich v piatok narobila plný najväčší hrniec, čo v domácnosti máme, lebo som to trošku neodhadla s mäskom, keď som ho mlela... no a nakoniec mi nechutili... ale túto noc, som na ne dostala takú chuť, že som asi celé schody zaslintala, kým som do kuchyne prišla 😝
mobilo... veru všetci mi typujú chalaniska, iba môj mangelík je presvedčený, že splodil malú Emku 🙂
mata.... aj ja som aj tie čierne chcela, ale už mali len väčšie veľkosti, tak smola, škoda, tie boli peknučké...
mmm baby... bryndzáky spomínate... slintáááám 😝
Renatka ja keď som čakala Michala tak všetci, že to bude chalan a moj muž stále videl Karinku... a potom bol so mnou na sone to už tak tesne pred porodom a tam mu povedali, že podte sa pozrieť na Vášho syna 😅 on sa na mna pozeral, že či naozaj 😀 chcel viac dievčatko, ale keĎ sa narodil povedal, že to je úplne jedno čo to je je to pre toho rodiča celý svet hlavné je zdravie a teraz nám to je úplne jedno ale chcela by som to už vedieť 😲
mobilo, presne tak... aj nám je to jedno, hlavne aby sme mali zdravučké živé striebro doma. 🙂 to už sú len také tipovačky, že kto bude mať pravdu... aby sme sa tých pár mesiacov, kým to nevieme, nenudili 😎
Cafte. No ja mám dosť nejedle dni, len salat a mrkva mi ide na chuť, sa dnes zo mna smiali, že som zajac 😀 no a styku peniazmi ja chodím zo 100 EUR..... A už mi je jedno ako sa tvária poviem bohužiaľ menej mi manžel nechcel dať 😀
no idem ja do postele za anjelikom a idem sa tešiť na ráno- príde tatino z práce 😉 dobrú nocku
Renatka ale podľa mňa chalan ja som mala tiež také bruško proste len bruško....pekné do hora špicaté a inak som mala všetko po starom, keby som nemala bruško kľudne som mohla nosiť aj netehu nohavice 😅 a zo zadu som vraj vobec nevyzerala tehotná 🙂
a inak spávať ja teda možem syn ma tak unaví, že zaľahnem a spím do rána 😀 ale to bude aj tým, že rok a pol som nespala viac ako polhodku v kuse tak teraz čerpám aj do zásoby, keby náhodou aj druhé chce byť také 😅 😅 veď sa dosmejem keď bude 😀
kočky nemám doma nič od kašla len Mucosolvan Junior a tam píšu že v tehu len po porade s lekárom. myslíte že by som si mohla dať na noc nech ma neudusí keď si ľahnem? nejako mi to všetko stieklo do krku a brchcem ako tuberák 😝

no ja tiež v noci nemôžem spávať. túto noc som bola hore asi 10 krát 😝 každú chvíľu cikať a fúkať nos 😖
inak môj drobček ma pred chvíľou nechtiac kopol dospodu bruška ☹ dúfam že bábo bude v poriadku 😒