icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

luciaj
9. feb 2010

heard, mas taky PTP ako ja🙂

heard
9. feb 2010

🙂))povsimla som si, ked som to trochu citala a napadlo ma, ze i naraz nam zacalo byt zle🙂)myslim tento vikend a este i vcera, to bolo strasne:(ale zatial sa to da🙂

figurka.m
9. feb 2010

ahojte kocky 😀
no ked sa bavite o dvojkach, ja som otehu po IVF a vkladali mi dve embrijka, tak teraz nic nerobim, len rozmyslam, ze co ak budu dve 😕

amadora
9. feb 2010

ahojte dievčatá 🙂 rada by som sa ku vám pridať, aj keď ešte neviem nič isto 😒 poslednú mršku som mala 7.1.,teraz som 15DPO, robila som si dva testíky, na oboch boli // ale strašne slabučké. tak vo štvrtok testujem znovu a už dúfam to bude zreteľné ružové na bielom 😀

matamisi
9. feb 2010

ahojte...kathi tak to si odo mna na skok... 😵 cez leto som viackrat bol na chiemsee-aj na muzskom aj zenskom ostrove...par volnych dni sme tam stravily... 😀 je tam krasne... 😵 a este ked som isla v oktobri na slovensko ,tak sa mi na dialnici pokazilo auto tesne pred odbockou na chiemsee... 😠 tak ma prisli adac odtiahnut a zaviedli ma do najblizsej skodovky....ale som dobre nadavala....ale nastastie za 5 minut mi vymenily valec a pokracovala som dalej smer slovensko.... 😵 nabuduce pridem na kavu
😀

stojdulka
9. feb 2010

ahote 🙂 ...potrebujem poradiť...tak nejako mi vychádza na 4tt tehu...tak neviem, už mám ísť k dr.? neni to skoro? 😀

amadora
9. feb 2010

ja toto tiež neviem kedy ísť 😅 pri prvom mi najprv doki povedal že som v 3tt a bol tam už vačok, potom pri ďalšej návšteve hovoril niečo také že sa vtedy pomýlil s počtami a bol to vtedy 5tt, takže vôbec neviem ani ja kedy teraz ísť 😒

maculienka123
9. feb 2010

stojdulka skoro,mne teda videl az v 6t nieco,zbytocne som chodila a sa strasila ze je to mimomaternicove,vyckaj tak tyzden urcite

nsoci
9. feb 2010

Mne viela tiez az v 6tt v oboch tehu.
Ja som vedela, ze som ehotna tri dni po vyrobe 😉
Proste mi zacalo byt divne... a nedala som si to vyvratit ani 5timi negativnymi testami. 😀
Tak nakoniec sa testy nechali presvedcit. 😀

Moj termin u doki je 2.10.2010.... na otcove narodky a aj pekny datum 😉 moze byt... vzdy som chcela oktobrove babulko 😵

amadora
9. feb 2010

kočky koľko dní od ovulky vám vyšiel pekne pozitívny test?

nsoci chcela by som mať tvoju istotu 😀 ja som si podľa príznakov tiež istá že som tehu, len tie čiarky nie a nie sa pekne ukázať, stále sú slabučké 😠 a ja by už najradšej utekala k dokimu aby som si mohla napísať do pasu tie krásne tt 😵

michaela80
9. feb 2010

amadora...mne test ukazal uz na 8Dpo slabulinku ciarku... a na 10 DPO to uz bolo iste...kuk do albumu...inac tento posledny cyklus som mala naznak ciarky uz na 4 DPO.....ja som bola totiz testomaniacka.. 😀 😀 😀

amadora
9. feb 2010

no ja som testovala na 9DPO a nič. potom na 12DPO a slabučká čiarka. a dnes na 15DPO a zase slabá čiarka, iba o málo silnejšia ako minule. neviem či je to ok... aj keď je pravda že ešte mám pred termínom mrchy lebo ja mám dosť dlhé cykly, 35 aj viac dní 😒 ale mám príznaky, nevoľnosti, bolesti brucha, graf BT tiež naznačuje tehu... takže dúfam že už nemusím váhať či som alebo nie 😅

matamisi
9. feb 2010

osprchovana,vyvonana a mozem ist k doktorovi... 😀 dufam,ze mi povie same dobre spravy... 😵

veronica1
9. feb 2010

stojdulka, amadora - ja som bola u lekara min.tyzden v stredu-4,5tyzdna tehot., lekar ma sice aj pozrel ultrazvukom a skonstatoval ze by to mohlo byt tehotenstvo, ale objednal ma az za 4tyzdne, zda sa mi to neskoro, no dufam ze bude vsetko OK.
Inak, vcera som si robila uz treti test(prvy 9DPO-negativny, druhy 14DPO - slaba ciarka, a ten treti uz konecne jasne / /, no ja som to citila uz hned od zaciatku ze tehotna som)
matamisi-drzim palce

amadora
9. feb 2010

Matamisi my spať a ty k doktorovi 😀 Držím palce!

Veronica si ma upokojila teraz 🙂 A ten tretí si robila koľko dní po ovulke? 🙂 Ja som to cítila tiež už pár dní po oplodnení 🙂

veronica1
9. feb 2010

amadora- to bolo asi24dni po ovulke

kathi76
9. feb 2010

ahojte cucoriedky 🙂 🙂 🙂 uz ani nemam prehlad ,ze kto a co a jako!!!uz nech to vsetky mate potvrdene a zle obdobie je za nami a hlavne nech si napisete do pasu datum a ktory ste tt...moc vam to prajem vsetkym...

vitaj heard a amadora...len nech pekne silneju tie // ti zelam... 😉 😉 😉

no jaka nahoda matamisi ,tak ty si bola aj tu...no vidis...o skodovke ani nehovor, mam sama jednu a tam kde si bola som zhodou nahod bola aj ja ...su strasny...tiez som nadavala.viac pokazia ,ako opravia.a ten ucet!!!som tam ani auto nedala opravit.ja som si akurat dala spravit stk-cku a idem ju predat potrebujem nieco väcsie a spolahlivejsie...aj na slovensko treba chodit a mne by ani autobus nestacil.sme vzdy nabaleny jak cigany 😅 😅 😅
doma sa mi uz smeju, ze ci sa stahujeme... 😀
a na kavco kedykolvek...budem rada... 😉 😉 😉
napis co povedal doktor....

amadora
9. feb 2010

Veronica takže mám hádam ešte čas, ďakujem ti 🙂 Vo štvrtok ráno skúsim znovu čo to povie, to bude 17DPO

Kathi ďakujem za privítanie aj za želanie 😵 a s tým balením po poznám, keď idem na 2 dni k našim tak mám plný kufor na kombíku 😀

nsoci
10. feb 2010

Mne ukazal jeden asi 13ni po ovulke slabucku ciaru, potom 14-16 dni nic na testoch a az v den kramov. To je indivindi, mne stupa HCG pomaly zda sa. Ten prvy test bol asi vany aj tu o nom pisu, ze casto zavadza.

amadora
10. feb 2010

ja už som mala strach či nemám mimomaternicové keď mi tak pomaly stúpa HCG ale tak hádam je to normálne keď aj vy ste niektoré tak mali 🙂 ja som prvý test mala RapiClear a keď som kupovala druhý tak nemali, ani Mamatest, tak som kúpila dáky Barbera (vôbec to nepoznám). inak aj pri prvom tehu tak bolo že prvý test mi vyšiel so slabou čiarkou, druhý negatívny tak som si myslela že nič a nechala som to týždeň dva tak a potom som testla pre pokoj manželovej duše a tam boli už krásne // vtedy 😵

ikon
10. feb 2010

ahojte,

co sa tyka testov, jednoznačne vyhrava mamatest...ten ružový....ako michaela napisala, aj ja som testomaniačka....

ked som bola tehu pred 2 mesiacmi, tak pozitivny test som mala 2 dni pred mrchov, čiže 12 DPO......o 5-6 dni som si zo srandy spravila znovu a stale boli čiarky rovnako intenzivne, nevyskočili hneď , už vtedy som začala tušiť, že niečo nie je v poriadku....a mala som pravdu, plod sa prestal vyvijať....

teraz mi test ukazal // 7 DPO....ale je to naozaj len vynimka, odporuča sa vyčkať aspoň do tych 10-12 dni...teraz sa už však bojim robiť si )dalšie testy, veď čo ak....počkám asi do pondelka na to sono....

ikon
10. feb 2010

figurka a kedy mas ist na sono?

amadora
10. feb 2010

inak je sila že ja som si už v 2 lekárňach pýtala mamatest a nemali ho ani v jednej 😕 na zajtra som zase kúpila RapiClear

kočky neviete niektorá či sa môže v tehotenstve magnéziové tabletky? lebo sa mi dnes hrozne točí hlava, už si pripadám ako opitá, napiť sa ani najesť nepomohlo. skúsim si teraz na chvíľu ľahnúť a ak to neprejde tak by som si zobrala magnézium v tabletke (mám doma) ak sa to smie

luciaj
10. feb 2010

magnezium sa v tehotenstve casto musi, lebo sposobuje ukludnenie svalstva, a teda aj maternice ... ja som brala v prvom tehu cca od 6 mesiaca, ked sa mi zacala mala spustat dost nizko a tlacila na krcok ... magnezium pomohlo 😉 tak urcite si mozes dat🙂

manee
10. feb 2010

Ahojte tehule,
aj ja sa pridavam, termin mam na prelome mesiacov september a oktober, som doma na rizikovom, tak dufam, ze mi budete robit spolocnost 🙂

ikon
10. feb 2010

ja som tiež brala magnezium od 6 mesiaca, lebo som začala mať kontrakcie...našťastie pomohlo...ale musela som už ležať až do pôrodu.

amadora
10. feb 2010

tak oddych nepomohol a do toho sa pridala ešte aj žalúdočná nevoľnosť, mám pocit že idem skapať 😝 😀 takže idem dať tabletku, modlím sa aby pomohla. ďakujem za rady 🙂 viem že magnézium sa môže,len som nevedela že či nejako len šumivé alebo v nejakom obmedzenom množstve alebo tak 🙂

Manee jasné, bude nám tu spolu veselšie 😉

manee
10. feb 2010

amadora, ja mam prvy tyzden nevolnosti za sebou, teraz mam treti den pokoj, tak sa napchavam, aby som mala z čoho žit, ked pride dalsia vlna 🙂
drz sa skus pospat ak mas moznost, vtedy aspon nevies, ze ti je zle 😉

amadora
10. feb 2010

Menee teraz som vstala, spala som s malým hodinu a pol, len to nepomohlo a hlava sa točí stále. Mne v prvom tehu vôbec nebývalo zle, toto je zrada 😀

sue33
autor
10. feb 2010

ahojte,
aj mne už býva zle od žalúdka... celý deň 😖 Pri prvom tehu som bola vypísaná na rizikovom aj pre žalúdočnú nevoľnosť, mne na to doktorka dala čípky Torrecan (alebo niečo také).. keď som si ale prečítala príbalový leták tak som ich radšej nebrala.
Dôležité je hlavne veľa piť, aby sme neskončili na infúzkach. A postupne si nájsť spôsob ako dokázať jesť, tak aby to aj zostalo v brušku 🙂
Mne teraz veľmi pomáha Vinea (má úžasné bublinky) a snažím sa často jesť v maličkých dávkach.
Ešte, že prišla mama na výpomoc, lebo by moja rodinka umrela od hladu 😀