icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
28. feb 2010

Mirininu vitaj 🙂

Ja som dnes taká lenivá že sa mi ani na ten net nechce písať 😀

Práve som uložila malého, idem spratať a trochu oddychovať 🙂 A poobede hádam pôjdeme aspoň na pol hodinku vonku, lebo už mi doma šibe 😝 Hádam to bude ok, malý už dnes večer doužíva ATB a zajtra ideme na kontrolu, tak hádam mu to neuškodí.

Inak ja mám dnes narodky a sedíme sami doma 😒 Mužík v práci a mali sme mať rodinnú oslavu u našich lebo aj brácho mal narodky predvčerom, ale keďže sme chorí tak sme nikam necestovali a odkladá sa to na budúci víkend 😒

matamisi
28. feb 2010

ahojte...
mirinininu vitaj 🙂
amadora vsetko naj k narodeninam.... 😵
ja som tiez velmi leniva...ale mne aj doktor prikazal ze musim len lezet,lezat a lezat....najviac len na zachod ist a viac nebehat... 😝 tak poslusne lezim a cely den som na nete... 😀
u nas tu dnes strasne fuka vietor....
vsetkym vam prajem peknu nedelu.... 😉

miroslava2207
28. feb 2010

ahojte baby, dlho som tu nebola. A to toľko noviniek, vítam nové tehuľky 😉

u nás zatiaľ nič nové, zle mi nieje, unavená som stále, a teším sa na kontrolu v piatok 🙂
pekný deň

manee
28. feb 2010

amadora gratulujem !!!!!! Vela stasticka a zdravicka tebe aj tvojim deturencom 😀, nech ste coskoro vsetci pokope a mozte to oslavit 😵

lenkasop
28. feb 2010

Amadora..... všetko najlepšie 😉 😉 😉

Mirinininu vitaj medzi nami 😉

Miroslava2207.... aj ja idem v piatok na kontrolu, už sa neviem dočkať 😀

Inak som unavená a je mi ťažko od žalúdka, a asi na mňa niečo lezie 😖 😖 😖

amadora
28. feb 2010

ďakujem baby, ste zlaté 🙂

Lenkasop každá sa tu nevieme dočkať kontroly, je to vzrušujúce, však? 🙂

manee
28. feb 2010

no ja sa kontroly bojim, aby bolo vsetko v poriadku ☹ , mna to caka uz vo stvrtok, nech co najskor po tom...

stojdulka
28. feb 2010

ahojte baby 🙂 pišete tu že už idete na kontrolu a ja som ešte ani u dr. nebola...chystám sa až desiateho...

inak ked máte niektorá niečo účinné na nevoľnosti tak sem s tým...ja už nemôžem ani variť aj z pachov ma napína...

inak zažili sme pernú nedeľu....síce máme v nedeľu zatvorenú predajňu, no v noci vykradli susedný obchod tak mi nebolo všetko jedno a ešte som i sama na to mm je mimo SR...

figurka.m
28. feb 2010

ahojte dievky 🙂

tak sa aj ja pridavam do klubu leniviek, to je neskutocne, co sa so mnou robi, uz aby bol druhy trimester, to budem mat zas energie az az....

vitam nove tehulienky, pomaly uz stracam prehlad 😅

Amadora vsetko naj naj k tvojmu sviatku prajem aj ja 😀

inac, skoda toho bronzu v hokeji, bola som si ista,ze to zvladnu atoto....... 😠

vadelka
28. feb 2010

Ahojte 🙂
Amadora všetko najlepšie k narodeninám 🙂 🙂 🙂 🙂
Mirininu vitaj medzi nami 🙂Bola si už u dokyho?
K tomu hokeju,ja som tiež ráno vstávala,ale radšej som mohla spať 😒Nevyšlo nám to...... ☹
Inak mňa akurát teraz začalo bolieť brucho,neviem z čoho to je,asi mi nepadla dobre večera.Je mi hroooooooozne ☹

amadora
28. feb 2010

Manee neboj, všetko bude v poriadku 🙂 Ale každá sa asi obávame trochu v kútiku duše...

Stojdulka verím že blbý pocit 😕

Figurka ďakujem 🙂 A ja som si tiež bola istá že to zvládnu ☹

Ja mám úplne zabetónovaný nos, už som taká zlostná sama zo seba 😠 Kedy tie blbé ATB zaberú a bude mi lepšie?!

figurka.m
28. feb 2010

amadora a neskusala si sa naparovat, ja mavam casto zapal dutin a naparovanie nad harmancekom mi trosku pomaha

andrejkaa23
28. feb 2010

Ahojte 🙂Ako?Uz mame definitivne vybrate meno SASKIA.Vy uz mate dajake mena?

figurka.m
28. feb 2010

andrejka, tebe sa vybera, ked uz vies, ze cakas dievcatko 😀 😀 😀

ja by som mozno dala Ella pre dievku a chlapcek....netusim

amadora
28. feb 2010

Figurka včera som sa naparovala nad slanou vodou a potom horúca sprcha. Ani ťuk 😒

Ja som dnes písala drahému že čo robká a on že na niečom pracuje, že výsledok mi dá vedieť o chvíľu 😕 A o nejakých pár minút mi písal že tak má hotové výsledky, že vyberal meno pre našu fazuľku 😀 Strašne to bolo milé. Tak mi napísal pár mien pre dievčatá aj pre chlapcov ktoré sa mu páčia a myslím že s dievkou by nebol problém sa zhodnúť, s chlapcom bude horšie 😅

amadora
28. feb 2010

Renik myslím na teba ako si dopadla, dúfam že dobre 😒

Rosa nevieš náhodou kde v LV je teraz hematologická ambulancia? Keď som čakala Majka som chodila tam kde je pôrodnica z boku, ale tam to zrušili a niekam presťahovali. A ako to tam teraz vôbec funguje keď má nemocnica také problémy? 😒

manee
28. feb 2010

my sme jasny, dievka by bola Alžbeta na muzov navrh a chlapec by bol snad Matej podla mojho vyberu 😀

amadora
28. feb 2010

Manee to by ste mali aj vy Maťka 🙂

bamb27
1. mar 2010

dobre ranko krasky,
hasim sa po zlenivenom vikende 😅 ...ja som nebola schopna uuuplne nic, teda v sobotu som este bola ako tak zivota schopna, ale vcera som sa zmobilizovala len na varenie... aj to preto, ze som bola hladna a inak som stravla den v polohe lezmo 😵 ...esteze mam takeho super muza... chudiatko moje upratovalo ..povysavalo byt a vyriadilo balkon
co sa tyka mien, tak to mame jtiez riadne nejasne... aktualna dievka by bola asi Greta, a chlapec neviem mozno Oliver ...ale to sa asi este 10 krat zmeni... pre dievcatko mame toho viacej, pre chlapca nic moc teda

No a ze prajem krasny start do noveho tyzdna.. nech uz je zase vikend, nech mozem spinkat 😎

amadora
1. mar 2010

Ahojte 🙂 Zase to vyzerá na krásne počasie. My sme včera boli konečne trochu vonku na hodinku, jaj super nám to padlo, už sa teším keď si budeme môcť naplno užívať slniečko 😵

nanulik
1. mar 2010

prajem krásne ránko, my sme boli včera s našimi v reštike a sprášila som xxxxl porciu. a potom večer sa mi začal žalúdok ozývať ale našťastie sa nič nestalo. a k tej únave sa tiež pripájam. niekedy mám energie že by som celý panelák upratala a inokedy zaspávam postojačky 😀
už čo by bola jar 🙂

renatka9
1. mar 2010

ahojte tehulky. tak sa teda ozývam po prespatom víkende. samozrejme hokej som si nenechala ujsť a bola som ochotná prebrať sa k životu aj nad ránom. sobotu som takmer celú prespala ako som už spomínala, nechala som chlapov pracovať (inak klobúk dolu, odviedli super robotu) no a včera som zasa nemala čas ani na poobedný spánok ☹ . boli sme u svokrovcom, tam sme trošku popapkali, zahrali karty a potom som si povinne na príkaz môjho manželíka bola kúpiť pohodlné topánky, pretože z mojich čižmičiek ma už chytali kŕče do nôh. síce sa mi moc nepáčia, keďže ja uprednosťňujem vysoké opätky, ale čo už. pohodlie je asi teraz prvoradé. už sa teším na leto, kedy budem mocť nosiť šlapôčky 😉
dnešné ráno je čudné, vôbec som sa nezobudila o pol štvrtej (tak ako to býva u mňa zvykom) na to, aby som si nohy lámala behom k záchodu, ale ma to naopak chytilo až v práci... našťastie zo mňa to ide vždy iným smerom než vrchom 😀
raňajkovanie bolo pre mňa utrpenie, ale už to mám za sebou... tak teraz si držím palce, aby sa mi to úspešne podarilo v sebe udržať 🙂
inak baby, mne už pekne vidieť bruško. je to normálne? som len v siedmom týždni a už ledva zapnem všetky gate čo mám 😖

nanulik
1. mar 2010

renatka ja som mala brucho a ešte som ani nevedela že som tehu 😀 ale teraz sa aspon môžem vyhovárať ked vela papám lebo som stále hladná 😀

maculienka123
1. mar 2010

my este meno nemame vybrate ale urcite nechceme dat nezvycajne meno,take obycajne ako je v kalendari 🙂

alenkam.
1. mar 2010

krasny novy tyzden vsetkym... ja stale bez nevolnosti, zato leniva a prispata som za dvoch... dufam, ze z drobca nebude lenivec.. 🙂 vikend som predriemala, ale na hokej som poctivo vstavala... 😉
renatka - brusko uz vykuka aj mne, v piatok som sa nemohla dockat, kedy zo seba zhodim nohavice, v ktorych som bola v praci.. cely den som sedela rozopnuta... ale moc sa mi na nakupy zatial nechce, ked neviem aku tendenciu rastu mam cakat... este mam nejake kusky v satniku, ktore mi boli vzdy velke... 🙂 ale u mna je to asi tym, ze som cely zivot podvyzivena a brucho som nikdy nemala ziadne... len tehlicky.. 😀 a na tie uz mozem zabudnut... 🙂

lenok
1. mar 2010

Ahojte kvetinky.

Vcerajsi den sa u nas niesol v znameni navstev, kamaratka mi doniesla veterniky, kokso, mnamka, jaaaj... som odfukovala 😉
Zbehli sme k babke, precitkali noviny, pokecali a potom prisli nasi, doniesli kooopec papanice, aby som nemusela varit... 😉 mam sa setrit 😉 😀

Ale obedik som varila, len ked som robila vyprazala zemiaky, fuj, zle mi prislo z toho spaleneho oleja, nemohla som vstupit do kuchyne, co mi bolo blbo od zaludka. doteraz som to nepostrehla, ale vcera... bleee... 😝
inak, ja strasne rada varim a peciem, ale neviem, neviem, ako to bude teraz... 😔

dnes sa chystam trosku do mesta, aby mi rychlejsie cas usiel... 😉

a k tym menam... osobne som dost poverciva, takze sa dost bojim takychto planov, ved je este strasne skoro a prave toto moje prebiehajuce obdobie je velmi haklive, takze ja skor len tak v dusicke si hovorim mena...
mame kratke priezvisko, takze preferujem dlhsie krstne mena
chlapcenske je Timotej, to uz mame s pred 3 rokov, ked som prvykrat o babatko prisla, a aj preto, ze moj Martin sa na jeho meniny narodil, takze mala symbolika a dievcenske je dilema, lebo sa mi uz hnusia tie vsetky stale dookola opakovane mena 😝 paci sa mi Lenka, ale vsak 2 Lenky v rodine, to nechcem 😅 , tiez sa mi paci Alzbeta, ale svoje milovane dieta predsa nepomenujem po svokre 😲 zatial uvazujeme o Michaele, ale to sa este milionkrat zmeni... 😉 tiez som kedysi uvazovala o Grete, to by mala inicialky G. G. 😉 😀

amadorka... vsetuuucko naj k narodeninkaaam... o co neskorsie, o to srdecnejsie... 😉 🤐

bamb27
1. mar 2010

lenok mas pravdu s planmi ohladom mien, u nas je to tiez cisto teoreticky rovina... ale ved nakoniec.. o menach ludia uvazuju aj kym este necakaju... (ale ked bude v krstnom mene slabika "er" tak to bude ladit s priezviskom 😵 )
spaleny olej vyvolava burenie zaludka aj u mna.. ale zatial bez nasledkov... no a mozem povedat, ze mi smrdi aj cinska/thajska kuchyna... najma pach tych rychlovyzierakov v nakupnych centrach...

bamb27
1. mar 2010

renatka9.. tiez sa inak cudujem, ale nieco vypukle na brusku som spozorovala (7tt)... nohavice sice zapnem, no mam len bedrove, cize zapinam pod "vypuklinou"... 😀

mirininu
1. mar 2010

ahojte 🙂

ešte raz ďakujem za privítanie, ale chvíľu mi potrvá kým sa zorientujem 😉

vadelka, u dr. som bola v piatok - všetko OK, a zajtra mám ísť na odbery - dúfam, že to zvládnem , lebo je mi dosť zle....

A to ešte musím zvládať Jakubka, takže tento týždeň som u našich - aspoň variť nemusím, lebo zo všetkého ma napína a pokec s misou je pravidelný 😀 Už nech je o mesiac viacccc a máme to za sebou 😉 , teda aspoň dúfam, že to potom prejde

lenok
1. mar 2010

bamb, ja uz jedny rifle istim len opaskom, vyzeram ako sedlak 😀 pupek sa pyta von... 😉 ostali mi este jedny, lahsie sa roztahuju... cez den nicove nic, a vecer pupcisko 😉 😀 na vahe som nepribrala, ale na nohaviciach to citim... 😕
tiez mi vadi smrad z chladnicky, cigaretovy dym a kava 😝 ale inak v pohodke, nevadi mi ani moj parfem 😉