Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Peti, jasne... nema vyznam nieco silit, najlepsie urobis ak si pojdes domov oddychnut ..tak sup sup 😉
ahojte baby, nestíham vás čítať 😀 som rada, že tie, čo ste boli na kontrole, ste ok. Matamisi to je super, že hematom sa zmenšil 🙂
lenkasop aký zafarbený?
ja som už písala ale mne na tu nevoľnost pomáhajú homeopatiká coculin sú na to určené, kedže mám syna a musím sa mu venovať nemožem si dovoliť ležať a pod..takže skúste dávam si ráno a potom podľa potreby 😅
Ahojte babenky,...
Tak, ja konecne domka od dokiho...
U nas bude tehu velmi zaujimave...
Podla velkosti kukuricky som teda v 8 tt - mame 1,9mm - aj krasnu fotecku v albumceku...
Vraj mam skrateny krcok maternice, takze ziadny sex /zblaznim sa 😀 !/ a byt v pohodke.
Hematom sa vstrebal, cysta nie je...
Zobrali mi moc, krv do 3 ampuliek, ale TK este nemam, vraj po vysledkoch mi ju urcite da. Najblizsie na kontrolu idem 25.3.... a dostali sme aj darcek - prenatal box, tak sa vytesujem.
Trochen mam kvasinky, takze Rosalgin to isti a kupila som si Magne B6.
Len ma najviac mrzi, ze nemozem cestovat k nasim, chcela som trosku zmenit vzduch, mami aj so starkou by sa o mna starali ako v bavlnke... no nic, pojdeme neskor... 😉
Nevolnosti ustupili, takze sa tesakujem, uvidime, co bude daaal...
Idem sa najest, lebo som hladna ako vlk... 😀
lenok
Tebe ustupuju mne ani nie 😢
peti, ja som v ten deň tiež na seba upútavala pozornosť, hlavne keď ma na wc začalo napínať na zvrazacanie. tie výkriky museli počuť až do riaditeľovej kancelárie 😀 ale predýchala som to a nezvracala som... moja psychika je silnejšia, tá vie, že nenávidím vracanie 🙂
ahoj lenok, ja cakam prave na info o krcku maternice ... doktor ti ho nejak meral, ci nahmatal ze je kratky ci co? ..ja som totiz vlani v aprili podstupila konizaciu krcka, tak asi kvoli tomu budem sledovana mozno trosku castejsie.. ale naposledy bol vraj v poriadku, dokonca doktor je aky hrdy, ze ako mi ho krasne urobil 😀 😀
tak pekne oddychuj a nesexuj!!! jasne? (sa mi hovori co?) 😀 😀
lenok gratulujem, tak mireček ťa zavolala 25.3.? škoda, ja idem 23.3. mohli sme sa stretnúť ☹
a do troch ampuliek krv??? bleee, šak to im tam odpadnem.. a ešte keď budem hladná. ozaj, išla si teda na lačno? jaaaj, teším sa s tebou a aj na svoju prehliadku. inak pozerám na to, že my máme skoro rovnaký termín. teda mne to ešte musí upresniť doki 🙂
ze nesexuj... sa vam machruje, koceny.. 😀
len nejak hmatom, bolo to nechutne.... 😝
aj nejake stery mi bral..
renatka.. jedla som len asi 5 piskotiek a maly pohar mlieka, a v cakarni som si dala glg vody, muzikanti mi vyhravali o 106, hanbila som sa jak totok... 😀
dostanes aj ty prenatal box, je tam fajne citanicko o vselicom... 😉 a vzorky Persil a Silan 😉
a ktovie, kedy sme to mrne vobec splodili... 😀
ani sa nam tak nemachruje, muz si vydychol, ze teraz uz netreba tolko sexovat 😎 ...a pravdu povediac aj ja uz skor myslim na ine veci.. i keeed .. hm, no nic 😅
a ved inak je to uplne fuk kedy sme to splodili, hlavne ze sme, no nie? ...ja mam dva typy.. bud v den mojich narodenin, po fajnej veceri v nobl restike, alebo o 2 dni neskor
ahojte, kocandy 😀
pokusala som sa vas docitat a teda mala som co robit 😅 sme sa tu naozaj rozrastli
lenok, tak si videla fazulku, super, ja sa neviem dockat kedy uz bude 10.3.aby som ju videla
co sa tyka splodenia tak u nas je to 100% 18.2. okolo obeda, nakolko sme mali IVF 😀
ahojte kočky, gratulujem tým čo boli u dokiho a všetko v poriadku 🙂
k tomu moču, áno, nosí sa na každú poradňu 😝
ja som dnes bola na hematológii, krv mi brali až o 10:00 takže mi už riadne muzikanti v bruchu vyhrávali. ale teším sa, lebo mi doktor povedal že krvný obraz v poriadku a zatiaľ si nemusím pichať heparín 🙂 stačí chodiť na kontrolu a prípadne ak by sa to zhoršilo tak potom nasadíme 🙂
ale unavená som ako kôň, celé doobedie u doktora a potom fofrom domov za malým nachystať mu obed a uložiť ho, idem si pospať 😔
no to naše splodenie je tiež veľmi neurčité, pravidelný sex mi moje výpočty komplikuje 😀
ale zrejme to bolo vtedy, keď som si myslela, že už nemôžem mať plodné dni a bum práve vtedy som zrejme mala ovuláciu, lebo doki mi povedal, že som ju mala posunutú vzhľadom na to, že mávam dlhší cyklus... takže zase sa potvrdilo, že keď sa psychicky nesústredíme na splodenie mimča, tak vtedy to najviac ide 🙂
lenok už sa teda teším na ten darček... chichi
inak pre tie, čo sú nedočkavé (ako ja) so zisťovaním pohlavia, tak som si vygooglila toto:
amadorka, dobrú noc... trošku závidím toho šlofíka 😒
amadora, super, ze je vsetko v poriadku, dobre si oddychni 🙂
Ja si na sex nezmyslim ako je tyzden dlhy 😅 (ved ked spim uz po ceste do postele...)
ďakujem baby 🙂
my trošku so sexom brzdíme teraz, ale tak raz za čas si opatrne doprajeme 😎 môj mangelík je totiž v tomto nezmar 😀 som zvedavá ako vydrží šestonedelie 😠
ozaj devenky, vás nesvrbí bruško? mňa v posledných dňom tak posvrbieva, ži si ho stále musím škrabkať jemnučko. asi rasteme, to bude asi tým 😒
reni... mna svrbia skor didiky, ale ty si tu rekorderka v bruskovani, tak to bude asi tym 😉
figurka.m 18.2? a nie uz v januari?
no ja sexik tiez nemusim zatial, som rada ked sa doplazim do postele, ale ak to bude ako predtym, tak v druhom trimestri sa mi riadne zvysil sexualny apetit, tak uvidime 😕
bamb 😅 no jasne, ze 18.1. mi to nemysli, to bude ta tehu demencia uz 😀
Musím sa pridať do tejto debaty 🙂 Baby ja posledné týždne vôbec ale vôbec nemám chuť na sex, ˇaj tak hneď zaspím ako lahnem k televizoru 😀 Predvčerom to už ale aj mne nedalo a aj mi bolo ľuto manželička, že doprajem nám teda, ale mňa to bolelo a vôbec som si to neužila a okrem toho som sa bála, že sa melinkému môže niečo stať.Neviem si predstaviť ako budeme fungovať ďalej, lebo povedať drahemu že bude teraz stále bez sexu 😖 no neviem.
Ako to riešite vy?
nieee... ja len ci ti tam nevlozili s mimcom aj daky urychlovac 😀 😀 😀
v druhom trimestri sa zvykne zvysit s-apetit... moje chudiatko muz, tak mu dam este par tyzdnov vydychnut
mata, my to nejak neriesime... ked je chut, tak sa pomilujeme ale frekvencia je nizka oproti tomu co bejvavalo... ale zas je to krasne, uplne ine ako pred tym...
ale obavy mam ale ked na to pride, tak sa rozplynu, nerobime ziadnu divocinu a miminku to vraj nevadi vobec
avsak ak ta to boli, tak to nie je bohvieco, ale myslim ze to ma len psychicky dovod, ze je to normalne ze teraz nechces
vraj to bude lepšie mata2121, neboj. ja mám takú múdru knihu a tam píšu, že žena v prvom trimestri takmer úplne stráca chuť na sex a naopak v druhom jej narastá apetít až nad normu 😀 vraj v tomto období veľa, žien, čo nikdy nezažilo orgazmus, dosahuje neskutočné vyvrcholenia, takže hlavu hore a tešte sa s mangelíkom na druhý trimester 😎
inak ak sa bojíš, že drobcovi ublížiš, skús nejaké bezpečné polohy, ktoré ti netlačia na bruško a tak, my teraz úplne inak polohujeme 😎 a super si to užívam, ale tiež mi trvá kým sa k sexu dokopem...
inak baby, čo sa týka môjho bruška, potom pridám foto zo včerajška. včera sme totiž boli takí velikí, že som až žasla. sme sa večer nafúkli ako balón, to je síce u mňa normálne, ale včera to bol fakt pre mňa extrém.
Tak este mesiac vydrzat s obmedzenou frekvenciou, potom to dozenieme 😎
Neviem, ci este u niekoho je to tak, ale ja mam pri niektorych polohach pocit, ze mi pupkom vylezie - nie je to uz hranica, kedy je to uz nebezpecne?
uf baby takze ja sa pridavam ku skupine,ktora ma obavy z milovnia.az mi je mm luto.dufam,ze naozaj ten dalsi trimester bude ako pise renatka lebo uz si to chcem tiez poriadne vychutnat nielen ako povinnost 😔 (ja aj chcem ale nejako to nejde) 🤐 😎
zapojím sa do debaty kým si pôjdem ľahnúť 😀 no my sme ešte nemali sex odkedy sme počali 😅 jednak preto že manžel je teraz doma a jednak že nebola chuť keď doma bol a tiež keď malý zaspí tak ja tiež padám od únavy 😒 ale za to už mám riadny absťák, sa mi už snívajú hriešne sny 😀 tak dúfam že tento víkend si vynahradíme 😉
inak pri prvom tehotenstve ja som sa nemohla posledný trimester milovať s mužom 😒 ako sa drobček už intenzívne vo mne pohyboval a som cítila tie jeho šťuchance tak som si nevedela sex predstaviť, proste som si pripadala hrozne, neviem to opísať... mala som morálne zábrany z toho 😅
babušky, držím palce s tým sexom, ja to mám celkom fajn, lebo mangelík raz za čas chodí na týždňovky, takže vtedy sa zregenerujem a keď sa vráti, tak som svieža a mám aj chuť, takže to ide 😎
inak pridala som do albumu toho nafúkanca, čo mi včera večer okupoval brušenko 😠

Renatka asi posluchnem tvoju radu, lebo aj mne sa zda ze mi to len tak ľahko dnes neprejde a upútavať tu na seba pozornosť lietaním na Wc to tiež nie je bohviečo. Tak skúsim vydržať ešte aspon tu hodku, nech je to dovolenka len toho pol dna ked uz som si to tu od rana oddtrpela. 😒