Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
kvoli dvom detom, ale ani chore dieta zo skolky pri pidi diedatku nie je vyhra 😀 takze asi si nevyberies 😀
toni a chodis do roboty?ja neviem,ci sa mi oplati na tri mesiace 😕 a to cestovanie a nahananie si neviem predstavit 😖 a v lete nemame skolku,tak by som ju aj tak nemala kam dat,asi pojdem na pn.je s tym problem,neviete?aj vek na to mam 😕 ...
vlasa myslim, ze to uplne zalezi od tvojho gyn, ked ta vypise bez problemov, tak je to len na nom ani nemusis mat indikaciu on uz na nieco dojde. ja som myslela, maly by mal chodit autom do skolky takze poobliekat obe deti v rovnaky cas a hlavne aj kvoli ochoreniam. aale sak uvidime, ked budem musiet vydrzat vydrziiime
nemal byt s tym prblem, len rataj s kontrolami zo socialky
😉
chdim, ale len tak max. do druhej a v piatok do 12 a potom mame romantiku 🙂
ale po skolke mame vzdy este kopec aktivit, tak sa snazim zdriemnut 🙂
to mas super taku robotu 😉 kam chodi mala do skolky?zvlada to?
mam, sak u manzela, nie? 🙂 chodi do sukromnej, vo vrakuni, som velmi spokojna...len po 2 týzdnch doma, bude zase jakot...co uz 😖 ale inak sa jej tam paci, i ked tam uz zacina byt na nu vela deti 😉
zeny maminy, ja vas obdivujem, ja mam doma jedno dieta - manzela a uz to ma dost vycerpava, ale pri nom aspon nevadi, ked zaspim a on je este hore, sem-tam sa dokaze ulozit spat aj sam 😀
petra presne to poznam...napinanie, odbehovanie a este aj ta hlava...mna niekedy boli aj 3 dni vkuse a ziadne lieky si dat nemozeme....katastrofa...a ja sedim v kancli so sefkou, tak mam co robit aby som sa este neprezradila...chcem im to povedat az neskor...no zachvilu ma caka 1 a pol cestovania...dufam ze nikto zas v autobuse nebude jest nejaku bagetu 🙂 petra a aku mas pracovnu dobu?
vlasa, ale pocitaj pri PN s tym, ze sa nebudem moct pohnut z domu, max. na vychadzky, ja som zablokovana na cele tehotenstvo a uz teraz mam klaustrofobiu z nasho bytu a okolia.....
no kočky tak môj manžel nakoniec volal doktorke že mi je zle, úplne sa mi začalo mariť pred očami a blikalo mi ako keď sa dlho pozeráte do svetla, som si myslela že udrela moja posledná hodina 😝 že nízky tlak, tak vyložiť nohy a muž mi spravil kávu, potom som zaspala a je lepšie. len muž už musel odísť do práce a tak mám trochu strach ak ma to chytí znovu a ja sama doma s malým ☹
amadora - mna toto chytilo presne pred tyzdnom, este som sedela v robote hodinu, potom prisiel pre mna manzel a doma som si zmerala tlak a fakt nizky. Druhy den som sla k dokymu, zobrali krv na obraz, ci nechyba zelezo alebo co, vsetko ok, poslal ma k neuroogicke... ale to taka doktorka dovi-dopo, nakazala mi sumive magnezium jedno za den do vody a pit mineralku magneziu... tu som pila asi dva dni. A magnezko si davam, je mi kusisko lepsie, som vtedy myslela, ze umriem, ked som si lahla tak som mala take tocaky a zavraty, ze az! A zevraj sa treba ist prejst na vzduch a pochodit tam, nech sa trochu zvysi tlak. A vela vela pit.
maminy, co mate deticky, a aj tie, co chodite do robotky, fakt mate moj obrovsky obdiv 😉 ja bojujem sama so sebou, nevladzem chodit dlhsie ako 2 hodiny... akoze krize mi idu vyskocit... 😝
ked som bola mala, mamina ma mastila olivovym olejom a neviem, ci to tym moze byt, ale teraz mam strasne suchu pokozku, akoby si stale pyta tu mastnotu, cim ma mastili odmala...
ja mam zatial ten elasti-q, ale som rada, ze je maly, lebo mi neskutocne smrdi nejakym vechtom, a to je este v zaruke 😝
ten na strie Enya, ci co od Dermacolu mi smrdel nejakym eukalyptom a z toho ma boli hlava, ale na nete som objavila od Hipp - mama olejcek na pupcek, na ten sa chystam, ale v lekarni mali vsetko, okrem oleja, a nechcelo sa mi lustrovat po dalsich lekarnach... 😝 ved ja si nan pocekaaaaam... 😉 zatial sa budem mastit vechtom 😀 😀 😀
bola som kupit pecivo a z police sa na mna vyskieral cesnakovy lepen, takze, moj drahy, hybaj ty len pekne ku mne, zdusim ta aj s kyslou smotanou. vecer chcem robit segedin, nech ma z neho aj roztrhne, 2 tyzdne ho budem tlacit... 😀 mnam, zivot by som zan polozila 😀 😀 😀
ahojte kocule 😀
tak ja som bola dnes u dokiho, sestricka ma hned uzemnila, ze na co chodim na lacno, ze to nemusim nikdy, este ze som si kupila aspon kolacik orechovy tak som si prejedla, lebo by som odpadla, cakala som od 7.30 do 11h kym ma zobral 🙄 ale stalo to za to , bambulka ma 2,5cm, pekne si kopkala a na koniec maminke aj zamavala 🙂 no nevydrzala som a slzy tiekli, inac vsetko OK, dostala som knizku, poradna zase 7.4., bude robit sono a objedna ma na genetiku do Martina na triple testy
co sa tyka nizkeho tlaku ten mam aj ja, skusila som fungovat bez kavy, ale neslo to, ustavicne sa mi hlava motala a tmilo pred ocami, tak si davam jednu denne, nescu s mleckom, tak fungujem ako tak 😅
Andrea aj ja si dávam magnézium keď mávam točáky a vždy lepšie, ale teraz som myslela že umriem, aj na vzduchu som bola a len stále horšie a horšie 😒 neviem si predstaviť že by ma to chytilo keď som sama s malým ☹ len mám podozrenie či za to nemôžu aj moje nové okuliare, mám ich od včera a nejako mám pocit že mi dali do nich zlé dioptrie, silnejšie ako som mala a že mi je z tých zle. lebo cez ne vidím inak ako cez tie čo som mala. tak zajtra behnem do optiky a nech mi premerajú oboje či sú v nich zhodné dioptrie a ak nie tak si milú pani doktorku pôjdem riadne podať 😠
baby, teda ja som dnes dopadla. Celý deň mi bolo tak čudne v práci, ale dalo sa to zvládnuť, no ale poobede ako som sedela za PC, tak mi zostalo zle, že ma kolega rovno naložil do auta a zobral domov. A doma som už aj ja objímala záchodovu misu 😖
no a potom na mňa prišiel hlad a chuť maškrtiť, tak som zjedla vrecko chipsov. To su teda stavy 😀
Neviem ako dlho vydržím takto chodiť do práce,ale tak musím 🙂 len je to dosť nepríjemné, ked niekolkokrát vybehnem z porady von, alebo ked mi príde zle niekde vo výrobe ☹
Fuuuj to je dnes den. Mne zle a maly ma jacavu naladu. Ledva fungirujem. Uz od 12tej bojujem so spankom.
Natieram olejcekom Babylove pre mamicky, tak ako minule tehu. Strie som nemala tak snad ani nebudem. Teda mala na prsiach, ale to hned druhy mesiac, natierala som az od tretieho. Teraz natieram uz mesiac a zatim nic nove.
ja sa tiez pridavam k mizernemu dnu,...karolinka ma strasne vytaca, uz som na maslu... a ja si spravim druhe 😀 dnes ma trapia obidve 😅
obidve deti som myslela
Babulky podrzte ma🙂 Dnes som bola na kontrole a mam OBROVSKU NOVINKU A VELA ROZNYCH POCITOV
budeme mat jednovajecne dvojicky jaaj 🙂
jezis jankaa to je fajnove az mam husiu kozu... 😵 😵 😵 😵
drz sa a mysli pozitivne drzim palce a tesim sa stebou..JUPIIIIIIIII..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
kathi ja mam husiu kozu od obeda ako som to videla aj doktorka so sestrickou pozerali na to asi desat minut a pozerali nechapavo 😕 lebo nemame v rodine ziadne dvojicky ani ja ani ocino malych ani v zdialenej rodine proste pan bozko nam nadelil hned dvoch milacikov 🙂 a jednovajecne tak sa nam budu podobat aspon budu vediet ze su surodenci a bude im veselsie 😉
myslim pozitivne len ked si predstavim co to bude ako to budeme zvladat, a brusko rastie raz tak rychlo ved malicky narastli za 20 dni 2 cm proste jaaaaj take pocity a ked som na ne pozerala som nevedela ci mam plakat alebo sa smiat ci kricat 😵
caute...u doktora som dopadla velmi dobre... 😵 hematom uz zmizol a babetko je uz 3cm velke a som 10+1tt 😵 este tyzden mozem marodit a potom sa pojde makat do roboty... 😒 ale hlavne ze je vsetko v poriadku 😎
dala som aj nove foto... 😎
jankaaa gratulujem... 😵
idem si vas precitat,dost ste toho napisaly....hihihi 😵
fuh jankaa to je radosti....ze dve, este rozdychavam aj za teba... 😉 😉 😉 som stale v soku...mam asi sto otazok ale nebudem ta zatazovat teraz...
matamisi pekne foto si asi taka tlsta jak ja...ja presne takto poobede vyzeram az do vecera a kedze mam len 50kg brusko uz vykuka... 😵
Janka, to je uzasne, aspon mas vyrieseny problem idealneho vekoveho rozdielu medzi detmi 😀
matamisi, to je super, ze hematom zmizol 😵 😵
jankaa, gratulujem ti k dvojickam. 😵 to je krasne. aj ja snivam o dvojickach, ale v nasom malom bytiku... 😀 to by bolo.
to na predoslom ultrazvuku sa este nevidelo alebo si bola prvy krat? 😕
kathi pytaj sa velmi rada pokecam nikto neni doma tak aspon s vami si mozem pokecat a vsetko co mam v sebe rada sa s vami podelim 😉
jerrymona no nie toto som bola druhy krat a aj to bolo take zamotane ze az
tak vidím že dnes je nám viacerým mizerne 😒
júj, jankaa to je fantastické, tiež mi zimomriavky nabehli 😵
mata super správy, teším sa 🙂
janka a v ktorom tyzdni si bola prvy krat na ultrazvuku? a teraz si v kolkatom tyzdni vlastne?

magdalenocka ja mam už teraz aj v robote niekedy take pocity ze nevladzem, hlavne ked mi je zle a napina ma. Napr. dnes bol taky den a tiež som si cez obed aj porevala , kedže sa mi chcelo spať, behala som stale na zachod a k tomu všetkému ma bolí hlava. No skrátka na nevydržanie 😖