Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
bamb27 Ja tento rok oslavim 29.
😀 😀 😀 jaaaj, to mi nenapadlo, ja mam nepivoveho chlapa
bamb....no to s tým vankúšom vyskúšam a uvidíme...a dobrúú chuť... 😉
ros, vyskusaj, musime si predsa nejako vediet pomoct v kazdej situacii 😉
no tak to vyzerá že zatiaľ som tu najmladšia...ja tento rok oslávim 21 rokov 😅
🙂 Aha 😀 😀 😀 Tak to mas stastie.Chvilkuma klud zaspinkali Sofinka,Philipko a uspavanie unavila aj manzela tak aj on tam s nimi spi takze ja konikujem.Obed je navareni.Takze relax. 😀
bamb..no jasnéé...potom dám vedieť... 😉
jaj bamb27... si ma utešila, lebo som sa začínala báť ako som to tu čítala... lebo mňa v brušku pobolieva pomenej, teda ako kedy, ale prsia ma tiež trošku prestali... cítim ich iba ráno a večer, keď ich vypustím 😀
a s tým hladom som na tom rovnako... stále musím mať niečo po ruke, lebo inak muzikanti-fidlikanti tak vyhrávajú, že mám až kŕče...
ej ale ste popísali za tú chvíľu 😀
Manee záleží od spreja, nie všetky sú návykové a nie všetky vysušujú 😉
Lenok veru má 😀
😀 renatka9 😀 Nikdy som netusila ze by som mohla byt taka hladoska 😀 Este ze sa mame na co vyhovorit na babo 😀
rosannar, tak to si tu asi fakt najmladšia... zatiaľ 🙂
ja mám čerstvých 24, tak zatiaľ asi taký priemer medzi vami 😉
🙂 renatka9 no priemer
Ja mam 28 a v juni budem mat 29. 😉
fii uz tu bol aj vek tak ti ha budem najstarsia 33 zatial ale kym porodim budem 34
ja mám čerstvých 26 😝
amadora 😉 To je asi tym ze bud cakaju prve babo tak maju klud a tie ktore maju tak nam asi spinkaju.Mne ano.Aj manzel tolko Sofinku a Philipka uspaval az ho to unavilo.Ja uz mam obed navareny, tak konikujem. 😀
andrejka co si varila?ja dorabam rizoto 🙂
aj ja mám čerstvých 26 amadora 😀
aj mne synak buva
andrejka, aj ja som junovka.... 😀
tak v lete na party s brusenom... 😉
my ešte nebúvame, práve sme prišli z mesta. bola som si kúpiť nový rám na okuliare, tak sa teším že v utorok budem vynovená 😵
a ja mám navarené od včera takže dnes veget 😅
maculienka123
Ja cinu.A Philipko tam ma take masko. 😀
andrejka aj ja mam 28 a v juni budem 29 oslavovat 😵 na rok 30 strasne.....
ja mam 28 cerstvych
lenok 😉 Hej len dufam ze bude super pocasie.Minuly rok prsalo.A to som bola uz v 9 mesiaci pretoze ja som 23.6. a Philipko 29.6. tak som dostala pekny darcek k narodeninam sice trosku oneskoreny ale som prenasala.Philipko sa mal narodid 24.6
Tusim by sme nmali zalozit junovi klub.A to som so myslela ze som jediny clovek ktory sa narodil v juni. 😀
ja mám 21, v júli budem mať 22, takže rossanar sme tu najmladšie ako sa tak pozerám 😀
aj moj syn je júnovy inak...
a kde sa dajú zohnat tie tehotenské tampóny hladam na nete a nenašla som..asi pojdem do lekárne
andrejka, ja som 26.6. 😉 meniny 4.6... takze cisto letne dieta.. 😀
mobilo... ake tehotenske tampony? 😲
mobilo ja som junova,maly je junovy,manzel a Sofinka je 30.5. este 2 dni a bola by junova
ja tiez neviem ake tampony 😅 . dala som aj brusisko odfotene, ked som ho porovnavala s minulym tehu, tak som s velkostou o mesiac popredu ... myslela som ze je to aj viac

bamb27
Hej doslo mu pivo tak som mu nakazala kupit aj cheeseburger 🙂 Ale bola prestavka. 😀 A on musel mat pivo co nepoznas chlapov?