icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

sue33
autor
10. feb 2010

aaa ešte mi doktorka hovorila, že veľmi pomáha zázvor, že v zdravej výžive sa dajú kúpiť zázvorové piškóty. Nikde sa mi ich nepodarilo kúpiť, ale teraz mama hovorí že ona vie upiecť zázvorové sušienky. Tak ich vyskúšame a potom vám dám vedieť či pomáhajú 🙂

matamisi
10. feb 2010

ahojte... vcera u doktora bolo vsetko v poriadku....potvrdil mi tehotenstvo 😵 zatial bolo vidiet 9mm vacok...o dva tyzdne idem znovu a spravi mi vsetky vysetrenia... 😵
kathi...ja som na tom rovnako ako ty.... 😀 ja mam skodovku kombi ale ked idem domov na dva tyzdne tak mam plne auto 😀 este aj vedla sofera na sedacke mam veci 😀 nasi si vzdy myslia ze sa stahujem.... 😀
cez leto by som chcela ho predat a kupit vecsie auto... 😀 ,lebo manzel ma golfa a to je este mensie ako moje... 😕

maculienka123
10. feb 2010

mne ´ked zacne byt zle,nepomoze nic ani jedlo ani tabletky.tie torecan mi tiez predpisal doki ale nebrala som moc,lebo nezaberali,ked mi je zle lahnem a preckam kym to prejde 🙂 este tyzden alebo dva a malo by to prejst 🙂

amadora
10. feb 2010

Sue o tom zázvore som práve dnes čítala, že sú aj nejaké zázvorové lízatká a cukríky v bio obchodoch a že to pomáha pri nevoľnostiach, aj keď hnuse chutia vraj 😅

Matamisi super že je všetko v poriadku 😵

Maculienka to máš super že to môžeš vyležať, to je najlepšie 🙂 ja sa tohto bojím ako to zvládnem pri malom keď mi bude zle 😅

vejinka
10. feb 2010

ahojte kocky aj mne je stale zle...cely den nevraciam ale cely den som nepouzitelna..stale len natahuje nemozem vela jst uz som aj schudla pri malom som sa dostala az do nemocky schudla som 7 kil a vracala som aj z vody teraz nie nastastie ale tie celodenky nevolnosti su otras 😔

renik28
10. feb 2010

ahojte, tak dnes som bola potvrdit tehotenstvo u lekara, potvrdene :D ale zatial len malinky vacok bolo vidiet,tak sa mi k tomu nejako specialne nevyjadril, len ma objednal o 2 tyzdne na krvne testy, ultrazvuk a ze ak bude vsetko ok, tak mi da rovno tehotensku knizku....jooj neviem sa dockat, tie dva tyzdne sa budu isto vliect vecnost....ale vydrzim 😅

michelle24
10. feb 2010

renik tak gratulujem 😀 ...ja sa chystam buduci tyzden 😅 to je tvoje prve tehotenstvo?

amadora
10. feb 2010

Renik gratulujeme 😵

Michelle aj ja sa chystám budúci týždeň 🙂 Koľký tt by si mala byť?

michelle24
10. feb 2010

amadora mal by to byt zaciatok 6tt 😅 ......a ty? uz sa neviem dockat tak som sa objednala na buduci tyzden.. 😀

kathi76
10. feb 2010

ahojte, tak renik gratulujem aj tomu malemu vacku...uz ked je tu, je dobre...ved on naraste 😉

vitaj manee medzi nami a mame rovnaky tp...dobre nie 😵

inac sue33 ty si z nitry jeeeejjj aj ja!!!akurat ,ze zijem vonku, ale na nitru milovanu nedam dopustit a medzi casom uz ani moj muz aj ked neni slovak 🙂 🙂 🙂

matamisi servus, my mame jedno velke auto a to si chce moj muz nechat.kedze ma veducu a zodpovednu funkciu povedal, ze on si nijaku skatulku nekupy a nieto ,ze soferovat bude...takze tak 😒

strasne mi je zle stale uz mam aj tabletky doktor povedal, ze mam si kupit vitamin b 6. su nove tabletky v ktorych je tych tych b vitaminov viac a aj tie ktore upokojuju ten zaludok....osobne si ale myslim, ze treba tym len prejst a nepomozu nijake tabletky na svete....skoda, a ze 21.storocie 😖
aj ked dneska doobeda mi bolo troska lepsie a aspon som nieco porobila....

zajtra ideme zase k dokrorovi kvoli krvi co mi zobral asi to nalepi do materskej knizky a da mi ju...hadam 😵

amadora
10. feb 2010

Michelle ja som niekde v 4tt asi, takže koncom budúceho týždňa by som išla, to by mal byť nejako koniec 5tt, začiatok 6tt 🙂

michelle24
10. feb 2010

Amadora tak daj urcite vediet ako si dopadla...drzim prsteky 😵 😵 😵

amadora
10. feb 2010

aj ja tebe 😵 inak som to rátala tak by som mala byť v 5tt nie v 4tt ako mi ukázala tehotenská kalkulačka 😅

sofia27
11. feb 2010

Ahojte kocky, pridavam sa k oktobrovkam, som asi v 6. tyzdni, zatial je vsetko ok, zle mi nie je, tak sa velmi tesim. zatial o tom vie len manzel a vy 🙂

michelle24
11. feb 2010

sofia vitaj a blahozelam 😵 a uz si bola aj u doktora?

amadora
11. feb 2010

Sofia gratulujeme a vitaj 🙂

Ja som dnes ráno robila posledný test a sú tam už krásne zreteľné dve čiarky 😵 Dnes by som mala začínať 5tt 🙂

sofia27
11. feb 2010

dakujem 🙂 u doktora som zatial nebola, je to trochu komplikovanejsie lebo momentalne ziadneho nemam, chystam sa najneskor v tom 10. tyzdni.

manee
11. feb 2010

Ahojte babeny, ja som bola u dokiho okamzite, ako sa nam ukazali čiaročky, bo mame za sebou potrat a trojročnu neplodnosť. Po potvrdeni tehu ma nechce teraz vidiet cely mesiac, tak ma to trochu aj prekvapilo, ale asi je vsetko v poriadku, dufam

ikon
11. feb 2010

ahojte,

ja som celú noc nespala, mala som nejaké čudné bolesti v maternici - také bodavé a šklbavé...stále keď som už už zaspávala ma tam niečo bodlo alebo šklblo...myslíte, že je to normálne?

ikon
11. feb 2010

ozaj , tak kedy začína biť to srdiečko...veď niektoré tu píšete že ste už boli u doktora a bolo vidieť váčok a to ste už min. v 6 tt....

ikon
11. feb 2010

pýtam sa preto, lebo ja mám ísť na sono 5+4 tt a lekár vravel, že už by malo biť srdiečko, ale mne sa to zdá nejako skoro....

amadora
11. feb 2010

Manee neboj, určite je všetko ok keď kázal až o mesiac 🙂 A ja chcem ísť tiež čím skôr lebo mám trombofíliu a chcem si čo najskôr začať pichať injekcie aby bolo všetko v poriadku 🙂

Ikon aj ja mávam také divné bolesti 😒 A myslím že v tom 6tt by už srdiečko malo biť 😒

maculienka123
11. feb 2010

ikon normalne to je aj ja som to mavala,to prejde neskor,sa ti babatko uhniezduje a roztahuje maternica 🙂
srdiecko v 5t to je podla mna skoro,mne v 5t nevidel ani vacok 😉

stojdulka
11. feb 2010

ahojte 🙂 ...ja by som mala byť v nejakom 4tt a včera som volala dr. kedy prísť aby som nevyzerala nedočkavo 😕 ..a ona mi povedala že ked nemám žiadne problémy tak stačí až o štyri týždne aby bolo na sone dobre vidieť... 😉....dúfam, že ten mesiac ubehne ako voda... 😀

thiana07
11. feb 2010

ikon ja som bola dnes u doktora a srdiecko tam bolo, tusim ze zacina byt 7-8tt 😵

manee
11. feb 2010

ikon, srdiečko bije koncom 6 začiatkom 7 tt, ale nie kazde sono ho dokaze zachytit, niektore az v 10 tt, takze ziadne stresy. A s tym sklbanim sa netrap, tak ako pisalamaculienka, ono sa len maternica natahuje, to isto za par dni prejde, u mna to trvalo priblizne cely 5tt. teraz uz len raz za čas citim, že sa volačo deje 😀
thiana gratulujem ku srdiecku, je to velky milnik!

manee
11. feb 2010

amadora, a čo si pichaš? Ja mam fragmin na zniženie zrazanlivosti....

rosannar
11. feb 2010

ahojte oktobrovky, ja som sa už sem raz zatúlala... 😀 ...ako sa tu máte? 😉

amadora
11. feb 2010

Manee pri prvom mi dali Clexane tak myslím že aj teraz mi ho dajú 🙂 Au au moje bruško už teraz keď si to predstavím 😝 Ale čo by sme pre tie malé bobulky v nás nespravili, však? 🙂

manee
11. feb 2010

a nebol problem pichat, ked si mala brusko uz velke? Moj mm sa boji, aby som nepichla babulku 😀