icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
3. mar 2010

výtok v tehu je normálny pokiaľ viem 🙂

matamisi
3. mar 2010

ten vytok to mam aj ja taky hustejsi mliecno-biely niekedy....doktor povedal ze to je normalne...

renatka9
3. mar 2010

tak to ste ma upokojili baby. nechcem totižto s každou malou neistotou chodiť hneď k dokymu. tri týždne skrátka ešte musím vydržať 😒

lucy778
3. mar 2010

ahojte,
vezmete ma medzi seba? 😉

matamisi
3. mar 2010

jasne ....lucy vitaj ... 😵

kathi76
3. mar 2010

jasan ahoj a vitaj medzi nami lucy778... 🙂

lenkasop
3. mar 2010

Ahojte,

vítam nové tehulky a želám všetko dobré 🙂

Dnes som bola KO - nádcha,bolesť hlavy a triaška ☹, som zvedavá na kontrolu, idem v piatok. Uvidíme, čo povie doki,nie je mi zle, len únava, niekedy si ani nepripadám tehotná 😒 😒

Ale ste tu popísali, idem si ľahnúť a zajtra dočítam 😉

lucy778
3. mar 2010

ďakujem za privítanie 😉

už vás pár dní čítam, ale nestíííííham. v práci nehrozí, aby som koníkovala tak sa sem dostanem až večer. neviem či ste to tu už riešili, ale ja mám takú dilemu, že kedy oznámiť túto šťastnú novinku okoliu. najbližší to už vedia ale zatiaľ to "tajíme"

matamisi
3. mar 2010

aj ja som zatial len rodicom a par naj kamoskam a jasne ze v robote povedala... 😎
ja by som o taky tyzden dva uz chcela vsetkym povedat....hihihi... 😵

lucy778
3. mar 2010

no ešte asi počkám, mne to všetko príde také neskutočné, stále tomu nemôžem uveriť, že to konečne vyšlo 😕 , tak aby sme to nezakríkli....

amadora
3. mar 2010

Lucy vitaj 🙂

Lenkasop rýchlo sa vylieč 🙂

lenok
3. mar 2010

Lucy778... seervus... vitaaaam.. 😀

no, s oznamovanim tejto krasnej infosky som ja osobne opatrna... moj sef to vedel skor ako moj mangel, skrz toho, ze nam dopredu planuju smeny a chcela som, aby vedel, ze so mnou nemusi pocitat, kedze som vedela, ze budem PN od zaciatku...
vie to najblizsia rodina, ale kedze nas je ako hadov, vedia to teda vsetci 😀
v praci som to povedala 3 dobrym kamaratkam od sameho zaciatku, ked sa ma sef pytal, ci to moze zverejnit /neviem preco!/, razne som mu to zakazala, pretoze som vtedy lezala v nemocke a nevedela som poriadne, co bude s nami... ale uz sa to siri, lebo som doma uz mesiac, takze baby nie su hlupe a chalanov mam HK kosice.. 😝 😀

ja sa uz pripravujem na navstevu dokiho zajtra, zrusila som bronchosanove kvapky, aby som mala kde nachytat moc 😝 😀 😀 😀
len s tym jedenim, neviem, ako prezijem, kedze ma od rana pali od hladu zaludok... jaaaj.... to bude zajtra utrpenie... 😝 ale nech je to len seeeecko fajneee... 😉

Lenkasop... drz sa moja, a chronta... hes... hes... 😉

Co sa tyka toho vytoku, ja ho mam taky zltkavy, kukam furt, ci sa nemeni farba... zajtra sa musim popytat... kokso, tolko otazok, co ja mam na dokiho, sak to si musim napisat, lebo ked mi urobi sono, uvidim kukuricku, tak budem len rucat ako krava zase... 😀 a zabudem na vsetko okolo mna... 😅

amadora
3. mar 2010

Lenok a ty máš ísť na lačno k lekárovi? Mňa objednali na 10:00 a nehovorili nič o tom že treba nalačno 😕

Ja idem zajtra na hematológiu takže tiež o hlade a tiež ma to desí 😅 A dúfam že tam nepôjdem zbytočne lebo som sa tam dnes snažila celý deň márne dovolať 🙄

lenok
3. mar 2010

Koceny 😀... ak sa budete nudit, tak citajte.... 😉

Matkino srdce plače často a dlho,
akoby každá rana bola jeho ranou,
akoby každý omyl bol jeho omylom.
Matkino srdce sa môže unaviť,
ale nikdy sa nevzdáva.
Matkino srdce je jej dieťaťa súkromný utešovateľ,
verí, keď už nikto iný neverí,
chápe, keď už nikto iný nechápe,
miluje, keď to už nikto iný nedokáže.

Matkino srdce vie, že víťazom je jej dieťa,
keď to ešte nikto iný netuší.
Matkino srdce nakoniec zvíťazí,
lebo zvíťazí jeho láska v srdci jeho dieťaťa.
A srdce dieťaťa, keď tej lásky bude plné,
napokon uvidí: to ono, matkino srdce.
Lebo zo srdca Lásky priští Láska Božia,
tak dlho ako potrvá,
toľko, koľko je v nej lásky,
toho posolstva, prostej piesne, refrénu, ktorý vytrvá:
„Ty predsa máš cenu,
Milujem ťa navždy,
Si ktosi,
Si naveky môj.“
A srdce dieťaťa napokon srdcu matky uverí.

Lynell Grayová

Ak teda niekedy pochybujete, či ste naozaj dobrou mamou, pripomeňte si tieto slová. Nie je umením vychovávať dieťa, ale milovať ho z celej svojej sily, z celej svojej mysle, z celého svojho srdca. A to vie iba skutočná mama.

Diskusia

03.11.2008: admin, Diskusia k článku "Matkino srdce"
login:
heslo:

zaregistrujte sa kliknutím sem

lenok
3. mar 2010

Amadora... a sak si ja pamatam?
viem, ze mi maju brat krv na toxoplazmozu, tak neviem... porad!!! 😲

amadora
3. mar 2010

a sak si ja pamätám či som chodila pri prvom na lačno či nie? 😀 ale zdá sa mi že nie...

matamisi
3. mar 2010

dnes mi doktor povedal ze pry prvom nemusis ist na lacno ale pry druhom musis ist na lacno...aj ja zajtra idem na prvy odber.... 😀

lucy778
3. mar 2010

lenok - trošku som to prelúskala čo si našla a niektoré veci sú dobre na hlavu 😀 . už to nechám tak, veď do nekonečna to tajiť aj tak nebudem 😝

nanulik
4. mar 2010

dobré ránko prajem🙂 hlásim že včera prvý krát som pocítila nevolnosti a hlava ma bolela ako kona.drahý mi doniesol paralen že to môžem tak som si dala iba polovicu.ked mi nebývalo zle tak som sa bála že niečo nieje ok a včera ma to chytilo a bolo to strašné 😝
inak ja idem k lekárovi 25.3. o 13.00 a asi by to nedopadlo dobre keby som išla na lačno 😀. ale netuším čo mi bude robiť lebo to bude prvá poradňa.

maculienka123
4. mar 2010

nanu,tusim nemusis ist nalacno,kede si das suchy rohlik s cajom v pohode,to mozes,ja by som neprezila tiez.

nanulik
4. mar 2010

no ja som sa aj pýtala sestričky či nalačno ale asi to prepočula a ja som potom na to zabudla a ja sa najem normálne. a ked to bude doktorovi vadiť nech mi berie krv inokedy 🙂

maculienka123
4. mar 2010

najedz sa,ved uz ti brali prvu krv?

nsoci
4. mar 2010

Nanulik nemusis na lacno co ja viem, vsak by som ani nedosla.

Prave som sa docitala v starom Dietati, ze do 3. mesiaca sa na ranjky neodporuca sladke, ze detickam as potom zle vstrebavaju ziviny ci co a su mensie. Ina haluz, ja som tusim slane ranajky ani nemala, teraz ani minule, a maly by bol patkilovy keby sa narodil v termine. Kokos tolko zakazov daju na to tehotenstvo, ze aby si clovek bal aj ucesat vlsy. 😀

svet1
4. mar 2010

Na prvy odber, ked sa zistovalo HCG a hladina progesteronu som nemusela ist nalacno. Ale na odbery pre tehu knizku uz ano...

nsoci
4. mar 2010

Ja som tusim nebola na lacno nikdy. 😉

nsoci
4. mar 2010

Nie tusim, ale viem... robili mi HCG napapanej aj teraz odbery.... este som aj vravela, ze vsom jedla a vraj v poho.

svet1
4. mar 2010

Zeby zaviselo od doktorky?

amadora
4. mar 2010

ja si myslím že by nám to povedali vyslovene keby bolo treba prísť nalačno 😉

čo sa povier pri tehotenstve týka, vedela by som povedať svoje. ja som sa z mesta presťahovala za manželom na dedinu a teda čo za sprostosti som tu počula okolo toho čo tehotná žena nesmie 😀 😀 😀 rozum zastáva!!!

Nsoci ja som týždeň raňajkovala rohlíky s džemom 😀 Na nič iné som nemala teraz chuť 😀

svet1
4. mar 2010

Ja som tiez vacsinou zivena na sladkom. Na ranajky si chodim kusok od roboty do potravin, ale uz ani neviem, co si mam vybrat. Chodim okolo regalov ako zvonec a ten zaludok nie a nie sa rozhodnut. Niekedy mam chut na vsetko, inokedy na nic...

Ale ked som bola nalacno na krv, nemusela som az do pol desiatej nic jest - a ani mi nebolo zle. Az potom, ked som sa najedla... 😖