Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ja som od zaciatku tehu schudla uz 3,5 kila a neviem to zastavit. Uz ma aj lekar pokarhal ☹
takto nie je take zle🙂si hodne vysoka, tak sa to rozlozi lepsie ako pri mojich 166centimetroch🙂
Ahojte 🙂
No ja mám momentálne 52,5kg/168cm a zatiaľ som nepribrala ani gram.Bruško mi už tiež troška vykúka 😉 Veď o mesiac ideme domov,tak sa teším na tie dobroty 😀 Potom určite priberiem 😉
ja som zatial pol kila schudla...tiez o mesiac idem domov a tam ma moja mamina urcite dobre vykrmi...ked bude same dobroty varit... 😵 mnam....uz sa tesim... 😀
moja mamina je na druhom konci republiky. ☹ strasne sa tesim, ked uz za mnou dojdu, lebo mi mamina slubila navarit do mraznicky, co sa zmesti 🙂
juj no ja by som si tú žemlovku dala, až som si oslintala klávesnicu 😅 😀
a gratulujem kočky čo ste dnes boli u doktora, krásne miminká máte už 🙂
ja mam 67kg/179cm a po tej zemlovke hadam aj viac 🙂 Ale bola dost sladka 😝
ahojte dievcata... tak ja mam 165cm, vazim 51, na zaciatku som 2 kila zhodila, ale uz su nazad... zatial brusko vykuka len mierne, ale ked vezmem do uvahy, ze to u mna bol skor prevrateny lavor doteraz... 😀 vo stvrtok ideme k doktorovi, tak uvidime co sa v tom brusku skryva... 😉
Alenkam, aj ja idem vo stvrtok na kontrolu... uz sa neviem dockat. 😀
ja budem vo stvrtok 10+43 tak som zvedava kolko drobec narastal co a ako... uz aby to bolo...
10+3 som chcela napisat... 😀
Alenkam aj ja som bola na sone ked som bola 10+5 a malé bolo super, malo tuším 3,8 cm. Na fotkach vyzera ako taky malý medvedík z predu 😀
peta, ved sa pochval a daj fotky do albumu... 😉
No uz sa na to chystam len neni kedy, musim vyčíhať vhodnu chvíľu v robote a nascanovať ich, ale keď mi tu stále niekto chodí ☹ .
Ja idem o chvíľu volať doktorovi za výsledky krvi, ani neviem poriadne na čo mi to bral. Ale som aj z toho brutálne nervózna. Je to normálne?
ahojte, ja meriam 162 cm a vazim 55,3 kg z toho je uz jedno kilo tehotenske 🙂
alenkam mame skoro rovnaky termin 😀
mne dnes bolo tak zle ako uz davno nie a to som bola hrdinka, ze ranne nevolnosti mam uz za sebou...
Ahojte baby.
Ja neviem ako vy, ale ja bývam takto poobede strašne unavená, stále ma berie do spánku. Najhoršie na tom je, že musím sedieť v práci, a hlava mi padá na stôl. Dnes pôjdem domov skôr a vyspinkám sa. Akurát že ja mám doma ešte jedného malého diablika - malú čivavku, to je živé striebro a nemôžem veru spať kedy chcem 🙂 Dostala som ho do manžela na Vianoce pod stromček na rozptýlenie, lebo sa nám nedarilo bábenko a ja som bola z toho uplne mimo. Tak že ked budem mať malého psíka, privedie ma na ine myšlienky. A mal pravdu, fakt som mu strašne rada a vidíte, už aj bábo sa podarilo zamiesiť 😀
Inak ohladne tých zvieratiek sa vás chcem opýtať, či máte aj vy niektorá doma a či to neprekáža? Moja mamka prvé dieťa potratila, mala toxoplazmozu a doktor jej povedal, že vraj z mačky a ona ani mačky nechytala. a vraj to môže prenášať aj papagáj. No a ja jedného doma mám. Už som sa ale rozhodla že ho dám jednej kolegyni, postará sa mi o neho. Lebo on aj dosť práši a už mi to začína vadiť. Ale psíka sa vzdať nechcem, to ani nemôžem, je to člen rodiny. ☹
A čo sa týka tej váhy, tak ja vážim pri svojich 167 cm iba 50 kg. Ale aj to sa teším, lebo moja pôvodná váha bola 47 a odkedy som tehotná, tak len papaám a papám a priberám a už tri kilá hore. 🙂
peti, daj vediet co ti povedal... kedy si bola na odbery? ja idem vo stvrtok, tak nech viem kolko ma este bude trapit s vysledkami... ☹
mata pozri mi do albumu 😀 máme tam zatial najkrajšieho člena rodiny a dala by som ho preč len ked bude náhodou bábo alergické ale inak nie.
kamarátka mi hovorila že to nie je dobré že ona by nechcela, ale ja si myslím že si tým dieťa vytvára nejakú imunitu. nedá sa úplne žiť v sterilnom prostredí. raz som niekde čítala že deti ktoré žili v normálnom prostredí, nie sterilná čistota tak boli celkovo zdravšie a ja si to tiež myslím.
a k tej únave je to u mna také isté. čaka ma riad umyť ale nejako sa do toho nemám 😒 a strašne ma bolí hlava ☹
Maťka my máme doma aj mačku aj psa (na dvore) a aj pri prvom tehu sme mali a neboli žiadne problémy. Mne veterinár povedal že toxoplazmózu prenášajú špinavé, zanedbané zvieratá, príznakom je to že kašlú. O našich zvieratách viem že sú čistotné a v poriadku a cudzie nehladkám, tak sa nebojím 😉 A osobne neuznávam keď dávajú ľudia preč domácich miláčikov kvôli deťom, dieťa si potrebuje aj vybudovať protilátky a nie byť držané v sterilnom prostredí 🙂
brat maju hafana v byte a vsetko v pohode... 😉
ja mam suchozemsku korytnacku, tak dufam, ze ta vadit nebude... ma svoj priestor a nema co kde pozbierat...
Alenkam, no vsetko ok tak som rada. Ja som bola na odbery teraz v piatok, mala som zavolať už včera ale som na to zabudla. A sledoval sa krvný obraz, pečeň a ešte niečo.
My máme doma 2 psov, v byte. Takže už sa teším keď bude aj bábätko - to bude zábava 😎
mata, co sa tyka papagaja, mi sme mali papagaja a ked som potratila prve babo, tak som sa pytala na infekcnom, ci moze byt papagaj problem. Povedali mi, ze urcite nie! okolo papagaja su len prachove roztoce, ktorych je iste viac v posteli alebo v koberci...
Ahojte, pridavam sa k vam ak mozem. Objavila som vas vcera , mam co robit aby som vsetko precitala. Teraz som tak v polovici. Je to moje prve tehotenstvo po viacmesacnom snazeni.
magdalenocka vitaj medzi nami 🙂
ahojte, aj ja sa pridavam 🙂 a som rada ze je tu konecne nejaka tema, v ktorej uz vsetci nerodia 😉
ahojte vitaje 😀 je to tu super lebo sme takmer na jednej úrovni 😀
vítam nové tehulky a želám veľa šťastíčka 🙂
nanulik: ten je ozaj zlatý 😉
Tak ste ma ukludnili baby, že sa svojich domácich miláčikov nemusím vzdať. Toho papagája sa ale asi zrieknem, lebo ten vadí už teraz mne, všade je prach, perie, bordel a ťažšie sa mi dýcha ked som v tej miestnosti s ním. Aj ked mi bude za ním ľuto, lebo je už pekne naučený na ruku a vie sa ku mne krásne tuliť a preberá mi vlasy 😀
ja som bola od malička so zvieratkami,aj doma u našich sme vždy mali psíka, aj ked sme bývali v byte, myslím si tiež že k deťom to patrí a treba budovať imunitu od malička 🙂
asi by som si tu mala už aj nejaký album založiť 🙂 skusim niečo stvoriť
Viiiitam new faces... 😉
Milujme sa a mnozme sa... 😀 😀 😀
Ja som si bola u dokiho pre recept na Duphaston, lebo som si ho minuly tyzden zabudla vypytat, tak mi vyskerena sestricka Cilka oznamila, ze vysledky HIV, toxoplazmozy a rubeoly su v poriadku, tak ze mozem byt pokojna... 😀 tak sa tesakujem 😉
behla som teda do lekarne, kurniksopa, zase som opliskala evrace, aj v dmke som si nejake tie masky a somariny proti vraskam kupila, ked som doma, budem gebrit na tvar a v knihkupectve som drahemu kupila knizku - prekvapko z lasky... 😉 Ze v Tieni mafie, on taketo bestsellery velmi rad... 😉
a mne sa usiel Lunarny kalendar pre nastavajuce a nove mamicky 2010, nova Mama a ja a Novy cas Velkonocne varenie&pecenie, tak budem citkat..
Inak, paradnice, ak by ste chceli vediet, od 9. - 11. sa nachadzame v znameni Kozorozca, mame papat tekvicove semienka, kt. obsahuju draslik, vapnik, zelezo, fosfor a zinok - maju teda omladzujuce a regeneracne ucinky. je vhodny cas na cistenie pleti, pletove masky, strihame si nechtiky a depilujeme. teply olivovy olej si vmasirujeme do tela a vlasov, osprchujeme teplou vodou a vlasy umyjeme samponom - pokozka bude pruzna a hladka - prevencia protri striam... 😀 tak hor´sa... 😉

nanulik, nic si s toho nerob, ja tiz nie som najlahsia vahova kategoria, ked som sa dnes u doktorky postavila na vahu skoro som odpadla nakolko som sa velmi davno nevazila🙂 a doktorka ma potesila, ze mi zenskejsie tolko nepribereme🙂)))ako tie velmi chude🙂))