icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nanulik
4. mar 2010

juj akú som dostala chuť na rohlík s normálnym maslom a džemíkom 😵 mnam uplne som poslintala klávesnicu 😀 a ked som bola prvý krát u dr tak som išla hned ráno lebo som tušila že mi zoberie krv tak som bola na lačno a aké všetky testy mi robil to netuším. a ešte ma napadlo treba vždy nosiť aj moč?

svet1
4. mar 2010

Vzdy asi nie, ale k tehu knizke ano.

nanulik
4. mar 2010

lebo ju ešte nemám, tak asi až potom budem nosiť

svet1
4. mar 2010

Ale ked si nepytali... ty to nemas ako vediet... aspon na to sa mozes vyhovarat. 😉

lenkasop
4. mar 2010

Ahojte,
taká som nachladnutá ☹ a ešte sa chcem opýtať, ráno som našla trošičku zafarbený toaletný papier, tak neviem, či to môže spôsobovať tá nádcha??????? ☹

rosannar
4. mar 2010

renatka....mne sa ten výtok doktorka povedala že sú to kvasinky, ktoré sa na začiatku tehotenstva velmi často objavujú ale nedala mi nič na to, aby tým neublížila malému 😉

renatka9
4. mar 2010

čo sa týka toho, či na lačno a či nie... tak ja idem na kontrolu 23.3. na odber a dostanem tehu knižku a lekár so sestričkou mi vyslovene kázali prísť na lačno. tiež to bude utrpenie pre mňa, lebo som objednaná až na 9.30. sestrička povedala, že keď bude najhoršie, tak si mám dať suchý rožok, ale najneskôr o šiestej ráno. a čaj mi zakázali, piť len čistú vodu... 😉

renatka9
4. mar 2010

juuuj a čo sa týka sladkého, tak mne sladké vôbec nejde na chuť. ale zvykla som si každé ráno ešte v posteli spapať jeden-dva kúsky čokoládových bebe keksíkov, to mi vždy ukľudní žalúdok, kým sa naraňajkujem 😝

svet1
4. mar 2010

Ja si kazde rano cestou do prace (ktora trva asi hodinku) davam kusok peciva ci vianocky. Ranajkujem az v robote, rano nestiham, radsej ten cas stravim v posteli 😀

renatka9
4. mar 2010

baby, ja som v strašnom strese. prestáva mi byť zle, aj prsia ma menej bolia... únava niekedy ustupuje, niekedy nie... sa začínam strachovať či je všetko v poriadku ☹ ja mám vždy tendenciu myslieť len na to najhoršie. už ma ani brucho tak často nebolieva, len večer bývam nafúknutá... začínam sa báť, neviem ako to vydržím do mojej prehliadky 😢

andys11
4. mar 2010

Dobre ranko baby. uz sedim v praci a citam si vase novinky. chcela by som vas poprosit o radu, lebo od pondelka obeda ma pobolieva v pravom boku, najskor to bolo take pichanie a tlak (to som pripisovala zvacsujucej sa maternici) a od vcera je to taka tupa bolest v pravom boku.... ☹ ... nechcem sa zbytocne stresovat a ani ma to velmi neboli, len to citim... nerada by som volala doktorovi, lebo uz som tam bola od zaciatku tehu 3x a je mi to uz fakt trapne... 😅

andys11
4. mar 2010

Renatka, vobec sa netrap! Mam kamosku, ktora bola na tom presne, ako ty, najskor vsetky tehu pocity a potom utlm, resp. nic a teraz je uz v piatom mesiaci a vsetko je uplne o.k.

renatka9
4. mar 2010

jaj andys11 dúfam, že máš pravdu ☹

a ty sa zase nestrachuj s tým pichaním. kamoška, čo má už teraz zdravú dcérku mi hovorila, že do 12. týždňa sú takéto bolesti normálne. maternica sa zväčšuje, vajíčko sa zahniezďuje, vytvára sa placenta, to všetko má vraj za následok bolesti. ona vraj bola s takýmito pochybnosťami u lekára niekoľko krát, ale vždy ju len upokojil, že to je normálne.

práve preto sa ja trošku obávam, že takmer všetky príznaky mi začali ustupovať...

bamb27
4. mar 2010

renatka9 ...aj ja som zaznamenala ustup, resp. je to tak na striedacku... ked citim podbrusko daju mi pokoj prsia a naopak, niekedy je klud uplne, co ma neopusta su tie navaly hladu a unavy, hoci ak som jeden den plna energie, na druhy den sa ledva plazim... myslim ze sme len stastne zeny, ze nemame vaznejsi problem, tak si to neprivolavajme 😉 ...ms nemame, bolesti tiez nie ani nijake krvacanie, tak myslim ze to je v poriadku .. a obavy tu budu stale, aj ked uz budeme citit pohyby... takze asi tak (teda to si myslim, aspon sa tak pokusam ukludnovat sa) 😨

renatka9
4. mar 2010

dík bamb27, u mňa je to tka podobne ako u teba... tak začnem radšej myslieť pozitívne. ak sa to teda aspoň trošku bude dať.
ja len ticho závidím všetkým tým tehulkám, ktoré už majú za sebou kontrolu s vedomím, že je všetko ok. ťažko sa mi totiž odpočítava tak veľa dní 😖

svet1
4. mar 2010

Babulky, ja som to nezvladla... Doniesla som si na obed salat, ale musim sa don pustit uz teraz - ten hlad je hrozna vec 😖

andrejkaa23
4. mar 2010

lucy778 Jasne vitaj. 😵

tonicka
4. mar 2010

Ahojte.zatial neofic, iba na navsteve som sem nakukla.... len ma tu pozna vela ludi a nechcem este zverejnovat 😵 😵 Gratulujem vsetkym a rozmyslam, ci volat uz dr, ci este nie.. termin mam az koniec oktobra 😅

manee
4. mar 2010

ahojte babule, tak ja som spat od dokiho, mam nadhernu fotku, na nej 2 cm babatko, ktoremu bije srdiecko. chrustik nadherny nam aj zakival cez monitor. Mne tiez priznaky zacali ustupovat, tak som sa aj bala, ze ci je vsetko ok, ale asi ano, takze miznuce priznaky su v pohode 🙂
idem sa konecne najest, bo som bola aj na krvi, knizku mi vypisal, ale este nedal, ze v laboratoriach tam musia dat peciatku so skupinou krvi, tak si mam prist po nu buduci tyzden a budem tehula uz oficialne. Na kontrolu idem 25. 3.

svet1
4. mar 2010

Super, manee. Ktory si teda tyzden, ked ma male 2cm? Nase malo 2cm pred tyzdnom... najradsej by som ho videla kazdy den! 😀

tonicka
4. mar 2010

svet1, ved jej to hre pise, ze je v 10 tt 😉

manee
4. mar 2010

jasne pomaly koncime 10 tt....prvu stvrtinu mame skoro za sebou 😀

bamb27
4. mar 2010

ahoj tonicka...
ale potom pridi oficialne ked to bude oficialne, zatial ta urcite neprezradime ;)

manee.. super, tak si videla herca vcera? ..dobry film bol? ...ja sa tiez tesim ked to budem vidiet, no doteraz som este nemala tu cest, tak sa neviem dockat... ale utesujem sa ze isto je vsetko ok a potom uz bude mimi krasne dvojcentimetrove... zatial by som tu nasu malu "ryzu" ani moc nevidela 😎

tonicka
4. mar 2010

mozno ani nie skoro maneee 😀 , ja som rodila 9 dni pred terminom 😉

svet1
4. mar 2010

Ani sa nenazdame a sme v cielovej rovinke 😅 Kolega prave teraz uz cakaju, len malej sa vobec nechce, uz su 3 dni po termine. Tak cakam s nimi 😀

manee
4. mar 2010

no film bol skvely a tomu nasemu hercovi by som najradsej udelila OSKARA!

petra269
4. mar 2010

Baby mne je dnes stašne zle od žalúdka, stále mám pocit na zvracanie. Je to horšie ako bežne, nepomáha ani najedenie sa ani nič. Sedím tu v robote ako pripečená a rozmýšľam či ísť radšej domov, alebo či to prejde. Žeby to mohlo byť z počasia, nejaký blbý tlak alebo tak?

renatka9
4. mar 2010

manee, gratulujem, teším sa s tebou a držím ďalej palčeky, dúfam, že aj my tak s drobcom dopadneme 🙂 a foto nám nezverejníš?

andrejkaa23
4. mar 2010

Ahojte zachvilu dojdu idem varit obed Sofinka,Philipko aj s tatinom upratuju. 😵

renatka9
4. mar 2010

peťka, ja som za to, aby si šla domov. nemá to význam trápiť sa a aj tak istotne ani v práci nie si moc užitočná, keďže si na tom takto zle. ja som na tom bola tak ako ty minulý týždeň v utorok a tiež som rýchlo brala pol dňa dovolenky... a musím povedať, že lepšie som ani nemohla urobiť. nevoľnosť ma totiž držala až do večera, ale aspoň som si mohla doma v kľude oddýchnuť a poležať. a tiež si myslím, že mi takto ublížilo počasie. takže šup šup domenkov, vyložiť nohy hore a pokúsiť sa spinkať. a nezabudni každú pol hoďku piť, ak sa dá. 😉