Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte....ale ste sa dnes rozpisaly... 😵
ja idem v stredu na kontrolu...uz sa tesim ako sme podrastly... 😵 dufam,ze bude vsetko v poriadku... 😉
citam ze ani bryndza sa nesmie 😠 ,ale ja mam dnes na obed bryndzove halusky... 😲
ved hadam s jednej porcie sa nic nestane... 😔
ozaj a kysle rybycky co su v pohari aj s kapustou tie mozem jest... 😕 alebo ani to nie....poradte 😕
ahojte baby! tak je nas tu stale viac 🙂 . Ja som dnes rano bezala k dokimu kvoli spineniu a skoncilo sa to pnkou. Ale aspon som videla mimi 🙂 . Baby, to uz bola normalne hlavicka, telicko a vrtelo sa to ako dive. bolo mi az do placu 😅
andy,to uz od toho 10t je uz ako clovek,fakt,ja som tiez nechapala,je to nadherny pocit 🙂
mata,jedz vsetko ja som to tiez moc riesila ale ked mi mama a svokra povedali,ze oni jedli vsetko kedysi a ani vitaminy nebralia a deti su zdrave jak valibuk vsetky co mali.ziadne choroby ani postihnutia,je to vsetko od tela ako to prijme,nieje to o strave,len si treba davat pozor na cerstve potraviny,jasne ze surove vajicka nie a musis mat dobre prepecenen maso ale bryndzu teda ja jem stale.ked mas na to chut,telo ziada a teda aj babo.
ahojte,
tak ja dnes nemám svoj najlepší deň - bola som ráno na odbery a to ma tak rozhádzalo - urobili sa mi kyseliny, že som objímala misu už 3x ☹ a to som si myslela, že keď mi bolo cez víkend lepšie mám to už za sebou 😒 No čo už musíme vydržať a snáď to raz prejde. Ináč sa hovorí, že keď je Vám zle, tak má dieťa inú krvnú skupinu ako vy a akosi sa neviete dohodnúť 😀
Čo sa týka toho jedenia , tak mne Dr. vravel, že "všetko s mierou" samozrejme okrem alkoholu, cigariet , a tým plesnivým syrom by som sa tiež vyhla, ale ináč všetko na čo máte chuť 😉 Akurát posledné dva mesiace som pri Kubkovi vynechala citrusy, aby nemal alergiu. A pri kojení - postupne sme skúšali a pridávali 🙂
andys držím palce 😉
a čerti dík za pozdrav 😉
reni,to iste mi doéki povedal,tehu nieje choroba a aby som jedla co len chcem,aj kolu mozem pit.ked ma byt dieta chore,uz to ma v genoch od splodenia.
a s snad jeden rano mozemtym zelenym cajom co?ja bez neho zomriem ☹ snad jeden rano mozem aspon 😒
Vlasa, jasné, že môžeš - len to netreba preháňať 😉
presne tak maculieka. ja to moc neriešim a ani sa radšej nesnažím zisťovať si nejaké tie infošky z netu, lebo sama vidím, že sú to asi bludy, keďže na každej stránke píšu niečo iné. sám doki mi povedal, že hlavne nečítať veci z internetu, lebo tam píše samí úchylaci... asi má pravdu (česť výnimkám 😀 )
boze,co som to popisala za bludy?to je tak,ked pisem a nepozeram co 😀 tomu sa hovori tehu demecia 😀 😀 😀
akurat som citala,ze zeleny caj obsahuje nieco,co nici kyselinu listovu,tak ma to zneistilo.ale mate pravdu,radsej necitat nic,lebo uplne zblbneme 😉 treba sa riadit zdravym rozumom-vsetko s mierou 😵
Renatka, teraz ma napadlo, ze moje male bolo cely cas o tyzden mensie, ako by to malo vychadzat podla poslednej ms a dnes mi doki povedal, ze je uz len 2 dni pozadu. Pisem to, lebo tusim si aj ty mala mensie babo, nez poda ms...
vadelka....budem na vas mysliet nech je dnes u doktora vsetko v poriadku... 😉 potom napis ako bolo,urcite dnes uz dostanes aj foto... 😵
aj mne doktor povedal,ze tehotenstvo neni choroba... 😀 vsetko sa moze jest okrem suroveho mesa,steaky,tatar atd.....
andys, áno to som bola ja. ja som bola podľa mojich výpočtov v siedmom týždni, ale doki mi povedal, že som podľa veľkosti fazuľky len v piatom. tak to si ma prekvapila. to môže aj takto dorásť? to som teda zvedavá, že v koľkom som. lebo na ôsmy týždeň ja mám dosť veľké brušeno 😎
ahojte baby, dnes ráno som špinila tmavohnedý výtok. Volala som doktorovi a vravel, že sa vyplavuje asi ten hematóm, mám prísť vo štvrtok. Baby bojím sa, aby bolo všetko ok ☹
Miroslava... lahnut a nohy vylozit... nic nerobit... aspon do stvrtku... to je este daleko, neubliz si... drzkam palce...
miroslava....len lez do stvrtku a uvidis vsetko bude v poriadku.... 😉
mna dnes v okoli pupku tak neprijemne boli... 😒
a doobeda mi bolo strasne zle...co mne este nikdy zle nebolo....asi to u mna zacina.... 😠
lenok ďakujem, dúfam, že bude všetko ok, len ležím, chodím iba na wc a do sprchy.... ale doktor pôsobil na mňa tak upokojujúco, že to bude ten hematóm... 😅
ahojte kocky 😀
pisete o dusu, teda 🙂
ja idem k dokimu v stredu, na sono, krv a potom o 2 tyzdne znova sono, uz sa neviem dockat 🙂
a stym grganim mam aj ja problem, ked lezim, je to najhorsie, vobec sa mi neda, no co uz
miroslava, veru len nohy vylozit a oddychovat 😉
matamisi, hadaj co som mala vcera nabed? a zamerne 😀 bryndzaky 😝
aj ja dnes budem mat...mnamky... 😉
moj syn je na bryndzakoch zavisly, keby sa dalo jedol by ich 3xdenne 😀
no teda veru je čo čítať keď človek chvíľu nenakukne 🙂
my sme boli s malým na zápis do škôlky, bolo nad moje očakávanie a Majka som ani domov nemohla dostať, ten sa hneď zapojil medzi deti, tak sa vytešujem 😵
ja tiež jedávam a pijem takmer všetko, kávu som síce prestala piť kvôli tlaku ale dvakrát som na ňu mala takú chuť tak som si spravila takú slabšiu ale inak všetko jem ako predtým, akurát že papám oveľa viac ovocia 🙂 tak to bolo aj pri prvom a tiež bolo všetko ok 🙂
andys to musel byť zážitok, jaj už sa neviem dočkať poradne 😵
Mirka držím palce aby to bol ten hematóm, to by bolo super! A veru sa snaž maximálny kľudový režim teraz 🙂
jaaaj, baby... mne nejak velmi srdiecko bije... uffff...
inak, baby, co ste doma -
Kuknite damsky magazin - je tam MUDr. Kozar, zensky doktor v NR... robil mi kyret... 😝 😲
ahojte, prave som prisla od doktora... 😉 na sono-telku sme este nekukali, len nas pan doktor pochytal, odkrvil, povedal ze je vsetko ok, maternica rastie a dal nam tehotensku knizku, 25.3 ideme na sono 🙂
no, idem si citat co su tu za novinky
ludia mám zapeklitý problém 😒 viem že už tu na to téma je ale ja sa chcem spýtať vás lebo ste približne v takom štádiu tehotenstva ako ja. to čo ma trápi je intímny život. ja mám hormony nejaké vzbúrené a mám stále chuť ale drahý sa bojí aby sme naublížili bábu. aj ja mám strach a samozrejme že bábatko je najdôležitejšie ale už mi kvapká na rozum ako dlho abstinujeme a môj dr má dovolenku do 12. takže sa ani nemôžem spýtať.
Nanulik tak buď hore ty aby si kontrolovala pohyb a nešli ste moc hlboko a dáte pozor 😉 My to tiež tak robíme a sme si istejší a spokojnejší 🙂
nanulik, my mame sexik zakazany a poviem ti, trpime obaja... tiez by som sa chcela opytat, ale dokiho som sa hanbila... 😝 ci teda mozem mat aspon orgazmus, ked uz nemoze ist do mna? 😲
no to ja ked pojdem do poradne bude to ako prvé čo sa spýtam. lebo stačí mi len že sa v telke bozkávajú a už ma to chytá 😀
s polohou nemáme problém ja sa práveže bojím toho orgazmu či tie sťahy nejako nevadia bábu

Ja sa pridavam k tehulkam ktoré ranná nevoľnosť dnes nenavštívila. Bol to inak super pocit 1. krat ráno bez dvíhania žalúdka a napínania až k slzám... Neviem či len dnes mám dobrý deň, alebo to už prechádza.
Ale na druhej strane cez víkend som sa tak nehorázne vyhádzala, že mi je do plaču ked sa dnes pozriem do zrkadla. Pritom s pleťou som nemala nikdy problémy a teraz normálne hrby a pupáky po lícach aj brade. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, strašné to je