Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
renik, mrzi ma to, ale dufam, ze sa zajtra potesis z dobrych vysledkov 😉
tak ja som svoj ukrutny chtic po francuzakoch uspokojila 😀 nadlabli sme sa aj so synom do prasknutia, mnam mnam... 😎
Renik, neboj sa, drzim palce
Bamb, ja som doma, lebo som pred tromi rokmi prisla o babo a potom sa nam nedarilo otehu, tak pre istotu, aby som nebola v stresoch v praci ma nechal doki doma
renik28 drzime velmi palce, zajtra daj urcite vediet 😉 verime ze to bude fajn
manee a budes doma uz celkom, ci len tento prvy trimester?
Renik.... nestraš, všetko bude OK, normálne sa aj ja začínam báť ☹ 😒 Neviem ako vydržím do 5.3.
čo sa týka krémikovania, aj ja som pri prvom tehu používala elasticq, bonella mi smrdela, lepšie povedané vyvolávala mi zvracanie ☹
Zatiaľ mi nie je zle, len som unavená, keby sa dalo tak by som prespala celý deň 🙂 A stále musím niečo v pravidelných intervaloch jesť. Tak snáď sa všetko vyvíja v poriadku, keď som na tom takto. Alebo si to iba vsugerujem 😒
Ozaj kočky, neviete ako to je s kiahňami??? Nemala som ich ešte a ani manžel a malá, tak aj z toho mám strach ☹ ☹
lenkasop... ani mne nie je zle len by som spala, 10 hodin v noci a poobede aspon hodinku nie je problem... niekedy si prajem aspon malinku nevolnost, nech sa citim tehotne, ale asi by som sa citila len na prd.. ale ked som hladna, tak je to taky iny hlad, taky neprijemny
urcite sa nam to vyvija v poriadku, vsetkym ;)
vsetky pisete ako stale spite, aj mne sa chce spat, ale neda sa mi, som uplne grogy, ale ked si lahnem nemozem zaspat, vecer sice zaspim, ale v noci sa zobudim a nemozem spat, no hruza, unavena som statocne 😒
Mne ani noc nestačí, večer zaspím okolo 9-tej a ráno o 6-tej ma už budí malá.
Figurka.... aj ja keď sa v noci zobudím, len sa prevaľujem, čumím do tmy a ráno som ako zbitý pes, dolámaná, unavená.... Som zvedavá ako budem vyzerať na konci tehu 🙂))
lenka, no asi budem mat kruhy pod ocami az po brusko 😀
😀 tak to sa k tebe pridám
Ešte hodinu a huráááá na obed, už som zase hladná, nenormálne 😀 😀
tak nech hodinka rychlo ubehne a dobru chut 😉
Ďakujem 🙂
figurka.... ty si doma, alebo tiež sa trápiš v robote, už si to asi aj niekde písala 🙂
Veronica1..... kam si chodila na ZŚ a SŠ v Malackách ??????
ja už som napapaná a hurá siesta 😀 ja nech spím koľko chcem furt mi je málo 😅 najradšej by som sa zazimovala ako medveď 😀 ale veď užime si spánok kým sa dá, ku koncu tehu a ani po narodení bábik sa veľmi nevyspíme 😝
ahojte,tak ja som bola dnes u dr.,vysledky krvicky su vporiadku aj bielkovinky v moči su ok,na sone pozrela babo -rastie tak nam hned aj vypisala tehu knizku 😎 🙂 kontrola o 3 tyzdne 24.3. tiez moč,velke sono na spresnenie terminu.
rosannar ja mam 26 r. 😉
Spiruanka super 🙂
Ahojte dievcence🙂, dlho som tu nebola, ale ste toho napisali...🙂ako vidim vacsina uz u lekara bola ci este len pojde, ja idem az 9.3. dufam, ze bude vsetko ok🙂pekny den a drzte sa!
Dva dni mi nešiel v robote net a tu také zmeny 🙂 Pridávam sa do tabuľky:
renik28.................................................25.2.odber+sono+možno knižka
spiruanka .............................................25.2. krv+moč+knizka
svet1...................................................25.2.
veronica1..............................................1.3.
giovannajana .........................................2.3.
matamisi................................................3.3 odber-sono-knizka
lenok ...................................................4.3. krv+moč+sono+vraj knizka
manee..................................................4.3.krv a snad knižka
silvika ...................................................5.3
miroslava2207........................................5.3
lenkasop...............................................5.3
bamb27................................................8.3.krv+moč
vadelka.................................................8.3.krv,moč a knižka
sunnessie..............................................9.3.
sofia27..................................................9.3. potvrdenie tehu
figurka.m..............................................10.3.krv+moč+knižka
alenkam...............................................11.3.krv+moč+knižočka:)
andreaerdna.........................................11.3. poradna
amadora .............................................12.3.
rosannar..............................................15.3.poradna
michelle24...........................................18.3.krv+moč+knižka
renatka9..............................................23.3.krv+moč+sono+knižka:)
smejko1..............................................24.3. sono a knizka
A Ros, mám 25 rokov, som zo Žiliny a moje prvé tehu.
Spiruanka... parada, super!!! tesim sa velmi... 😉
bola si na lacno? bo ja som zabudla, co mi sestricka povedala... 😲
ja som doteraz klabosila s kolegynkou a teraz sa napchavam marlenkou, co mi doniesla 😀 😀 😀 😉
ale idem to zamiesat sosovickou, co som ukuchtila, strasnu chut na nu mam 😀
behla som si do lidlu kvetinky kupit - krasne fialove.. tak sa tesim, a pustam do bytu sluniiiicko 😉
inak, som citala, ze si tehu nemoze farbit vlasy. co je na tom pravdy? bo mne by sa uz patrilo, aby som nebola ako gazdovica z dzedziny... 😀
Lenok ja som sa farbila, ale radšej až po prvom trimestri 😉
lenok, ja som si farbila vlasy asi dva-trikrat pocas tehu dokonca aj asi dvatyzdne pred porodom. neviem co by sa mohlo stat ja si dokonca davam blond melir. teraz som sa nefarbila, lebo som sa obavala ze sa tam "zjezim" ked mi byvalo spatne tak som kadernicu ani len neriesila, akurat to pred porodom, mi rychlo zliezlo a chytilo iny odtien ako by bolo treba ale to museli hormony s tym nieco porobit.
lenka, ja som doma, nezamestnana 😉
vlasy som si farbila aj ja v tehu a nic sa nestalo, len niekomu mozno horsie chyta farba, ale mne nie 🙂
lenok, ja som sa farbila pred par dnami, bolo to nevyhnutne...ale kupila som si farbu bez amoniaku... ale radsej by som sa nefarbila, ale musela.. 😒
ahojte....takže tabulku som doplnila, ak som na niekoho zabudla, tak mi napíšte...dakujem 😉
heard aj ja idem az 9.3. prvykrat k lekarovi, ty tiez? uz sa nemozem dockat, ci je vsetko v poriadku. preco ides tak neskoro?
bamb, ja budem doma az do konca, mali sme problemy, tak pre istotu. Nastastie nam doki nic nezakazal, takze fungujem normalne...
dnes som bola na masazi, bo mam tak strastne stvrdnutu a bolavu krcnu chrbticu, ze som sa otocit nemohla. Tak som si to uzila.
manee... tie masaze mi tiez vcera odporucila neurologicka
masirujuta len po sediacky a od pliec k siji? mne ale nerobili dobre tie vonave olejceky, ked som minule chodila, neviem, ci to stravim prave teraz 😝
ahojte...ja lezim uz druhy den doma... 😖 chrbtica ma s toho strasne boli 😠
farbit a odfarbovat vlasy by sa prvy trimester nemalo...ja som vyucena kadernicka a tak sme sa to vskole ucily a doktor mi to tiez povedal...a neskor ked uz mozes tak ti farby mozu inak chytit kvoly hormonom... 😝

Renik nestraš ☹