Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Figurka vidím že máme veľa spoločného 😉 Tiež chcem dievčatko, tiež mi klop klop klop nebýva zle a brucho mám už hádam aj na tehu gate 😀 A so synčekom som pribrala 21,5 kg, 5kg mám ešte na sebe čo sa mi nepodarilo zhodiť, takže sa fakt "teším" na akej cifre sa zastaví váha tentoraz 😅 😀
amadora, no tak aspon niesom sama, ale co uz, budeme kojit a chudnut 😉 mne sa nastastie podarilo pekne schudnut po porode, ale to som bola o mnoho mladsia, no uvidime 😕
ozaj, a ako sa ma Martinko, teplota uz klesla?
figurka, amadora... pripajam sa k tym co by radi dievcatko 😉 ...ale v podstate je to jedno, ale dievka by nam bola milsia... a druha vec je ta ze chlapcek by asi ostal bez mena 😅
bamb, mne pri prvom to bolo uplne jedno, no teraz by som radsej dievku, ale v podstate, ako povedal nas syn, mne je to jedno, len nech sa narodi!
a preco by ostal chlapcek bez mena?
no, nejak sa nam nepacia chlapcenske mena... no na dievca by sme nasli aj 5, ale zas.. ak bude treba tak urcite nieco vymyslime 😉 to by sme mu predsa nespravili
Figurka no ja som kojiť nemohla takže aj za to tie kilá nešli tak dolu ako by mali a žiaľ sa obávam že to bude rovnako aj teraz 😒 A ďakujem za opýtanie, dnes sme zatiaľ bez teploty, dúfam že to už vydrží 🙂 A aj ten zápal na cvrčkovi sa mi zdá lepší.
Inak my sme chceli dievčatko už pri prvom, ale teraz by som synčeka nemenila za nič 🙂 Ale chceli by sme párik. Ale ak nebude, nevadí, hlavne nech je to zdravé 😉 A pre dievča tiež meno máme ale pre chlapca by bol problém 😅
Ahojte,
malá chce toľko sestričiek ( 10!!!) 😀 😀 manželovi je to jedno, hľavne nech vie strieľať, len uvidím, čo bude hovoriť časom 🙂 a ja osobne by som chcela opäť dievčatko, tak uvidíme. Pri malej sme hneď mali vybraté meno - Kristínka. Všetci okolo sa vypytovali na chlapčenské meno, ale my sme nemali žiadne, stále sme hovorili, že to bude dievčatko, akosi som sa nastavila na dievča a bolo. 😉
bamb, urcite vymyslite, ale to je este hudba buducnosti 😎
amadora, to som rada, ze je trosku lepsie, ja viem, je to strasne, my sme cosi vytrpeli s teplotami, po tych krcoch, vzdy ked bol chory, teplota 40 stupnov, takze diazepam, zabaly .....no ked bol starsi, uz to bolo lepsie, teraz nebol chory uz asi 3 roky, klop klop
figurka... a este je stale moznost ze nebudeme musiet vymyslat chlapcenske meno, tak sa s tym nejdeme zatazovat momentalne... ono to malinke uz aj tak vie, ze ho lubime
amadora.... ten 14.10 nemáš napísaný v titulke ( pri fotke), lekár ti už povedal presne??
mne to tak udal počítač 🙂, uvidím čo lekár
bamb 😀 presne tak lubit ich budeme tak ci tak 🙂
lenka, kedy ides k dokimu?
figurka.m..... 5.3 - neviem sa dočkať, čo povie 🙂
A to s menami je jeden problém, vybrať si. Ale počkajte, keď si začneme pozerať kočíky, to bude. Občas mrknem na MK na kočíky - teda na názory kočiek na ne a mám riadny chaos ☹
uz lubime 😉
zatial sa lucim, idem papat nieco velmi vyzivne 😵
Ja zase idem učiť, skončila mi voľná hodina a šup učiť v kuse do 15 - tej ☹ ☹
amandora..... ešte raz som si prečítala tvoj komentár a došlo mi, že ti vyšiel termín presne pri prvom. Mám dlhé vedenie, prepáč. 😉
ja som mm ustupila pri synovi, chcel aby sa volal po nom a tym padom aj po starkom a po prastarkom........no co som mala robit
ja idem zajtra konecne ku svojmu dokimu, doteraz som chodila do CAR-u
bamb dobru chut 😉
bamb ja chodim na zumbu (na bernolak v ba) a velmi sa mi tam paci, tak kym budem vladat chcela by som chodit. a je to hlavne pre mna relax od malej 😉
lenka vy presne ako my, hned sme vedeli ze dievcatko bude kristinka a o chlapcovi sme sa hadali do konca, tak esteze to Panboh zariadil za nas. a teraz to iste, pre dievcatko uz mame meno a pre chlapca zase nic 🙂
no vidim, ze podobny "problem" s chlapcenskym menom tu mame viacere... kiez by to bol jediny "problem" 😅
sofia, myslim, ze kym sa cvici s rozumom a neprepinaju sa sily, tak je to v poriadku... mimi sa ti bude v brusku veselo hojdat do rytmu
presne tak, aspon budem v kondicke ked pride porod 🙂
Figurka presne, je to stres keď je chorý po tom čo sme zažili, ale tak dúfam že tak skoro sa to už nezopakuje a keď tak že už budeme pripravení 🙂
Lenkasop v pohode 😉
My sme synovi dali meno po manželovi, to sme obaja chceli od začiatku a teraz ak bude druhý syn bude problém, lebo každému sa nám páčia iné mená 😀 No čo, prinajhoršom bude podľa toho ako sa bude volať doktor čo nás odrodí 😀 😀 😀
🙂 lenka,to keby sme mali mat vsetky rovanke kociky aby sa kazdemu pacili,to by vyzeralo.ja si vybereim,taky aky sa mne paci a nech sa nikomu nepaci,lebo viem,ze par ludi mi pochvali a par nie,tak si vyber,netreba saq pytat na nazor druhych som sa uz poucila 🙂
Ahojte kočky...
snad sa mozem pripojit do obcasneho pokecu, ked mi bude doma dlho... 😉
trochen si vas prestudujem, aby som bola v obraze...
ahoj lenok 🙂 ja som v tejto téme, ale akési to tu je zaspaté 🙂
ahooj... no, zase... nic netreba prehanat... 😉
ale ja som pn, takze nudaaaa.... 😝
a kukala som, ze sme par dni od seba... 😅
🙂 ja sedím do piatej v robote a vonku vyzerá byť fajne. Nooo, tieto výpočty sú také... podľa minulotýžňového sona by sme dnes mali byť 7tt5d.
zeny co ste doma, ste nepozerali nahodou damsky magazin?
nie silvi preco?
andrea, tiez to bude u mna chaos, ale co uz narobim... 😝
silvika, ja so kukala, ale aj som odbiehala... co bys rada? 😉

ahojte, tehulky 😉
andrejka, gratulujem ku dievcatku, aj ja chcem 😀
inac pridavam sa aj ja k tym, co im nieje zle, nastastie, ale zato zledla by som aj slona, a brucho veru uz dost vytrca 😅 ja som so synom pribrala 30kg, tak ak ma caka to iste tak dakujem pekne 🙄