Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Dakujem za privitanie vsetkym 🙂
Lenok, byvam na Zlatom Potoku. Inak pochadzam z LC, ale na vysku som chodila do BB a potom sme akosi zostali v ZV... som tu spokojna, byva sa fajn, do prace mam 15 min. peso, aj ked raz urcite snivame o domceku, ... ale v lokalite ZV - BB by som rada zostala.
a co tyka toho tehu oblecenia, tiez sa do nicoho uz nezmestim, do prace som si uz kupila dvoje tehu nohavice, ale take slusne. Rifle tiez potrebujem, ale mi nejako nesadli zatial co som skusala, jedny mi boli uz len tak tak a druhe mi zase boli volne pod tym pasom... a okrem toho tiez stoja dost... ale tie co dala stojdulka su velmi zaujimave 🙂
krivka, andreaerdna.... , ja som kúpila v H&M, tam majú široký výber a rifle sedia rovnako ako iné rifle, teda mám namysli číslovanie. ja nosím 36, tak aj tu som si kúpila 36 a sedia ako uliate, sú dolu zúžené, také ja mám rada, úplne obtiahnuté, akurát, že sú dolu pod bruškom ukončené a od tiaľ ide už tá široká guma, ktorá zakryje celé bruško. aj vačky mám na nich origoš, neklamané aj v pred aj vzadu... skrátka kým nedvihnem tričko, tak nikto ani netuší, že sú to tehu rifličky... poobede odfotím a hodím do albumíku 😉
pusinqa, nakupovala som v H&M, bola som aj v Ma-Ma, ale tam mi nič nepadlo do oka, no a ešte aj hore vedľa Ma-my, čo je obchod PreDeti, tak tam majú tiež nejaké pre tehuľky.
a pracujem v NR, teda prevažne a aj doma 🙂
ja som vcera sedela v poradni a bola tam jedna kocka a mala perfektne tehu rifle. take kapsacoidne. taak som sa chcela spytat, kde ich kupila, ale hanbila som sa a teraz ma to stvee...
lenok, tak to dnes na obed budeme spolu mlsať tú polievočtu... ja som si aj do práce nabalila 🙂
Ahojte! Par dni som si pekne oddychla u nasich a vcera aj doma, ale extra zrelaxovana sa necitim. Do roboty sa mi uz vobec nechce chodit 😝 Bodli by zase nejake sviatky 😀 Ale dnes som to aspon oznamila v robote a vsetci sa tesia, takze uz mozem v pohode priberat 🙂
Stojdulka, tie rifle nemaju chybu. Uz ich mas doma? Ja sa tiez obavam, ci trafim velkost, ale tieto by stali za risk. Dodavaju z tej stranky aj na Slovensko? A ako sa tam plati? Uctuju si dalsie poplatky k cene?
ja som vcera varila sampionovu omacku s cestovinami, tak mam nabalene tiez, nech uz je obed 🙂
pusinqua...dik za radu a povzbudenie 🙂 aj ja som nulka 🙂 verim ze budeme my aj nasi drobci o.k. 😉
stojdulka...no idem kuknut tu stranku s tehu vecami 🙂
a vam sa nikomu nezvysili salat a udeniny a setky tie strasne veci? my mame natrepanu ladnicku a rozmyslam, ze to asi povyhadzujem, bo jedli by sme este tyzden.....ble...
baby...uz tu nerobte chute, ja budem varit az vecer bo idem do skoly. zatial si hadam dam aspon chlebik s masielkom...
Renatka, tie rifle stali 39,95 EUR?
Ja som ich mala na sebe, ale vtedy este bolo chladno, mala som aj pancuchy a tie rifle sa mi nedali na tie pancuchy natiahnut 😝 Taka som sa natrapila v tej kabinke, ze som sa az spotila... Ale inak boli fajne, len sa mi zdali malo elasticke.. 🙄
Ale behaju mi furt po rozume... 😒
Skocim tam asi aj ja dnes, alebo zajtra...
retkvicka... ja som akurat pomlela udene a vecer urobim sunkove zapekane fliacky. salatik co zostal pojde do zachodika 😒
fiorea...dnes mi prišiel mail, že balík dali na poštu, ja kedže bývam v pohraničí a svokrovcov mám v pl tak si nechávam posielať na ich adresu, ale viem že veľa ľudí objednáva i zo slovenska...záleží od predávajúceho 🙂
baby....ešte neni ani jedenásť a vy už o jedle sa bavíte...normálne ani neviem či dočkám do obedu 😉
Retkvicka, veru veru, tiez mi pozostavalo, mama nabalila ako pre celu skolu. Dnes som si este do roboty vzala salat a udene, nech s tym pohnem, ale uz na to vobec nemam chut. Vecer to pekne pojde do kosa ☹ Je to skoda, ale kto bude jest stary salat? Lutujem, ze som aspon kolace nedala do mraznicky, teraz uz budu suche a nepojeme ich, hlavne ked mne sladke teraz absolutne nejde.
ja som všetok šalát nabalila drahému do sveta, aj rezne a koláče 😀 len údené sa už nedal nahovoriť lebo že sa mu to všetko pokazí 😅 😀
mňa teraz tak rozčúlil krpec, prevrátil botník a skoro mu capol aj na nohu. tak ma rozbolelo bruško čo som sa nahnevala, dúfam že mimi bude ok 😒
Stojdulka to mas super, ze mas blizko do Polska, tam sa vzdy da nakupit vyhodnejsie. My sa chystame o 2 tyzdne na trh do Noveho Targu, skusim sa tam popozerat,mozno budu mat aj tehu oblecko za normalnejsie ceny, nez su u nas. Nehovoriac o tom, ze sa mi aj tak nepacia tie vzory, co u nas ponukaju. Ako keby tehotna mala vyzerat ako vo vreci.
andreaaerdna keby si bola len ty neg. tak musíš viedieť čo má manželík, ak je ten pozit. tak sa 3 krát za tehu zisťujú protilátky či si bábo vytvára a podľa výsledkov sa to rieši, ako písala krivka po narodení ak zistia že je bábo pozit. tebe pichnú injekciu a bábo podľa toho ako na tom je, krivka mala asi dosť smolu že to museli riešiť až transfúziou
ja sa trošku tej žltačky obávam malú som nosila pod lampu, narušené spanie, jedenie, bola malá, spavá, nechcela papkať, dosť sme sa s tým vytrápili a pod lampou jej pácli čaj alebo bebu ako som sa dočítala, išlo ma rozstreliť od nervov,lebo som im nechávala odstriekané mliečko
Stojdulka. amadora, teraz som si len vsimla, ze mate termin 13.10. Podla posledneho sona aj ja, tak som zvedava, ako to bude v reali 🙂
my mame ist tiez do Polska na trhy, ale musime zladit volne soboty, lebo teraz aj mm robi dve soboty a mamina tiez nejake a oco tiez a chceme ist vsetci, takze niekto si urcite bude musiet zobrat dovolenku. Stojdulka, nevies, ci 1. a 8. maj maju aj Poliaci sviatky? Ci budu trhy v polskom Tesine?
pusinka - ja som Bnegat a manzel A1negat, ked som sa sestricky pytala, tak ze to je v pohode. V piatok idem na krv na Tripple testy, tak sa spytam, ak nezabudnem, lebo mne tam vzdy vsetko vyfuci 🙂
andrea to máš v pohode keď ste obaja negat. 🙂
Jéj, fiorea fakt 😵 Super 😵
ja sa neviem dočkať kedy mi prídu tie tehu veci čo som si objednávala z mimibazáru, stále som nasáčkovaná v schránke a čakám 😀
to som rada 😀 idu na mna hladyyyyy, ja neviem, ci dnes do obeda vydrzim... priebezne hadzem do seba hrozno, ale za chvilu konci 😒
my máme s mužom rovnakú krvnú skupinu aj RH faktor, takže ideál 🙂
Baby v 14. tyzdni, prave som docitala, ze nasim drobcom mame spievat, lebo uz zacinaju pocuvat 🙂 neviem si predstavit, ako by reagovalo na moje pazvuky 😀 chuda, radsej ho nebudem tyrat
http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=14-t...
amadora - a prave to som si myslela, ze by nemalo byt, ze uplne rovnake. No ja uz radsej nemyslim 😀 Ale super teda. Niekde som citala, ze ta chemia povacsine tak pracuje, ze sa spajaju ludia s rovnakym rh faktorom.
fiorea - ja som to tiez videla a sa mi to zda byt skoro, ale v knizke co mam doma pisu, ze od 16teho tyzdna, tak cosi na tom bude, mali by sme sa rozospievat 😀
fi... ja som uz aj v brusku nieco citila, ale neviem, ci to nie su len prdy 😀 😉
a ked lezim vecer pred telkou, tak pod pravym rebrom ma strasne nieco stekli... akoby v creve, ci kde.... strasne sa na tom rehocem...stalo sa mi to uz asi 3kraty.... 😀
lenok, super 🙂 som zvedava, ake to bude, ked nieco zacitim ja 🙂
mozno by som predsa len mala spustit nejaku pesnicku, male by ma dokopalo, az by sa to nedalo necitit 😀
Andrea z toho si nič nerob, my keď sme s mužom ešte len začínali uvažovať o bábätku tak mi svokra a jej kamarátka hovorila že je zle že máme rovnaké krvné skupiny, že mi budú musieť injekcie pichať a neviem čo aby som nepotratila 😕 Ja panika, pravdaže som o tom hneď zvestovala môjmu gynekológovi. Ohromne som ho pobavila 😀 Vraj je to výborné, lebo moje telo si nemá prečo vytvárať protilátky voči bábätku, neberie ho ako parazita, lebo je také isté ako ja 🙂
Fiorea super článok 🙂 Len teda ten spev nerisknem ani ja radšej 😀 Ale tak večer keď budeme sami hore sa mu hádam budem trochu prihovárať 😉 Len dnes akurát počulo ako mama robí hrozný krik na bračeka 😅 😀

a mne dnes navarila kolegyna perkelt s cestovinou.. 🙂 mame taku dohodu, ze varime na striedacku... celkom dobre padne, ked clovek sem tam nemusi varit... 😉