icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenok
3. mar 2010

rosannar - ta skola bol moj najvacsi omyl v zivote 😝
ekonomika a uctovnictvo su pre mna spanielska dedina, trpela som tam jak hovado... 😢

miroslava2207
3. mar 2010

baby takže ja budem mať teda asi chlapca - aj podľa tej čínskej tabuľky, aj podľa chlapecdievca.sk či tak nejako.... 😅 ja som chcela ale dievčatko.. ach jaj 😀

mata potom daj určite vedieť, či už máš od hematómu pokoj! držím prsty!! 😉

rosannar
3. mar 2010

lenok....no tak ked sa ti ten odbor nepozdával tak prečo si tam šla? 😀

renatka9
3. mar 2010

miroslava2207.. to si si tam zaplatila ten výpočet?

silvika
3. mar 2010

jaa si nepocitam nist, pockam co mi teta dr. povie ak sa teda nieco ukaze, uuz to nejako len vydrzime

lenok
3. mar 2010

rosannar - lebo skolu mi vyberali rodicia 😝 - snad takuto fatalnu chybu na svojom dietati neurobim... nie som typ ekonoma a uctovnika, z duse sa mi to hnusi... moja svokra sa napr. uctovnictvom nadherne uzivi, aj mangelovi to pali v tomto smere. ja som cisto humanny typ 😀

silvika
3. mar 2010

jaaaj zasa neni na zaplatenie ked vies aj co rozhodne nechces ....

andreaerdna
3. mar 2010

baby poradte, prosim! Uz dobru hodinu mi je na odpadnutie, aj hlava pobolieva a toci sa mi vsetko. Uz som sa aj napila a pijem stale. Asi to bude nizky tlak, sa bojim aj prechadzat, ze ma kdesi hodi..

lenok
3. mar 2010

veru, Silvi, a nie je na zahodenie naucit sa povedat NIE!
Volakedy sa to nepatrilo, a dnes sa este tiez na Teba niektori pozeraju, ze co si to vobec dovolujes... 😝

lenok
3. mar 2010

andrea, aj ja mam tocaky... nizky tlak jak hovado, voda tiez nepomaha... 😝
len si stale okno otvaram a motkam sa po byte...
sucitim s tebou... 😉

stojdulka
3. mar 2010

ahojte žienky 🙂 mi sme si pohlavie dieťaťa poistili na trikrát aj podľa činskej tab. aj podľa krvi aj podľa chlapecdievča sme počali ked to má byť chlapec...tak dúfam že to klapne, pri dvoch dievkach doma už by sa manželovi zišla nejaká podpora.... 😀
inak ako je to u vás s nevoľnostou už poľavila...u mna nie

amadora
3. mar 2010

Aďka aj ja mávam občas také stavy, som ako opitá a mne vtedy pomáha jedine magnézium! Vyskúšaj ak máš doma alebo nech ti niekto zbehne kúpiť

andreaerdna
3. mar 2010

tak aspon sa netocim sama... Este polhodiny musim vydrzat v robote, tu len sedim, takze pohoda, ale toci ma aj po sediacky... no a potom domov, zmerat tlak, s mm sa prejst na chvilu a sup do postele.

matamisi
3. mar 2010

ahojte uz som doma od doktora....babetko narastlo uz je 17 mm a som v 9 tt moj hematom sa zmensil o polovicu 😎 tak uz len tyzden musim marodit -lezat a potom mozno pojdem zas do roboty... 😵 o tyzden idem na kontrolu... 😉 zajtra idem na krv a dostala som aj knizku aj fotku... 😵
jaj taka som rada ze je vsetko v poriadku... 😵

manee
3. mar 2010

matamisi gratulujem, tesim sa s tebou....ja idem k dokimu zajtra, tak dufam, ze budu len dobre spravy...

amadora
3. mar 2010

Matamisi super, tešíme sa 🙂 A krásna fotečka 🙂

Manee aj tebe zajtra držíme palce 🙂

alenkam.
3. mar 2010

mna dnes v robote strasne vytocili, teda skor kopec stresu a dostala som hrozne bolesti..take pichlave... neviem co robit... ale staci, ak si pomyslim, co ma tam caka zajtra.. tak sa bojim, aby som aj nepotratila... ☹

matamisi
3. mar 2010

alenkam len sa nestresuj....lebo dopadnes ako ja s hematomom...ja som tiez mala stres a dva tyzdne bez volna robila a takto som dopadla teraz musim uz dva tyzdne lezat.... 😔

andrejkaa23
3. mar 2010

vlasa
Ja som 23 tiez.Tusim skoro vsetky koceny(ako hovoria v panelaku) ktore cakuju oktobrovku sme junove. 😀

kathi76
3. mar 2010

nie andrejkaa nie sme ja som oktobrovka a cakam tiez oktobrovku, ale mam doma uz jednu junovku... 😵

dneska sme boli u doktora a vsetko je ok, srdiecko bije mame 25mm a sme o den väcsi ...ako podla vypoctou...

mobilo to ja som pisala o tych tehotenskych tamponoch najdem to a hodim link....to su inac obycajne tampony napustene prirodnym ojelom pre tie baby ktore vzdy nieco chytia kam sa idu kupat...a su fakt dobre...

kathi76
3. mar 2010

no baby tu ich mate....treba len nabehnut do lekarne a mne to tiez objednali...bez problemou najprv na mna kukala tetula ,ze co od nej chcem, ale objednala mi ich normalne a dosli na druhy den.....
SENTA PROTECT sa volaju.....

http://www.lekaren-nonstop.sk/tovar/1349258-dh-...

amadora
3. mar 2010

Kathi super že bábo je v poriadku 🙂 A díky za ten link na tampóny, určite si ich kúpim v lete 🙂

Alenkam ak máš stresovú robotu tak choď radšej na PN 😒

mobilo
3. mar 2010

k tomu vypočítaniu my sme pri synovi hladali nejaké sposoby zistenia pohlavia...našli sme 7 sposobov ako určit pohlavie a 6 zo 7 nám vyšlo na dievča 😀 a bol to chalan 😀 😀 podla brucha mi každý hovoril, že bude chalan ..mala som len brucho zo zadu ani nebolo vidiet, že som tehotná..a teraz uvidíme ako bude bruško rást baby vraj idú viac do boku

mobilo
3. mar 2010

alenkam ak máš nervy povedz si klud za chvilku ich možeš mat na banáne 😉 a myslí na tvojho drobca mne to pomáhalo on je prvoradý nie nejaký blb čo otravuje a vytáča

andrejkaa23
3. mar 2010

Kathi tiez super ze ste obidvaja v poriadku. 😉

lenok
3. mar 2010

matamisi, super! Tesim sa s tebou,ze ste v poriadku.

Mna zase boli hlavena, tak to kompenzujem ovocnou bombou - jablcko, pomaranc a pomelo. Mangel sa uci,tak som mu rovno do pelechu zaniesla 😉

andrejkaa23
3. mar 2010

lenok mna vcera bolela a dnes rano z toho stresu 😒 Zajtra ma dojst sesternica s 2 detmi a vecer musim balit lebo rano odchadzame na 3 dni do tatier.A Sofinka ta by hadam do kufru zbalila celu jej izbu. 😀 Ale mate ju vidiet ako hovori toto potrebujem aj toto 😀 😀 😀 Teraz pozeraju Macka Pu

renatka9
3. mar 2010

babulky, chcem sa opýtať takú vec. počas tehu sem tam (iba niektorý deň) mám také špinenie.. konkrétne hustý biely výtok... je to v poriadku? stretli ste sa s tým, alebo mám volať dokymu? krvácať nekrvácam... 😖

matamisi
3. mar 2010

mne ked byva zle tak si dam pohar coly ... 😀

renatka9
3. mar 2010

inak gratulujem tehulkám, čo boli na kontrole. teším sa s vami a dúfam, že aj ja tak dopadnem 😉