icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
8. mar 2010

figurka.m ...co tam po tele, ved o ten rozum ide.. ja tiez v mojich 31 mam rozum zabudnuty niekde velmi daleko 😕 ..ale zas ved my blondynky sa ani nemozme moc premudrelo tvari t 😨

figurka.m
8. mar 2010

no len niekedy je to na prd, lebo hlava by chcela, ale telo nevladze 😀

silvika
8. mar 2010

jaaaj no ja mam hlavu uz davnejsie troska popredu teda co sa veku tyka, len teraz uz ma aj telo dobelhalo 😀

bamb27
8. mar 2010

do albumu som dala co sa deje s tym mojim telom, ta vypuklina co vyzera ako sadlo, tam predtym nebola... a toto mam akoze vtiahnute brusko 😉

silvika
8. mar 2010

bamb pohoda, ethu brucho ani nevtiahnes, mna vcera uz aj teplaky tlacili ... musim ich asi vyradit, bo som mala kozku pokrcenu zo toho

bamb27
8. mar 2010

toto su moje mega teplaky, myslim ze budu pohodlne este dlho 😉

petra269
8. mar 2010

aj mňa už tlačí všetko. rano pred vložením prvého sústa do úst je to ešte ako tak v norme ale akonáhle začnem jesť, brucho sa zväčšuje závratnou rýchlosťou a večer je už vždy že waaaw

figurka.m
8. mar 2010

petra, podobne, ziadne nohavice uz nedam bez gumicky a vecer chodim jak gula 😀

svet1
8. mar 2010

To len ja mam pocit, ze som sa skoro vobec nezmenila? Chudla som sice 2 kg, ale brusko netrci tak, ako vam... Ked sa divam na tie fotky, celkom zavidim 😨

petra269
8. mar 2010

ja som dnes nabehla do dm-ky a kupila ten masážny krém pre tehotné a ešte aj olivový olej na natieranie a bábätkovský čaj, lebo tých ovocných už som prepitá a už ani neviem čo by som pila.

svet1
8. mar 2010

Ja uz som caj nepila ani nepamatam - vzdy mi idu naspat 😖

bamb27
8. mar 2010

ja by som si tak dala nejaky caj, len neviem aky... doteraz som pila len zeleny a bylinkove a s bylinkami teraz neviem ake mozem a ake nie.. ale asi su aj dake zmesy pre tehotne, nemate s nejakou skosenost.. ci je pitna a tak 😅

petra269
8. mar 2010

presne ako ty bamb aj ja som milovala zelene a bylinkove a zrazu som nevedela že čo. tento teekanne čo som si teraz kúpila je akože aj pre tehotné a potom aj pre deti a je to nejaký bylinkový a je tam aníz a fenikel, ale ako som otvorila tú krabičku, ovalila ma zvláštna sladkastá aróma, ktorá sa mi nezdá až taká príjemná. za chvíľu si ho pojdem uvariť, tak potom napíšem aký je

bamb27
8. mar 2010

peti.. utekaj varit a ochutnavat 😉

renatka9
8. mar 2010

lenok, kozár aj mojej sesternici robil kyret. vlastne ju aj odrodil, ale ona bohužiaľ na neho podala sťažnosť.. chichi, aj také musia byť 🙂

toho orgazmu sa neboj. viem síce, že ty máš sexík zakázaný, ale orgazmus by škodiť nemal. ja keď som na pokraji síl a manželík začína byť iniciatívny, tak je práve org. mojou veľkou motiváciou 😎

bamb, svet... mňa tiež nebolia už skoro vôbec prsia, iba v noci keď si náhodou na ne tlačím pri nejakej divnej polohe, ale inak len vidím, že mám trošku plnšiu podprdu a to je všetko. no a pri krémikovaní to je trošku citlivé, ale inak nemôžem povedať, že by ma boleli... a myslím, že to je v poriadku. zo začiatku som ich riadne cítila, teraz to nejako ustalo. aspoň ich mm môže pomerať 😀

renatka9
8. mar 2010

bamb čo sa týka tých čajov, ja pijem od Lerosu čajík pre tehotné. som si v lekárni kúpila a je úplne v pohode. dobre sa mi pije 🙂

svet1
8. mar 2010

Moje boli predtym "presne do dlane" 😀
Uz tiez pretrcaju 😀 😀 😀

lenok
8. mar 2010

renatka, dakujem ti, ved to som stela ocut 😀

ani ja som na neho nepocula extra chvaly, preto som nedavala moj nazor na neho. ale ja sa stazovat nemozem 😉

petra, ja som si v dmke kupila - Teekane - pregnancy tea, pijem ho s medom a citronom, celkom sa da, aj ked tam citim nejake seno 😲 😉

skuste si urobit to Caro, co to tu stale opisujem, je fakt dobre, robim si ho s mlieckom a je to pitelne

😀

bamb27
8. mar 2010

Caro je fakt fajne, dneska som si dala v nemocnici, maju tam aj Caro automat, nie len kavovy 😉 tak som sa tesila.. a podobne je aj Ricore, ale to obsahuje aj kustok kavy, tak ked som uplne mrtva tak aspon tym sa snazim obabrat ze pijem kavu

a nikdy predtym som nevypila tolko dzusov ako teraz.. uz mi aj pomaly hore krkom idu, takze asi by som mala presedlat na cajik, no a potom moja najvacsia zachrana ked mi je blbo je stary dobry hasicak Fatra 😎

vlasa
8. mar 2010

ja som prave ubarila granatir a k tomu som zjedla,teda zozrala sacok kyslej kapusty,toto som potrebovala,ale asi ma roztrhneeeeeeeeeeee 😀

renatka9
8. mar 2010

a čo to je vlastne to caro? kde ste to kúpili?
inač mliečko mi moc dobre nerobí, ale takto by som to možno zvládla 🙂

petra269
8. mar 2010

ja som si Caro tiež kúpila hneď ako som zistila že som tehu, lebo ja som pijavala 3 kavy denne. Ale od 6.týždňa mi prestala káva úplne chutit, pri jej arome (ktorú som predtým mimochodom zbožňovala) sa mi zdvíhal žalúdok. A to Caro mi voňalo tiež tak kávovo, takže som si ho stihla spraviž možno raz, kým mi tehotenstvo nezhnusilo tú vôňu. Ale už mám pocit že sa mi to trochu mení, včera mi mama spravila kapučíno a chutilo mi, tak možno už aj to Caro s mliečkom zase začnem. Inak je dobré, mňamkové s mliečkom.

renatka9
8. mar 2010

juuuj baby ja som normálne pri vás dostala chuť na kakavko, už sa neviem dočkať, kedy prídem domov 😝

bamb27
8. mar 2010

renatka, je to taka obilninova kavovinova zmes... maju to skoro v kazdom obchode, v takej zltej doze... vyskusaj ;)

vlasa... kysla kapusta tak to uz ano, v sobotu halusky s kyslou kapustou a vcera segedin (so 4 knedlami ..skoro ma rozdriaplo) 😉

petra269
8. mar 2010

Ja včera sviečkovú na smotane tiež so 4-mi knedlami. mnaaaaam 😀

bamb27
8. mar 2010

no tak nam ide Peti co? ...ale 3 dni predtym som poriadne nejedla tak asi preto...
krasky ja padam, dnes som si urobila volnejsi den, ved som vycucana o 5 skumaviek krvi.. tak packo, zajtra sa citame 😉

amadora
8. mar 2010

ja mám najväčšiu dilemu takto poobede keď sa malý zobudí, vtedy som vždy spravila jemu hygienu, urobila mu čajík, sebe kávu a parádička. a teraz poobede neviem čo miesto toho, na čaj ani nič iné mi nejde chuť 😒

inak tiež želám všetko naj k MDŽ 🙂

renatka9
8. mar 2010

dík bamb, už asi viem čo to je 🙂

ja som včera lovila z pohára zavárané uhorky 🙂 som zjedla skoro celý pohár 😝

a tiež sa pripájam. všetučko naj kvetinky 🤐

andreaerdna
8. mar 2010

caute, caute. Ved vy pisete ako draci! ja to nestiham popri praci ani citat, nie to este reagovat 🙂

Na mna teda Caro nespravilo dojem, ale to som ho dostala asi pred rokom, teda mimo tehu. Kavu neznasam, no a to sa mi zdalo take iste - chutovo. A tak pijem len cajik rano a vecer a cez den vodu. A vypijem toho dost 🙂, ved potom aj stale chodim na wc.

Inak nevolnosti stale nie su, tak dufam, ze uz ani nepridu. Inak okrem natlakovanych a na dotyk bolavych prs mi je oki, az sa mi zda, ze nie som tehu. 😖 Ale pupok mam na vecer tiez riadny. A vlastne uz teraz, lebo dnes som mala obedisko! 🙂

Minuly tyzden som pisala, ze mi je uplne blbo - na odpadnutie, tak som vo stvrtok sla do poradne - o tyzden skor, zobrali krv, obraz OK. A neurologicka nakazala sumive magnezium na 10 dni. Uz dalsi den mi bolo lepsie, na odpadnutie mi uz nie je, ale hlava zvykne pobolievat. Dalsia poradna az 25.3. a sono 24.3., a to som si myslela, ze uz teraz na poradni!!! Vsak to uz bude 13tt!!! A bola som zatial len raz v 7tt. Aj vy chodite len tak zriedka???
A inak idem na velke odbery o tyzden. Neviete, ako dlho sa caka na tie vysledky z odberov???

tonicka
8. mar 2010

lenok, podla mna ano, pokial nemas tvrdnutie bruska 😉 my sme to tak mali 😉 a potom sme si odvykli a ficime vela krat len na inych sposoboch 😀