Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
maculienka, ty už si v 15tt? tak ty potom nie si októbrovka 🙂 krásnučké fotečky máš... nádherné 😉
ahojte 😉
jáááj ja vás akosi nestíham dočítať, ale tú smutnú správu som postrehla
lenkasop - je mi to veľmi ľúto, drž sa
ahojte , tak som spat, foto nemam ale babo ze je uz poriadne aspon tak ho videla lekarka. ze nic mimoriadne sa nedeje, vsetko sa zda v poriadku a o dva tyzdne by sa malo ist na meranie kosti tak snaaad bude pocet a pomer ako treba.
matamisi voltaren mozes v tehu? mne kamoska neurologicka neodporucala, ziadne maste proti bolesti, na vacsine co sme mali doma, to tiez neodporucali. 😒
zajtra sa idem kupat do teplej vody s chlapcom, tak duuufam, ze ma nenavstivi ziadna mykoza ani jej podobna.
silvika...normalne som zostala v soku,ze voltaren sa nesmie pocas tehotenstva... 😲
veru mas pravdu teraz som si precitala letak a naozaj je tam pisane ze sa nesmie... 😲 a mne manzel uz tyzden s nim natiera chrbat,lebo ma strasne boli od lezania... 😕 😅
no co uz teraz som mudrejsia a nabuduce si vzdy vsetko pred tym precitam 😎
diky,ze si ma na to upozornila... 😉
ja idem 26.03 na meranie kosti...
no mňa to napadlo tiež s tým voltarenom že či sa to môže keď si to tu písala 😅 lebo fakt aj také veci čo by si človek nepomyslel že taká prkotina a nesmie sa 😒
matamisi, mne lekar odporucil ibuprofenvu mast, tusim ibufein sa volala, pri malej ked ma chrbat bolel a tam je ze dcasne v niektorých trimestroch ho mozes pouzit 😉
tusim som tu tehu najmladsia ja som 6+1 , termin mam 28.10. , buduci piatok idem na potvrdenie k dr. na ultrazvuk 🙂 Kočky ja sa tak bojim aby bolo vsetko ok, taketo stavy som ani pri malej nemala 😅
Lenka, drz sa, je mi to velmi luto 😔
ahojte,
lenka to je mi veľmi ľúto ☹ baby ja sa tak strašne bojím....od štvrtku mám také bodavé bolesti v maternici ? máte to aj vy? a včera som trochu špinila...
tonicka pekny datum, ze 28.10 😵 ja som 29.10....skorpion jak vysity.... 🙂
u nas v nemecku tak strasne snezi...este ze parkujem v garazi na kto by to odhrnal 😒
prajem vsetkym vsetkym pekny a kludny vikend...
aj u nas strasne snezi a zima je 😝 ....ale ja si pekne v teplucku lezim v postely... 😵 😎
ahojte...
no, u nas klud... slniecko, ale chladno...
mangel rano na nakup zbehol, mala som chut na vianocku s kakavkom, urobila som francuzaky, konecne sme namontovali uzasny luster do obyvky a mm mi zdrhol do BA na vystavu motoriek. takze som zase sama, skrecok spachtos kasle na mna... asi pojdem kuki do prace... 😉
ikon, ano, je to normalne 🙂
kathi, dakujem, ja som tiez skorpik,ale az novembrový.. jedine ze by som prenasala 😎 , ale obavam sa ze mi to nehrozi, mala sla o 9 dni skor, a od 29 tt som bola rizikovka 😒 snad tentokrat nebudem.. ale porod si prosim rovnaky ako pri karolinke 😀 😀 a teda aj vam taký zelam 😀 😵
Ahojte kočky,
lenok: ja presne tak ako ty, ráno som si trošku viac driemla a manželík medzitým zbehol do obchodu, lebo sme dostali chuť na vianočku s kakaom, no a ešte sme to zaduplovali velkou syrovou bagetou 😀
Baby, teda ja neviem,ale ja vážne toho zjem strašne veľa 😅
No a teraz sa chystáme na nákupy do Nitry, keďže sme trošku pribrali a všetky rifle nás tlačia. Dufam, že niečo pekné vyberieme. A ešte sa teším na hranolky a hamburger z Mc Donalda a k tomu jahodový kokteil. Viem že je to nezdravé, ale raz si to dopriať môžem...snáď 😅
lenkasop: aj mňa to strašne mrzí, ale nevzdávajte to, uvidíš ani sa nenazdáš a budeš sa zase tešiť z malej fazulky 😉
Tak pekný dník žienky.
ahojte tehulienky, tak sa hlásim aj ja, že žijem 🙂
dneska som si pekne potiahla so spánkom. mangelík v noci odišiel na východ a vrátil sa asi pre hoďkou. cca od takej 11 sa snažím upratovať, ale fakt to nejde, dvadsať minút upratujem, desať odfukujem a polhodinku oddychujem 🙂 a tak stále dookola 😀
ráno som dostala chuť na vajíčka, len som sa nevedela rozhodnúť, že na aký spôsob. tak sme zbaštili praženicu, potom pohár mlieka a zostalo nám trošku ťažko. medzi tým ma drapila chuť na jaterničky, tak šup ich do rúry a už mám teda napečené 🙂 tak už slintám, ale potrebujem najprv trošku vytráviť. ešte si robím chuť na čokoládovú zmrzlinku, čo ma volá z mrazáku, ale neviem, kde to medzi tie kombinácie napracem :-P
aaaa... mna chytila chut na sladke, takze robim "Ratrakovy nugat" z Bezservitky.
Moooc sa tesim na vysledok... je to lahke a za par minut, a ak pridu zajtra nasi, pohostim ich, k tomu kafco a bude mlskaaa... 😉 😀
Mata.... skus v HMku, tam som minule videla vselijake a tiez sa tam chystam zajtra... 😉
matamisi, ja som chcela take na chrbat pocas kojenia a vtedy som aj zistila, ze si veru medikamentozne nepomozem lebo sa nesmie nic, len teplu vodu na uvolnenie svalov alebo coho a klud, no si mozte dat zdat ked sa narodi babo
lenok poali recept prezmenu,ja mam tiez chut na nieco sladke dobre 🙂
cafte.uz som tu zas. No ja prave sladke nemozem ani vidiet, a to ja som za cokoladu akeho kolvek typu 😅 Ved preto som si aj test robila lebo pred a pocas menzesu som toho zjedla na kila a teraz uz 2 týždne ani ochutnat 😝
no mne chuti vsetko iba moj zaludok s tym ma problemy dake....
tak a som doma z nákupov a aj som niečo ulovila. Kupila som si super rifle také tie špagetové,ale sú na gumičku, takže veľmi pohodlné a ani nestáli veľa. Nitra ma nesklamala. No a ešte som hodila do košíčka nejaké tie tričká 😀
Inak baby, v New Yorkeri maju teraz fakt super veci a vyberu si aj tehulky, odporúčam 😉
a všetko som to završila nakoniec tým Mc Donaldom, mňaaaam....toto bol super deň 🙂
ahojte... aj ja som si vo stvrtok kupila nove rifle v esprite...tiez su na gumicku take origos pre tehotne... 😵 velmi pohodlne... 😀 radsej som si zobrala o cislo vecsie 😝 ...tak teraz mozem uz priberat a brusko moze rast... 😵
ja som dnes musela obliect tehu nohavice , lebo na volny cas mam vsetky nohavice tesne a strasne ma to tlacilo 😝 , ale potesila som sa, ze som si kupila pri prvom tehu take dobre a pohodlne... 🙂
no ved aj ja mam vsetky rifle obtiahnut...a ked som bola u doktora tak ma hned vyhresil ze ake rifle mam ci si neviem kupit nejake volnejsie... 😔 preto som vo stvrtok nabehla do obchodov a vyskusala som ich vela ale tie tehotenske su naozaj suprove... 😵
no, ja som mala dnes narocny den, boli sme sa s mm prejst, skor mensia turicka, tak bo som len spala odkedy som doma a straaaaaaaaasne ma bolia krize, a muz doma nie je,aby ma mohol pomasirkovat a povyhrievat.......
no ja, kedze som doma, tak nosim len leplaky a ked idem von, tak si dam stare gate, co uz nezapnem, ale dam si gumicku na gombik a hned mi je lepsie, ja volako este nechcem nosit tehunohavice, sa mi zda volake, no asi skoro. Jednoducho sa bojim, ze uz budem vyzerat inak....asi som trapna, by som sa mala tesit, ale.....
ahojte kočky 🙂
my máme na víkend doma tatka tak si ho užívame 🙂 a včera sme cestovali k našim, vrátili sme sa až večer, mne bolo nejako blbo, bolela ma hlava a bolo mi zle od žalúdka tak som zaspala ako poleno len čo som uložila drobca 😒
Matamisi pekná profilová fotka 🙂
Ahojte krasotinky...
tak ja som vcera zbehla do prace kuken, ze len tak na chvilu... no, trt makovy 😉 , bola som tam vyse 2 hodin 😅 kym som sa vykecala so vsetkymi kolegynkami, ani domov sa mi nechcelo, len hlad ma vyhnal 😀
ale uz ma krize boleli, citila som..
matamisi, teraz sa da super pokupit, vsetky tricka su volnase, ako stvorene pre nas... 😉 aj my dnes asi prelustrujeme obchody, patrilo by sa mi nieco kupit, aj ked som vacsinou doma, ale ked mam ist k dokimu, alebo do mesta, nebudem chodit predsa ako supacka... 😀
tie, co budete mat chut na sladke, tu je moj vcera osvedceny kolacik:
Ratrakový nugát 😉
Cesto: 110g hladkej múky, 50g cukru, 45g masla, 1/5 prášku do pečiva, 10g kakaa, 2 žltky, kvapka oleja, štipka soli.
Krém: 150g nugátový krém, 50g čokolády na varenie, 100ml smotany, 100ml mllieka, 1 vajce
Postup: Spravíme cesto, ktoré necháme pol hodinku odstáť v chladničke, potom ho dáme do korpusu. Nezlaknite sa, bude trochu sypke. Na plechu ho utlacime do tvaru misky, s vyvysenymi okrajmi. Spravíme si krém, ktorý necháme výchladnúť, pridáme vajíčko a rozmiešame. Nalejeme do korpusu (ale aby nepretekalo cez okraje!), vlozime do rury na cca 20 min pri 175 stupnoch a potom necháme vychladnúť.
No, idem si umyt riad z vecera 😲 boze, tak sa mi nechcelo 😝 a idem nieco vymysliet, co bude na obed 😉
ahojte baby, lenkasop to je mi moc moc ľúto ☹
baby vy píšete ako divé, nestíham čítať 😀
ja som si včera dala kapustnicu a to som nemala robiť, som nevedela, či ma bruško bolí z nej alebo sa niečo deje ☹ ale dnes je to už ok, takže to bolo asi kapustnicou...
dobré ránko. ja som bola pred chvílou po dlhom čase v kostolíku. no ale poviem vám že to bolo niečo strašné. žiadne miesto na sedenie a bolel ma chrbát a ako sa mi krútila hlava ani nehovorím. len som čakala kedy to skončí.
ja idem robiť na obed bravčové plátky na šťave s hráškom a zemiakovým pyré. volala mi mama že poobede dobehnú tak by som chcela urobit nejaký zákusok s banánmi. nemáte nejaký lahký recept?
lenkasop prajem veľa veľa síl a hlavne nech to všetko rýchlo prebolí

baby, ja som si dnes dala vygenerovat fotku naseho dietatka, ludia uz som sa davno tak dobre nenasmiala 😀 , aaaaaz ma brucho bolelo! Ale upokojila som muza, ze aspon bude milo prekvapeny, ked uvidi to skutocné 😅