icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tonicka
10. mar 2010

ono to zavisi od toho ci mas suchu, alebo mastnejsiu pokozku, ja mam chvalabhu mastnejsiu, ja som natierala raz za den morskym kremom a stacilo, ale ked je sucha, tak treba hned od zaciatku a idealne nejakym olejom 😉

tonicka
10. mar 2010

inak ja mam dnes take velke brucho ako som sa najedla 😅 ..ale uz rano som nemala ploche, ale taku vypoklinku...zda sa mi to skoro, sak ja som az na konci oktobra 😕

bamb27
10. mar 2010

inak tie pupaky to je strasne, jeden sa mi aj na bruchu spravil ..a boleeel 😠

a morsky krem je aky toni? ...ja asi budem radsej nieco supermastne potrebovat, myslite ze by sme s tym mali uz aj seriozne zacat?

andreaerdna
10. mar 2010

ja si myslim, ze by sme aj pomaly mohli zacat, nech si zvykneme na to, ze sa treba mastit. Ja chodim uz do sprchy taka ospala, ze kym dojdem do spalne tak sa mi bud nechce, alebo mi je zima. Tak sa supnem pod perinu a v tom momente som tvrda 🙂

tonicka
10. mar 2010

jasne, suchopletky uz zacnite 😀 😀

rosannar
10. mar 2010

no vidím, že sa rozprávate o natieraní bruška....no ja som už začala, čím skôr tým lepšie 😀 ...kupila som si enya krém proti striam pre tehotné ženy tak uvidíme či mi to pomôže 😅

bamb27
10. mar 2010

andrea.. presne to mam aj ja, vcera sme prisli o 9 vecer domov a to som spala uz vo vytahu, pomocou autopilota som sa aspon osprchovala.. asi ho musim nastelovat nech ma aj nakremikuje... alebo ved, to by muz mohol, nech aspon dake tie aktivity mame 😉

bamb27
10. mar 2010

ros ..enya to je od dermacolu? ..myslis, ze je dobry? ja mam len tu vzorku elastiq, co bola k listovke.. to je ale iba na chvilku

rosannar
10. mar 2010

bamb...no hej do dermacolu...čitala som že jedna baba ho používala tak som si ho kupila 😀 ....niektoré baby mi odporučali aj obyčajný detský olejček, no ale tých je toľko, že kto sa v tom vyzná tak som kupila ten...a uvidíme či je dobrý...to ti poviem o pár mesiacov, dobre 😀

bamb27
10. mar 2010

😀 😀 , dobre.. tak o par mesiacov, dohodnute.. ja stale spekulujem nad tym olivovym olejom 😅 ... ked ale ...no predsa len je to potravina, take mi to je ... 😕

rosannar
10. mar 2010

bamb....no to je fakt potravina a počula si o tom, že to aj pomáha?

bamb27
10. mar 2010

no to som pocula.. ze vraj super zdrava, na vsetko, no uvidime co spravi aplikacia cez pokozku 😅
(ale da sa natierat aj bravcovou mastou, ale nad tymto nejdem spekulovat, nedate sa na to niektora?? 😀 😀 )

tonicka
10. mar 2010

ja sm to niekde pocula a ked mas chut, tak sa tým natieraj, aspon vyskusaj a uvidis 😉

tonicka
10. mar 2010

a predsa je vela kremov s olivovym olejom, dokonca aj pre babatko sa odporuca olivovy olej, inak ja som aj mala z lekarne olivovy olej, teraz som si spomenula...takze urcite mozes .. akurat ja som sa nan vyhadzala 😅

andreaerdna
10. mar 2010

🙂 inak, po tom oleji, to musi byt riadna mastnota.... vsak to aby som pyzamo menila kazdy druhy den, ci? 🙂

magdalenocka
10. mar 2010

ja sa natieram zatial detskym olejcekom tym klasickym-teda prsia, stehna a brucho...super mi to zmasti pokozku...ale tiez som pocula ze treba odzacitaku aj jemne masitrovat prsia aj brusko aby si pokozka zvykala na zmenu.

bamb27
10. mar 2010

este som nasla taketo speci produkty, len je to trosku drahsie... ale mozno by to za to stalo http://www.maderna.sk/vsetko-pre-tehotne/kozmet...

tonicka
10. mar 2010

mne su tieto veci moc mastne, ja sa normalnenekremujem, takze ja len nejake mlieko a potom detsky olej ku koncu.... ja pouzivam oriflame, teraz je tam novy krem pre mamicky a babatka, tak skusim ten... mne to robi velmi dobre uz roky 🙂

vlasa
10. mar 2010

baby,tie ktore uz mate doma potomstvo,ako to zvladate preboha?chuda moja dcera sa musi na mna pozerat,ako bezvladne lezim a zaspavam,neviem si pomoct,je to silnejsie ako ja 😔 je to uplne sialene,nikdy mi takto zle nebolo,ale to by som zvladla,ale co s tymi stokilovymi vieckami?ja som schopna spat aj po stojacky 😅 😅 dcera sa sama hra aj kuka rozpravky,ist von ani pocut,mam taku zimnicu ku vsetkemu,proste lahoda ☹ ☹

silvika
10. mar 2010

nuz vlasa tazko nas chce pri vsetkom asistenciu a aj von ist ked mi je zima naobliekam sa a inac hodne premahania cely den ale asi nieco ked chodis do prace - musis

tonicka
10. mar 2010

vlasa, nezvladam to a tiez obdivujem maminy ako to zvladaju, ja sa uz tesim, ze pojde zase do skolky, i ked ja budem musiet trosku pracovat, ale viem si spravit spaciu prestavku, ale pri nej sa neda, ona uz nespi 😅

tonicka
10. mar 2010

priznam sa, preto som chcela az takyto vacsi rozdiel, lebo karolinka je velmi narocne dietatko a zaroven ja robim pre manzela, takze toho spacifikujem , ze si musim oddychnut a hotovo 😉

petra269
10. mar 2010

bamb ja som si ten olivovy olej kupila v lekarni, ale ešte som sa nim nenatrela... mam tiež taký problém že po osprchovaní už po ceste do postele zaspávam a ráno nestíham

vlasa
10. mar 2010

ved to,ani moja nespi,do skolky od maja az.toni,nebojis sa tych chorob,co nam budu nosit zo skolky?ja sa desim kiahni.je to pre tehule nebezpecne?alebo pre plod?

tonicka
10. mar 2010

jaj a ja som mala pri karolinke strasne nevolnosti takmer cele tehu, takze som si to nevedela pri dietati predstavit 🙄

magdalenocka
10. mar 2010

no aj ja obdivujem mamicky tehulky,ale zase ani my pracujuce to nemame bohvieco....najhorsie je kazdu chvilu odbiehat na zachod ked zacitim nieco co mi nevonia 🙂 su tu aj niektore ktore kazdy den cestuju busom? ako to zvladate? ja chdim kazdy den na autobusi trasu Trnava-Bratislava, ale uz prestavam vladat...niekedy sa normalne od zufalstva ze nevladzem rozplacem ☹

silvika
10. mar 2010

no ja maleho do skolky ani nedavam, sak budem doma, budeme spolu bacovat aspon ho nemusim rano nikam vlacit. ale sak uvidim ci si nebudem vlasy trhat do januara.

tonicka
10. mar 2010

ak si mala kiahne tak nie 🙂
ak ano, tak je to nebezpecne pre plod ☹

karolinka chodi od septembra a teraz je prvy krat chora a aj to ako posledna ochorela 😉 , ale ona este vlastne chora ani nebola 🙂

tonicka
10. mar 2010

silvika, budes 😀

silvika
10. mar 2010

kvoli skolke alebo kvoli dvom detom?