Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ved ja som to koniec koncov raz skusila... napodobnila som slovnik muza s kamaratmi, ale ten sa mi zacal smiat, ze to je strasne, ze to tak smiesne znie ked ja tak rozpravam 😀 😀
no u nas mame slovnik skorej naopak, ze muz je za toho slusneho, ale ja tresnem barsco. ale zasa vacsinou len doma, alebo ked ma niekto "napali" tak sem tam supnem nieco dvojzmyselne, nehovorim nic co sa tyka ludskeho tela a jeho potrieb ale chudacisko potom nevedel, co myslim vazne a co bolo na srandu, aj zabudol tlacivo vypisovat. ale inac som tiche slusne dievca, ci zena ci som
chudak tusim uz aj konik sa kazi, a to ani piatok neni. BABY SAK TOLKO NEPISTE, NESTIHA.
horsie ze som zasa hladna, to uz je strasne, ja dokial nepadnem unavena do postele a tvrdo nedrichmem furt by som tlacila nieco. sak nestiham riad po sebe odpratavat musim mat toho aj viacej bavarene, aby som to vsetko sama nezozrala, hanba mi!
Ahojte baby,
môžem sa k vám ešte pridať? Mám čerstých 29 rokov a bývame v Banskej Bystrici.
Vaše príspevky čítam odkedy mi vyšiel pozitívny testík, bála som sa však zapojiť pred návštevou lekára. Dnes sa už ale môžem pochváliť, že naša bublika má, 21,3 mm, čo zodpovedá približne 6 týždňom a 3 dňom (termín pôrodu vychádza na 25. októbra) a krásne jej bije srdiečko. Lekár mi kázal papať Calibrum babyplan, predpísal mi kyselinu listovú a objednal nás 10.3. na krv a 7.4. na ďalšie vyšetrenie. Inak sa cítim výborne, len musím pravidelne papať.
katyh len vitaaaj ale vidim, ze uz mas aj jasno o pohlavi babetka co? 😉
aha, no dobre 😉 vratme sa k teme... hladna som aj ja, a najhorsie je ze ked som teda hladna tak musim jest "ihned" ...to potom dopadne tak ze mam pizzu alebo nieco z mekaca, mala by som sa polepsit a nieco si do zasoby navarit... nech mam normalnu stravu, nie len napln zaludka 😉
no ja som doma, takze ja vyrabujem spajzu mrazak aj chladnicku a chodim aj priebezne dokupovat ale to sa este drzim trochu akoze sa premaham, ale je to fakt chruza coviem pojest. teraz bych si dala placky, len viete asi kolko trva kym sa spravia, tak to jedine ma odradza
ahoj katyh... aj ja som z BB, to je fajn ze si sa pridala... 😉 ..my tu zatial vsetky len tak "opatrne"
akoze zemiakove placky? ...to je 20 minut, minule mi muz vyrabal ked som revala cestou zo sluzobky ze som hlaaadnaaaa 😅
sak to je dlho nie? to u nas musis aj chlapca na ten cas zabavit, pri supani zemiakov musi asistovat takze to tak sup sup nejde ... napriklad take ze netries chlieb to je trochu sikovnejsie 😝
Katyh vitaj 🙂
Inak aj ja som rodená Bystričanka, presťahovala som sa keď sme sa spoznali s drahým 🙂
jaaaj, pardon, ten pracovny medziclanok so zabavanim chlapca som vynechala... 😵 ale take ze chlieb to nam akosi moc nejde, okrem toho ze mame vlci hlad, tak aj vymyslame ze co zjeme a co nie totizto
pocuvajte a tu je nejaka presilovka nitry a BB nie?
amadora, tak to ja som potom zaplnila prazdne miesto po tebe, ja nie som rodena bystricanka... ja som sem primigrovala 😉
nanulík, tak to som rada, že mám bruško-parťáčku 🙂 ja som pribrala 2 kg a tiež si to prvá všimla maminka, no a samozrejme mangelík 😀
juj silvika a bamb.. peknú debatičku ste tu rozbehli 😀 inak ten názov demo tuším začnem používať, lebo aj my na plnú hubu to vždy trepeme 😉
Bamb no vidíš to?! 😀
amadora no vidim vidim ..ale je to mile, ale zas az na taku strasnu BB/NR presilovku to nevidim... ved co sme tu nejake 3-4 za BB? 😅
silvi, ty uz urcite tlacis ten natrety chlieb... a ja som o cistej vode a orieskoch... o pol 5 idem na pilates, takze k tanieru sa dostanem najskor o 6 ☹
katyh, to už meria 21,3mm a si ešte len v 6.týždni? to sa mi zdá veliký valibuk 🙂
a termín až 25.10.? to sa čudujem, lebo ja som v 8.tt a mám termín 21.10. 😖
ale zas je to zatiaľ len veľmi orientačné u mňa, lebo to mi vyrátal doki v piatom týždni na prehliadke... tak neviem.
jo jo... NR a BB tu fičí 😝 😝
renatka9 6+3tt je vlastne siedmy tyzden ak si dobre myslim, ale aj tak sa mi bublinka zda veeelika 😲
no veru s tými týždňami a termínmi je to zatiaľ riadne chaotické 😅 ja som skúšala asi 5 alebo 6 tehu kalkulačiek, každá mi vypočítala iný termín a iné tt 😀 tak som zvedavá čo povie lekár o týždeň, pri Majkovi mi trafil termín na chlp presne 🙂
ahojky, tak sa pridávam aj ja, aj keď to nemám ešte potvrdené. poslednú mrchu som mala 14.1., dalšia mala prísť 11.2. ale nič, tak som si urobila pá (6) testíkov ale všetky boli negat. Zašla som k svojej gynekologičke a tá mi sonom zistila, že mi chýba progesterón a pichla mi dvojitú dávku agolutinu, s tým, že tehotná nie som, lebo sonom nič nezachytila. tak som to nechala tak, ale raz ráno som sa zobudila s tým, že musím urobiť test. a šup konečne tam boli vytážené //, skoro som odpadla. hneď som sa pochválila manželovi a ten mi utekal kúpiť v´dališe testíky. urobila som si ďalší večer a na druhý deň ráno, a vždy tam boli krásne koľajničky, tá druhá síce slabšia, ale predsa. takže zajtra som objednaná k dokimu va uvidíme, držte mi palce, aby som bola tehu. trošku sa bojím lebo nemám žiadne príznaky, až na občasný tlak v podbrušku, bolesť krížov, časté močenie a sakra únava. zajtra sa ozvem, ako som dopadla.
juli.. drzime palce 😉 , potom prid povedat co a ako
Julinkaz vitaj a zajtra držíme palce 🙂 A príznakov máš podľa mňa akurát 😉
bamb27, áno máš pravdu, je to siedmy, som si nevšimla tú troječku 🙂
inak ja to tiež mám také rozlietané s mojim tehu, lebo ja som mala posledný menzes 31.12.2009, takže by som mala byť už v 10tt, ale som len v 8tt, tak mi to vyrátal doki, vraj som to mala všetko posunuté kvôli dlhšiemu cyklu. tak som zvedavá ako mi to nabudúce upresní.
julinka, držím zajtra palčeky a hneď sa ozvi 😉
ahojte baby, tak aj ja uz to mam oficialne potvrdene od doktora, tak sa pridavam 🙂 sice on mi vyratal termin na 30.9. ale tu mi to vyratalo zas 2.10. tak neviem...a som z trnavy 😉
ale de zeny, bola som vencit psov, t.j hazdala som im odrezane z hadice na roli. teraz ich idem nakrmit 😝 zadna rozkos sa nekonala, beham este furt hladna s myslou na placky
Bbay je tu niekto komu lekar neodporucil papat tie vitaminy pre mamicky? Mne to aj minule zatrhla, ze je to zbytocne, vraj babo si vezme co potrebuje zo mna... no to je fakt, ale mne potom nic neostava (minule tehu som po porode bola uplne KO co sa tyka mineralov a vitaminov)
Nsoci nechápem prečo? Však ak by ti to hneď nepomohlo ale tak ani neuškodí 😒
Pozerala som Walkera a tá jeho žena je tehotná a jedla hrianky s arašidovým maslom, majonézou, horčicou a chilli omáčkou 😀 Mužova teta keď bola tehotná tak jedávala zavináče s krémešom 😝 😀

rozumne, co my tuna z dediny, vytraseme seno z vrecak a ide sa na to .... akoze hodit rec a tak 😉