icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

renatka9
9. mar 2010

vlasa súhlasím, ja som pila zázvorový čaj každé ráno a robil zázraky. teraz mi už takmer týždeň nebýva zle... práve naopak, len sa furt napchávam. mám záchvaty žravosti a úplne sa mi vymenili chute a nechute... len ešte tie pachy z niektorých jedál ma štvúú. aj únava výrazne ustúpila, tak sa vytešujem 🙂

smejko1
9. mar 2010

a to bol cisty zazvor? lebo ja sice nevraciam, ale je mi stale zle...... blee

lenok
9. mar 2010

kathi.. nezavru nas... normalka zalozime temu s pokracovanim,,, to uz poznam, sak nitraaaanske babizne uz maju temu s cislom 8... 😉
predbehneme ich??? 😝
ocuvaj ma, princezna, tak ty prachacka, ked pod zoborem bejvak, ha? 😀 sak tam len pani podnikatelia a zbohatlici... som sa tam chodila prechadzkovat a ocumovat do oken, este ako studacka... voyerka... 😀
nedam ti moje cislo 😝 , sak furt ma budes otravovat, ked cileky nervna byvas? 😀 😀 😀

ja som si neska varila vajcovku, kuuurna, to bude noc.. manzel sa so mnou rozvedie... 😝

kathi76
9. mar 2010

aka nahoda aj mi sme dneska vajcovu polievku robili moja mala ju strasne lubi a mne robi fakt dobre....ten kmin nieco v sebe ma....moj manzel sa zatal tvari, ze nic... 😕

lenok
9. mar 2010

sak dockaj.... jake hurty budu 😀 😀 😀

kathi76
9. mar 2010

nerob aj ja tvarim , ze nic.... 😕

renatka9
9. mar 2010

smejko, ja som si kúpila normálne čerstvý koreň zázvoru a vždy som si kúsok očistila a zaliala večer vriacou vodou do termosky... ráno super vlažnučký, výborne sa pil. aj mi celkom chutil. a fakt robil zázraky. aj som to čítala, že je dobrý na tehu nevoľnosti. vraj sa to dá urobiť aj zo sušeného alebo aj origoš zázvorový čajík sa dá kúpiť. ale z čerstvého je to asi silnejšie. a vraj aj na imunitku je dobrý a na žalúdočné problémy... skrátka supiš vecička 😀

matamisi
9. mar 2010

lenok....ked ty nieco napises tak to stoji za to 😀 vzdy sa tak smejem,ze ma brucho boli 😀 😝
ked sa mi nieco stane tak ma mas na svedomi 😀

nanulik
10. mar 2010

dobré ránko kočky 🙂 ja už som ako obvykle hore lebo son hlaná 😀 miláčik išou do roboty a mne sa už neste spať tak si idem dať tresku s rožkom 🙂 a ako sa poznám večer o osmej budem pri telke tuhá 😀

lenok mala by si očuť jak sa vypráva tam skade son 😀 , ale som sa faín vyrehotala 😀 😀 😀
normálne ma to aj prebralo 😀 😀 😀

nanulik
10. mar 2010

ludia čo ešte spíte 🙂 vonku začína krásny den 🙂

bamb27
10. mar 2010

dobre ranko krasky...
vcera som sem este planovala prist (sem = robota) ..ale to som mohla vediet, ze ked sa doma na "pol hodinku vystriem 😔 " , ze ma z gauca uz nic nedostane..
ujo doktor povedal ze v poriadku, ze mu nevadi ak o mna preberie starostlivost iny doktor, a ak budem mat zaujem tak sa v 25tt mozem zastavit na 4D... 😉
brusko som vcera mala ako balon, nieco sa mi tam zaseklo 😕 ... co nechapem, doteraz som na velku chodila ako podla hodiniek vzdy rano o 9... neviete mi poradit nieco, co mam jest aby sa mi to rozbehlo do normalu 😅 ?

bamb27
10. mar 2010

nanu, uz som tuuu... len som vas 20 minut citala a tlacila zemlu, kym mi ide jest.. chut coskoro pominie, videla som ze ste tu rozoberali vahu, no ja som sa sice nevazila...ale dnes rano som nebojovala s cerstvo opratymi riflami, cize ak sa nescvrkli rifle, tak asi ja... ale nic tragicke to asi nebude 😅

alenkam.
10. mar 2010

bra ranko vsetkym... 🙂 tak dalsi den pred nami... vonku krasnych -13.. uplna parada.. som zvedava, kedy rozmrznem...

bamb27
10. mar 2010

-13°C ...alenkam. to kde ty byvas? na Lomnickom stite, brrr? 😀 😀

nanulik
10. mar 2010

bamb tak to je super že bol doktor milý, a aký je to 4D ultrazvuk, o 3D som počula ale aký je 4D neviem 😨

k tomu gauču ja pozerávam zu hause im gluck na rtl2 a ked som si dala vankúš na gauč, drahý ma zakrel dekou tak som v tom momente nevedela o svete 🙂

inak čo píšeš že si chodila pravidelne tak ja som od začiatku mala zápchu a dnes pre zmenu ma prehnalo už dvakrát. ale asi z toho že som včera jedla špagety s keupom, tatarskou a syrom, ale ked ja to tak milujem

nanulik
10. mar 2010

vonku je mínus trinásť 😲 a tu tak krásne svieti slniečko a už rozmýšlam že ide jar

alenkam.
10. mar 2010

nieee.... Rajecke Teplice... brrr... mi hovor... aj auto odmietalo kurit... 😖

bamb27
10. mar 2010

nanu... 4D ultrazvuk je vlastne 3D ..no 3D je fotka a 4D je videjko, ten stvrty rozmer by mal byt cas, teda ak som dobre pochopila

spagety s kecupom a tatarskou a syrom? 😀 😀 😀, to si jedavala aj pred tym ci to je tehotenska chut? ..tu zapchu by som aj prezila, len ma dost nafukuje a mam krce v crevach, akoby som tam mala kocku to citim, au au.. take ze saratica, ci ako sa to vola sa da kupit 😀 😀 ?

nanulik
10. mar 2010

nie tie špagety jedávam stále, 😀 hlavne ked sa mi nechce variť a chutí to aj drahému ale ten nemusí syr. inak krče mám aj ja aj ma to v noci budilo,

bamb27
10. mar 2010

no, presne.. vcera v noci som kvoli tomu bola hore, dnes som bud moc tuho spala alebo to az tak nebolelo... normalne som sa bala ci je mimi ok, ale ta bolest isla jednoznacne odinakial

alenkam. hlavne ze nastartovalo, co tam po tom ze nekuri 😅 .. to nase ma s kurenim problem aj ked nie je vonku taka klemra

bamb27
10. mar 2010

😀 😀 kamoske sa narodilo miminko - dcera, trosku skor ale strasne rychlo, a vsetko ok 😅

sefka caka na jeden material a ja mam teraz pracovat, ci co 😵

magdalenocka
10. mar 2010

ahojte, no veru mam z toho salat...chcem vas pekne poctivo precitat ale vcera som to preluskala len do 40-tej strany...uff, dufam ze tu dnes nebude sefka,aby som mala pokoj...su aj dolezitejsie veci nez praca 🙂 🙂 a k tej diskusii o sexe som sa este nedostala, ale moj gynekolg tiez povedal ze ked nemusime tak nech to nerobime...aj som veru rada, lebo ani chut neni...chudak moj drahy....

bamb27
10. mar 2010

magdalenocka, ja verim ze sa rychlo chytis... mozno sa k niektorym temam aj vratime 😉 Uz mas vsetky prvotne kontroly u doktora odskakane?

amadora
10. mar 2010

kočky ktoré idete dnes na kontrolu, hm? 🙂 mne sa to už kráti do piatku, neviem sa dočkať 😵

inak teda tie špagety ma zaujali 😅 ja milujem hranolky s kečupom a tatarkou, ale si robím zapekanku doma tiež s touto kombináciou, ale teda špagety, hm... 😀

petra269
10. mar 2010

hranolky s kečupom a tatarkou som mala včera na večeru - dva veľké taniere 🙂

bamb27
10. mar 2010

juuu... to ste dobre, ja som sa na veceru zmohla na jeden pribinacik... 😒

nanulik
10. mar 2010

náhodou sú tie špagety s kečupovo-tatarskou omáčkou výborné. 😀

bamb27
10. mar 2010

nanu.. urcite su... to len ja som taky odlud co z neznamych dovodov neholduje ani kecupu ani tatarskej... veris ze to doma ani nemame? 😀

nanulik
10. mar 2010

no my to máme doma stále 😀 ani chleba sa tak často nekupuje 😀 a podla toho tak aj vyzerám, no čo žijeme len raz a ja si doprajem čo mi chutí 😉

luciaj
10. mar 2010

caute kocky, ja dnes idem k dokine o 6tej vecer, dufam, ze vsetky vysledky odberov budu ok.

no ja som mala vcera na veceru zapekanu brokolicu s cestovinkou, mnaaam ale som sa prejedla a potom mi bolo desne zle celu noc 😝