Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
dobré ránko baby, teeeeeda vy máte pekné brušká a ja stále skoro nič - teda zrána, potom ked sa nejem, tak to už hej... 😀
ja som nevoľnosti nemala, ani nemám - klop klop a jem ako predtým, zatiaľ som pribrala 2kg.... prajem vám pekný deň 🙂
teda baby, vy mate chute! To vam zavidim... mne nechuti komplet nic... akurat jedina vec v tomto obdobi - biely rozok s maslom a ostatne bleee 😢
peta asi sa s tym zmier, pokial sa ti nic ine nezmenilo a vysledky krvi mas dobre, moze sa stat ze budes mat taku plet aj cele tehu. to su hold rozhadzane hormony, koza, plet, apetit, nalady, chute, bolesti, vlasy moze byt uuuplne ine ako v normalnom stave 😉
a ešte petra269 ja mám pleť ako puberťák!!! teda hlavne na čele, čosi strašné 😠
Petra, to s tou pletou sa mi stalo zo vcera na dnes, ale nastastie iba na cele.V zivote som nebola vyhadzana a teraz toto 😨
Suvisi to s tehotenstvom, mala to aj kamoska na konci prveho trimestra, ale potom to preslo, tak musime dufat 😉
baby nestraste... za mesiac sa vydavam... tak dufam, ze tie hormony dovtedy este ustojim... 😒
no moja sesteernica mala cele tehu dost zlu plet, pupaky a este aj take tie tehu flaky ... ale preslo to po porode :D
ja som prave naopak mala v prvom tehu krasu cistu plet a huste leskle vlasy, skoda, ze to neostalo aj po porode 😝
Aha ☹ No tak sa budem snažiť sa s tým zmieriť, aj keď je to fakt strašneeeeee. Ale svätá pravda Silvi, že hlavné je aby bolo všetko ostatné v poriadku. To že ostanem s jedným vlasom na hlave a samý vred nevadí - veď čo by človek neurobil pre svoje potomstvo 😝
peti, u mna kazdy den novy pupak a tie stare sa strasne dlho hoja... hlavne na cele a na brade, teda minuly tyzden brada, tento uz celo...
no su aj nestastnice ktore boli take pubertacke cele tehu, ale zasa to uz nic nenarobime. ja som prve tehu mala vsetko pekne, pokozku, plet, vlasy trochu poredli ale ja som bola rada po porode mi este raz tak preprchli a zostalo mi to co mam no nemat taky zaklad na hlave tak si asi tocim tri vlasy okolo hlavy.
Servustok, koceny... 🙂
Jaaaj, my sme mali v noci pod oknami rosambo... opiti chlapci zaparkovali karu trosku mimo parkoviska, dolu svahom, tak ich druhym autom tahali, no napiti boli ako spongie, hucali jako pilinaci, 4 hodiny rano boli... nervy som mala... spat sa nedalo... som myslella, ze mestkacov idem volat, bo som mala pocit, ze dakomu aj auto naburali, take rachoty boli.... 😠 esteze mame auto v servise, lebo pri nasom stasti by sme to iste schytali 😝
kuuuurnik, zienky, co idete varit? ja ani neviem, na co mam chut... dajte tipy, ked mate take skvostne chute... 😀
Silvia ty s tvojou levou hrivou si si to fakt mohla dovoliť. Ja dúfam že aspoň na vlasy budú mať moje tehotenské hormóny dobrý vplyv.
Bamb tie moje nie že sa ťažko hoja, ale pripadá mi že sú nezahojiteľné.
peti si sa dobre popisala 😀 😀 😀 😀 aaa este na pokozke ak mate nejake bradvice, znamienka a podobne, tak sa vam budu zvyraznovat a zvacsovat tak sa ani toho nestraste, a hlavne pocas tychto hormonovych zmien sa nema do toho zasahovat, lebo ze sa rany zle hoja, tot tiez moja skusenost, som uz behala s bradavicami ci co to mam kade tade po lekaroch co som sa uz videla s melanomom, ale ze to "vdaka" hormonalnym zmenam ani som ich nestihla odstranit aby ma dalsie tehu uz nestrasili 😝
mne sa začali strašne mastiť vlasy. musím si ich každý den umývať a pred tým som tak každý tretí.
chcem sa spýtať dokedy zvyknú bolieť prsia, alebo budú stále? ale som aj trošku rada že ich cítim lebo si mylslím že to je príznak že som stále tehotná a bábu sa nič nestalo, že žije. lebo som čítala že ked prestane biť srdiečko tak sa aj stratia príznaky a ja sa strašne bojím aby sa niečo nestalo 😕
jáj ludia včera si drahý otvoril cukríky vexta a ja som sa do nich pustila a je mi teraz zle 😢 😝
no mne co sa zkvalitnilo kupodivu boli nechty, velmi rychlo rastli a boli veeelmi pevne, tak tie mi boli na dve veci, ked museli ist aj tak dolu abych nerozdrapala babo. 😉
nanulik ja mam pravidelne, ze mi zle od hladu a ked sa dobre najem tak zasa z toho ze som najedena, tak to ani neriesim, neni mi dobre ani tak ani tak. aaale jasne ze to neni take ako na zaciatku teraz je to uz nacisto zanedbatelne.
no mne sa to práveže začína zhoršovať ☹ zo začiatku nič som si hovorila že ja budem jedna z mála šťastných bez nevolností a ono to prichádza teraz 😒
jaaj ale silvi ale tak aspon počas tehotenstva si sa nimi mohla pýšiť.
nanulik tie vlasy sa strašne mastili aj mne - asi od 5 do 9 týždňa. Teraz je to už zase v pohode.
nechty a vlasy mi tusim rastu teraz rychlejsie...
nanulik, ja mam rovnake obavy... sa stale pozorujem, prsia ale uz tak nebolia... su take plnsie a citlivejsie, pri sprchovani a kremovani ..hlavne bradavky, takze snad je to dobre.. neviem sa dockat 25.3, kedy idem na prve sono.. ale verim ze to bude ok a potom sa uz tolko nebudem bat
ja nevolnosti ako take ani nemavam... je mi zle ked som hladna..ale vtedy mi uz je tak zle, ze nie som schopna nic zjest.. ale tieto stavy mavam este ked som do toho vsetkeho unavena... a vtedy pomoze len vyspat sa
To si len teraz hovoríš že potom sa už nebudeš báť, to som si aj ja hovorila... Ale potom si nájdeš zase niečo iné na obavy 🙂
peti, to je jasne.. ale nieco si nahovarat musim 😀 😀
Ale je pravda že ťa to aspoň na 3-4 dni ukludní, poteší a všetky tie ostatné super pocity.
bamb aj ja idem na kontrolu 25.3. ked som bola prvýkrát kvôli potvrdeniu tehu tak mi sono robil a videla som tam takú bodočku ale fotku mi nedal 😒 lebo nevedel či som tehu alebo je to niečo iné. ale aj tak sa bojím aby sa do vtedy nič nestalo 😕
nanu, tak my dve sme potom na tom asi dost podobne, ako som si aj citala u teba v albume, posledna ms 14.1 ... moja posledna bola 15.1 .. a potvrdil mi tehotenstvo len pohmatom, zrejme preto nech nehladime na bodku.. naposledy uz bola maternica dost velka... tak snad je to fakt ok, ale ja sa neviem dockat kym to uvidim 😨
mne tiez zacali rast rychlejsie vlasy, plet mam neuveritelne vysusenu, ze ma stale svrbi, ale to je zanedbatelne nepohodlicko, hlavne ze babo je v pohode a spokojnucke...
mne zobral aj krv na potrvrdenie takže to je sto% ale má už dva týždne dovolenku a ja by som sa ho potrebovala tolko vecí spýtať. a ked som špinila tak som išla k zastupujúcemu a dúfala som že mi urobí sono ale ten mi len povedal že nepozná moj zdr. stav tak mi len predpísal duphaston. ale dúfam a aj sa modlím aby bolo bábatko v poriadku. lebo po niekoľkých neuspešných rokov mám strach.
no tak tie špagety niekedy skúsim 😀 u nás tiež kečup a tatarka nesmú chýbať. a kečup si dávam pomaly všade, na rezne, rybie prsty, zemiaky, dokonca aj dnes ráno som raňajkovala rožok so syrokrémom a na to kečup 😀
luciaj dnes držíme palce 🙂
pleť mám teda hroznú aj ja 😝 teraz je trochu lepšie ale tak pred dvomi týždňami - no hrôza! samý pupák, urobili sa mi kútiky na ústach a lišaj na brade 😠 a hrozne mi padajú vlasy 😒

Teraz trošku zmením tému. Baby žiadnej z vas sa rapidne nezhorsila plet? Lebo ja som zufala. To čo sa mi cez víkend stalo s tvárou som ešte nikdy nezažila. Strašne bolavé nechutné hrby a fľaky po lícach, divne pupáky ako v rozkvete puberty, no skártka hrôza. Pritom ja som vždy mala úplne čitú pleť. Neviem vôbec čo mám s tým robiť a bojím sa si na to aj niečo dávať. Ak máte niekto s tým skúsenosť, lebo podľa mňa to súvisí s tehotenstvom, prosím poraďte.