icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mobilo
6. apr 2010

no idem ja dnes som stihla upratať celý byt s drobčekom, lebo dobre buval cez obed...ale ešte kuchyňa mi zostala a zajtra iba povysávam a bude všetko čisté 😝 konečne ako tak vládzem robím aj zameškané ! ¨
a potom pojdem do hajan o 13 hod idem na NT tak držte palce! 😉
dobrú nocku pa 😵

nanulik
6. apr 2010

lenok o svrbení ani nehovor, ked začnú tak sa neviem doškriabať

alenkam.
6. apr 2010

uz som si myslela, ze som divna.. tiez ma desne svrbia a poskrab sa v robote... 😀

lenok
6. apr 2010

Alenka, a nepovedz mi, ze sa neposkrabes? 😀

lenok
6. apr 2010

Mobilo, drzim palce a ocakavam vsetky detaily 😉

amadora
6. apr 2010

krásne mená ste popísali 🙂

pre mňa sú dve utrpenia s ceckami - ráno sa posadiť z postele a večer si dať dole podprdu - mi ich ide urvať od bolesti 😝

Alenkam a nemáš dákeho fešného kolegu že by ti poškrabkal keď si sama nechceš? 😀

nanulik
6. apr 2010

ja ked spomeniem mojmu že ma svrbia alebo že ma bolia tak sa už chytá že treba dať masáž 😀

raz som mu hovorila o masáži hrádze čo to je a kde sa to robí, hned na mna začal očami svietiť a žmurkat 😀

amadora
6. apr 2010

nanu chlapi 😀 😀 😀

nanulik
6. apr 2010

jáj idem ja spať nech som zajtra čerstvá. a držkajte mi prosím palce nech mi ženský povie len dobré správy a zubárka na preventívnej ešte lepšie že nemám žiadny kaz 🙂

pusinqa
6. apr 2010

nanulik budeme držať neboj a čakať na správy
mobilo to je sranda my sme mali pri prvej presne na lístku Michal a Júlia 😀

lenok
6. apr 2010

Nanu, to ja mojho nemozem takto drazdit. My od zaciatku bez sexu, tak si vies predstavit, ked vyjdem s novymi silikonmi zo sprchy, ne to este hovorit o hradzy a inych speci zalezitostiach 😀 😀 😀

lenok
7. apr 2010

Dobre ranko, krasulky.
Tak ja dnes prva? Ta to nemozne 😉 Hore som uz od pol6, susedko z tretieho turoval skodovku 120cinu o zivot a mne sa hadam od sameho pocudovania zapchala prava nosna dierka. Vycikat som sa isla, no a odvtedy, nista pista spat. Cajik si robim, hlienov sa zbavujem 😝 Dnes to bude dlhy den...

svet1
7. apr 2010

Dobre ranko.
Lenok, o dlhom dni mi nieco hovor... Mne by sa spalo az by sa mi plakalo ☹

alenkam.
7. apr 2010

dobre ranko baby... 🙂 lenok, no skrabem tak potajme... to musim uznat, ale to vies... uz len striehnem, nech ma nejaky korejec nevidi, aby si to zle nevysvetlil... 😀
aj ja by som spala... kto to tvrdil, ze od 4. mesiaca unava prechadza...?? mam pocit, ze prechadza... z mesiaca do mesiaca... 😖

svet1
7. apr 2010

...a este sa nabaluje! 😖

amadora
7. apr 2010

no kočky ja reku sa idem ku vám prebrať a tu sa hromadne spí 😠 dobré ránko inak 😀

mne sa v noci snívalo že bábo začalo kopkať, úplne živý sen, krásne som to cítila 😵 už aby to bolo!!! 🙂

stojdulka
7. apr 2010

Dobré ránko 🙂 , dnes budem mať asi taký deň ako u nás počasie "pod mrakom"....ešteže máme krátky pracovný týždeň 😀

retkvicka
7. apr 2010

ahojte kocky, vcera sme mali poobede poradnu. tak uz mame 6.5 cm, dr. krasne videla chrbticku, vysledky setky sme mali ok. posunula nam dr. tyzdne, z 12 na 13 tt. jedine co, som RH negat., tak hovorila, ze budu vysetrovat protilatky u mna. teraz bolo setko ok. tak sme sa tesili 🙂. a v sobotu mame dankovcika. presunuli nam ho zo vcera na sobotu.

retkvicka
7. apr 2010

jooo a pribrala som uz 3 kg...to vazenie v poradni bude asi zo setkeho najneprijemnejsie 😀 😀 ...hned som hovorila, ze preco sa musim vazit po velkej noci 😀 ...

svet1
7. apr 2010

Retkvicka, gratulujem!

retkvicka
7. apr 2010

svet, vdaka 😉

stojdulka
7. apr 2010

baby...či bude veľká noc či nie, priberanie nás neominie, i ked moja známa má termín o týždeň a za celé tehu dala dole 10kg a nepribrala ani gram...a to ešte pôjde z váhou dole po pôrode...osobne by som taký extrém nechcela, ale zasa pribrať 30kg ako pri predchádzajúcich tehu tiež nie 😉 , ....dúfam tak v 5-6kg

amadora
7. apr 2010

retkvicka super 🙂

bamb27
7. apr 2010

helou krasoty 😉 😉
...dufam, ze ste si odo mna dostatocne oddychli, lebo hlasim prichod... aj som vas trosku precitala ale len tak hala bala 😉 ..aby mi neuslo nieco dolezite
...inak clovek sa dostavi po sviatkoch do prace a hned ma tolko roboty ze na porazenie, a ja ze si po sviatkoch najprv oddychnem, no snad sa mi podari vsetko co treba a aj vas tu obzriet sem tam

..my inak nemame nic nove, akurat nas obchadzaju typicke vecerne "poopicne stavy" a brusko sa kus vydulo, ale neviem ci to je mimi, alebo sa tam len nieco zaseklo 😅

amadora
7. apr 2010

inak ja som bola včera u susedky, má tiež dve malé deti tak sa krpci hrali a my sme debatili a prišla jej babka a núkala mi koláče. mne pravdaže všetko von krkom, tak vravím že si neprosím. a babka ma len vynukovala ďalej. tak suseda tak sprisahanecky na mňa žmurkla a vraví babke že nemôžem, lebo mi nepustí... a babka že "no, veď po včerajšku..." 😀 neviem či si myslela že som po opici po veľkej noci či čo 😀

svet1
7. apr 2010

Hmmm.... velkonocne kolace... uvedomila som si, ze kompletne vsetky boli cokoladove (aj co svokra piekla, aj mamina).
A mne cokolada teraz vobec nejde 😨 Tak som zjedla asi len 2 kusky... tak nejake priberanie nehrozi 😀

petra269
7. apr 2010

Babulky tak sa hlásim, pred chvílkou som prišla od dokiho. Robil aj sono, tak to mám už konečne všetko na kľúči a hned vám to tu aj stiahnem. Malé má od hlavy po riťku 10 cm, srdiečko bilo a dnes sa moc nehemžilo, ja som hovorila že už mu je tesno a sestrička že asi spí 🙂 Bral mi krv na vrodené vady, výsledky o týžden. Tie NT merania mne teda nerobil.

angika
7. apr 2010

Ahojte zeny... rada by som sa k Vam pridala, aj ked takto pozdejsie. Ale citala som Vas uplne od zaciatku, takze Vas uz poznam 🙂 No a co by som o sebe... cakame prve babo, mam 28, som zo Zvolena, ale len pristahovana poslednych 5 rokov. Citim sa uz lepsie, mavala som take poopicne stavy a parkrat som zvracala, strasnu unavu, chute nemam ziadne, skor nechute, a ani som velmi nepribrala, asi len 1 kg, aj to po Velkej noci... ale zato brusko mi rastie.
No a v 12tt sme boli aj s manzelom na sone, videli sme krasne babatko, rucicky, nozicky, prsteky, srdiecko, chrbticu... malo vtedy 4,5 cm. Fotku mi ale nedali :(...
Najblizsie idem do poradne 20.4., ale len na krv na geneticke testy a take bezne vysetrenie, sono bude zase az v maji....

svet1
7. apr 2010

Peti, krasne fotecky. Gratulujem!

mirininu
7. apr 2010

ahojte,

super že už máte skoro všetky po sone 😉 , my ešte musíme vydržať ... dúfam, že tentokrát sa bude dať zmerať 😀

angika vitaj 🙂

jéj retkvicka, pozerám, že ideš k dankovčíkovi , takže si z KE? Ak budeš mať niekedy chuť môžeme sa stretnúť 😉, teda aj s ostatnými z KE, ale zatiaľ je nás asi málo 🙂 a ešte som si všimla, že sa poznáš s Kiky od nás z apríloviek 😉 s Lili ti to pristane.