Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojte baby,
ja zatial nepozorujem žiadne zhoršenie pleti, alebo vlasov, skôr naopak, tak dufam, že to tak aj zostane 🙂 A ako tak pozerám vy máte všetky už aké pekné brušká a mne to moje ani nevidno, iba ked sa nafukne k večeru 😀 Tak dúfam, že už začne rásť, lebo sa na to velmi teším, ako mi to bude vykukať 🙂
Inak baby, jedna otázka, môžu piť tehotné ženy coca colu? ja som dnes na ňu dostala strašnú chuť a v práci sme dobre zásobovaný, že je na výber aj z džúsov, minerálok aj coly, tak som si jednu vzala k sebe do kanclu. Niektorí hovoria, že keď je žene zle, tak nech si dá colu a že to prejde,ale viem že obsahuje aj látky, ktoré asi pre bábo dobré nie su. Tak čo? mám dilemu, ale tá strašná chuť nepustí, musela som si naliať 😀
ale píšem ako tatár 😀 😀 😀
no ináč dala by som si aj ja colu alebo kofolu
ale my sa inak tymito problemami vobec netrapime, naopak... zo vsetkych pupakov a vypadanych vlasov a nechutenstva ci nevolnosti sa vsetky moooc tesime, vsak mam pravdu 😉 ???? 🙂 🙂 🙂
mna pupáky netrápia. mne sa vždy urobil jeden iba týžden pred mensesom a potom sa zahojil a teraz nič. našťastie. len som si všimla že mám pod okom malý pigmentový flak, ale ved make up je kamarát 😀
mata2121 ..ked si das za poharik koly, tak ti urcite neublizi... a ano, casto pomoze aj ked je zle od zaludka, ale to by mala byt odbublinkovana a nechladena... ale fakt nie vela.. s mierou neskodi... ale hovorim o klasickej coca cole/pepsi, nie light verzii
ja si tiež nemyslím že by to ublížilo, pravdaže to nepreháňať a nepiť ju každý deň miesto vody 😅 ale raz za čas od chuti prečo nie. akože píšu že radšej džúsy a minerálky ako sýtené sladké vody ale zase v malom množstve nič neuškodí 😉
Mna pupaky tiez netrapia...
Mam ich od puberty v jednom kuse, vela a poriadne cervene a non-stop. A nepreslo ma to ani teraz. Kym som brala HAK, miestami sa to upokojilo, ale nikdy som plet nemala nejako extra cistu. Nic na to nepomaha, ziadna kozmetika ani lieky - resp. pomaha tak na tyzden-dva, ze sa mi to zlepsi, ale potom si na to plet zvykne, ci co a je to zase tam, kde predtym.
Ale mojmu muzickovi to nevadi az tak... vraj na tom nezalezi 😀
peti, síce už možno píšem neskoro, ale dlho som vás čítala, kým som vás dočítala 🙂
ja mám tiež také problémy s pleťou. hlavne na lícach mám také veľké vyrážky, ktoré sú celé červené, až také zapálené. vôbec to nemznie, práveže ich mám stále viac. ale chodím raz za mesiac kozmetičke, takže tá to vždy nejako dá do poriadku aspoň na nejaký čas. ja sama s tým nechcem experimentovať, keďže neviem, čo môžem a čo nie. kozmetička je predsa odborníčka a na to, že som tehu som ju samozrejme upozornilia. inak tie vyrážky mám aj na čele niekedy, okolo úst, na brade. skoro všade. a tiež na ramenách sa mi začali robiť až také vredíky. ja to moc neriešim. som presvedčená, že za to môžu hormóniky, čo nevedia, čo so sebou 🙂
a čo sa tej coly týka. tak ja mám na ňu tiež strašné chute. myslím, že tam sú škodlivé tie sladidlá a podobne. ale vždy si ju rada dám. samozrejme nie veľa. troška asi neuškodí. a aj kofole niekedy neodolám. moja maminka, keď bola so mnou tehu, tak vraj chodila pravidelne do krčmy načapovať si do dvojlitrovej fľašky kofču a celú ju vydžombala 😀 a som zdravá a s kofeínom problémy nemám 😉
colu mozes,ja ked som mala nevolnosti take brutalne,ze sa to nedalo vydrzat,som si dala pohar coly niekedy aj dva za den a pomohlo mi to velmi.
poznam baby,co pili colu a kavu cele tehu a nic sa nestalo.
ahojte,
tak dnes na veceru varim spagety 🙂 ale len kecup a syr, tatarka mi do toho akosi nejde...
ja som plet nikdy nemala uplne tip-top, do 8tt sa zhorsila, ale teraz sa to zlepsuje, dokonca sa mi zda lepsie ako pred tehu. A ani vlasy mi nepadaju, co som si myslela, ze budu...
nanulik - mne tiez nebolo zle, ale v tom 8tt mi bolo viac ako tyzden zle, teraz mi je uz zasa ok. Neboooj, to prejde. A zevraj, nevolnosti vrcholia v 8-10tt 🙂
A zajtra mam volnoooo v praci, idem k zubarke, co ma objednala este v januari, ale snad to prezijem a nebudeme az tak trpiet... za ten volny den to stoji, nie? 🙂 A poobede ku kozmeticke, nech nas da do poriadku
zeny nebojte sa tych jedal, keby islo o to, aj ovocie a zelenina obsahuju vselicoho co by tam byt nemalo. jaa som vysmazance jedla cele tehu, kavy som pila aj tri za den jednoducho mi chutila na rozdirl od terajsieho tehu. a nemala som najmensie starosti
andrea a co davas ake maso do spagiet?
no ja som mala nevolnosti este do minuleho tyzdna a obcas este teraz vecer zvraciam,takze to je individualne u kazdeho.
macu ty nas dojdes potesit s tymi nevolnostami 😝 😉
mne sa vlasy vyrovnali a zredli ale sokable boli po porode
tak ste ma zase raz ukludnili, ved nebudeme si odopierať maškrty, nie 😉
Ja som sa akurát vrátila z obedu, a zase som raz neodolala, nevedela som si vybrať, tak som si zobrala zo všetkého. Hrachová polievka s údeným mäskom, potom fašírka so zemiakovým pyré a navrch ako dezert dukátové buchtičky...mňaaaam 😀 Teraz si asi pojdem poležať k nám do oddychovaj miestnosti pre tehotné a trošku odfuknuť 😀
maculienka - ak sa pytas na maso do spagiet mna, tak ja nedavam.... ja len ciste spagetky, syr a kecup, proprapade morcadelu, tu lubim 🙂
Mata2121, aj ja chcem taku miestnost!!! 😀
Teraz odveci, ale ak mate niekto nejake skusenosti s tortami.... kuk tento obrazok https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
chcela by som vediet, z coho sa vyraba ta vrchna zmes... chystam sa cez vikend upiect cosi pre maminu na narodky, strasne sa mi pacia torty z tej "polevy", len neviem, ako na to...
mne je tak nejako divne, normálne zaspávam za chodu, vnímam horko - ťažko dianie okolo seba, akoby som bola opitá 😕
Andrea ja robievam také torty, kamošky robievajú buď z marcipánu alebo ja robím z cukríkovej hmoty http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/marschmell...
aj ja chcem oddychovu miesnost.. a nemusi byt ani specialna pre tehotne 😅 ...bola som bojovat s obedom, celkom sa mi darilo, dokonca aj dva susta kuraciny som zvladla a teraz by som spalaaa 😔
andea.. moja suseda robieva take torty kadejake.. sa to nejak naucila sama, nastudovala z internetu a vie sa s tym riadne vyzabavat... takze ani nemusim spekulovat ako na to, staci mi zazvonit hned vedla 😉
no a už som aj ja napapkaná. mňamky-mňam. ale nejako sa mi zdá málo... asi budem musieť ešte polašovať v mojich šuflíkoch, či nenájdem nejaké zásoby niečoho dobrého 😝
no ludia tak som spať, prepadla ma spavá nemoc tak som sa vyvalila na gauč a zaspala som a pred chvílou ma zobudil náš chlpášik lebo mi nohy trčali a on mi do nich drgal 😀 a priniesol si pískaciu kosť 😀
raz sme sa s miláčikom rozprávali ked bude bábo staršie tak sa budú predbiehať kto viac píska na hračku 😀
my sme boli u cinana na kacke, ale ja ako som tam vosla, tak som hned aj musela ist von, mi tie vone neurobili dobre, aspon som si pobehala trochu po obchodoch, kym sa muzicek najedol. Ja teraz pucim moju zachranu: burizony...
nanulik, tak to bude riadny koncert, no nezavidim...
bamb: mam uz za sebou prve vysetrenie v 6 tt a 3 d, male malo 0,8 mm a dalsie vysetrenie povedal o mesiac, teda 19.3., zoberie aj krv a vystavi knizku...uz odratuvam dni, ale pomaly sa to blizi 🙂
mata: mne gynekolog povedal ze mozem vsetko ako zdrava zena, len s mierou...teda aj jednu kavu denne v pohode...aj ked ju nepijem, iba na zachranu ked sa mi toci hlava, vtedy je to jediny liek co si mozem dat 🙂
a hranolky s kecupom a tatarskou+nastruhany syr a kukurica je moje najoblubenejsie jedlo...teraz mi to nechce drahy dovolit tak casto, ale chut nan mam...aspon na nieco, kedze mi uz 5 tyzdnov byva zle a takmer nic mi nechuti ☹
manee teraz píska len pes a niekedy sú to riadne decibely. hlavne ked mu zoberieme jednu hračku tak on zo zúrivosti hryze do druhej a to sú grády 😀
ale chceme sa sťahovať do domčeka takže mi to vadiť nebude. tu mám strach aby susedia neprišli sťažovať sa 😀
magdalenocka.. to mas za par... ja by som si tak dala kavu nech ma zobudi, ale moc mi nejde,,, moznoze si aspon uvarim a par krat odchlipnem... uvidim
nanu, musite psovi pokazit ten piskaci mechanizmus 😅 😅 ja som to nasmu urobila.. ale potom ho to uz tak nebavilo, to je pravda

mne padali vlysy pred tým ale teraz nejako už nie iba sú mastné.
ja dávam tatrskú do všetkého a môj zase kečup 😀 ale najčastejšie to miešame.
cukríky už vytrávili tak idem na tie špagety. normálne som začala slintať. to je hrozné najskôr na prd z cukríkov a potom zistím že som hladná ako vlk. jáj bože