icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andrejkaa23
20. feb 2010

sofia27 🙂
Mame skoro rovnaky termin

sofia27
20. feb 2010

ano, aj michelle ta ma tusim 13. 🙂

andrejkaa23
20. feb 2010

no super🙂

andrejkaa23
20. feb 2010

a uz viete co to bute?pretoze je nova metoda z krvy uz v tomto stadiu? ja som si dala zistit a cakame na vysledky 😵

sofia27
20. feb 2010

wow, tak ja by som sa teraz chcela nechat prekvapit, minule sme totiz cely cas cakali chlapca 🙂

andrejkaa23
20. feb 2010

🙂 aha
My kvoli vybavicke pri Philipkovy sme sa nechali prekvapit do 30tt.Ale potom som uz nevidrzala 😀

andrejkaa23
20. feb 2010

sofia27
Potesila by som sa 10.oktobra aby malo zaujimvy datum 😎 10.10.2010 😀 Co ty?ja len tak zo srandy hlavne nech je to zdrave

sofia27
20. feb 2010

no ja hlavne dufam ze nebudem prenasat, toho sa trochu bojim 🙂 ale bolo by to zaujimave, no kazdopadne uvidime. andrejka, ty mas este maleho drobceka, nebojis sa takeho maleho vekoveho rozdielu? resp. bolo male planovane? ak mozem byt taka zvedava 😉

mobilo
20. feb 2010

ahojte pridávam sa aj ja tu už je popísané musím dočítat ked bude čas. Sa mi to zdá ešte tak daleko 🙂

mobilo
20. feb 2010

andrejka aj ja som hovorila, že keby bol 10.10 bola by sranda

mackabb
20. feb 2010

🙂 Ahojte kočky, ja sa tiež k vám pridávam, čakám prvé babatko, tak mám také zmiešané pocity..ale pozitívne samozrejme...s priateľom sa hrozne tešíme, je zlatý stará sa o mňa..tak som stále na nete, zháňam rozne info...to je normálne celá veda.. 🙂 Andrejkaa a tie testy z krvy ma zaujali, asi si ich dám urobiť aj ja...som nedočkavá čo to bude.. 😀 😀 😀 Maminy ešte želám pekný večer a dobru nocku....

andrejkaa23
21. feb 2010

sofia27 to aj ja mam 7 mesacneho Philipka Maxima my sme chceli s manzelom co najmensi vekovy rozdiel a nechavali sme tomu volny priebeh bolo to trosku necakane vdety sa mi to hovorilo ale uz pomaly prichadza strach ako to zvladnem a ci maly nebude ziarlit ked bude vacsi 😒 ale dufam ze nie
😀 mackabb ja som pozerala reflex a zaujalo ma to pozri si ma markizackej stranke v archive reflex a datum 15.2.2010 🙂 ja som hned na to v piatok isla gynekologovy aby mi to spravil a teraz cakam na vysledky 🙂 Ja chodim do nemocnice Medissimo 🙂 je tam prijemny pristup 🙂 🙂

andrejkaa23
21. feb 2010

mobilo no bola tak dufajme 😀

jankaa15
21. feb 2010

andrejkaa23 😉
a to robi kazdy gynekolog? alebo iba v nejakych urcitych nemocniciach

figurka.m
21. feb 2010

ahojte, krasky 😀

vitam vsetky nove tehulky-oktobrovky 🙂 inac podla toho kolko nas tu je, bude oktober riadne nabity porodmi 😀

mobilo, asi mas nejako zle nahodene udaje v pase, ukazuje ti , ze si v 59tt 😅

tie testy z krvi by som aj ja chcela, hlavne syn je strasne zvedavy, co sa nam narodi 😕

andrejkaa23
21. feb 2010

Nie baby pozrite si na markizackej stranke archiv reflexu a dajte si datum 15.2.2010 tam dostanete informacie ja som si do dala robit v Medissimo(petrzalka)teraz cakam na vysledky a uz sa neviem dockat 😀

🙂 figurka.m mas pekny termin 😉 aj ja chcem taky tak dufajme
😀 🙂 😀

figurka.m
21. feb 2010

andrejka,diky, aj mne sa paci, ale to sa vsetko este moze zmenit 😉

kathi76
21. feb 2010

vitam tu nove tehotne baby... 🙂 🙂 🙂

mobilo ty uz tahas 59tt fiha!!! 😀

mne je este stale neuveritelne blbo a sem tam sa porozpravam aj s mojim wc-kom 😖 nic nepomaha....fuj uz nevladzem...

lenkasop
21. feb 2010

Ahojte, to ste poriadne veľa popísali,budem mať čo robiť, aby som sa dočítala 🙂

andrejkaa23
21. feb 2010

figurka.m veru 🙂 neni zac 🙂

andrejkaa23
21. feb 2010

🙂 Ahojte 🙂
Mate aj vy take ranne nevolnosti? 😉
Mne sa to dajako nezda ☹

manee
21. feb 2010

ahojte, no ja som sa vcera vylodila, tyzdnova faza, ked mi bolo zle, sa skoncila. Som zvedava, ako dlho vydrzim v pohode 😀
dnes sme obehali zvysnu rodinu, co este netusila nic o nasej novinke, takze koplet ti najdolezitejsi to uz vedia 😀

kathi76
21. feb 2010

manee daj tip aj sa chcem vylodit uz konecne.... 😉

manee
21. feb 2010

pomoze jedine dohoda s babatkom. U nas je to tak, ze raz si telo robi, co chce babo a dalsi tyzden, co chcem ja. Nastastie to u nas funguje, aspon trosku si oddychnem a nemusim jest nasilu....

veronica1
21. feb 2010

Ja mam tiez termin 10.10., pri dcerke mi meskala len o 45min,inak by bola presne na termin, tak mam sancu, ze to toho 10.naozaj bude. My sme to uz tiez nevydrzali a povedali sme to-aspon rodicom a naj kamoske, ostatny pockaju az to potvrdi lekar.
Ja to mam tiez take striedave, jeden den v pohode a druhy mi je cely den zle , vcera som mala prvy krat aj ranne nevolnosti-vatsinou mi byva zle a obymam misu az poobede alebo vecer...

amadora
21. feb 2010

ahojte, asi tu dlhšie budem chodiť len sporadicky, stále sa trápime s teplotami, dnes sme bojovali celý deň aby sme to udržali aspoň pod 38 ☹ som z toho hrozne vyčerpaná a vystrašená. veľmi dúfam že bude čím skôr lepšie ☹ myslite na nás

manee
21. feb 2010

amadora, drzim silno palceky

mobilo
22. feb 2010

mne ukazuje normálne termín 14.10 no pozriem to ešte 😀
a pozerám, že tu čakáte viaceré už druhé dietatko..neviete ako to je s rodičovským? Ked idem z materskej na matersku budem moct mat zvýšený či nie? alebo ked si budem platit nejaké odvody neviem ako to funguje musím pozistovat tak som len chcela, či náhodou neviete vy.

mobilo
22. feb 2010

tak už to mám ok...zadala som zle rok..ešte asi žijem v roku 2009

awooojky
22. feb 2010

Ahojte dievcatá no aj ja sa kvám pridávam