icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

petra269
6. apr 2010

Silvi hej, aj by sme chceli dievča

pusinqa
6. apr 2010

u nás tiež sestrička účtuje za sono nad limit 10,20,30 t., takže si myslím že ak poprosíš a nepreháňa sa to a lekár je ochotný tak spravia sono aj mimo týchto týždňov, ja som zvedavá o týždeň či bude robiť už sono, či už cez brucho a či bude merať NT a či si mm vybaví voľno

petra269
6. apr 2010

magdalenocka neviem či mi bude robiť utz, ale mne nerobil ešte ani tie merania čo vám, tak preto myslím že možno bude aj utz pozerať

silvika
6. apr 2010

noo peta o mesiac by si mala mat morfologicky utz sak ho aj spytaj ci bude nabuducu poradnu

petra269
6. apr 2010

Inak dnes ma vytáča moja kolegyňa čo sedí so mnou, prišla chorá do roboty, rozložila si 3 krabičky liekov na stôl, tu kašle smrká na mňa a strieka si tu bioparox po celej kancelárii

pusinqa
6. apr 2010

silvika morfologický je v 20 t.? čo tam sledujú?

petra269
6. apr 2010

to je aký morfologický?

silvika
6. apr 2010

to sa tam meraju kosti, prietoky krvi tusim tiez, srdiecko ci pracuje ako treba, ci sedia tie miery so stupnom tehotenstva teda tyzdnom v podstate sa prvykrat pozera ci je babo komplet a v poriadku

silvika
6. apr 2010

noo bioparox je aj pre tehotne dobry tak asi ti chce dopriat, ale chora by tam byt nemala trubka

petra269
6. apr 2010

jaaaj že mi tu tým osviežuje vzduch preventívne nech si šnupnem 😀

silvika
6. apr 2010

noo ze aby si teda neochorela uz ked ti to tam dovliekla

nanulik
6. apr 2010

pusinqa ja som len chcela záhradku ale čo už ked žijeme z jedného platu a všetko je drahé. hlavne že budeme spolu vo svojom a budeme sa lúbiť 🙂

mobilo
6. apr 2010

ahojte my ideme zajtra na NT vyšetrenie tak dúfam bude všetko ok..
kámoške na tom vyšetrení povedali, že čaká chlapca 😲 tak uvidíme či budeme aj naše vidieť 😉
dnes je ale počasie drobec už buva cez dve hodky aspoň som si veľa upratala a poobede možeme byť vonku- teda pokiaľ nezamrzneme 😉 lebo vyzerá otrasne

pusinqa
6. apr 2010

nanulik my sme zas chceli kúsok trávnika, malú terasku, teraz keď chcem ísť na trávnik, musím k svokre, tá mi večne čosi píli poza uši, no čo už 😒

andreaerdna
6. apr 2010

Fuuuha, tak som dočítala! Až ma hlava bolí z toľkého čumenia do monitora, takže asi vypínam 😒 Po toľkých dňoch voľna v robote... to je hrozné a ešte to počasie... už nech som doma, navaríme na zajtra, pozajtra a šup do postieľky!

Amadora - aj mne je tak, ani nie že zle, to mi vôbec nebolo, ale posledné skoro dva týždne hnusná chuť v ústach a ťažký žalúdok. 😖

Rentatka - a nemáš náhodou pokazenú váhu? 😀 Lebo to brušeno vyzerá fakt riadne a že by to nič nevážilo sa mi nechce veriť. 🙂

A gratulujem všetkým maminám a bábätkám, čo ste boli na kontrolách a tým, čo pôjdu, držíme palce! 🙂 Ja sa chystám v piatok na nejaké odbery, ale neviem, čo sa bude zasa zisťovať, no a poradňa až 22. apríla a sono až v nejakom 20tt, ale dnes už začal 15tt 🙂

nanulik
6. apr 2010

pusinqa ja to mám dobré že môžem ísť k rodičom. ale tí ešte nevedia že sme sa rozhodli pre byt. a ked si kúpime byt nemusíme tu zostať do konca života. možno ked budeme trošku pri peniazoch a budeme vonku z najhoršieho časom sa rozhodneme pre RD a jesen života strávime na vlastnej záhradke. 😀
čo sme pozerali dnes ten dom tak ten mal asi 30 árov pozemok. ved keby som mala na konci záhrady posadené a nejaké tie pipky kým by som tam prišla aj by som zabudla čo som chcela. musela by som chodiť na aute 😀 😀

viem že to nie je téma o deťoch ale vy čo bývate v byte aké máte pocity? my sme teraz v byte ale brala som to lena ko dočasné riešenie

lenok
6. apr 2010

Magdi... ty opica jedna... tak taketo poooozicky sa ti pacia? 😲 😀 tak dik.... 😀

Petra... my si tiez velmi prajeme dievcatko, lebo chalanov v rodine mame plny dvor, ale meno pre dievcatko bude trosku problem... 😀 neviem si vybrat... chlapec bude na 100% Timotej... to uz vieme 3 roky, a dievcenske je zatial Michaela alebo Lucinka 🙂

Prave odisla svagrinka, zdrguzgali sme Big Mac s hranolkami, ladovu kavu a mirindu 😀 mnaaaam.... ale kto bude jest ten zemiakovy salat s reznami? ha? 😀

pusinqa
6. apr 2010

nanulik moja reč nie je ešte všetkým dňom koniec, ešte možno bude aj dom, alebo aspoň malá chatka na víkendy 🙂, aj keď niekedy mi je trošku ľúto, že najviac užijú dom a záhradu malé deti, aj babeno by som dala spinkať vonku za dom, ale keď sa všetko nedá, tak sa nedá
a možno bude malé také ako slečna že kočík nemohol stáť, len voziť aby madam spala, tak 2x denne po 2-3 hoďky prší neprší sneží nesneží mama chodila, ale ja sa inak rada prechádzam, len keď mi v zime bolo treba cikať bola sranda
a to je inak výhoda presťahovania na byt, sme blízko mesta, predtým som s malou šľapávala do kopčiska malá 10 kg a to už hladná vrešťala lebo to bol posledný úsek, kočík 10 kg, nákupy a detské haraburdy pár kíl, a toto pár krát denne, keď mi začali astmatické záchvaty a musela som nosiť sprej v kabelke tak som si povedala že toto nie, radšej byt v meste

pusinqa
6. apr 2010

Lenok Lucia je aj u nás medzi favoritmi 😉

lenok
6. apr 2010

Pusi... ked mne sa nejak nepacia dievcenske mena... chceme nejake dlhsie, lebo mame kratke priezvisko 😉
Lucia je tiez kratke, ale Lucinka sa mi velmi paci 😉
Idem preluskat ten Bambin kalendar 😀

OOzik, a kde je Bamb a Rosannar... tie tu dlho neboli kuk... este asik sviatkuju 😀 😀 😀

petra269
6. apr 2010

Mňam lenok taký dobrý obedík si ty mala, ja som dnes nejako nemala šťastie na jedlo, som si bola kúpiť panini čo milujem, ale nejako zle mi to zapiekla a potom obed bol tiež taký fuj.

U nás hlavne svokra prahne po dievčatku, lebo ona mala dvoch chalanov tak sa chce na našej asi vybujačiť. Ale asi to bude aj tak jedno, lebo to bude prvé vnúča, tak bude najrozmaznanejšie, či to bude chlapec či dievča.

petra269
6. apr 2010

My máme zase presne opačne lenok, že ja hladám skôr kratšie mená, lebo priezvisko je dlhé

pusinqa
6. apr 2010

Mne sa zas pri dievčenských tak ako babám páči viac ako pri chlapčenských
Lenok ty čo si robila kým si nešla na pn? tú foto si tam teraz inak dala super 🙂

andreaerdna
6. apr 2010

Nám sa páčia ch: Michal, Martin a d: Terezka, Nela 🙂

petra269
6. apr 2010

Lenok no v tom bambinom kalendári toho nájdeš ojojoj 😀

lenok
6. apr 2010

Peta... mne sa pacia tiez kratke mena... Lea, Nina, Nora, Ema... ale uz su take otrepane 😝 velmi sa mi paci Eva... ale pri nasom priezvisku je to velmi nevyrazne... 😒

Pusi... hmmm... ked sa nudim, tak sa fotim... 😀 aj toto sa tak zrodilo 😀
Tri roky som pracovala na UPSVaR a teraz treti rok som u jedneho mobilneho operatora 😉

svet1
6. apr 2010

Mne sa dievcenske pacika Roxana (Roxi), ale neviem, ci by to nepovazovala za pomstu 😒
A z chlapcenskych sa mi pozdava Jakub, ale som jedina 😖 Inak nevieme... Zatial tieto diskusie odkladame pokial nebudeme vediet, co to bude 😎

manee
6. apr 2010

ahojte zienky, vas docitat, to je hotove umenie. Ja som tu mala neterku - prvacku, tak sme spolu citali. Som si predstavovala, ze ake to bude pri vlastnom....
moj muz je rozhodnuty, ze mame dievku, on tvrdi, ze je na baby 😀 😀 😀 , tak ja neviem, co budeme robit, ked bude mat to dievcatko pindura. Inak, cez sviatky sa mi snivalo, ze mame chlapca, bol v modrom obleceny. A muz ma schladit, ze som fakt divna, dievca obliekat do modreho a volat ju Matej....

amadora
6. apr 2010

je to sranda, čo iný lekár, iné praktiky 🙂 ja si pamätám podľa prvého že môj doktor mi robil u neho sono odspodu trikrát dokopy, posledné v 12tt a potom v 20tt a v 30tt som už bola na sone cez bruško priamo v nemocnici kde som chcela rodiť. A áno, v tom 20tt už merali prietoky, kontrolovali placentu a tak podobne... takže preto si myslím že ja pôjdem až v 20tt teraz 😒 inak teraz nám doktor už pozeral pohlavie, pekne pozeral odspodu od riťky bábo, bolo vidieť ako mu kukáme pomedzi nôžky 😀 ale povedal len toľko že zatiaľ guľky nevidno, tak ešte nič nie je isté... ale neviem, ja som pri Majkovi cítila že čakáme chlapca, aj keď nám všetci hovorili baba. a teraz nejako cítim že to bude dievča, tak uvidíme 😉

andrejka presne, akoby som stále mala žalúdočnú kyselinu a išlo mi to až do úst alebo čo 😝

a čo sa chlapčenských mien týka, tiež s tým máme problém 😀

lenok
6. apr 2010

Svet, my nechceme vediet, takze musime sa pripravit na obidve situacie 😀