Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
figurka mne skoro nič nie je, len sem tam ma trošku pichne brecho ale to sa vraj rozťahuje maternica a mávam kyselinu ale inak v pohode
nanulik, presne tak... aj mna to zaujima, lebo orgazmove stahy su nieco podobne ako kontrakcie... 😲
koho mas dokiho, ked s z nr?
aj my mame zakazane sexovat...a neni to sranda...take sny ako mam teraz no hrozne 😝
ja nie som z nr to mám len pase kvôli vačšiemu súkromiu. som so ZM
mne sa dnes snívalo že sme mali v byte živého slona a že zo mna cítil nejaký pach čo majú len tehotné a bol na mna strašne agresívny ☹
ja si nemyslím že by mal orgazmus nejako vadiť dieťatku 🙂
Nanulik teda riadny sen 😀
no ved som sa aj budila 😒
amadora, a ked som na rizikovom kvoli tomu, ze som uz raz potratila a mam skrateny krcek maternice?
Lenok ale vám zakázali vyslovene sex, či nie? 😕
" Tehotenstvo a sex sa navzájom nevylučujú. Sexuálny život aj v tomto období je úplne normálnou záležitosťou, samozrejme, pokiaľ nehrozia komplikácie a všetko prebieha v poriadku. Ak je vaše tehotenstvo úplne normálne, nemusíte sa milovania báť. Ak sa však vyskytnú akékoľvek anomálie, alebo je zvýšené riziko, že by ste o dieťatko mohli prísť, pravdepodobne vás váš lekár upozorní, aby ste abstinovali."
No, pri vsetkej skromnosti... nepotrebujem sex samotny... chyba mi orgazmus.. ☹
😎 fu... docitane, ale ste riadne popisali, az neviem ci mam k niecomu co dodat 😉
pridam sa len k tomu, ze v piatok som mala paradny den: hlad, nechutenstvo a do toho som zacala revat, ani neviem preco.. 😅 .. o osmej ma muz vlozil do postele a vstala som vysmiata na druhy den o 10
dneska som doktorovi povedala, ze v podstate sa citim "netehotne", tak mi povedal ze aspon napatie v prsiach by som mohla mat.. ale, ze vsak je to este len 8tt ...tak sa chcem spytat ale strasne blbu otazku, no ale dam... napatie a bolest v prsiach su 25 odlisne veci, vsak? ...lebo bolest bola strasna, teraz akurat "viem ze mam prsia".. k tomu citlive bradavky.. mozem to povazovat za napatie? 😒
ale Lenok tam je na konci o tom orgazme písané že sa žena nemusí báť, že sú to úplne iné sťahy ako pri pôrode 😉 takže neviem v čom je problém 🙂
inak lenok, ja sa zas sexu samotneho ani tak nebojim, ale prave pri tom orgazme si predstavujem mimi, ako ho stlaca maternica.. ci ho to neboli a tak 😀 😀 Inak zakazane nemame nic, ale nejak sa nam nechce.. mozno keby jeden z nas inicioval tak by to slo bez problemov.. ale myslim ne ine a okrem toho co zo mna ked som uz o osmej vecer v posteli mrtva 😅
lenok, ja som s malym mala krcok skrateny tiez cele tehu, bola som na rizikovom od zaciatku a sex som zakazany nemala, len chut nebola, ale doki povedal, ze v klude mozme sexikovat
Ja svoje prsia uz asi 2 tyzdne necitim vobec - akoby mi ani nic nebolo...
lenok,tak to povedz manzelovi a bud trosku egoista,pochopi to 😀 ved nemusis mat sex koli orgazmu 😵 a nakoniec pri orgazme sa vyplavuju endorfiny a vsetko prestane boliet 😉 😉 😉 tak sup sup do toho 😀
svet1 ..si ma upokojila... dakujem, myslim si ze v otazke citlivosti prs sa radsej spolahnem na ine tehotne zeny ako na doktora, hoci ten je macher vo vsetkom ostatnom 😅
lenok, figurka.m ...krcok vam nejak merali, ci to len pohmatom zistili? ...ja mam z neho kus odrezany, ale doktor povedal ze je dost dlhy, ale len ma prehmataval.. tak neviem
amadora... hmm... docitala som to do konca... dobra sprava 😉
figurka.m... tak zakaz asi len v prvom trimestri a potom nam povoli... 😉
bamb, to zistoval pohmatom pri vysetreni, ked ti povedal, ze je dost dlhy tak je to OK, hlavne aby sa nezacal otvarat, to sa potom robi cerklaz 😉
lenok, no druhy trimester je tot za rohom 😀
ozaj zienky, vsetko najlepsie k MDŽ, a stastne bambulky v brusku prajem 😎
jeee.. fakt, vsetko najlepsie k MDZ 😉 ...ja sa vlastne prvykrat citim pocas tohot sviatku ako ozaj zena 😀
bamb... len hmatom, bolo to nechutne... 😝
vlasa... 😀 😀 😀
no ja sa uz pomaly citim skor ako babka 😀 😀 😀
lenok 😲 ako nechutne, ja som uz nejak imunna voci comukolvek co mi robia s krckom 😅 .. chudak uz si odzil svoje
figurka.m ...ale chood 😀 ...si mladucha a ticho
bamb... dost ma to bolelo, neviem, co to tam tymi prstami robil 😝 😀
a gde su karafijaaaty, ha? svatek bez kvetiny? 😀 😀 😀
figurka,ja som si povedala,ze po druhom pojdem rovno do invalidneho dochodku 😀 mam 35,ale momentalne sa citim na sto 😨
zdravim vsetky zeny aj ostatne 😝 ja tiez som po urcitom veku a zvlast po porode skocila do inej pocitovo vekovej kategorie, tak vas plne chapem.
zeny a orgazmus nist neskracuje, keby hej, tak neprenasam. 😉 a kontrakcie duplom, to je skorej vyhovorka pre tie co sa im nechce 😝 pokial to lekar fakt nezakaze tak s chutou do toho
vlasa, podobne aj ja, mam 37, sice rozum jak pubertacka, ale telo uz nestiha 😀 😀 😀

bamb, super, ze je vsetko v poriadku 🙂
nanulik, ja ti moc neporadim, mam skor opacny problem, ale ak nespinis, nemas bolesti, tak si myslim, ze babatku neublizite, ked sa pomilujete 😎