Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
giovanna, je mi to strasne moc luto, prajem vela sil 😔
giovanna ☹ to mi je luto... ☹
giovannajana... o 2 dni do nemocnice??? az??? to ta len tak nechaju doma? ved mozes dostat otravu krvi, to nie je sranda mat v tele odumrety plod? to preco tak neskoro? ja to nechapem... 😲 v kazdom pripade ti drzkam palce a prajem vela energie, zlatko? 🤐
giovanna, prajem veľa síl a hlavne pozitívneho myslenia, i keď mi je jasné, že teraz je to s tým optimizmom asi pod bodom mrazu. držím palčeky...
a mala si aj nejaké podozrenie, alebo príznaky?
ja sa totiž tohoto strašne bojím. keď som bola v piatom týždni na sone, tak to ešte nebolo možné zistiť, tak už len počítam dni do mojej kontroly, aby som sa uistila, či mu bije srdiečko... ☹
Renatka asi sme na tom všetky rovnako. Ja sa tiež stále kontrolujem, stále obzerám či nekrvácam a premýšľam či je všetko ok 😒 Ja mám na kontrolu ešte 10 dní ☹
Giovanna..... ☹ steašne mi to je ľúto, drž sa, uvidíš nabudúce dopadne všetko úplne inak a budete mať krásne dieťatko
Kočky, zatiaľ má len jednu na líčku a na chrbátiku ( je inakšia ako na líčku), teplotu nemá a ďalšie vyrážky sa neobjavujú. Za ako dlho sa vám poobjavovali vyrážky? Ak nezmizne,zajtra pôjdeme klekárke 😒
Ahojte, giovanna aj ja ti prajem vela sil, nech to zvladnes!
A ja sa tiez stale kontrolujem, konrolujem, kontrolujem... a to ze mi nebyva nejak zle, tak niekedy sa az zamyslim, ci som vlastne tehu. Vcera ma bolelo podbrusko, dnes uz menej, ale len ked kychnem alebo zakaslem, alebo ked zatlacim pri cikani... dufam, ze je to ok. Neviete? Na kontrolu idem za 9 dni, takze tiez odpocitavam 😒
ahojky babule hlásim pozdravy 🙂.dnes som bola u dr lebo som včera špinila. dostala som dufaston a oddych príkazom. dúfam že drobec vydrží do konca 😵
A inak, ani ja som este nemala kiahne a dost sa toho obavam, ze stretnem niekoho nakazeneho a ze to schytam. Myslite, ze su nebezpecne len v prvom trimestri???
jaaaaj baby, to vám závidím. ja idem až za 21 dní... neviete prečo tak neskoro? 😖
andrea, mňa tiež pobolieva v podbrušku a presne ako ty hovoríš... pri cikaní. nikedy keď mám plný mechúr a idem konečne na cik-pauzu, tak to pobolieva. ale myslím, že to tak má byť... teda aspoň kamoška, čo má zdravú dcéru mi povedala, že do cca dvanásteho týždňa to aj ju pobolievalo.
Ahojte 🙂
Giovanna je mi to veľmi ľúto ☹ ,čas vylieči všetky rany....Držkaj sa.Musíš byť silná,aby si to zvládla........
Ja sa tiež stále kontrolujem,keď idem na wc,tak tiež stále pozerám,či náhodou nekrvácam a stále,keď ma trošku pichne v podbrušku si už niečo namýšľam.....Ja idem na kontrolu o 6 dní,tak sa už tiež neviem dočkať a dúvam,že bude všetko OK.Neviem ako by som to zvládla znova 😒
Mirininu,máš krásneho synčeka 🙂
giovanna to je mi moc moc ľúto ☹
nám sa inak zadarilo na prvý pokus. Čo sa týka mien, tak dievčenské Emma a chlapčenské Matúš - zatiaľ, asi si to ešte rozmyslíme....
hm, asi sme všetky rovnaké 🙂 mňa občas pichne keď kýchnem alebo smrkám, tak sa snažím opatrne
Lenka aká je tá vyrážka? Červená? Alebo aká? Keby je to kiahňa tak je vodavá, úplne by si videla do nej že je naplnená vodou. Ak nie je tak sa určite nemusíš báť 🙂
v prvom trimestri sú nebezpečné všetky ochorenia 😒 ale musíme dúfať a držať si palce aby bolo všetko ok
Ja len grcám a grcám, šak by to už mohlo aj prejsť, nie? ☹ Je to fakt ranná nevolnosť, trvá od rána do rána! 😒
ahojte baby, mala som pokazeny notebook a este k tomu aj virozu, tak som tu dlhsie nebola.
u nas nic nove, stale nevolnosti, jeden den lepsie, dalsi horsie, uz sa utesujem, ze snad len do konca I. trimestra 😒 stale beriem duphaston a kyselinu listovu a stale spinim, a obcas ma pobolieva aj cysta, tak mozno je to spinenie z nej ... snad babo vydrzi. Na kontrolu idem 10teho.
giovanna, je mi to velmi velmi luto ☹
hodila som do albumu ako mi začína trčať bruško 😀
tak k menam aj ja napisem...vzdy som chcela nicolku 😵 aj ked sme sa ako male hravaly tak som sa vzdy volala nicolka.... 😵 velmi sa mi to meno paci 😵 ,ale sesterka ma nicolku ☹ tak ja ju uz asi nedam...teraz sa mi v celku paci LAURA alebo VIKTORIA 😵 a chlapcenske musi byt po muzovi,lebo u nich to je v rodine uz par generaci 😀 takze to bude MICHAEL 😝 ale ja aj tak verim,ze to bude dievcatko 😀
amadora, ja som si vzdy nahate brucho fotievala ale teraz som este nezacala, ale ked ho odfotim to bude iny bachor ked to zbadam aj z boku, sak aj by ked to prilepim aj sem.
teeeeda amadora, to mne bruško nevidno skoro vôbec! iba večer ked som riadne najedená 😀
miri sak ked budes druhe cakat aj tebe sa vytrci hned bubon na verejnost.
Silvika - ja odpadnem, to si ty??? Až teraz pozerám na fotku. To som ja Petra, tvoja bývalá kolegyna. Ja som sa este len dnes sem prihlasila takze fotku som nestihla dat.
Silvi a este mame aj rovnaky termin.
peta ty si same tajomstvo 😝 ale sa tesim !
giovanna ☹
miroslava - presne ako píše silvika, keď budeš čakať druhé, brucho ti vykukne už v 2. mesiaci...všetky moje kamošky, čo boli ako vyžli v 1. tehotenstve mali v 2. tehu už v 2-3 mesiaci viditeľné bruško....
amadora....je červená, teraz nie je vidno tekutina,ráno vyzerala ako začínajúce akné ( v strede taká skoro ako hnis????). Snáď sa len zbytočne bojím, tak to si ma aspoň trošku ukludnila 🙂 Ďakujem
časom si budem aj ja nahaté bruško fotiť, keď bude peknučké guľaté 🙂
Lenka určite to nebudú kiahne, tie by boli hneď vodavé, takže sa neboj 🙂 Ak máš doma fenistilovú masť tak jej to natri a zmizne jej to 🙂
amadora, pekné brušeno 🙂
aj ja už mám nafotené bruško, musím to sem hodiť. mne začalo vykúkať už na začiatku 6.týždňa, ale videla to hlavne moja rodina... ale na fotkách to je veru vidieť. no a dnes mi už tri kolegyne povedali, že ako mi vystúpilo bruško, lebo som si dnes hodila legínky a obtiahnutý predĺžený pulovrík, tak drobček vykúka na celý svet 😀 . za chvílku to asi pred šéfom už neutajím. som teda nečakala, že v prvom tehu mi to takto skoro bude vidieť. a tom som bola pôvodne dosť chudá... teraz sa mi pomaly celkom vytráca pás... (takže pevne verím, že to bude dievčatko 😉 )
Holky ja len doplninm - plavanie ano, ale nie v horucej vode (termalna a spol.)!!! A aj to plavanie len v cistej vode.
Renatka 🙂 Za chvíľu sa budeme chváliť tými bruškami pred celým svetom 😉
Nsoci jasné že nie termálna 🙂

jeejda tak vela sil.ja idem v piatok na sono tak uvidime ako sa dari nam