icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenok
27. feb 2010

amadora - do toho chodis, kde sa bocny panel posuva? ci to nie u vas je? ale zda sa mi,ze ano 😉
ja mam lidl 10 metrov, aj v papuciach tam zabehnem 😀

a ten skreckovsky vykvet sa na spanok teraz ulozil.. no sibne ma.. vsetky piliny z domceka povyhadzoval a teraz na holom spi... opacny je cely... zmagoreny... 😀 rehocem sa na nom... kolotoc sme mu naolejovali, takze sa moze krutit do zblaznenia potichu, ale nie, mlady panko drichme... 😀

svokra nas poctila svojou navstevou, s prazdnymi rukami prisla, ze reku fajne.. 😖

vonku je krasne, uschnu mi vlasky a pojdeme do parku na spacir, lebo sa mi ziada trosku pohybu... 😉

biancarv - welcome... miesta je tu dost... vitaj moja, vypravaj a prahanaj... 😉

lenok
27. feb 2010

Nanulik, tiez by som ti o takychto zakernostiach vedela rozpravat, je mi z toho nagrc.. a nakoniec sme my nevdacnice, to uz som tiez pocula... 😝

manee.. ty si ako ten moj skrecok.. 😉

andrejkaa23
27. feb 2010

manee
Ahoj aj som spravila to iste, potom ma moj maly budik zobudil a poslala som ich nakupovat a o druhej ideme von je pekne pocasie 😀 A v noci idem tiez pozerat som zvedava 🙂

amadora
27. feb 2010

Lenok nie, to bolo v Handlovej 😉 A tú prechádzku ti závidím, aj ja by som išla. Čumím cez okná na to krásne počasie 😒 Už nech je pondelok! Jaj tak by som si sadla s drahým pred domom na hojdačku 😒

Baby, dnes od obeda mi na pravej strane podbruška akoby tŕpol sval 😕 Na chvíľu to cítim, potom to prejde a o chvíľu znovu. Normálne mám strach, čo to môže byť?

stojdulka
27. feb 2010

ahojte 🙂 patrí k tehu i lenivosť?...normálne som sa nevedela prinútiť k upratovaniu....dúfam, že zajtra nepríde žiadna návšteva...inak nevoľnosti stále neustupujú...čo by som dala za jeden den bez nich... 😉

ikon
27. feb 2010

ja som tiež strašne zlenivela...ale vyhováram sa, že mi kázal doktor kľudový režim 😀

amadora, čítala som, že niektoré ženy môžu cítiť mierne kontrakcie, počkaj idem to pohľadať

amadora
27. feb 2010

Ikon moc ti ďakujem, ukľudnila si ma, si poklad 😵

A pridávam sa do klubu lenivých 😀 Aj keď som sa prekonala, včera som sa donútila po dlhom odhodlávaní povysávať a dnes som dokonca prezliekala periny 😀

lenkasop
27. feb 2010

Ahojte,

tak aj ja rozšírim klub lenivých 😀 asi si kúpim takú poriadnu lopatu a poodhŕňam ten bordel,ktorý máme doma, dnes som nebola schopná ani ja upratovať, horko ťažko som navarila obed a poobede šup spinkať a teraz ma to opäť berie do postele 😀

Určite vyhráme bronz, zaslúžime si ho 😀 😀 😀

amadora
27. feb 2010

Lenkasop aj ja už asi vykukám dieru do hodín kedy už môžeme ísť spať 😀 😀 😀

manee
27. feb 2010

lenka, ine ako bronz neprichadza do uvahy! 😎 Ja som bola vonku, ze ked je tak pekne, nech necucim doma, ale teraz idem spat, aby som v noci dokazala vstat na ten zapas! Inak poculi ste o tulavej vyrázke? Vyzerá to ako štípanec, aj to tak svrbí, ale na jednom mieste je to max 15 min. potom hned zmizne a objaví sa inde na tele! Bojujem s tým tretí den, a uz ma to zacína štvať! Nie a nie sa tej jednej pobehujucej vyrážky zbaviť. Ach jo 😠

andrejkaa23
27. feb 2010

😀 Pridavam sa do klubu leniviek aj ked pri malom sa to neda 🙂

kathi76
27. feb 2010

ahojte no dneska sme boli v tanecnej a potom aj v meste na nakupy...super pocasie ,tak to treba hned vyuzit a mne slniecko dodava strasne vela pozitivnej energie 😵 😵 😵
musim sice kazdu hodinu jest ako take male decko a ide mi to trocha na nervy,ale za ten super pocit, ze mi neni blbo a nezvijam sa v krcoch na gauci to stoji....

stojdulka a tebe ako bolo pri prvych dvoch tehotenstvach?tiez takto blbo?mas uz velke dievky doma ti urcite pomozu... 😉

manee som sa dobre pobavila, ze tulava vyrazka!!!to som este ani nepocula.... 😀

lenok ti tu normalne napises, ze ides do parku na prechadzku? a na nas nemyslis?ja ti tak stasne zavidim potichucky...ze az!do toho parku chodim aj ja....hned by som isla....byvas na parovciach?

renatka9
27. feb 2010

tak baby, patrím medzi vás... som taká lemra lenivá... a hlavne dnes. tiež som si privstala na ten náš veľko zápas. samozrejme, že neľutujem, chlapci boli super, hlavne v posledných minúta... potrápili ich dobre, tých namyslencov kanadských... pekne im zamrzol úsmev na tvári 😀
no ale moja nasledujúca lenivosť nemala hraníc. z postele som sa vyhrabala až niekedy na obed, to som si dala akože raňajky a potom šup ho na gauč a zas šlofík. za celý deň som zvládla umyť riady a aj to som zase zaľahla. dnes nám akurát prišiel švagor montovať ešte také drevenné vecičky, keďže nám robím komplet nábytok, ale ja ako taká lemra nespoločenská som sa radšej vytratila do spálne a šup ho zase do siedmeho nebíčka. len teraz som trošku rozlepila očká. som rada, že mám takého tolerantného manželíka a aj keď dnes mal obed zo včera, tak aj napriek tomu ma vždy príde skontrolovať, vybozkávať a pozakrývať, aby nám nebola zimka 🙂

renatka9
27. feb 2010

jaj a k tomu novému škreškovi a aj novému bytíku vám gratulujem 🙂
ja sa tiež vytešujem, lebo v novom bývame asi tak dva roky a stále ešte vynovujeme novým nábytkom a doplnkami a zhruba o nejaký mesiac začíname s pristavovaním... bude teda nová veľká izba, kde presťahujeme obývačku... nová detská izbička a nová veľká predsieň... tak sa tešákujem, že drobček sa môže blázniť vo väčšom 😀

amadora
27. feb 2010

tak drobec konečne spí, moja obľúbená časť dňa 😀 len keby som nemusela ešte upratovať 😅 ale potom zasadnem k telke a bude mi hej 😀 a potom napariť nad slanou vodou, horúca sprcha a pod perinu 😔

lenok
27. feb 2010

amadora, kathi... vonku bolo supersky... nakoniec sme sa otocili na opacnu stranu a dali smer Mlyny, ale boleli ma oci z tych strasnych neonov a krize, lebo vysoke cizmiska som si dala, tava... 😝

kathi, jj... parovce... 😉

a neda mi opisat vam zazitok z pizzerky...
isli sme z mlynov, ze podme na pízzu, davno sme si neboli nikde sadnut.... vedla pri stole 2 maminy s dievcatkom a chlapcekom... dievcatko tlacilo poslusne hranolky, chlapcek umrncany, ze: "mami boli ma brusko"... maminka hadzala vazny pokec s kamoskou, ze Maximko obleckaj sa, chod sa von prejst a vrat sa... vratil sa, sadol si a zase: "maminka, boli ma brusko"... maminka mala opat na haku... v tom sa maly postavil zo stolicky a taku sablu hodil smerom ku mne, ze som ostala ako obarena... 😲 😝 nastastie ma to nezasiahlo, a bola to len voda, co stale chlontal, ale mala som dost... esteze som to nevidela z oci do oci, lebo by som sa isto iste pridala a dali duet... 😲 no, poviem vam, maminka jedno "prepacte" nepovedala, obliekli sa, zaplatili a isli prec... pohodka...
takze sme sa aj my postavili, a hajde prec, lebo manzel mal dost, on to videl on-line... 😀 😀 😝

doteraz som rusku zmrzlinu dusila,,, jaaaj... snad mi neuskodi.. 😉

renatka, tak ty si to tiez vies paradne zariadit, sak co, nech sa chlapi trapia, nie? 😉

lenok
27. feb 2010

zienky... a to my predsa nie sme lenive... my sa len setrime... 😉 😀 😀 😀

kathi76
27. feb 2010

lenok jaj ved aj ja parovce.... 😀 😀 😀 😀 dobre nee....aj ked len parkrat do roka ked idem mamine,ale hned sa mi to nezdalo, ze do lidla mozes ist v papuciach a do parku peso...reku to mi je povedome....mozme ist spolu dojdem 28.marca... 😉 😉 😉
uz sa tesim na max,aj na mlyny....proste na vsetko....aj ked teraz je mamina u mna... 🙂

no inac nic moc, ze to male tak ta mama ignorovala....ja keby to teraz z mojim zaludkom vidim ,tak ich osablujem asi ties....fuj.... 😖
presne tak mi sa len setrime...nase telo teraz pracuje na plne obratky, tak sa treba aj setrit... 😵

amadora
28. feb 2010

no Lenok teda super zážitok 🙄 asi by som dotyčnej niečo milé povedala do duši 😠

lenkasop
28. feb 2010

Tak kočky, hokej dopadol bez medaile, ale klobúk dole, že sme sa až dostali tak ďaleko. Len nechcem vidieť tých "super" kanadských rozhodcov. Keby nemali Fíni toľko presiloviek ( 5 na 3), tak by ťažko vyhrali, stále len naši boli vylúčení 😠 😠 😠

Dnes je pekne - zatiaľ, treba to využiť, takže žiadne upratovanie a len oddychovanie 😀 😀

lenok
28. feb 2010

krasnu nedelu, kvetinky...

no, nie je takeho hokeja, ktory by mna z postele vytiahlo 😀 😉
spala som uzasne, ale pred 8mou uz stacilo... tlaky ma z bedky vytiahli... 😝

amadora - co uz, prekrasny kulturny zazitok sme mali, i ked chuda chlapcek, iste nejaku virozu mal 😝 hlavne, ze si mamicka jazyk popasla... 😠

lenok
28. feb 2010

kathi... ze suseda? svet je maly... 😉

vlasa
28. feb 2010

tak aj ja sa pridavam do leniviek,akurat som muzovi hovorila,ze by som len kavu stale pila 😀 stale zivam,chce sa mi spat,vsetko ma unavi a stale sa trasiem od zimy.je to normalne?som asi v siestom,vo stvrtok idem na sono,tak snad tam nieco bude vidiet,rada by som si uz bola istaaaaa 😵 ale tie styri pozitivne testy nebudu len zburene hormony,dufaaaam 😝

andrejkaa23
28. feb 2010

🙂 Ahojte peknu nedelu 🙂
Sice fuka ale poobede ked sa malinky vysp asii pojdeme von 😉 Vcera sme sa dobre vyzimili 😵
tak sa mi nechcelo vstavat sak som pozerala s manzelom hokej ☹ To sa neoplatilo pozerat pekne sme vyhravali a nakoniec taky vysledok 😒

manee
28. feb 2010

to bola noc, najprv telefonat muzovi z roboty, potom golove vykriky z obyvacky, nakoniec ma mm vytiahol z postele, ze to musis vidiet, ako ako som lahla k telke, tak sa zacali sypat goly do nasej brany 😠 . Potom mal mangel vyjazd a teraz bude asi cely den v robote! Ja sa neviem dospat, takze sa idem asi setrit, ako povedala Lenok...a potom dufat, ze ma niekto poobede zoberie von vyvencit, samej sa mi nechce...

manee
28. feb 2010

a dobru chut k obedu...

mirininu
28. feb 2010

ahojte 😉 , tak aj ja sa k Vám pridávam , ak môžem 🙂

manee
28. feb 2010

mirininu vitaj medzi nami

mirininu
28. feb 2010

Ďakujem 🙂