Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Nanulik, tiez by som ti o takychto zakernostiach vedela rozpravat, je mi z toho nagrc.. a nakoniec sme my nevdacnice, to uz som tiez pocula... 😝
manee.. ty si ako ten moj skrecok.. 😉
manee
Ahoj aj som spravila to iste, potom ma moj maly budik zobudil a poslala som ich nakupovat a o druhej ideme von je pekne pocasie 😀 A v noci idem tiez pozerat som zvedava 🙂
Lenok nie, to bolo v Handlovej 😉 A tú prechádzku ti závidím, aj ja by som išla. Čumím cez okná na to krásne počasie 😒 Už nech je pondelok! Jaj tak by som si sadla s drahým pred domom na hojdačku 😒
Baby, dnes od obeda mi na pravej strane podbruška akoby tŕpol sval 😕 Na chvíľu to cítim, potom to prejde a o chvíľu znovu. Normálne mám strach, čo to môže byť?
ahojte 🙂 patrí k tehu i lenivosť?...normálne som sa nevedela prinútiť k upratovaniu....dúfam, že zajtra nepríde žiadna návšteva...inak nevoľnosti stále neustupujú...čo by som dala za jeden den bez nich... 😉
ja som tiež strašne zlenivela...ale vyhováram sa, že mi kázal doktor kľudový režim 😀
amadora, čítala som, že niektoré ženy môžu cítiť mierne kontrakcie, počkaj idem to pohľadať
Ikon moc ti ďakujem, ukľudnila si ma, si poklad 😵
A pridávam sa do klubu lenivých 😀 Aj keď som sa prekonala, včera som sa donútila po dlhom odhodlávaní povysávať a dnes som dokonca prezliekala periny 😀
Ahojte,
tak aj ja rozšírim klub lenivých 😀 asi si kúpim takú poriadnu lopatu a poodhŕňam ten bordel,ktorý máme doma, dnes som nebola schopná ani ja upratovať, horko ťažko som navarila obed a poobede šup spinkať a teraz ma to opäť berie do postele 😀
Určite vyhráme bronz, zaslúžime si ho 😀 😀 😀
Lenkasop aj ja už asi vykukám dieru do hodín kedy už môžeme ísť spať 😀 😀 😀
lenka, ine ako bronz neprichadza do uvahy! 😎 Ja som bola vonku, ze ked je tak pekne, nech necucim doma, ale teraz idem spat, aby som v noci dokazala vstat na ten zapas! Inak poculi ste o tulavej vyrázke? Vyzerá to ako štípanec, aj to tak svrbí, ale na jednom mieste je to max 15 min. potom hned zmizne a objaví sa inde na tele! Bojujem s tým tretí den, a uz ma to zacína štvať! Nie a nie sa tej jednej pobehujucej vyrážky zbaviť. Ach jo 😠
😀 Pridavam sa do klubu leniviek aj ked pri malom sa to neda 🙂
ahojte no dneska sme boli v tanecnej a potom aj v meste na nakupy...super pocasie ,tak to treba hned vyuzit a mne slniecko dodava strasne vela pozitivnej energie 😵 😵 😵
musim sice kazdu hodinu jest ako take male decko a ide mi to trocha na nervy,ale za ten super pocit, ze mi neni blbo a nezvijam sa v krcoch na gauci to stoji....
stojdulka a tebe ako bolo pri prvych dvoch tehotenstvach?tiez takto blbo?mas uz velke dievky doma ti urcite pomozu... 😉
manee som sa dobre pobavila, ze tulava vyrazka!!!to som este ani nepocula.... 😀
lenok ti tu normalne napises, ze ides do parku na prechadzku? a na nas nemyslis?ja ti tak stasne zavidim potichucky...ze az!do toho parku chodim aj ja....hned by som isla....byvas na parovciach?
tak baby, patrím medzi vás... som taká lemra lenivá... a hlavne dnes. tiež som si privstala na ten náš veľko zápas. samozrejme, že neľutujem, chlapci boli super, hlavne v posledných minúta... potrápili ich dobre, tých namyslencov kanadských... pekne im zamrzol úsmev na tvári 😀
no ale moja nasledujúca lenivosť nemala hraníc. z postele som sa vyhrabala až niekedy na obed, to som si dala akože raňajky a potom šup ho na gauč a zas šlofík. za celý deň som zvládla umyť riady a aj to som zase zaľahla. dnes nám akurát prišiel švagor montovať ešte také drevenné vecičky, keďže nám robím komplet nábytok, ale ja ako taká lemra nespoločenská som sa radšej vytratila do spálne a šup ho zase do siedmeho nebíčka. len teraz som trošku rozlepila očká. som rada, že mám takého tolerantného manželíka a aj keď dnes mal obed zo včera, tak aj napriek tomu ma vždy príde skontrolovať, vybozkávať a pozakrývať, aby nám nebola zimka 🙂
jaj a k tomu novému škreškovi a aj novému bytíku vám gratulujem 🙂
ja sa tiež vytešujem, lebo v novom bývame asi tak dva roky a stále ešte vynovujeme novým nábytkom a doplnkami a zhruba o nejaký mesiac začíname s pristavovaním... bude teda nová veľká izba, kde presťahujeme obývačku... nová detská izbička a nová veľká predsieň... tak sa tešákujem, že drobček sa môže blázniť vo väčšom 😀
tak drobec konečne spí, moja obľúbená časť dňa 😀 len keby som nemusela ešte upratovať 😅 ale potom zasadnem k telke a bude mi hej 😀 a potom napariť nad slanou vodou, horúca sprcha a pod perinu 😔
amadora, kathi... vonku bolo supersky... nakoniec sme sa otocili na opacnu stranu a dali smer Mlyny, ale boleli ma oci z tych strasnych neonov a krize, lebo vysoke cizmiska som si dala, tava... 😝
kathi, jj... parovce... 😉
a neda mi opisat vam zazitok z pizzerky...
isli sme z mlynov, ze podme na pízzu, davno sme si neboli nikde sadnut.... vedla pri stole 2 maminy s dievcatkom a chlapcekom... dievcatko tlacilo poslusne hranolky, chlapcek umrncany, ze: "mami boli ma brusko"... maminka hadzala vazny pokec s kamoskou, ze Maximko obleckaj sa, chod sa von prejst a vrat sa... vratil sa, sadol si a zase: "maminka, boli ma brusko"... maminka mala opat na haku... v tom sa maly postavil zo stolicky a taku sablu hodil smerom ku mne, ze som ostala ako obarena... 😲 😝 nastastie ma to nezasiahlo, a bola to len voda, co stale chlontal, ale mala som dost... esteze som to nevidela z oci do oci, lebo by som sa isto iste pridala a dali duet... 😲 no, poviem vam, maminka jedno "prepacte" nepovedala, obliekli sa, zaplatili a isli prec... pohodka...
takze sme sa aj my postavili, a hajde prec, lebo manzel mal dost, on to videl on-line... 😀 😀 😝
doteraz som rusku zmrzlinu dusila,,, jaaaj... snad mi neuskodi.. 😉
renatka, tak ty si to tiez vies paradne zariadit, sak co, nech sa chlapi trapia, nie? 😉
zienky... a to my predsa nie sme lenive... my sa len setrime... 😉 😀 😀 😀
lenok jaj ved aj ja parovce.... 😀 😀 😀 😀 dobre nee....aj ked len parkrat do roka ked idem mamine,ale hned sa mi to nezdalo, ze do lidla mozes ist v papuciach a do parku peso...reku to mi je povedome....mozme ist spolu dojdem 28.marca... 😉 😉 😉
uz sa tesim na max,aj na mlyny....proste na vsetko....aj ked teraz je mamina u mna... 🙂
no inac nic moc, ze to male tak ta mama ignorovala....ja keby to teraz z mojim zaludkom vidim ,tak ich osablujem asi ties....fuj.... 😖
presne tak mi sa len setrime...nase telo teraz pracuje na plne obratky, tak sa treba aj setrit... 😵
no Lenok teda super zážitok 🙄 asi by som dotyčnej niečo milé povedala do duši 😠
Tak kočky, hokej dopadol bez medaile, ale klobúk dole, že sme sa až dostali tak ďaleko. Len nechcem vidieť tých "super" kanadských rozhodcov. Keby nemali Fíni toľko presiloviek ( 5 na 3), tak by ťažko vyhrali, stále len naši boli vylúčení 😠 😠 😠
Dnes je pekne - zatiaľ, treba to využiť, takže žiadne upratovanie a len oddychovanie 😀 😀
krasnu nedelu, kvetinky...
no, nie je takeho hokeja, ktory by mna z postele vytiahlo 😀 😉
spala som uzasne, ale pred 8mou uz stacilo... tlaky ma z bedky vytiahli... 😝
amadora - co uz, prekrasny kulturny zazitok sme mali, i ked chuda chlapcek, iste nejaku virozu mal 😝 hlavne, ze si mamicka jazyk popasla... 😠
kathi... ze suseda? svet je maly... 😉
tak aj ja sa pridavam do leniviek,akurat som muzovi hovorila,ze by som len kavu stale pila 😀 stale zivam,chce sa mi spat,vsetko ma unavi a stale sa trasiem od zimy.je to normalne?som asi v siestom,vo stvrtok idem na sono,tak snad tam nieco bude vidiet,rada by som si uz bola istaaaaa 😵 ale tie styri pozitivne testy nebudu len zburene hormony,dufaaaam 😝
🙂 Ahojte peknu nedelu 🙂
Sice fuka ale poobede ked sa malinky vysp asii pojdeme von 😉 Vcera sme sa dobre vyzimili 😵
tak sa mi nechcelo vstavat sak som pozerala s manzelom hokej ☹ To sa neoplatilo pozerat pekne sme vyhravali a nakoniec taky vysledok 😒
to bola noc, najprv telefonat muzovi z roboty, potom golove vykriky z obyvacky, nakoniec ma mm vytiahol z postele, ze to musis vidiet, ako ako som lahla k telke, tak sa zacali sypat goly do nasej brany 😠 . Potom mal mangel vyjazd a teraz bude asi cely den v robote! Ja sa neviem dospat, takze sa idem asi setrit, ako povedala Lenok...a potom dufat, ze ma niekto poobede zoberie von vyvencit, samej sa mi nechce...
a dobru chut k obedu...
ahojte 😉 , tak aj ja sa k Vám pridávam , ak môžem 🙂
mirininu vitaj medzi nami
Ďakujem 🙂

amadora - do toho chodis, kde sa bocny panel posuva? ci to nie u vas je? ale zda sa mi,ze ano 😉
ja mam lidl 10 metrov, aj v papuciach tam zabehnem 😀
a ten skreckovsky vykvet sa na spanok teraz ulozil.. no sibne ma.. vsetky piliny z domceka povyhadzoval a teraz na holom spi... opacny je cely... zmagoreny... 😀 rehocem sa na nom... kolotoc sme mu naolejovali, takze sa moze krutit do zblaznenia potichu, ale nie, mlady panko drichme... 😀
svokra nas poctila svojou navstevou, s prazdnymi rukami prisla, ze reku fajne.. 😖
vonku je krasne, uschnu mi vlasky a pojdeme do parku na spacir, lebo sa mi ziada trosku pohybu... 😉
biancarv - welcome... miesta je tu dost... vitaj moja, vypravaj a prahanaj... 😉