Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
mata,moj brat so zenou sa snazili 4 roky o babatko,tak ked sa nedarilo,kupili si psika a hned za mesiac otehotnela,tak nieco na tom musi byt.asi clovek prejde na ine myslienky a teraz maju krasne babo zdrave aj psika 🙂
jaj lenok vela čítať čo si napísala a nie ešte robiť očistné kúry 😀 . ked ma to tak chytí tak si pokupujem zásoby kozmetiky a potom mi to dva roky stojí v kúpelni a na koniec to aj tak vyhodím lebo je to staré 😀
a čo sa týka depilácie tak mám strojček a robím si to asi tak raz za rok a to vtedy vreštím od bolesti, ale asi sa objednám na vosk a ked to už bude také slabšie tak to budem udržiavať doma.
ja som dnes v meste len okukávala výklady a slintala. ešte nebola výplata a ja už peniaze nedostávam takže šetríme 🙂
dakujem 😉 lenok studujes, studujes 🙂
k tym zverom - ja som od vianoc vyrevuvala, ze by som chcela niecom male, nenarocne na starostlivost...
podla mna to zena citi... uhniezduje sa, ked po tuzi po zvieratku.. 😉
drahy chcel velke akvarko, ale to som mu ja zrusila, ze to nechcem cistit, a mam paniku, ze sa nam to rozpadne a vytopi cely byt 😀 tak som dostala skrecka... a to uz som bola tehu, ked k nam fesi prisiel.. 😉
nanulik, to som jakoze nekazala, len citovala odporucenia... 😀
tak aspon precitkaj, ked sa ti lubi chodit chlupata 😀 ja si tiez nohy oholim, len ked k lekarovi idem, aby si o mne nemyslel, ze zijem na strome 😀 😝
tara, doma je nuda, jak svina, co uz narobim 😝
budem vas mudrostami krmit, aby sme maminy krasne boli 😉
aj my sme mali akvárko, dostali sme staršie nepoužívané a po dvoch dnoch existencie povolilo lepidlo 😀 to bolo radosti 😀 a nikto o tom nevedel lebo to neprasklo iba voda pretiekla cez spoje, a špinavá voda vytiekla na biely koberec.a tak máme teraz odloženú akvariovú techniku a bude to do nového akvária v novom dome.
no nič babulky ja už musím vypnút pc lebo fachčí od rána a ked o šiestej príde konečne miláčik domov tak aby sa mohol aj on pokukať čo je nové vo svete. a ja sa idem zatial učiť. tak papa
lenok ja som sa zlakla že to len ja som taká nemoderná 😀 komu by sa chcelo každý druhý den holiť 😅 a vždy mi potom zarastajú a bolí to jak sviňa. ale asi si dnes urobím kúpel, a možno si aj capnem nejakú masku
no a ktým múdrostiam tak len študuj a už len nálada sa nám zlepší 😉
nanulik, myslim, ze nas tu je takych doooost.... 😉
presne z toho, co sa stalo vam s akvarkom, mam aj ja paranoju... 😝
nastudovane vedomosti rada dalej odovzdaaam... 😉
ahojte, vítam nové tváre 😉
Aj ja 😀
Ako mne pomaly nevolnosti ustupuju co vy? 😉
nevolnosti vystriedala zravost 🙂
No nasi uz spinuskaju 😵
kočky kto sa chcete zasmiať kuk môj album - ja asi čakám trojičky 😀
mne uz treti den doobeda je strasne zle a nic mi nechuti... 😝 doteraz som ani nevedela,ze som tehotna a teraz toto.. 😲
amadora no to mas veru velke brusko... 😉
Mata to mi tak vykuklo od víkendu, ja sa nestíham nad sebou čudovať v zrkadle, však som jak v 4. mesiaci 😀
amadora... to mas fakt dobreeee... 🙂
mne nebyva zle, ale rano nemam na nic chut a vecer by som zjedla vsetko co nezje mna... 🙂
amadora
No veru ti dobre vykuklo ja mam teda omnoho mensie a som v 10 tt
no dobry vecer prajem vsetkym... 🙂
jaj baby vas docitat to je hotove umenie...ste to tu zapisali jak hotove redaktorky nejakeho casopisu...fiha 😕
vitam nove tehotne medzi nami ....a aj vsetky tie ktore boli u doktora a maju dobre spravy,bijuce srciecka a vsetko je ok...
lenok ty si taka nitrancanka jak vysita...teba by som podla tvojich hlodov uz spoznala, ze odkial si aj keby v pase nemas napisane... 😉 😉 😉 ani nevies jako mi to tu chyba ...take nitranske narecie a este k tomu taka ukecana baba... 😅 inak si pisala, ze podla toho kalendara si treba umyt vlasy samponom....ja neviem ale inak normalne si ich vzdy umyvam samponom!.a ty?som sa zasmiala...diky... 😀
no kočky veru kusanec ma je 😀 a to pritom mi vôbec nechutí jesť, zjem nasilu raňajky, obed a večeru a maximálne nejaké ovocie alebo tak pomedzi 😒
inak, ked uz sa tu tie mena preberaju mate ich niektore fakt pekne este som necitala nic blbe alebo co....viktoria je pekne a lara... 😵 😵 😵
horsie je to s chlapcenskymi menami...to uz bude tazsi porod 😖 .moj muz chce uz 4 roky richarda.. 😒 .no nic moc podla mna...a ja viem na 90% ,ze to bude dievka a chcem lindu...ta sa zase nelubi mojmu muzovi...no neviem s paulou to bolo ovela lahsie.... 🙂
vitam nove tehulky 😉 ale je nas uz velaaaaaa 😀 myslim,ze tento rok je zase velmi silny 😵 babenky,ktorym vam je este zle,dnes som si v lekarni kupila zazvor v tobolkach a slape supeeer,je vyborny,naozaj-pisu,pre tehule,na migreny,cestovanie a na reumu.naozaj odporucam.a este som si kupila lizatka proti nevolnosti pre tehule a tiez fajn.tak sup do lekarne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 inak k menam,ja chcem Timoteja a asi šárku,ale pochybujem,ze mi to doma prejde 🙂 🙂 🙂
ahojte tehulky 🙂
ako ste na tom so sexom v tomto období?
my s parnerom sme sa mu doposial vyhýbali, lebo aj doktor mi povedal, že sa sexu mám radšej vyhýbat,
ale ako tak čítam po internete nemal by to byť problém
Samozrejme sa aj ja ale obávam, že by sa niečo mohlo stat... 😒
dajte vediet 🙂
a hor sa nového tehu dna 🙂
kathi, ale ja neee original nitraaaaancanka 😀
ja som len priselec, lopla som klokocinarskeho fesiho a pritlacila o mur 😀
ale mne sa velice lubi nitraaansky prizvuk, to ked zacneme v robote vypravat, tak to do koleeen 😀
no, tie mena... to bude velice zaujimava debata, ale nestem predbiehat, este par razy sa povadime v rodine... 😀 ale urcite nechcem ziadnu rebeccu, vanessku, nicolettku, yasminku, chiarru, nathaliu, claudiu, marcusa, theodora... a este ked to skombinuju s rydzo slovenskym menom, no, to je podla mna uplna hruuuza... ale sak nech si kazdy robi, co ste... dieta sa mu raz podakuje za meno... 😀 😝
kathi, richard je pekne, mame v rodine, este je aj rysavy 😀
a sa nerehoc na tom sampone... sak to som myslela tak, ze jakoze si ich namazes olivovym olejom a potom to jakoze vysamponujes... jaaaj... sak rozumim? 😀
ewulka, vitaj, zarad sa a citaj historiu... 😉
myslim, ze pred vcerom sme to tu s babenkami rozoberali, su tam aj linky na rozne clanky... tak len studuj, devenko 😉 😀
jezis lenok.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ty daj cislo telefonu a tebe budem volat, ked budem nasrata....alebo ne dockaj dojdem domov 28....stretneme sa dole 29.rano v papuciach pri nitrazdoji na vianocku.... 😉 😉 😉 pasujes medzi nitrancanov...a ked mas klokocinara tak amen dolina...ja som tam zila 10rokov moja...potom sme isli na zobor....
no nic proti richardom ,ale tu v nemecku ho hned bachnu pod volaku prezyvku,alebo skratku a som nahrata....tu nevysvelis nemcom ,aby ho volali risko....no nie dakujem...uz mi staci ,ze ak moje jednoduche meno tu skratkuju jak im pasuje....
akurat ma napadlo, ze baby ktore sa pridaju teraz medzi nas budu mat z toho salat co sa tu popisalo a co nie!lebo citat od zaciatku 68(???) stran by sa mi moc nechcelo....baby nic si z toho nerobte aj ja tu mam niekedy salat z toho a to citam potivo od zaciatku.... 😉
a este nieco my uz teraz mame vyse 2 tisic prispevkov... 🙂 🙂 🙂 .boze ved sme len na zaciatku...co bude v lete?zavru nasu temu a budmee muset dat , ze oktobrovky 2010/2....na ne.... 😵
baby, inak mne na nevolnosti veeeelmi pomahaju obycajne burizony, tie ja mozem od rana do vecera, len muz musi potom po celom byte s vysavacom behat, lebo sa to moc sype. Ale co by neurobil pre spokojnost maminy! 😀 😀

mata taký papagáj by sa mi lubil 😀 ja zbožnujem ked sa mi niekto hrá s vlasmi a drahého to nebaví lebo to vraj zneužívam 😀