icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenok
5. apr 2010

Tonicka, Petka, dakujem. Zatial teda nedam Bioparox, skusim cajovat a homeopatikovat. Len je to nechutne, lebo mam pocit, ze ma palia aj usi 😝

Juj, Peti, davaj si pozor. Ja som vcera piekla klobasku, podliala som ju vodou, a nejak sa ohol plech a akoby strelil. Zlakla som sa, az som si sadnut musela. Mangel hned pribehol, ze co sa deje, tak som mu este aj nalozila, chudakovi 😀

lenok
5. apr 2010

A inak, ja idem v piatok na screening a pojde so mnou aj drahy kuknut drobca, tak snad bude vsetko Ok 😉

askorka23
5. apr 2010

tonicka diki 😵

askorka23
5. apr 2010

lenok tak drzkam palce nech je vsetko tak ako ma byt 🙂

petra269
5. apr 2010

No ved ja som taká opatrná, ešte aj vtedy som sa akurát obzerala že kde je ten pes, aby sa mi presne toto nestalo. Ale to bola zrovna taká situácia, ktorej sa nedalo už vyhnúť.

Mňa pobolieva hlava, idem exnúť Lucku, nech sa mi to ešte nezhorší. Dúfam že celý apríl nebude takýto upršaný, umračený...

lenok
5. apr 2010

Dakujem, Askorka 😉 musi byt, nie?

lenok
5. apr 2010

Jaj, ved to, Peta! Cim som opatrnejsia, tym vacsmi mi vsetko pada z ruk. Ja dnes cajujem a dzusujem. A lezim 😝 co ine v tomto pocasi?

askorka23
5. apr 2010

lenok hej hej 😉

petra269
5. apr 2010

Ja tiež dnes nevystrčím nos z domu. Ráno (keďže nevolnosti už ustpujú a bola som fit 😉 ) som popratala čo bolo treba a teraz pekne už len veget - ležkať, papať, kukať telku a túliť sa k drahému

lenok
5. apr 2010

Tak, tak 😉 aj u nas taky tak 😀 okrem toho tulenia, lebo moj drahy je ako luxusne vyhrevne teleso a to mne posledne 4 mesiace nerobi dobre 😀 😝

petra269
5. apr 2010

Jaaj tak to ja zase teplúčko možem, my jak sme boli u nas, tak ja som tam tak zmrzla, lebo v činžiaku nám ešte stále kúria a celkovo máme v byte teplo, ale tie rodinné domy (teda aspon ten náš) sú studené brrr. Som prišla domov a som sa nemohla zohriať

lenok
5. apr 2010

🙂 aj ja som zimomrava, len odkedy som tehu, je mi teplo a pri najvhodnejsej prilezitosti vyzuvam ponosky /kdekolvek, kedykolvek, najlepsie vsak hned 😀 / Stal sa zo mna horkokrvnik 😀

petra269
5. apr 2010

No to je teda haluz, čo to tehu s nami robí, zo zimomrivej horkokrvník 😀 Na mňa to takýto vplyv zatiaľ nemá, mne bude horko asi až v lete pri 30 stupnoch

pusinqa
5. apr 2010

lenok tak to máš ako ja, prídem do triedy a hneď vetrám, po meste v tričku, ostatní v bundičkách, doma už občas kraťasky, tiež mi býva horúco
baby ktoré idete na poradňu držíme palce a tešíme sa na nové správy
ja idem až ďalší pondelok a tiež sa aj dosť bojím aby bolo všetko ok a dúfam aj že uvidím už bábo ako mnohé z vás a nie len machuľku
študírovala som pohlavie podľa počatia k ovulácii podľa toho to vyzerá na babu aj bruško mám zas okrúhle ako pri malej, začínam mm spracúvať že je dosť možné že bude zasa baba 😀
lenok skús na cmúľanie vincentkové pastily sú geniálne, nie sú silné ale obsahujú špeciálne vincentkové soli, mne veľmi pomáhajú, prajem skoré uzdravenie

pusinqa
5. apr 2010

lucinuska vitaj
amadora pekná fotečka, naša mala zo šibačov chaos, ráno aj plač bol, potom len chodila dať tie svoje vajíčka urobené a hanbila sa, šibalo sa "symbolicky"

stojdulka
5. apr 2010

ahojte 🙂 ...ako sa máte?
u nás je pod mrakom...no ani to neodradilo kúpačov aby prišli oblievať dievčatá...chvala bohu že to je iba raz v roku.... 😀

lenok
5. apr 2010

Pusinqua, tak to zase neee 😀 az tak teplo mi nie je. Ja mam rada teplucko, ale teraz mam vyssi tlak, nez moj zvycajny 90/60, tak to bude asi tym. A kupim si tie pastilky, aj ten sumak Calcium Neo, co ste tu spominali. Zalomila som pri tom uzasnom tv programe, a prave ma zobudil hlad 😀 ide sa papaaaat 😀

Lucinuska, vitaj a velo velo pis 😉

pusinqa
5. apr 2010

no my sme svorne zalomili celá rodina, keď sa už v noci nevyspím, a tuším tiež pôjdem o chviľku čosi zbodnúť 😵

askorka23
5. apr 2010

ahojte 😉 poslusne hlasim ze uz mam poupratovanu obyvacku,kuchynu ale malych izba je ako po bombe ale ako ja hovorim ze nech sa hraju 😉 Dnes ste mali nas obyvacku vidiet 😉 Sak lebo nas dosli sibat tak Tobiasko(mojho brata syn a moje krsniatko)sa pohodlne usadil do detskeho kutika na hranie v nasej obyvacke a pridala sa k nemu Sofinka a Philipko takze si domyslite ako to mohlo vyzerat 😉 No a ja ako hostitelka a vysibana so Sofinkou sme ich pohostili no ako napoky Sofinka vyliala dzus na podlahu a Philipko na sedacku cajik a z kolacikov tolko omrviniek ze by sa s nimi nakrmilo 1000 mravcov 😀
Teraz sa Sofinka,Philipko a manzel hraju v izbicke 😉

pusinqa
5. apr 2010

to zas naša síce sama po sebe neuprace, ale izbičku má stále upratanú, ona sa veľmi pekne hrá, vždy stačí keď po hre odložím pár vecí a nie je problém, ona je zlatíčko

amadora
5. apr 2010

chorôbky liečte sa 🙂

pusinqa aj naši len symbolicky šibali, nekúpali, lebo malý spustil ráno plač keď ma muž oblial 😀 ale že šibačku si užil, aj keď tiež že sa dnes nejako výnimočne hanbil čo jeho je inokedy plno 🙂 a teda doniesol si toľko čokolády že do Mikuláša nemusíme kupovať 😀 a 27 euro k tomu 🙂

pusinqa
5. apr 2010

tak maličkí mali tuším podobné sviatky, u nás doniesla čoko výslužku aj malá, lebo máme v rodine len baby tak dáme potom vždy niečo aj im aby im nebolo ľúto 😀
a pomohla tá oblievačka a šibačka na tie tvoje choroby ? 😉

askorka23
5. apr 2010

amadora 😀
my klop-klop zatial nie sme chori 😉

amadora
5. apr 2010

Pusinqa aj hej 🙂

Kočky my sme boli v Tescu na nákup lebo drahý ide zajtra preč tak si potreboval nakúpiť a keď sme vychádzali z Tesca tak sme zastali pri východe a dávala som Majkovi čiapku na hlavu a vtom sa SBS-károvi ozvala vysielačka že má zastaviť mladú ženu v béžovom baloňáku a dlhými vlasmi vo vrkoči lebo ukradla slnečné okuliare. No stres, lebo to presne sedelo na mňa 😀 😀 😀 Chlap už po mne poškuľoval, ja čumela do zeme a ledva dýchala a vtom mu povedali že tá baba ide od pokladne 7 že jej má ísť oproti tak odišiel 😀 😀 😀 No ale šoky iné 😀

renatka9
5. apr 2010

ahojte bambulky.

píšem aj ja, že žijem.... len som zase prejedená...ufff, ja asi priberiem do konca tehu 100 kíl. teda zatiaľ nepriberám na váhe, ale brušeno si to odnáša.

ja po veľkonočnom pondelku som v pohode a hlavne suchááá 🙂 všetci brali ohľad na to, že som tehu a netreba ma stresovať s vodou 🙂

pusinqa, my bývame v Rišňovciach (od HC smer NR) a môj mangelík pochádza zo Sihote. A ty kde v HC?

lenok... bioparox nie sú antibiotiká? s tými radšej opatrne. inak držím palce všetkým nakapatým a prechladnutým tehulienkam, nech to rýchlo heš heš odíde 🙂

a na poradni držím všetkým palce a očakávam novinky 🙂

jaaaaj bambulky, zajtra do práce... ale sa mi nechce a to má byť počasie podobné ako dnes... čiže mi asi za tým počítačom bude hlava padať 😔

vadelka
5. apr 2010

Ahojte 🙂
u mňa nič nového,v práci toho máme teraz viac,ale dá sa,veď už budúci týždeň cestujeme konečne domov 🙂 🙂 🙂 Konečne.Veeeeeľmi sa už teším 🙂
Zajtra poobede idem k dokymi,tak dnes asi ani nezaspím 😀 Teším sa,že uvidím drobčeka a určite si vypýtam aj foto 😉 Dúfam,že bude všetko OK.
Renatka,aj ja mám pocit,že priberiem asi 100 kíl 😀 Aj manželík mi už vravel,že mám teda dosť vysoký apetít,že jem aj za troch 😀 No čo už,keď si telo pýta 😀 Zajtra už konečne musím odfotiť aj svoje bruško,lebo tiež pekne rastie 😉
Pekný večer kočky 🙂

vadelka
5. apr 2010

Monique,kedy ideš zajtra k dokymu?Ja až poobede.Držím Ti palce 🙂

krivka5
5. apr 2010

dobry vecer!
ako sa mame po sibacke? no mne je dnes nejako poriadne ee,asi z toho salatika 😝

askorka23
5. apr 2010

amadora juj neprijemne 😲 Chudatko 😅
krivka5 no da sa poupratovane,navarene,napecene ponavstevovane a oddychujeme 😉

krivka5
5. apr 2010

askorka...ved ved ,my sme pred chvilou vyprevadili nasho jedineho kupaca svokra a tiez sa idem asi vyvalit na gauc bo mi je nejak nie moc dobre 😒