Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte kočky 🙂
my sme dnes boli skoro celý deň u svokrovcov, tak som sa sem dostala až teraz 🙂
Ikon ja som pohyby cítila od 15tt, takže sa neviem dočkať že už každú chvíľu to hádam príde 😵
Ja som v kostole nebola hádam tiež odkedy mám malého. Pár krát v lete som s ním bola pred kostolom a tam som chcela počúvať omšu, ale to sa nedalo, stále behať za ním a z omše som nič nemala 😒 Takže teraz v zime sa o to ani nepokúšam, aj keď hlavne na takéto sviatky mi to veľmi chýba
Inak ja mám hrozne citlivý žalúdok ako som tehu, neviem, mne vadia také veci že by jeden neveril a je mi na zvracanie zo všetkého 😅 A muž mi dnes povedal že som hrozne náladová, že to musí byť baba lebo pri Majkovi som taká nebola 😠 Hneď som ho zdrbkala pod čiernu zem nech si tú náladovosť užije 😀
To čo vymazali admini že porušovanie pravidiel "nenadávaj" ? 😕
No, ja zase naopak, teraz som naladova a pri malej nic 😀 Ale uz je dobre, som si zdriemla, manzel vyvencil malu a sme na poriadku 😵 😵
no amadora ta baba sem napisala ze nejaka...neviem kto....je naivna a, ze je... ja nezahresim ale ma to 5 pismen a je to nieco na ten styl socialna pracovnicka...moze byt?
tiez som to nepochopila som kukala jak puk reku asi pomylila temu, alebo meno...
Matamisi... Rybar je moj tato 😉 manzel je motorkar 🙂 cisty opak 😀
Pusinqua... Mame byt za co vdacne... Pravda? 😉 zivot je predsa krasny
Renatka, pupek mas jak svet 😉, ale sa ti do neho este aj mesti 😀 tfuj, tfuj, nan...
A nenadavat na socialne pracovnicky, bo ja vystudovana! Hej? 😀 :-P
no lenok nemozem hodit nadavku bo ma vymazu.... 😉
Kathi, sak ja nestem, aby si to napisala 😀 sak ja som sa dovtipila 😉 neska jaka halda ludstva bola v parku?! A to bolo dost kosno.
pod ven k oknu zakyvam ti lenok.... 😵 😵 😵 som na parovciach....
vonku som nebola iba vecer....sa mi nechcelo dneska nejako....
dobré ránko spachtošky, u nás prší, nič moc, malá už vajíčka nachystané v košíčku, sme včera maľovali celá rodina, dokonca aj tato 😀
ja ďalšia zlá noc, od pol tretej mi len bolo zle, ani najesť sa nezaberalo, vyše hoďky som strašila kade-tade, potom sa mi podarilo aspoň zadriemať, ale spať už nie ☹
ahoj pusinqa aj ja som už hore. myslela som že to len ja tak skoro buntoším. 😉
mna budil dážd a večer som zaspávala s pocitom ako po serpentínach 😝 . a mám pocit že ma to znova chytá 😝
práve tlačím jogurtík a bebe aby som nebola úplne hladná
Dobre ranko spachtosky ja som sa zobudila o 4rano a potom som nemohla zaspat,ale podarilo sa mi to.Ale aj tak som sa stale budila na zachod.Ved to urcite poznate 🙂 A co vy ako?
"Keďže je to v našej moci, prajeme vám k Veľkej noci: veľa vône koláčov, veľa slušných šibačov, dobrej vodky zo skleničky, vedro vody zo studničky. Príjemné prežitie Veľkonočných sviatkov prajú Mirka, Maťo a Majko" 🙂
Kathi, a v taku nocnu hodinu ty logujes po meste? My sme kukali letcdens a popri tom som este aj strudle piekla 😉
Tinkarisko, a ty mas vraj nejaky vyberavy slovnik, sme si precitali ☹ v taketo sviatky a este aj dokonca buducej mamine to ozaj nepristane 😝
ahojte tak to mame dnes pocasie...skoda ze ten krasny cas nevydrzal...my sme este na vyletiku bolo tu super je to kusok od modry a ani som nevedela ake krasne prostredie je tu...vinohrady, pekne vyhlady a prijemne prechadzky...perfektne som si tu oddychla a konecne sa dobre poprechadzala...a vcera sme grilovali same dobroty..
inak tiez som bola v nedelu v kostole resp. bola to taka mala kaplnka a ku koncu mi uz riadna zima bola...dufam ze sa to nejako neprejavi...
a to je sila s tym obchodmi ze so zakaznikom jednaju takym sposobom...asi by som si dala zavola nejaku veducu....
Ahojte, aj my cakame babatko v oktobri 😀 ... velmi sa nanho tesime 🙂
Čaute kočky,
no ja vas tu už pomaličky hodinu čítam, popri tom som sa aj naraňajkovala, bo ste o jedle písali a začalo mi zvrtať z toho žalúdok.
My sme boli tiež dva dni u našich, dnes už domka a zajtra do prace fuuuuj.
Inak ja som mala taký blbý zážitok v sobotu sme boli so psom na prechádzke a ten blbec mi podbehol pod nohy, že mi vyleteli do vzduchu a padla som jak hnilá hruška. Strašne som sa bála o malé a ešte aj dodnes mám stále fóbie, chodím sa na wcko stále kontrolovať a tak... A ešte som čítala nechtiac takký debilný článok o potrate v 16 týždni, no proste mám teraz také dni, že sa o malé dáko moc bojím. Ale pozajtra už idem k dokimu tak ma dúfam uistí že všetko je v super najlepšom poriadku a bude 😉
Amadora krásna je tá šibačkovská fotka tvojich chlapov 🙂
Lucinuska vitaj medzi nami
vitaj lucinuska, daj si to do pasu 😉 Najdes to v nastaveniach uplne hore 🙂
Lucinuska vitaj 🙂
Peťa neboj, všetko bude ok 🙂 A zajtra držíme palce na poradni 🙂 A ďakujem za pochvalu chlapov 😉
Ozaj a ja som už pre potešenie a povzbudenie že všetko bude ok, kúpila maličkému prvú vecičku. Takú rozkošnú čiapočku. Dnes aj tak nemám čo robiť takže sem nahádžem nejaké foto
ahojte maminky,
mne je zas nejako blivno 😝 a to som si rano hovorila ze uz je mi nejako lepsie
petra neboj malinke je urcite ok
my cakame s ninkou sibacov, uz tu boli mali susedia, celkom sa jej to pacilo, akurat je nejaka ako cert od rana nieco vyrevuje, este aj v noci uz tyzden buntosi, lebo sme jej zrusili dudel
ja sa tesim zajtra k dokimu, aspon nieco ked uz teda pocasie je hnusne
peknu sibacku vsetkym 😉
Moni držíme palce na poradni a netrpezlivo čakáme na novinky 🙂
Myslíte že keby sa už bábu chcelo, mohlo by sa ukázať že či je chlapec alebo dievča už v 16 tt? Inak som zistila že sa absolutne s mojim drahým nezhodneme vo výbere mien 😝
Ahojte 😎 Ja som to uz dnes schytala 😉
Uz sme od 6-tej rana hore tak sme sa vychystali sibat 🙂 uz sme stihli malu Vanessku (moje krsniatko),sestru,boli sme u brata 🙂 Mozno tam okolo stvrtej pojdeme este sibat do Trnavy mozno lebo tam mam maminu,tatina atd 😉
monique02 presne Peknu sibacku vsetkym 😵
Nas Philipko iba trosku sibal ved je malinky 🙂
A dufam ze muzi nebudu takto nasilny 😀
A uspesne som zacala 14tt 😉
Babenky velkonocne! Ja mam uz sibacov odbavenych 😉 na dnes koncime 😀 uz len podojedat oblozene misy,ale to nebude problem 😀 cigosi mi od rana vyzvanaju pri dverach, to vis Karle, ze vam otvorim! Aj po vajciach vam dam 😀 a hadam aj po 5 evri, ne? 😝
Babiky, chytaju ma nosne mandle. Cele hrdlo som mala rano zahlienene. Davam Homeovox a Propolki cmulam, cajickujem. Neviem, ci mam ist zajtra k obvodnej, ci sa aj sama takto preliecim? Co poviete? Bioparox nemozem dat? Poradte 😉
petra, ja som ani nespadla a dajako sa bojim... ale tiez idem tento týzden aj na poradnu aj na sono, tak sa snad ukludnim
Brusko mi rastie , tak je snad vsetko ok
lenok, bioparox mozes, neviem sice co tam jew napisane, ale lekari to davaju aj tehotnym aj dojciacim 😉 askorka, gratulujem... 🙂
tonicka 🙂 a ty ktory den ides? ja v stredu
Lenok aj ja som dáka nakapatá, to asi z toho ,,prenádherného" aprílového počasia. Podla mňa uvidíš ako ti zajtra bude, ak by to bolo lepšie, tak to asi doliečiš aj sama ale ak ti bude horšie určite choď k dokine.

no to ja sa leta hrozím, ja horúčavy nerada, a ešte tehu to bude "peklo"
renatka my bývame v HC, manžel je odtiaľ ja som zo Spišskej Novej Vsi, tu som sa vydala, kde bývajú svokrovci v ktorej časti? a vy kde teda bývate?
my asi ale nakoniec skočíme v blave do avionu tam je HM, NY aj Terranova a mm chce zas boty v Humanicu a v NR už nemali jeho číslo, tak uvidíme čo budú mať, možno budúci týždeň vybehneme, pre mňa 4 obchody je ozaj max.
s tým jedením v noci presne moja dilema viac - ale bojím sa ťažkých snov alebo menej - to niekedy ale zaberie len na chvíľku 😒
tonička tebe prajem zlepšenie nálady, možno sa vyspíte a zajtra bude všetko lepšie