icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

figurka.m
22. feb 2010

ahojte 😀

ako ste vikendovali? u nas je dnes krasne, slniecko svieti, aj ked este rano bolo chladno
my sme boli u nasich, tak som im oznamila radostnu novinu a popritom sa to dozvedel aj synator, to je taky maly vyzvedac, vsetko pocuje co nema, no a odvtedy je to stale dokola, maminka a treba babike kupit kocik a postielku, a pyzamko a ja ju budem nosit na rukach a kocikovat.........no zlatucky, len som zvedava, ci mu to vydrzi 😎

amadora, drzim palceky, aj nas maly mal febrilne krce, tak viem co to je, uz nech mu je lepsie 😉

silvika
22. feb 2010

ahojte, mne sa zda ze trochu prestavaju nevolnosti nie je to uz ani cely den, ani nie som taka unavena ale teda nechut na niektore jedla a pachy mi stale vadia, takze to mozno aj zostane

nsoci
22. feb 2010

ahojte
amadrora u nas to iste
teploty s liekmi drzime na 38
hnacky
tri stolicky idu naraz, tak snad len z toho
boli sme u lekara uvidime podal vyterov
mne je furt zle

co mi zacali celodenne (prd ranne) nevolnosti tak mal maly crevnu virozu, ja tiez a teraz toto
chudak babpo tolko virusov hned v mladom veku

amadora
22. feb 2010

Manee, Figurka, Nsoci ďakujeme 🙂 Bola som s ním u doktorky dnes a tak som sa naštvala, že vraj má ťažkú hnisavú angínu 🙄 Ešte že som tam s ním bola minulý týždeň keď mu tie teploty začali nech mu pozrie do hrdla a vraj všetko ok 😠 Tak nám dala ATB. A aby toho nebolo málo, tak ráno mu opuchol pipík tak som jej kázala sa mu naň pozrieť a mal aj tam zápal a hnis, tak mu rovno stiahla predkožku (chudiatko to bolo plaču,aj krvi ☹ ) , vyčistila mu to a musím mu to 3x denne máčať v repíku a mastiť. Som zvedavá ako si s tým poradím 😒

Nsoci tak ty si to tehu asi teraz užívaš tak ako ja 😒 Rýchlo sa vyliečte!

Mňa štve že pre tieto problémy nemôžem ísť k hematológovi nech mi predpíše injekcie, dúfam že bábo bude ok a ešte to bez nich pár dní vydržíme 😕

andreaerdna
22. feb 2010

Ahojte! Držím palce všetkým chorým a zle sa cítiacim, nech ste skoro fit!

My sme v nedeľu boli u našich na obed a zvestovali sme bábo, tak sa teršili, tešili... 🙂 No a na to dobrý obed. V sobotu tiež... tak sa cítim stále taká plná, že až! Ale aspoň, že mi nie je zle. 🙂

alenkam.
22. feb 2010

ahojte.. som nejaka nesvoja... netrpim ziadnymi rannymi ani ziadnymi nevolnostami... nie, ze by som sa stazovala... ale pripadam si ako neplnohodnotna tehulka... 🙂

kmirkav
22. feb 2010

Ahojte, pridávam sa k vám, mimi čakáme taktiež v októbri. Dnes som dostala tehu preukaz, tehu mi potvrdili pred 2 týždňami. Rada by som sa od vás dozvedela, či máte aj vy také pocity hladu, začína mi troška vidieť bruško, asi to bude z toho jedenia.

kmirkav
22. feb 2010

Alenkam. mimochodom ani ja nemavam ranne nevolnosti, obcas ma iba napina na vracanie, ale uz asi 3 dni nic. Je to vraj individualne.

alenkam.
22. feb 2010

mirka, trosku brusko vidno aj mne.. ale je to mozno tym, ze som asi trosku od prirody podvyzivena... 🙂 mna napinalo asi dva tyzdne, ale uz tyzden mam klud... klop klop.. dufam, ze to tak ostane.. jediny priznak toho, ze som tehotna su asi moje prsia...take mierne naliate...

kmirkav
22. feb 2010

no aj moje su take a este ma aj dost bolia, neviem, čo budem robit s tym mojim hladom, zacalo sa to cez vikend a normalne ma boli brucho od hladu. je to priserne. vzdy som veceriavala o 17.00, no teraz je takmer 19.00, ja som jedla pred 2 hod a mam hrozny hlad. Dnes som dostala ten preukaz, troska som sa cudovala z toho, ze mi to sestricka vypisala a nechcela vediet nic o mojom zdravotnom stave, je to este skoro? Ako si bola na tom ty?

alenkam.
22. feb 2010

ja som zatial bez knizky, bola som na kontrolnom sono minuly tyzden v stredu, potvrdilo sa 7+2tt s tym, ze nablizsie na krv, pre knizku idem 11.3. ten hlad poznam... hlavne vecer ked si lahnem do postele... 🙂 malo zjem na posedenie, ale radsej castejsie a menej...

matamisi
22. feb 2010

ahojte...vitam vsetky nove tehulky 😵
ani mne nebiva zle,len ma par krat napina ked nieco smrdi a som strasne unavena 😒
zajtra idem k doktorovi na kontrolu,uz sa neviem dockat zajtraska...povedal,ze mi bude brat krv a velke vysetrenie tak som zvedava co mi bude robit... 😀
brucho mam vecer strasne velke...dufam,ze su tam neni dvojky... 😀

kmirkav
22. feb 2010

No ja som bola dnes rano a myslela som si, ze mi bude brat krv, ani som neranajkovala a potom, ked som sa do prace, myslela som, ze odpadnem. Uz to viac nespravim, iba ked mi to povie Dr. Netusim ako to je s tymi odbermi, no verim, ze v takom pripade, ked to bude nutne (neranajkovat), tak ma upozorni. Matamisi, drzim prsteky.

andrejkaa23
22. feb 2010

🙂 Ahojte dnes som sa dozvedela vysledky a cakame DIEVCATKO 😀 😀 😀

alenkam.
22. feb 2010

ti vasi doktori sa nejako ponahlaju alebo si moj dava nacas... 🙂

matamisi
22. feb 2010

cooo... andrejka ty uz vies aj co to bude...gratulujem 😵 aj ja chcem... 😀

alenkam.
22. feb 2010

andrejka, ako je to mozne, ze to vies tak skoro...?? 🙂
mirka, mna sestricka upozornila, ze pred graviodbermi hlave vela caju rano a prip. nejake lahke ranajky... ze sa berie 7 skumaviek...

cipuska
22. feb 2010

ahojte baby, tak aj ja sa pridavam, sice je este velmi skoro a mozno k Vam ani patrit nebudem, ale test bol vcera pozitiv 🙂 , a Vam vsetkym gratulujem!

manee
22. feb 2010

ja mam citlive a naliate prsia uz treti mesiac, manzel sa ma nemoze ani dotknut.....

mobilo
22. feb 2010

tak mne býva tiež zle ale nie tak ako pri prvom..akurát únava už nech to skončí, lebo pri mojom aktívnom synovi je to dost 😀
andrejka písala, že sa to dá zistit z krvi a dala si to urobit preto to vie tak skoro

sofia27
22. feb 2010

blahozelam andrejka k dievcatku 🙂

kmirkav
22. feb 2010

To je skvelé, že je nás toľko.

bamb27
23. feb 2010

Dobre rano krasky..

Ja som vcera bola u doktora 😉 ..tehotenstvo potvrdil na 90% pohmatom, vraj zatial je sono zbytocne... takze sa, sice este stale opatrne, ale tesim
Mne zle este "zatial" nebyva, akurat si vsimam ze okolo mna je tooolko smradlavych veci.. hm hm hmm... no a chce sa nam stale spinkat a hroozne bolia didiky..

a co vsetky este spinkate?

amadora
23. feb 2010

ahojte, ja som dnes spala od 21:00 do 7:00 a stále som na smrť unavená 😔

bamb27
23. feb 2010

No ja som od 6.30 hore... ale planovala som spat dlhsie, no prebral ma mocovy mechur a prinutil vstat.. tak som radsej sla hore a obetovala pol hodinku spanku navyse za cestu autom do prace.. Takze som zvedava ako to dneska zvladnem ale poobede ocakavam krizu.
Dneska mam pilates cvicenie. Niektora z vas cvici a planuje cvicit aj pocas tehotenstva?

nsoci
23. feb 2010

Andrejka parada, ze dievcatko! Snad sa aj nam zadari parik 🙂 a ked nie tiez dobre, hlavne som nechcela dve baby, ale o to sa uz postaral moj zbojni, ze nebudu.

My si nechceme dat zistit pohlavie az do porodu.... no uvidime ci vydrzime. 😎

Pozrala som vsetko co je doma a zaludok furt an vode.

andreaerdna
23. feb 2010

Ahojte! Mna dnes pred piatou zobudilo cikanie a strasna bolest zaludka, ako keby som mala umriet od hladu. Snazila som sa este zaspat, ale s takym bolavym zaludkom to bolo tazke. Takto strasne ma este nebolel, boleli ma az rebra. Poznate to ktosi? Co si na to dat? Aj som sa rano najedla, ale este stale ma boli, boli.

lenkasop
23. feb 2010

Ahojte, ani ja nemám žiadne nevoľnosti, len som dosť unavená a stále niečo papkám, ten pocit hladuje... 🙂
K doktorovi mám ísť 5.3 tak mi snáď potom dá knižku a povie presný termín. Pri malej mi vyšiel na 100%

😀

andreaerdna
23. feb 2010

Inak mi tiez nie je nic, ziadne nevolnosti, ale dnes tento zaludok.... je to hnus! A neviem, co s tym robit. 😒

amadora
23. feb 2010

Lenka aj mne vyšiel termín presne 😀