Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ja som sa s takou chuťou pustila do sliviek čo sme si s malým kúpili a tak mi ostalo blbo 😝 idem skúsiť zjesť niečo iné, buď to prejde alebo skončí všetko vo WC 😖
veru ja tiez tak prekladam, co som potom taka najedena ze neviem ci mi zle z tehu ci z jedla. ale tak ani hladnej mi neni dobre to je este horsie tak to clovek taky tehotny musi
mna uz veru tiez pupek omina, ked sedim. Ale skor je to pocit takej riadnej najedenosti, tak neviem 🙂 ked mi chuti 😝
baby ja som sa bola vonku prejst, trosku sa vyhriat na slniecku a tak. Prechádzka ma straaaaasne vycerpala. Ma mi prist navsteva, ale ja nevladzem, moje dieta bude isto stasny lenoch a spachtos...jednoznacne po chlapovi 😀
mne zatial moje nohavice stacia, ale pomaly sa zacinam obzerat po niecom volnejsom a vacsom. To vianocne brusko akosi puchne napriek tomu, ze takmer nic nejem...tehotenstvo je fakt cas zazrakov 😅
ja sa práve že nejako neprejedám, jem menej ako predtým, nejako mi nechutí, tak len ozaj raňajky, obed, večera 😕
ahojte, neviete poradit nieco ucinne na zacinajucu chripku ci nieco take na mna ide, hlavu mi ide roztrhnut 😒
heard paralen a caj s medom a citronom a sup do postele sa vypotit,mne to pomohlo 🙂
🙂 ok, len som si nebola ista ci paralen mozem, nakolko som original balenie vyhodila 😉
no, babenky,
ja z 2 mojich oblubenych rifli zapnem uz len 1, aj to len doobeda, na vecer uz len teplakova kultura 😀 som tiez vychrtlinka, takze pupek sa tisne ven, som ako v 4 mesiaci.. 😀 a hrubne mi pas 😕 zeriem vsetko len taky fukot, vcera som sama zbastila velke pomelo a dnes mi sliny tiekli, ked si kolegyna kupovala malokarpatsku.... 😲 ze som si doma musela kusisko odvalit ako by som isla za kravami... 😀
bola som v meste, zase som opliskala evry, jaaaj, mna tak niekde pustit.. 😀
ale veternik som si v cukraaazde musela kupit, budem vecer tlacit do hlavy 😉 😀 ale kupila som aj mangelovi, nech pri mne neslinta 😀
heard, ja som bola 5 tt v nemocnici a straaasne ma bolela hlava, ja stara migrenicka, a sestricka jedine, co mi vraj mohla dat, bol paralenovy cipok... mne to teda vobec nezabralo, bo ja stara narkomanka.... ☹
vdaka dievcence 😉 za radu, ide sa paralenovat a silno potit, nakolko som myslela, ze dnes v praci uz nevydrzim, ale konecne doma a idem leniviet do postele 😀 snad to prejde.
no ja sa od zaciatku nemestim do nohavic, nakolko mam brucho nafuknute ako by tam bola cela armada deti 😀 a to pritom malo jem a vela wc misu kontrolujem ci je dostatocne cista 😖
Baby aj ja mam už problém s riflami. Rozmýšľam ze by som mala ist nakupit predlžené tričká a rifle budem nosit zaistene iba gumičkou. Lebo ma to strašne tlačí a ked si v robote sadnem, vždy si rozopnem gombík aj zips (ved pod stolom to nikto nevidi).
Inak v 5 tt som mala aj ja migrenu, a to bol zrovna den kedy ma cakala 8 hodinova cesta vlakom domov, lebo som bola na navsteve u kamosky na Vychode. Takze bez tabletky by som to nezvladla, ale teraz neviem ako sa ta tabletka volala ale na letaku bolo zevraj tehotne do 6. mesiaca môžu.
peti teda mne pomahali take gate co boli pod brusko ale zas ja som rifle ani nenosila az tehu som mala aj to boli podbruskove no neskor uz len take co sa cele natahovali kazdym smerom,
inak pravá migréna v tehotenstve nebýva, blokujú ju tehu hormóny 😉
amadora a to kto uz vypatral ze nebyva? zasa bolest hlavy ako svyna tiez neni nic moc 😝 😉
amadora,
ja som mala migrenu naposledy 5.2. a to az taku, ze som sa musela pytat z roboty domov, inak by som tam bola skapala 😝 a to som uz bola tehu...
odvtedy ma neznesitelne bolela hlava asi tyzden vkuse, ked som bola v nemocke, ale tu ozajstnu migrenu som uz nemala... ale ak som hore este po 22:00 hod, tak ma boli... 😝
pozerala som Walkera a revala ako dážď ☹
Silvika, Lenok, je rozdiel bolesť hlavy a migréna. Ja som sa liečila na neurológii na migrénu a doktorka mi to vravela že pri tehu migréna nebýva, ani v prechode. Ja som nemala ani pri prvom tehu ani teraz ako som tehotná a to som mávala migrény aj 2, 3x do týždňa 😝
amadora sak ja nem ze ti neverim 😉 len ze aj ked boli hlava ze fest a vies ze nic nemozes len cakat kym to prejde, tiez neni nic moc 😎
Ahojte baby.
Tak sa k vám pridávam. Konečne sa nám po roku snaženia, liečeniach a zisťovaniach kde je problém, podarilo otehotnieť. Som strašne šťastná a užívam si to od prvého dňa čo to viem. Ani som to ešte nechcela rozširovať v okolí,ale nedalo sa. To každý hned na mne zbadal,lebo som začala chodiť vysmiata od ucha k uchu a papám strašne vela. No a keďže ja som nikdy nebola velký jedák a vážila som len 47 kíl, tak si to hned všimli aj v práci. No a môj zlatý manžel tiež nevydržal ani deň, ešte to ani nebolo od lekára potvrdené a on už v práci vyhlásil že bude tato 😀 Zajtra idem na kontrolu k lekárovi, mám trošku obavy, lebo predsa len je to ešte skoro a je to moje prvé tehotenstvo, takže neviem čo čakať. Dokonca ani zle mi nebýva. Len som hrozne unavená, keď môžem hned spím 🙄 a ráno bývam hrozne nervozna, to sfuknem aj kolegov v práci,ale beru to športovo 🙂 No a neviem ako vy,ale ja som stále strašne smädná, dokonca aj v noci musím mať pri posteli fľašu s vodou, a potom chodím len cikať 😅
Tak mi držte zajtra palčeky, aby to všetko dobre dopadlo a fazuľka rástla 🙂
Sivika veď v pohode 😀 Ja som len písala že to nie je migréna lebo že je taká zaujímavosť že tehu hormóny blokujú tie spúšťače na migrénu 🙂
Amadora...vyrážka sa nemení, stále je červená,žiadna tekutina 😀
Mata 2121.....gratulujem a vitaj medzi nami 😉
lenkasop, super, takze ziadne strachy....
mata, zajtra drzim palce a tfuj, tfuj, tfuj...
Ahojte🙂Mam taku svalovicu 😉 Dnes sme boli v Trnave kupila som si nove topanky aj Sofinke,Philipkovi a manzelovy.Ten sa ponahlal mal prac.stretnutie tak ja som bola s malymi v meste ale Sofinka vymyslala🙂Potom dosiel manzel tak ju skrotil ale nastastie nam vyslo pocasie.A to mame ist zajtra na Cerveny kamen alebo Dobru vodu alebo Smolenice alebo Beckov.Neviem co si manzel vyberie.Ma tyzden volno tak si ho uziva. 😀
mata2121 neboj bude to ok..mne začalo bývat aj pri prvom aj druhom tehotenstve zle až v 6 týždni dovtedy som si myslela ako super..a tehotné ženy sú viac smadné majú hranice smadu inak nadstavené, lebo bábo potrebuje veľa vody 😉
a držím veľmi palce
inak k migréne ja som pred tehu mala velmi často nenormálna bolest ako som bola tehotná so synom a kým som kojila nemala som vobec,,potom som kojit prestala a zase prišla ☹ a teraz som tehotna a zase nebolí
Maťka vitaj 🙂
A smädná som aj ja, čo je rarita lebo ja hrozne málo pijem a vôbec smädná nebývam 🙂
Andrejkaa,
Smolenice su velmi pekne (som odtial :D ), ale teraz tam nie je vela na videnie. Jaskyna je este zatvorena a co sa tyka zamku, da sa vyjst iba k nemu, nie dnu. Prehliadky byvaju len cez letne prazdniny (co je skoda), ale mozno, keby ste na vratnici velmi skemrali, pustili by vas aspon na nadvorie. Ale aj cesta k zamku je pekna, pekny park, rybnik (teraz mozno aj plny, ked sa sneh roztopil), mierne dokopca, ale velmi prijemna prechadzka. Hlavne, ked bude pekne...
silvika - takze ten plny nos je normalny? mne to trva uz skoro mesiac no a uz ma tak strasne boli, ze si ho nemozem ani chytat ked smrka,ono to nieje klasicka nadcha-praveze to nejde vobec vysmrkat.
heard - paralen sa naozaj moze, ale tiez opatrne, ja ked som si teraz tiez kupovala Paralen lebo som ziadny nemala ani doma ani u nasich-tak samozrejme som brala 2balenia a oni ma upozornili, ze tiez len opatrne a neprehanat to ani s Paralenom.
Mne sa tiez zda ze uz mam celkom pekne brusko, nie ako pri prvom. No a nam sa to podarilo v obidvoch pripadoch na prvy sup, mozno som vynimka, no mame to v rodine... 😀
ja mám tiež takú "nádchu" že plný nos ale vysmrkať nejde nič 😝
vitam nove tehule...
plny nos poznam az moc dobre uz pri prvom som az do porodu bez nasivinu nemohla zit a ku koncu mi ho dokonca uz ani nechceli predat....a teraz to iste...
giovana drzim palce je mi to luto neboj dojdu aj lepsie casy....
ja dneska vecer zase som obimala wc misu....

amadora, ja sa strašne už na to teším... sa mi páčia také pekné tehu brušká 🙂 síce si už teraz začínam prpadať ako pavúk, ale to asi preto, že to bruško ešte nie je také typické tehuľkovské... ešte si zatiaľ niekto môže myslieť, že som len pribrala 😀