Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Luci 😢 tak veľmi veľmi ma to mrzí... 😔
Lucinka, je mi to strasne luto... ☹ ale hlavku hore a ked cysta odide, hor sa do snazilkovania dalej... drzkam palceky... ide jar... a v tvojom brusku tiez zacne klicit fazulka... prajem ti to... 🙂
Renatka - ked pojdem 4.3., tak sa ho opytam na tu fotku - som minule premyslala, ci to tam vobec ma... ale snad hej, ved tam ma dobre vybavenie.. 😉
Dnes som bola hore uz pred 8mou, nejak ma zase hlava boli.. 😝 neviem, co idem s nou robit. Musim trochen spratat, bo kolegynka sa slubila na cajicek, tak mi bude veselsie, pridem na ine myslienky konecne.. 😉 a zajtra mi drahy chysta prekvapkanie, tak som veeelmi zvedava, co to bude 🙂 minuly tyzden mi doniesol krasne ruzovucke tulipanceky, tak som sa tesakovala 😉
dobre rano krasky
Luci to ma mrzi aj za stratu nadeje, ale hlavne kvoli tej cyste ..to nie je nic prijemne, tak drzime palceky, hore hlavu ;) ak nas teda prides obcas citat
Teraz sa idem trochu bat aj ja, nakolko nemam este ziadne sono za sebou, ale dufam ze v tom 10 tyzdni ako slubil doktor tam ude prijemne prekvapko
Vy ste tu zase taaak vela popisali vcera ze nestiham 😵 ...kde mame tabulku?
lenok a ty si doma?
ja pracujem, tak to mám ťažšie... lebo zrovna dnes mi je tiež nejako blbo, mňa zas dnes bolí bruško, som celá nafúknutá od rána... ale som rada, že som do seba úspešne dostala raňajky, takže už by to malo byť fajn, ak budeme pravidelne po troške papakať a piť. tak to je super, keď sa drahý tak stará 🙂 a to je tvoje prvé tehu?
no toho krjaka sa opýtaj. ale myslím, že by to mal mať, lebo kamoška, čo k nemu chodí a má už malú dcérku hovorila, že sa to dá, len si to treba od neho vypýtať. veď už má aj 4d sono, takže to je super. a ty ideš toho 4.3. aj na odbery? musíš ísť na lačno, čo?
Ahojte,
ros.....tabuľka je super, si šikovná 🙂
Lucinka .....je mi to tiež ľúto, snaž sa na to nemyslieť a hneď ako sa bude dať, tak šup na snažilkovanie 🙂
Renatka..... som zo Serede, takže od NR kúsok, pôvodne som z Malaciek, len manžel dostal v Seredi robotu a tak sme sa sem dostali, a teraz robí v Trenčíne 🙂
ahoj renatka9 ...no predstav si, na sone som este nebola, sa tu potom citim tak bezprizorne, lebo vsetky ste uz boli... ja som len robila niekolko testov, ktore vysli silne pozitivne a bola u doktora.. ten ma prehmatal a povedal ze na 90% som tehotna.. ale ze sono mi zatial nejde robit ze az v 9-10 tyzdni .. tak neviem no, ale tak snad to bude ok, mozno by som nic nevidela a bola sklamana ...ale ja citim ze to bude ok... len ma obcas prepadne myslienka ze by som sem ani nemala chodit kym to nemam na 100% nech nie som pripadne sklamana 😖
ahojte,
vsetky vas pozdravujem
neestiham prispievat, lebo doobeda som v praci a poobede len spim a spim 😒
1. 3. idem na sono, tesim sa velmi 😉
ahojte, tak ja som z Rajeckych Teplic (ale planujem stahovanie za manzelom, kedze kvoli praci sme cez tyzden od seba), mam 29 a prve tehu... termin podla webu by mal byt 3.10.
bamb27 - tabulka je u rosannar v albumceku - je krasna a je nas tam veeelaaa 😲 😀
renatka9 - jj, som doma... prave preto, ze to je moje druhe tehu... prve skoncilo este skor, nez vobec zacalo ☹ tiez mam cystu na vajecniku, tak ma Mirec nechal doma 😀 .... a je mi fajn, len trochu nuda a to som len na zaciatku 🙂 ani si nepamatam, ci mam prist nalacno, ved umrem od hladu 😝 ma mi brat testy na toxoplazmozu, moc mam doniest, ale fakt nemam sajnu, do coho ho chytim 😝 😀 a kde pracujes, mojina?
lenkasop - ty si aka cestovatelka? 😉
co toto... ani vam nesiel knik chvilu? 😠
mozem sa zienky spytat na vas nazor? 😅 ...chcem aby sa o mna v tehotenstve staral iny doktor (rovno porodnik) ako moj obvodny, no obvodneho budem potrebovat administrativne. Mam ist za nim a povedat mu, ze takto som sa rozhodla, nech to neberie osobne, ale nakolko ten druhy doktor ma vlani operoval, rada by som sa zverila jemu? ...myslim ze takto je to seriozne, snad sa nejak moc neurazi... ci? 😒
ahojte 😀
rosanar, tabulka super 😉 moj vek 37 a bydlisko Dolny Kubin
lucinka, je mi moc moc luto, musel to byt riadny sok, drzkaj sa 😉
lucinka to ma mrzi, viem, co prezivas 😒 aj ked si vlastne nebola tehu, musi to boliet...ale mas dve krasne deticky, tie si teraz uzivaj...
bamb, zalezi od doktora, ale podla mna by sa nemal co urazat, ide predsa o to, aby si bola ty v pohode, drzim palce 😉
bamb tak s tymto skusenosti nemam....
nuz ja som za seriozne jednanie, aj ked to mozno bude blbe ist za nim s akouto poziadavkou, ale lepsie ako poza chrbat
;no a čo sa tyka kremovania, ja som použivala aj elastic-q aj z dm to babylove pre tehotne, su super a vela nestoja...mne sa sice v tehu nespravili, ale potom som rychlo schudla /pribrala som 13 kg a schudla som 20/ , tak som postupne nasla strie na zadku a stehnach 😖 dost ma sto stve, lebo toho sa uz nezbavim, takze moja rada - kremujte sa aj po porode a nechudnite velmi rychlo....
lenok, ja som tiez doma, ale nastastie neviem, co je nuda. Stale ku nme niekto chodi, alebo ja sa idem poprechádzat.Zo zaciatku som mala hrozu, ze aby som nezlenivela, ale zatial je to v pohode, dokonca nestiham 🙂
rosannar, mena mame vybrane Alžbetka a Matej, tak mozes dopisat 🙂
bamb, ja som to tak urobila, ked sa nam nedarilo otehotniet, chodila som k inemu doktorovi a kartu a na odbery som chodila zas k inemu a bolo to v pohode. Lekari sa poznali a bola to aj dohoda medzi nimi...
inak, co sa tyka strii, tiez sa mi nastastie ziadne nespravili a to som sa natierala obycajnym telovym mliekom, no uvidim ako teraz, predsa len stara korcula 😅 😅 😅
manee, tak myslim ze to nie je asi nic nezvycajne... ale povedat mu to pojdem, nech je vsetko na poriadku, nieze tak s bruchom pridem ze optrebujem PN a on sa na mna bude kukat ze kde som bola doteraz.. a preco si doma ak sa mozem opytat?
pocula som, ze ako prevencia strii je dobry aj olivovy olej, nepoculi ste take? ..
ahojte...takže napísali ste mi už dosť toho lenže tabulku viem doplniť len doma...takže večer sa udeje aktualizácia, potom sa ozvem...
Ahojte no som tu po dlhsej dobe lebo som bola v robote ale nezvladla som to uz dnes 😒
Strasne zle mi je 😒
co vam pomaha ked vam je zle?
mne doteraz vobec nebolo ale teraz je to neznesitelnee
Pomaha?
Vinea, hrozno, spat.
nsoci 😉
hrozno to aj mne ale nemam doma a urcite nepojdem teraz do mesta,,,to az poobede,,,
skorej som myslela nieco tak klasicke
blíži sa obed a už mi oči zatvára, to je hrozné 😀
nejako divne ma pobolieva podbruško, úplne dole ako na lonovej kosti 😒
jankaa, je mi luto, ze ti neviem poradit 😒
ja zase varim francuzke zemiaky a sliny mi uz tecu po zemi co mi tu tak vonaju, ja to nevydrzim, uz pomaly obhryzam klavesnicu.......
Janka to u mna to je klasika. Jak som otehu musia byt doma - skusenost z minuleho tehu. 😎
😀 😀 😀 aaaa... vidim, ze slintate 😀
ja mavam taku neznesitelnu zravu nemoc, az ma trasie... 😉 a nemozem odolat salatom - teske, parizaku a ruskemu vajcu... 😲
podbrusko aj mna bolieva, skoro ako pri mrche, ale som citala, ze to je roztahovanim maternice, takze kym to nie su neznesitelne krce, tak je to v pohodke 😉
ahojte,tak som spät smutna a sklaman, pan doktor ma nepotesil, sono vizera zle, ze sa skvrnka spred 2 tyzdnov nemeni, tak mi zobral na to este jeden odber,vysledky budu zajtra, zatial mi nechcel nic hovorit, ale som naliehala ze co to moze znamenat, tak ze tehotenstvo sa nevyvíja ,ale vsetko sa uvidi zajtra....mam take tusenie ze tuto temu o chvilu opustim :(
renik28 - drzim palceky...
tfuj... tfuj... tfuj... poplujem ta, aby dobre bolo.... 😉

renik28.................................................25.2.odber+sono+možno knižka
spiruanka .............................................25.2. krv+moč+knizka
svet1...................................................25.2.
veronica1..............................................1.3.
giovannajana .........................................2.3.
matamisi................................................3.3 odber-sono-knizka
lenok ...................................................4.3. krv+moč+sono+vraj knizka
manee..................................................4.3.krv a snad knižka
silvika ...................................................5.3
miroslava2207........................................5.3
lenkasop...............................................5.3
bamb27................................................8.3.krv+moč
vadelka.................................................8.3.krv,moč a knižka
sunnessie..............................................9.3.
sofia27..................................................9.3. potvrdenie tehu
figurka.m..............................................10.3.krv+moč+knižka
alenkam...............................................11.3.krv+moč+knižočka:)
amadora .............................................12.3.
rosannar..............................................15.3.poradna
michelle24...........................................18.3.krv+moč+knižka
renatka9..............................................23.3.krv+moč+sono+knižka:)
smejko1..............................................24.3. sono a knizka
tabulka už bezo mna......a rosi-oprav aj tu oktobrovu....
cmukam vas a aj pokladiky v brušku... 🤐