icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
4. mar 2010

renatka9 ...riadne bruseno, cim to krmis? ...teraz neviem ze ci ty tam nemas nejaky urychlovac 😀 😀 ..ale krasne brusko inak, mozno sa ti potom na nejaky cas ten rast zastavi a my ta dobehneme

renatka9
4. mar 2010

ja fakt neviem, čo je za tým. normálne už rozmýšlam, či tam nie sú dve, ale to už by mi hádam doki zistil už pri prvom sone, či nie? 😒

šak je to moje prvé tehu a takéto brušeno v siedmom tt? no čudujem sa aj ja. asi za to, že som útla a negrckám, papám rovnako, ibaže častejšie, tak sa to asi ukladá pri tom drobcovi. a možno len maternica sa tak rázne zväčšila. no nem-viem..

tonicka
4. mar 2010

no, ja som pri karlinke mala strasnu chut od 6 do 9tt, potom to preslo a bolo to take obcasnicke, ale ptom v 3 trimestri sme mali zakaz, teda "ist dnu" a tak sme si na to zvykli ze potom sme mali dlhsie obdobie ze to neslo a poporode sme boli velmi dlh ako panna a panic 😀 mna to bolelo a on bol strasne rýchlo 😀 ale aspon sme sa dobre zasmiali 😀 a teraz mam tak narovnako chut ako doteraz, takze celkom fajn, no uvidime 🙂

rosannar
4. mar 2010

ako vidím bavíte sa o sexíku po tom ako ste zistili že ste tehu.....no ja som sa stáále bála aby sa niečo nestalo ale teraz v sobotu sme to skúsili ale len tak jemne....

nussy
4. mar 2010

Ja teda nemám chuť na sex i ked manžel by aj rád, ale rešpektuje ma, je zlatý. Ale ja som proste príliž unavená, aby na to prišlo 🙂

fialllka
4. mar 2010

takze tema sexik??? 😉

no my sa teraz celkom fajn milujeme, ak nepadam od unavy ... pri Terezke som chodila na tyzdnovky, takze to bolo sporadicke a ked uz nabehla ta chut na sex v druhom trimestri, tak sme ho mali zakazany az do porodu, kvoli podozreniu na vcestnu placentu, ktora sa nastastie posunula tam kde mala ... ale zakaz trval az do porodu a po porode cele sestonedelie 😉

spiruanka
4. mar 2010

renatka pekne brusko mas 🙂 aj ja si pripadam navecer s nafuknutym bruskom ako vo stvrtom mesiaci 😀

alenkam.
4. mar 2010

ahojte dievcence.. som sa bala, ze som sama bez chute, nalady a furt unavena, ale trosku mi je lepsie ked viem, ze v tom nie som sama.. moj sa zatial nestazuje, snazim sa mu vyhoviet.. ale nieje to ono.. nejako to nejde.. ☹ dufam, ze to fakt prejde..

renatka9
4. mar 2010

spiruanka, ďakujem. no večer je to hrozné a cez deň si už aj kolegyňky chodia pochytať, lebo už vyčnieva aj cez oblečenie. už to asi pred šéfom dlho neutajím 🙂

nanulik
4. mar 2010

bo pekné máš brušino 😀 😀 😀 a to som si myslela že len ja som taká pupkatá 😀 😀 😀 už som pribrala 3kg a minule mi už mama hovorila že mi začína rásť. dôfam že to takýmto tempom nepôjde stále 😅 to budem o chvílu ako balon 😀

manee
4. mar 2010

no moj mm sa ako prve pytal, ze si mozme ťuťu muťu. Tomu teraz straaaasne chuti 😅, no a mne absolutne nechuti, nechcem ho nejak odradzat, ale......brala by som nejaku pauzicku...

rosannar
4. mar 2010

no vidím, že sme tu všetky rovnakého názoru.....mne sexík vôbec nechýba a trošku sa aj bojím...ale teraz v sotobu čo sme sexíkovali, tak bol fakt jemný, až som sa čudovala 😀

silvika
4. mar 2010

zeny tak sa hlavne nachystajte na sestonedelie, to bude iny celibaaat. ja mam skorej problem ze som rychlovzrusiva, tak sa aj po trikrat stiham na jeden sup. ale sex je asi ako vzdy, tato ma stale obhana, tak ja ani chciet nemusim, bo on urcite nezabudne, aby som snaaad mala pocitovat jeho nedostatok. 😉

bamb27
4. mar 2010

heeej... nepredbiehajte, ja zatial vidim tak max. do druheho trimestra... obmedzenia v tretom, ci dokonca az sestonedelie mi prosim zatial nepripominajte... ved aj tam sa dopracujeme 😎

silvika
4. mar 2010

dockaaat v tretom bolo dobreee akurat trochu malo miesta 😝 ale inac 😉

silvika
4. mar 2010

ja idem zajtra ku gyn. aaale az poobede ze vraj by som aj fotecku mala dostat taak uvidime

bamb27
4. mar 2010

silvi, fotku pytaj... pripadne odfot monitor, mozno tam nieco vylustime 😉

silvika
4. mar 2010

sak ona ked robi tak mi aj da fotecku ale jednu uz mame doma s dvoma grckami to bolo asi hlavicka +telicko 😝

bamb27
4. mar 2010

ze s grckami 😀 😀 😀 , ale mu davas, chudakovi dietatu ...nemozes napisat ze mas jednu fotku, na ktorej je naaadherne vidiet ...skoro aj ako sa na teba usmieva?

silvika
4. mar 2010

jasne a malo modre ocka po tatovi a usmievalo sa cely cas, mohla by som aj tak ale nezvyknem tarat 😀 😀 😀 😀 😀 😉 sak ani to moje dieta skoro vobec neklamem

rosannar
4. mar 2010

ale povedzme si, my vydržíme, no ale čo chlapi? to bude pre nich utrpenie, môj povedal, že to vydrží, hlavne nech to malé sa narodí a nech sa narodí zdravé a potom že tých pár týždnov bude preňho už nič...ale že potom si to tak rozdáme, že ma aj roztrhne 😀

bamb27
4. mar 2010

a ku koncu priameho prenosu vam zamavalo rucickami 😀 😀 😀 ...len pockaj, aby si zajtra nebola prekvapena 😉

silvika
4. mar 2010

este som chcela aj po nakupoch zajtra pobehat, sa uvidi co sa mi podari ...

bamb27
4. mar 2010

ros... juuuj, no su aj rodiny, kde aj zena ma problem vydrzat 😉 ...ale zas, nieze by muz nechcel..ale treba ho trosku nakopnut a ide to, zase to sa akoze nestazujem
mne aj po operacii doktor odporucal 5-6 tyzdnovu pauzu, teda ze "!ak by pan manzel v ramci moznosti vydrzal" 😉 ...tak som mu povedala ze on aj hej, ale co jaaa? 😅 ..nooo tak to rekuze uz len bromovu injekciu 😀

ale nie, dost bolo srandy, pokial sa nic nesili a robi jemne a s citom, pokial nie su ziadne problemy tak treba robit to na co ma zena chut 😉

silvika
4. mar 2010

moj by nevydrzal, musela by nejaka alternativa byt 😝 😉

bamb27
4. mar 2010

silvi... napriklad ta bromova injekcia? 😀 😀 😀 ..ciii, to nie je dobra alternativa?

silvika
4. mar 2010

bamb sak by aj predavkoval, to skorej nieco sa spoluucasti

bamb27
4. mar 2010

jasne jasne, nam ked sa neda... tak taku tu nahradnu cinnost nazyvame "demo" hih 😀

silvika
4. mar 2010

pekne, my sme to tak kulantne neponazyvali, my si pekne na "plnu hubu" povieme.

bamb27
4. mar 2010

hahaha, no dobre silvi.. to sa mi paci, my mame pre vsatko nejaky ten nazov, vsak nech to uz ma nejaku tu stabnu kulturu, ci uradnu vaznost, no nie? 😉