icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
2. mar 2010

Kathi ďakujem veľmi pekne 🙂

Mirka neboj, doktor určite vie čo ti predpísal a ako 🙂 Ja viem že teraz máme obavu zo všetkého čo dávame do seba, ja mám také isté pocity teraz keď som chorá, ale určite to bude ok 🙂

renatka9
2. mar 2010

ja sa tiež pridávam s maličkým problémom... od včera večera ma bolí hrdlo, ale nie tak klasicky v hrdle, pretože mám čerstvo vybraté mandle (november 2009), ale až tak v krku. len sa chcem uistiť, nejaké tie klasické cmúľavé tablety na hrdielko by mi nemali uškodiť, však?

amadora
2. mar 2010

Renatka kúp si pastilky Propolki, to sú špeciálne pre tehuľky, len ich treba začať užívať hneď ako začne hrdlo bolieť 🙂

ikon
2. mar 2010

ahojte,

ešte k tým menám. mne sa z dievčenský odjakživa páčila Nikolka a Natálka, avšak to už máme v rodine 🙄 takže to asi nebude fér ...aj keď Nikoletka nie je Nikolka no nie? 😅

čo sa týka otehotnenia. nám sa podarilo minule po troch mesiacoch snaženia - teda na tretí šup. po neúspechu sa nám zadarilo hneď na prvý šup - je to asi pravda, že po potrate sú hormony rozburene a ľahšie sa otehotnie....

inak mne nejako prestáva byť zle na žalúdok, neni to nejako skoro? dúfam, že sa nič zlé nestalo 😖

amadora
2. mar 2010

ikon nie je to skoro neboj 🙂 veď je to individuálne, niekomu je zle celé tehu, niekomu nie je zle vôbec - ako mne 🙂

petra269
2. mar 2010

Caute baby, rada by som sa k vam pridala (aj ked neskôr ale predsa ). Cakame nase prve, takmer vsetky kamaratky su este bezdetne a netehotne, takze ich moje tehotenske problemy az tak neberu 😒 . Mne zle byva skoro cely den a to asi od 6 tyzdna. Dufam ze uz to dlho nepotrva. Choroby ma tiez az tak nobchadzaju, v 8 tt. som mala cervnu virozu - no to bolo strasneee a hlavne bez liekov.
Teraz som tiez neni uplne fit, lebo moja polovicka bola chora, tak nieco od neho asi na mna preskocilo. Je to skor nadcha, ale aj tak neprijemne k tym nevolnostiam este cely den so zapchatym nosom ☹

renatka9
2. mar 2010

ikon, ty si presne môj prípad, mne sa tiež páčila odjakživa Nikolka a Natálka a tiež zvažujem aj Nikoletku... ale zatiaľ máme nachystané alternatívy Nikolka/Emka....

poraďte ešte nejaké chlapčenské 😨

slibby
2. mar 2010

dobre ranko, tak sa pridam aj ja k vam, vcera nam to konecne potvrdil aj doki. co sa nevolnosti tyka, tak zatial klop-klop. len niekedy mam zaludok ako na vode ale inac v pohode a choroby sa tiez takje poriadne prechladnutie minuly tyzden na mna nalepilo. ale teraz je zatial vsetko ako ma

silvika
2. mar 2010

vitaj petra mame skoro rovnaky termin

silvika
2. mar 2010

inac nos je v tehu opuchnuty ja ho mam skoro od rana, ale to tehotenstvo robi,

lenkasop
2. mar 2010

Ahojte,

tak aj mňa bolí hrdlo, začínam mať plný nos - takže klasika nádcha ☹ ☹ Úplne super

Tiež som mala šokové ráno, malá ma vyrážku na líčku a tak hneď kontrola kníh, či sa nejedná o kiahne, zatiaľ je len jedna, tak striehnem a čakám. Ja ani malá a manžel sme kiahne nemali, tak si viete predstaviť ten strach, čo bude. Nesmiem na to myslieť, ale nedá sa ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

manee
2. mar 2010

miroslava, neboj lekarka vie, preco ti dala vacsiu davku. Urcite by nechcela ohrobit babo. Hlavne na seba teraz davaj pozor.

lenok
2. mar 2010

Ahojte...

Vitaaaam petru a slibby...

Petra... kolko mas rokov? daj si do pasu viac info o sebe, nech si ta osacujeme 😀

No, vidim, ze sa na vas choroby lepia ako muchy na med... jaaaaj... skore uzdravenicko seckym marodom, tesme sa zo slniecka...

Pracka maka o 106, o druhej vybehnem trosku do mesta, nejaku jarnu dekoraciu si pojdem kupit, pomaly by som hadam aj zeruchu a pazitku nasadit do misticiek, aby sme mali na Velku noc pekne... 😉 😉 😉

Prvykrat som tuto noc bola na vecku, doteraz som spinkala ako babatko, tuto noc ma zobudili opiti vyrastkovia, co o dusu spievali "Naaaaaaco pooooooojdem domooooov.. Keeeeeeed nemaaaaaaaaaam nikohooooooooo...." 😀 😀 😀

silvika
2. mar 2010

lenok co chces, su prazdniny ... treba si ich uzit po svojom.

amadora
2. mar 2010

Vtajte Petra a Slibby 🙂

Lenkasop a bola si v kontakte s niekým kto mal kiahne že máš strach? 😕

Všetkým spoluchorým želáme tiež skoré uzdravenie 🙂 Mňa ten plný nos hrozne štve, lebo asi tak 2x za deň sa mi úplne zabetónuje a nepomáhajú žiadne homeo ani spreje s morskou soľou, proste nič 😒 Včera a dnes ráno som si strekla trochu Olynthu 😔 Štve ma to ale keď sa mi vôbec nedá dýchať, čo mám robiť? ☹

renatka9
2. mar 2010

lenok a to až teraz si sa v noci prvý krát zobudila? 😀
tak to ja som oproti tebe pekný rozdiel. ja už vyše dvoch týždňov chodím v noci aj štyri krát na wc. ja mám mechúrik stále plný a normálne si až povzdychnem od radosti, keď to môžem zo seba vypustiť... 🙂 a to už nehovorím o mojich pravidelných budíčkoch o pol štvrtej, keď len tak tak stihnem dobehnuť na misu, lebo mi črievka a žalúdok štrajkuje... ale už som si zvykla... aspoň sa pravidelne vyprázdňujem 😎

lenkasop
2. mar 2010

Amadora..... malá chodí do škôlky, takže zatiaľ nič nehlásili, žeby tam mali kiahne, ale ani človek nevie kde, dva dni pred výsevom vyrážok je človek už nákazlivý a ani o tom nemusí vedieť ☹ tak vieš ako to býva v škôlke,niektorí ani nepovedia, že ich deti mali kiahne. A tak len kontrolujem a mám poriadnú depku a slzy mi idú do očí ☹ ☹ ☹

Dúfam, že len zbitočne stresujem a všetko bude v poriadku 😒

amadora
2. mar 2010

Lenkasop kiahne by si spoznala hneď, vyzerá to ako pľuzgierik naplnený vodou a za chvíľu by si ich mal viac, nie iba jednu. Kľud 😉

lenkasop
2. mar 2010

Aj na chrbátiku má jednu, ale tá je úplne inakšia ako na líčku, tá na líčku mi pripomína ako akné ( začínajúce)

Nevieš ako je to s kiahňami, keď si tehotná. Niekde vraveli, že je to nebezpečné iba prvý trimester a potom už nie?????

figurka.m
2. mar 2010

ahojte, devuchy 😀

vitam dalsie nove tehulinky petru, slibby 🙂

no nie vsetky otehu bez problemov, kym sa nam narodil maly trvalo to 8 rokov snazenia, doktorov,3 krat laparo, 2 krat umely prechod,mnozstvo hormonov a vysetreni, druhe dieta to bolo to iste, planovane styky, 3krat IUI a nakoniec , ked sa podarilo, tak to zle skoncilo, potom znova IUI a nakoniec IVF, aspon, ze to vyslo na prvy pokus, cele to trvalo 5 rokov do dnes, ale teraz uz dufam bude vsetko len v poriadku, aj ked ma caka genetika a amniocenteza, ale to bude v poriadku, musi 😎

figurka.m
2. mar 2010

lenkasop, no moj maly, ked mu zacinali kiahne mal najprv jednu na chrbate a trvalo asi 2 dni kym sa mu zacali tvorit dalsie, no a mal aj teplotu, a co ja viem, tak by mala byt od teba izolovana 😒

petra269
2. mar 2010

Dik za privitanie, zlate ste. Lenok ja mam 27 rokov.
Inak na ten upchatý nos ja som uz včera večer od zúfalstva skušala aj ,,babkovský recept". Teplú slanú vodu som vdychovala. Aj som sa trochu bála že mi to vyžere celý nos, ale bolo to v pohode. Vyštípalo to ale len chvilu a aspon sa mi to cele dobre uvolnilo, lebo som mala pocit ze uz mi to vraza aj do očí.

amadora
2. mar 2010

Petra a to si normálne šňupla tú vodu? Ja by som sa bála že sa zatopím 😅 😀 Ale skúsim to 🙂

Lenka ja som mala kiahne keď som mala 18 a mne sa hneď na hrudi urobili tri pľuzgiere a kým som došla k doki mala som ďalšie. Teploty môžu byť a nemusia. Ale neboj, určite by si to spoznala. A kiahne, no prvý trimester by to nebolo ktovie čo 😒 Ale hlavne sa neboj 🙂

rosannar
2. mar 2010

ahojteeeee...ako sa tu máte? ja už v poslednom čase nestíham behať po nete, lebo máme straaaašne veľa práce v robote....ak sú nejaké zmeny k tabulke, tak mi píšte prosím IP, lebo tuto to nestíham odsledovať, dakujem vám pekne... 😉

petra269
2. mar 2010

Hej amadora, šňupla som to. No skús, dúfam ze sa neutopíš, nechcela by som vas mat na svedomi 🙂

matamisi
2. mar 2010

miroslava....ja neuzivam nic... 😒 asi preto mi nic nedal lebo ja nemam ziadny vytok....on povedal,ze musim tyzden len lezat a nic nerobit najviac len na zachod ist... 😝 a to mi uplne staci ved kazdu hodinu sa k zachodu musim prejst... 😝 zajtra idem na kontrolu...som zvedava ci sa to vstrebalo alebo musim dalej lezat... 😝

giovannajana
2. mar 2010

takže dnešná kontrola dopadla veľmi zle. Nášmu dieťatku nebije srdiečko, je to zamĺknutý potrat..... ☹ ☹ ☹

amadora
2. mar 2010

Giovanna ☹ ☹ ☹ hrozne ma to mrzí 😢

silvika
2. mar 2010

fuuha giovannajana to je mi luto, v kolkom tyzdni ti to zistili?

giovannajana
2. mar 2010

som v 8 tt. O dva dni idem ešte na kontrolu a potom do nemocnice.