icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tonicka
3. apr 2010

Amadora, určite môžeš

renatka9
3. apr 2010

mobilo, aj ja podľa toho usudzujem, teda ja si myslím, že to bude chlapec, už od kedy som koľajničky na testíku zbadala, ale myslím, že bruško tomu nasvečuje 🙂

whitelily
4. apr 2010

😅

kathi76
4. apr 2010

renatka uz mam abstinenncne priznaky ...chyba mi spanok...dneska som zase dosla o druhej ,ale uz zajtra nikde nejdem...slubujem.... 😔 😔 😔
a musime to asi odlozit moja vo stvrtok idem naspät do nemecka...dojdem koncom maja zase..... 😵

kathi76
4. apr 2010

whitelily je aka dobra pichne sem rano o pol tretej len smajlika.... 🙂 🙂 🙂

kathi76
4. apr 2010

baby kam mi zmizla fotka z profilu?????este vcera tam bola a teraz tam ta tetula je, to co je??? 😠
ja som tam mala fotu malej....to je ina drzost...si len tak zmizne... 🙄

nanulik
4. apr 2010

bré ránko 🙂

kati podla adminov tam máš byť hlavne ty alebo ked chceš dieťa tak tam musíš byť tiež

nanulik
4. apr 2010

inak mne bolo včera večer statočne zle 😒 normálne som nemohla nič zjesť 😒 tak teraz dobieham jogurtom a bebe keksami

mata2121
4. apr 2010

Dobré ránko.

Ja som tuto noc nejako nemohla spať. V poslednej dobe sa vôbec neviem uložiť a nájsť si polohu a každé ráno sa zobudím s bolesťou brucha, ako keby bolo natiahnuté ☹ a to na brušku nespávam vôbec.
A ešte ma dnes od rána hlava bolí ale príšerne. Zvykla som si dávať ibalgin, lebo to bolo to jediné čo mne zabralo, teraz neviem čo robiť ☹

ikon
4. apr 2010

ahojte,

baby kedy budeme citit (druhorodickyˇ) prvé pohyby? vraj už okolo 15-16 tt....joj ale sa tešííím. Pri Adamkovi som cítila až v 20 tt

tinkarisko
4. apr 2010

Ahojte aj ja sa pridavam.
🙂

nanulik
4. apr 2010

mata daj si paralen. doktor mi povedal že to sa môže. samozrejme nie často. inak ani ja sa neviem uložiť. spávala som na bruchu a teraz si tlačím na kopčeky a bolí ma aj chrbát. tak než zaspím otáčam sa ako kura na grile 😒

inak ja som bola v kostolíku. a poviem vám že vnútri neskutočný smrad 😝 a ked mi už bolo všelijako len dobre nie tak som vyšla von a tam strááášná zima 😖

kathi76
4. apr 2010

nanulik to uz jaka haluz, ved moja mala je moja mala...no nie....to jaka hovädina, ze ja si tam mam dat fotku len moju...som sklamana....

no inac ten bol dobry nanulik, ze si otacala jak kura na grile.... 😀 😀 😀
ty si zo zlatych moraviec?...som bola minuly tyzden.... 😉

nanulik
4. apr 2010

no zatial som priamo zo ZM ale budeme sa stahovať, ale v okrese zostaneme 🙂

lenok
4. apr 2010

Ahojte krasulky 😉

Taaak, ja som si neskutocne fajne oddychla a nacerpala super energy...
Boli sme u nasich, i ked doki neodporucal cestovat, vsetko sme zvladli uplne genialne... 😉
Drahy umyval pred domom auticko, ja som si pri nom rozlozila tatovu rybarsku stolicku, na tanieriku som dostala kremes, jaaaj... jake lazoplazo... paradne mi bolo 😀
Jaj, bolo mi tam fajnovo, prisiel aj brat s frajerkou, tak sme boli kompletka 😀 a nasa peska, ta asi citila noveho buduceho clena, furt mi lezkala pri brusku, pri nohach, stale za mnou chodila 😀 aj sme si na gauci spolu schrupli, davala na mna pozor 😅

Nanu, ty si bola v kostoliku? Aj ja som chcela, ale u nas je vzdy taka kosa, tak som to dobrovolne vzdala, len aby som nenachladla. Ale mrzi ma to, ze sme neboli.
Zdrzali sme sa 2 noci, dobre bolo, ale uz sme naspat domka, zajtra hadam aj oblievaci pridu /svagor so synovcom/ 😉 Na salatiku sa uz pracuje, kolaciky este nejake doplnim, a bude vsetko OK 😅

Dame dnes spacir v parku, tak mi dobre padne, i ked dnes nema byt tak pekne, ako vcera 😝 A zajtra ma byt este chladnejsie 🙄

lucy778
4. apr 2010

ahojte 😉
prišla som vás aspoň pozdraviť a asi nemám šancu vás dočítať 😝 aj keď ma to zaujíma o čom píšete. Ja teraz trochu obmedzujem počítač, lebo ma potom vždy rozbolí hlava a čo je najhoršie chytajú ma migrény a keďže sa už nemôžem napchávať tabletkami, tak si radšej dávam pozor.
Prajem všetkým peknú veľkonočnú nedeľu 😉 Mimochodom mne tie veľkonočné jedla akosi nerobia dobre na žalúdok 😀

nanulik
4. apr 2010

lenok nechodím stále do kostola ale niekedy sa mi zažiada. ved mám za čo podakovať. ale nie som nejaká fanatička. ale musela som odísť skôr. vnútri smrad od kadidla a nejaká tete vedla mna sa umývala asi na vianoce 😝 tak som išla von že na vzduch ale vyhnala ma zima

my budeme mat kuriatko pečené s kopou slaninky a s cibulkou a k tomu ryža. juj tak sa teším 😵

lenok
4. apr 2010

Nanu, ja som bola naposledy na Stefana, odvtedy sme neboli u nasich a v zime ja celkovo do kostola nerada, lebo rychlo sa nalepi kadejaky neduh na mna... 😝 Mne sa aj teraz ziadalo, a tiez sa nam patri vrucne podakovat za nas citronik, ale bala som sa, aby som nenachladla od noh, dost co mam pocit plneho nosa´ 😲 snad som nechytila od tata soplindu, bo kychal ako ozran 😀 prechladol na rybacke 🙄
Dakujem teda kazdy vecer, ked si liham... 😉 a kazde ranko, ked vstavam, za to, ze sme v poriadku 🙂

matamisi
4. apr 2010

caute...baby ja vam tak zavidim tie dobroty velkonocne... 😵 dala by som si taky dobry zemiakovy salati so sunkou....a zakusky...ale mamina mi slubila,ze da do mraznicky a ked pridem tak si pochutnam aj ja .... 😝 😎
prajem vam vsetkym krasnu nedelu a zajtra vela vody.... 😀

jankaa15
4. apr 2010

😒 my mame dnes oddychovy den,,,som si prepinala tv ze co dobre budeme pozerat a akurat davali papeza ako dava pozehnanie celemu svetu,,,a ako pekne do slovensky povedal som sa hned rozplakala 😒 tie nase hormony,,,mi tak doslo ze taky stary clovek a vsetkymi jazykmi daval pozehnanie,,,,

na obed mame majonezovy salatik a rezniky,,,na veceru urobim pecene kuriatko 😝

matamisi
4. apr 2010

lenok...aj ty mas doma ticheho blazna-rybara... 😀 moj manzel je strasny blazon do chytania ryb... 😀

pusinqa
4. apr 2010

čaute kočky
maťa ja dnes tiež brutál noc, nad nami párty do pol tretej, od druhej som konečne zaspala a mm začal chrápať čo nezvykne, tak som ho musela dzugnúť a zas zaspávať, do tretej mi bolo brutál zle a ráno od siedmej hore, aj keď sa najem zaspať sa mi už nedá, ráno dobrá bolesť hlavy čo ja nezvyknem mať, ale teraz v tehu skoro každý večer trochu ma bolí a ráno teraz 2 krát toto, ale poslúchla som vaše múdre rany namasírovala som si krk ako sa mi dalo a parádne to pomohlo 😀
s kostolom tiež chodíme teraz len prejsť sa chvíľku okolo, keď je teplejšie von a keď vydržím tak do zakristie je tam pár ľudí s deťmi, malá tam vydrží, nie je tam vydýchané a nebojím sa že čosi chytím, v kostole dnu som od malej hádam ani nebola 🙂
renatka kde je v nitre ten väčší NY mlyny či galéria?
my sme dnes po báječnom obedíku, svokor oslavoval narodky tak bola pečená kačica a knedľa, kapusta geniáááálne 🙂

pusinqa
4. apr 2010

kathi inak aj mne raz z ničoho nič zmizla foto, ale veď sme tam obe, holé nie sme, čo už im aj plavky vadia? tak som ju tam pácla zas a zatiaľ drží 😀

pusinqa
4. apr 2010

lenok s tým ďakovaním presne viem o čom hovoríš, to si vždy pomyslím pred spaním, pozriem na malú ako úžasne spinká, uložím si hlavu na mm, pomyslím na mimčo a som najšťastnejšia na svete
nanu ja už mám 4 deň sériu že mi je zle cez deň, v noci, ráno, jesť sa mi našťastie dá, ale zle mi je či jem či nejem tak už neviem čo je lepšie
mobilo spanie slepo závidím aj ja som unavená hrozne, robota, malá, domácnosť, ale spať sa mi nedá, ráno zdriemnuť vôbec, cez obed tiež nič, to je na mňa ešte len teror a tiež viem že pri malom to zas bude so spaním všelijaké no nemám šancu nadspať teraz do zásoby, zatiaľ, uvídíme

renatka9
4. apr 2010

ahojte babmulky. ja som akurát u svokrovcov. poriadne napapkaná... s tým mojim pupkom sa už nejako ani za písací stôl nemôžem vpratať, teda trošku zavadzá... ledva na klávesnicu dočiahnem 🙂

som si fajnovo dzobla z domácich oškvarkov (teda komplet som dojedla, čo mali), potom nedeľňajšia polievočka, rezník so šalátom, penové pusinky a ešte čakám, kedy si drobec trošku preľahne od môjho žalúdka, aby sa tam ešte aj na domáci kremešík miesto našlo :-P

inak dnes v noci sa opakovalo to, čo včera... zase som bola o pol tretej vyprázdňovať chladničku. celú balatónsku špecialitu som dojedla (ani chudáčikovi mangelíkovi som nenechala), potom som zjedla takmer celý pohár zaváraných uhoriek a potom ešte tri mrkvičky som si očistila a pomaly som chrumkala smerom do spálne... si viete predstaviť, aké búrlivé sny som potom mala s takým plným žalúdkom... včera ráno erotické a dnes nejaké kriminálno-vražedné 😀

psuinqa... ten väčší je v mlynoch, tam je poschodový... tam som aj to žlté tričeno kúpila, čo mám v albumíku, je super pre tehule. ozaj a ty si okres Hlohovec??? odkiaľ konkrétne? lebo ja som síce okres Nitra, ale bližšejšie bývam k Hlohovcu a aj mangelíka mám z Hlohovca, vlstne teraz som v Hlohovci 🙂

janka... krásne vecičky v albumíku... to už si nakúpila, alebo sa len chystáš?

jankaa15
4. apr 2010

renatka tak na taky domaci kremesik by som si aj ja nasla miestecko v zaludku 😝
vecicky nejake uz mam a nejake zatial vyberam ved budu pekne odlozene 😉 a cakat na tu spravnu chvilu,,,jaj ja uz sa ich tak neviem dockat sa mi zda ze tak pomalicky to ide 😒

tonicka
4. apr 2010

ahojte kocky
my mame dnes s manzelom tazky den... to sa nam uz dlho nestalo, ak teda vobec za 10 rokov co spolu zijeme, ci vlastne uz aj 11-ty tahame ☹ no, snad bude lepsie.............. do toho este papagajovi sisi, karolik vymysla,ale strasne a prostne vsetko co sme dnes chceli a spravili nebolo dobre 😖 😔 Inak ja citim ako mi hormony sisinkaju a a asi aj preto 😝

tonicka
4. apr 2010

A ja si uz prosim leto 😝 aj brusko bude vacsie, aj mam krasne letne tehu veci 🙂

kathi76
4. apr 2010

tonicka neboj pridu aj lepsie casy uvidis.... 😉

tinkarisko
Odpoveď bola odstránená