Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojte baby co porabate? A ako sa mate?
dobre ranko 🙂
dobré ránko,
ako sa dnes máte? ja som dnes ráno bola jak na umretie, lebo som sa nestihla ráno najesť a po ceste som už v aute umierala od hladu... ale už je dobre 🙂
inak ledva som vás dočítala. včera som nestíhala už písať. z práce som behla do mlynov a potom od kedy som prišla domov, tak som varila... skončila som až o trištvrte na desať, dobré, že? skoro mi nohy odpadli, čo som toľko pri tých hrncoch stála. ale uvarila som si mňamky zemiakovú kyslú polievočku a narobila krumplovú babu, teda zemiakové placky 😝 😝
jaj a kúpila som si už včera moje prvé tehu rifličky, už teda originál tehu a som z nich vytešená. vyzerajú ako normálne a super sa v nich cítim 😀 inak super výber tam mali tehu rifličiek, kraťasov, nohavíc, sukničiek, tak sa tešákujem.
petra... čo sa týka tej tvojej usmrkanej kolegyne... ja by som za takéto veci vedela vraždiť, nechápem ako môžu byť ľudia takí neohľaduplní 😕
andreaerdna... mám novú digitálnu váhu, tak snáď neklame 🙂 ale včera som sa vážila a už vážim viac, takže pribrala som 3,5kg... ďalšie kilečko naviac 🙂 ale zatiaľ všetko len v brušku...
lenok... krásne bodynká. musím sa opýtať švagrinky, kde kupuje také veci, lebo naša malá Rebeka (krsniatko), keď je u nás, tak má večne nejaké bodynká s takýmito nápismi... minule mala bodynká s obrázkom detskej fľašky a pod tým nápis "pijem na ex" 😀 😀 😀
Ahojte 🙂
Tak ja mám dnes voľno,tak sa teším,ideme asi s MM na posledné nákupy 😀
Mirininu,kedy ideš na sono?Ja ešte čakám,kedy ma objedná Dosedla,lebo ja budem chodiť k nemu,ale malo by to byť už asi budúci víkend 😉
peti, krásne fotečky, angelika vitaj 🙂
Ahojte baby tak ako Vam je? Mne dnes v poho ale vcera som stravila viac casu na toalete ☹ no co uz. 😕
renatka...tak tehu riflicky som si uz kupila aj ja,ale mi strasne padaju. asi som neodhadla velkost 😒 budem si musiet kupit traky na ne.
inac baby ja som rada ze som PN. v praci som mala len stresy a nervy a teraz mam klud. 20.4. idem na poradnu a mozno sa dam uz vypisat, ved uz budem v praci len nejake dva mesiace a berem dovolenku a materska 🙂
tinkarisko...mne je rano fajn ale poobede mi zacne byt ee a vecer sa uz snazim cim skor zaspat co mi je tak zle 😝
mne už nevoľnosti ustúpili, no teraz ma často bolieva hlava...
renatka i ja som si kúpila nové tehurifle, najprv som si myslela že budem nosiť tie z predchádzajúcich tehu ale bohužiaľ "alebo na radosť sú mi veľké" vtedy som nosila inú konfekčnú veľkosť....tak som si urobila radosť novými... 😀
pekné body s nápismi som našla: http://www.supertricko.sk/list/38-Vesele_oblece...
Ja som vzdy tuzila po tehurifliach na traky a nasla som presne take... a ked uz budu traky kratke, daju sa odmontovat 😀
Su pohodlne a v pase maju gumicku na gombicky, ktore sa daju povolovat a pritahovat podla potreby. A krasne zvyraznuju brusko - aj ked tam este ziadne nie je 😀
Mam foto v albume, ked chcete, kuknite.
stojdulka...jeej zlate bodynka a celkom dobra cena. no a s tou vahou ja som pri synovy pribrala 20kg a teraz mam taky dojem ze to bude este viac. 😒
baby kde kupujete tehu oblecko. v tehu obchode? ja som si tie tehu rifle k upila u cinanou a za tyzden sa tak natiahli ze sa fakt nedaju nosit. asi si kupim nejake ine gate aj ked drahsie.
ahojte,
u nás dnes slnečno a zatiaľ chladno. Na to, že je krátky týždeň sa mi to fest vlečie 😒 Zajtra idem skúsiť tehu rifle do jedného obchodu v ZA, lebo také isté majú na nete za tretinovú cenu, len si chcem skúsiť, ako sedia, aké sú dlhé a hlavne, aké číslo mi treba. I keď, fakt neviem, ako to trafiť, keď niektoré hovoríte, že vám padajú... že koľko tak priberiem a hlavne koľko na bokoch a stehnách, keďže pás je elastický, tam to neriešim.
čaute baby, ja vás dnes moc nestíham, ja dnes super noc, snívalo sa mi celú noc o doktoroch, meraniach, chodeniach po chodbe, lebo som sa na noc napchala chlebíkmi, ale zas nemusela som potom papať v noci
retkvičke a petre blahoželáme
angiku vítame nech sa poteší ona s nami a my s ňou z tých našich mrňúskov
renatka v akom obchode si nakupovala tehu veci? do roboty chodíš do Nr?
andrea,krivka...ja kupujem väčšinu na nete, ale iba ak je podrobný opis...kuknite do albumu dala som tie moje nové rifle, sú skvelé, porastú so mnou...a šoknem vás cenou....15,4ečok za značkové 😀
baby ktoré ste ešte rh negativ? čítam pri retkvičke. aj my sme, malá bola našťastie po mne neg., uvidíme čo toto mimi, výsledky z protilátok budem vedieť v pondelok
inak paráda decká robia zadania z excelu a ja si s vami píšem 😉
stojdulka tak presne na toto triko si brúsim zuby ale v bielom 🙂 daj vedieť keď príde ako sa ti pozdáva alebo nahoď reálne foto na tebe
stojdulka, presne to tricko som si nedavno objednala. kde si nasla take rifle? fakt su super.
ahojte
aj tu su tie pekne bodinka
pusinqua...aj ja som rh neg. a moj syn je pozit. a pamatam ze mi nieco po porode pichli.syn mal po narodeni silnu zltacku a davali mu transfuziu. no dufam ze to bude teraz v pohode, aj ked mi este testy na protilatky nerobili. mam z toho trosku strach.syna som mala v 8 mesiaci cisarskym kvoli eklampsii.
magdalenočka super ďakujeme, ja som vedela že som ich na nejakej stránke videla len som si nevedela spomenúť na akej
pusinqa...aj ja som uvažovala nad bielym no bohužiaľ som tak trošku prasiatko a istotne by som ho rýchlo zašpinila a biela aj trošku rozširuje
retkvicka...na internete... 😉
stojdulka...su super 🙂 moje maju taky isty strih, ale su od vietnamcov a tomu aj zodpoveda kvalita 😒
krivka to ti verím že sa bojíš, preto som zvedavá na tie výsledky, pri malej sme ich mali vždy ok, bohužiaľ v tvojom prípade aj každé ďalšie tehu je z tohto pohľadu rizikové, ale veď nám to odsledujú a urobia čo treba
malá mala tiež žltačku a dočítala som sa na múdrom letáku v nemocnici, že rizikové sú na žltačku detí mám so skupinou nula, takže to asi schytáme aj teraz a zas sa v pôrodnici nevyspím lebo budeme chodiť pod lampu
krivka na tie protilátky sa normálka opýtaj, prvé sa robia na konci 1.trimestra, potom ešte 2 krát, ja som sestričke hneď povedala ako na tom sme, tak mi ich dala z prvého odberu hneď spraviť, nech ma nemusí pichať navyše
stojdulka - no tie rifle su namakane! fakt super! Ja mam zatial okuknute tieto http://www.bublinka.sk/myweb5/Tehotenska_moda/F... stoja 23E, len som zvedava, ako pasnu. Ja sa bojim cez net... i ked, asi sa do toho dam, lebo ked vidim tie ceny po obchodoch, tak hruuuza, no ja teda 60E za gate, ktore budem nosit par mesiacov, nedam! A to tricko je tiez super, take chcem aj ja, ale este som nekukala.
a ja mam tiez rh negat. Kedy budem vediet, aku ma drobec?
stojdulka... aj ja chcem take rifle... ved nam prezrad presne kde si ich splasla, nech to vykupime... ci to len ty si bola ta stastna? 😅
krivka...ja veľmi neverím tým vietnamcom...už bolo zopár afér so škodlivinami v šatstve u nich, tak radšej neriskujem,,,a tiež nemám rada ked idem po meste a stretnem i dve-tri kočky v takom istom..... 😠
baby na nete fakt....nakupujem cez poľskú stránku allegro.pl....výborné ceny aj výber napr. tie moje:
http://moda.allegro.pl/item988879294_jeansy_dla...
stránka ako naše aukro.sk 🙂
Angika... vitaj....
so ZV mam svoje skusenosti.... 😉 odkial si presne? Ja som dlho byvala v KA a potom v Dudinciach 😉
Cize take male lokalpatriotky? Ci?
Renatka, ja som sa dnes skoro rano zobudila na to, ze budem varit zemiakovu kyslu a uz sa tesim ako male babo 😉
Idem teda na nu 😉 😀

Peti krásne 🙂
Angika vitaj 🙂