Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
jj, ale nerizikove maminy... 😉
ale zdal sa mimoc mudry, ako by bol 3x rodil... ja som rada, ked zvladnem polhodinu chodze... 😝
ja som minule tehu cvicila kardio cely cas plus nejaky posilovacie cviky kym sa mi dalo. ku koncu uz len nejakych pat minut kardio. ale ze by sa mi dali robit cviky ako predtym by som nepovedala, by som mu rada dala take brucho na chvilu nech si s nim zacvici a ako vselico tam vnutri taha a tlaci a ako som sa hned zadychala, sa mi to nejak nezdalo po tom co som uz nieco skusila 😉
Lenok asi tak 😀 A ja by som to asi neriskla nejakú veľkú záťaž, nejaký rekreačný šport pokiaľ je žena a bábo ok prečo nie 😉 A prečo si na rizikovom ak sa môžem opýtať?
no sak ano ja som tiez nerizikova bola, teraz je len zaciatok ale take tie vyhlasenia ze to nijako neovplyvnuje zenu sak ja som bola opuchnuta ako balon posledne dva tyzdne aj ta vsetka tekutia a krv co sa nahromadi v zene sak ja som uz aj umyvala poleziacky co som pomaly nohy neohla v kolenach by mi hadam dal nech sa rozcvicim alebo kieho
ved prave, ja fucim ako lokomotiva... v kazdom pripade si myslim, ze kazda tehu musi byt opatrna obzvlast pri cviceni, je predsa zodpovedna za dvoch... myslim, ze keby bol zena, vyjadrenia by zvazil...
dokonca ze by sa mohla tak cvicit aby sa aj zapotila pri tom, ze ved aspon vela nepriberie a takej menej pribratej sa aj lahsie potom zvrta okolo babetka. chaaalanisko 😎
amandora - pred 3 ŕokmi som potratila, dloho som nemohla otehotniet, mam cystu na vajecniku a pri plode bol hematom. do minuleho tyzdna som lezala v nemocke 😒
lenok - tak to mas toho za sebou dost! Ja zatial v pohode, ale tiez by som nesla nejak prudko cvicit a este aby som sa aj zapotila! Z bezrizikoveho sa moze za par sekund stat rizikove, nie?
no to stalo za to pocuvat toho pana, som bola nacisto zaskocena, ako si je isty tym com hovori
ahojte 😉
no ja som toho pana nesledovala, ale takych mudrlantov mam najradsej 😠 kazda zena a kazde tehotenstvo je ine, prvorade je to co odporuci lekar, podla aktualneho stavu tehulky, to je predsa jasne!
tak prave ma bola mamina pozriet v praci a ze to kukala tiez, ze baba, sice sportovkyna, ale ze este kratko pred porodom behavala 10km denne... vsak to je psycho!
andrea - za 10 dni v nemocke som toho videla viac nez dost, bola som z toho riadne na nervy, stale som len plakala, ked za mnou prisiel manzel 😖 neverila by som, ze sa denne vykona cca 15 zakrokov, ci uz chcenych alebo nechcenych ☹
opatrnosti nikdy nie je dost... !
silvika - ved preto som povedala, ze bol mudry, akoby 3xrodil... chlap... dopriala by som mu co len trochu z mojich trablov... 😝
a inak? babenky? mate aj nejake speci chute?
uhm ale nehovoril ake dieta porodila, ci nemalo pod dve kila 😝
Lenok teda máš toho za sebou 😕 Silno držím palce aby si už nemala žiadne komplikácie 🙂
Minule dávali niekde v športe nejaká športovkyňa v 5. mesiaci hrala exhibičný zápas v begmintone a som len tak čumela, keď som si predstavila seba v 5. mesiaci že by som takto skákala tam 😅 😀
Ospravedlňujem sa za prípadné chyby v texte ale zase mám točky tak ani nevidím na tú klávesnicu, idem sa nadopovať magnéziom 😝
no ja som v piatom aj mohla behat keby som bola zvyknuta jelikoz mi este len brusko zacalo vykukat to bolo este take pohodlne vtedy
dakujem babky... ale verim, ze bude uz len dobre, aj keby som mala 7 mesiacov lezat... 🙂
amadora... sorry, micka, skomolila som ti nick... 😨
ja mam nizky tlak a kava mi neberie, tak mam tiez machule pred ocami, ked sa postavim, ale je to pre to, ze mam malo pohybu... 😖
lenok,mas toho dost teda, viem co to je, ja som pred 1 a pol rokom prisla o babo v 22tt, doterz to boli a vzdy bude, a ten strach co teraz prezivam a budem az do konca a urcite aj ty.....no musime mysliet len pozitivne vsak? 🙂
fiha zeny 22 tt to neni sranda ... to si snad aj mala nejake tazkosti potom. ale zasa verim, ze clovek na take veci nerad spomina
Silvika no ja som už v prvom mesiaci pribrala 4kg takže ja som v piatom už mala riadny kotlík pred sebou 😀
Lenok v pohode 😉 Aj ja mám teraz málo pohybu hlavne po čerstvom vzduchu lebo posledný týždeň sme len doma ako je malý chorý, max. na nákup čo ideme. A dnes bolo tak krásne, joj hneď by som išla na prechádzku 😒 Ale tak hádam cez víkend ak sa podarí tak už aj s malým aj s tatkom pôjdeme niekam von 😵
figurka, je to hrozne... ☹ ale snazime sa mysliet pozitivne... 😉 musiiime... 🙂
silvika, nastastie nie, bol to vlastne klasicky porod, ktory mi vyvolali, aj doki povedal, ze to dobre dopadlo, niekedy musia robit cisarsky ...ale teraz uz bude vsetko OK u nas vsetkych 😀 😀 😀
ja som kukala. zaujala ma ta debata o cviceni, ze ak nejde o rizikove tehu a sporty pri ktorych sa mozno zranit tak sa vobec netreba obmedzovat v cviceni az do konca tehotenstva. som za, co si myslite vy?
no ja uz som pisala aj vzhladom k predchadzajucich skusenosti ale sa mi to trochu nezdalo, ze by som dokazala neobmedzene sportovat s tym vsetkych co som v sebe mala
ja som kukala. zaujala ma ta debata o sportovani, ze ak nejde o rizikove tehu a nebezpecny sport nie je potrebne sa v cviceni obmedzovat az do konca tehotenstva. ak je to s mierou, som za. co si myslite vy?
pardon som preskocila jednu stranu debaty 🙂
sofia27 dakujem 😀 aj som rada ze dievcatko 🙂
matamisi,alenkam to je nova metoda 😀
Kočky, o tom cvičení - Každá ako sa cíti,len vy samy viete ako ste na tom a čo zvládnete, akú záťaž, činnosť a ako dlho 🙂
Precvičujem aerobik, jazdím na koni, len teraz je to iné - pud sebazáchovy, stras o malinké v brušku, .....
Aerobik - naučím kočky zostavu a potom in hovorím čo nasleduje, posilovačky flákam , brucho samozrejme automaticky vynechávam 🙂 Len je mi to divné, také zvláštne, doteraz som makala a teraz sa flákam, ale aj tak mám toho dosť.
Porodíme a vrátime sa do starých koľají. Aj koník musí počkať 🙂
No a ešte som zabudla - najhoršie je to v robote - učím telesnú a teraz ešte deckám ukázať, čo vlastne od nich chcem ☹
lenkasop
🙂 nebojis sa? ale pravda ty najlepsie vies ako si na tom napr. ja by som to nedokazala pretoze mam nevolnosti a niekedy ked ide Philipko spinkat aj ja idem 😀

toho sportovca tam co mali tusim uz druhy krat ze tehotne by mali cvicit normalne ako netehotne ze nemusia len take tie tehu cviky ale ze normalne aktivity nech vykonavaju a hlavne kardio ... ze vseobecny prospech to ma na porod a aj na vyvoj babetka ze vraj su zivotaschopnejsie.