Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
si normalne otehotnela?musis hned hodit do pasu info...co jake mena?a ako sa citis?brusko mas uz velke?co nato tvoj muz?
jerrymona moze byt sa budeme aj s tebou tesit... 😉
Velmi pekne vam dakujem vsetkym aj ja vam gratulujem k malickym 🙂 🙂 🙂 a vela zdravicka nam vsetkym prajem a nech nam to ubehne bez problemov
kathi, to by teda bolo. 😀
ja idem na skrining az 6.aprila. pocitam uz dni, ale je to tak dlho. a ja uz chcem vidiet, ako sa vyvija moje bobo.
Ahojte 🙂
Matamisi,veeeľmi sa s Tebou teším,super správička 🙂 🙂 🙂 Drž sa.Takže do práce ideš až o týždeň?
Janka,gratulujem 🙂 To je teda prekvapko 🙂 veľmi držím palce,nech ste všetci traja zdravučký...Hoď aj foto do albumu 😉
Ja som dnes mala voľno,ale je mi celý deň blbo,tak idem ďalej ležať.... 🙂
kathi no ono to bolo tak ze v auguste som prestala brat HA-YAZ v oktobri som dostala prvu tak uz sme vedeli ze uz je to realne a velmi sme sa snazili naplno a stale nic a nic a nic sme chceli na vianoce takyto darcek no sa nedarilo,,,od januara ked mi dosla hned 5teho tak velke sklamanie a sme uz na to ani nemysleli a sme si povedali ved ono to pride kedy to bude mat prist,,,som isla hned ako mi skoncila na preventivku k doktorke ze ci je vsetko ok a povedala ze ano len nejaky slaby vytok som mala tak mi dala take cipky na 6 dni,,,a povedala ze mam prist az ked mi bude meskat 10 dni no a vlastne od vtedy som uz ani nedostala a 16 februara som isla naspat k doktorke a ostali prekvapene ze uz??? tak sme sa potesili no nebolo este male vidiet len ten vacok ma 9 mm,,,tak nevedala ci to bude ok a dnes som mala prist ze co ako,,,po 5 hodinovom cakani v cakarni som isla donutra:prve co sa ma opytala ze ci som nekrvacala a ze ci mi byva zle a poslala ma nech sa vyzleciem,,,a uz to islo robila ultrazvuk ale zo spodu a videla len hlavicku a cakala kym sa otoci no nechcelo sa mu tak mi medzi tym urobila vysetrenia a skusala robit ultrazvuk cez brusko len tak to nevedela najst a znovu isla odspodu no stale sa jej na tom nieco nezdalo: pozerala asi 10 minut z roznych smerov a potom zavolala sestricku ze no AHA to budu dvojicky jednovajecne aj sa pekne otocili boli krasne oproti sebe peknucke,,,ostali strasne prekvapene lebo pred 20 dnami nebolo vobec nic vidiet a teraz zrazu 2 cm babetka, ze strasne rychlo narastli,,,,ja som tam len polo sed polo lah nevedela co skorej plakat? smiat? alebo co vlastne mam robit? strasny zmetok v hlave, v srdiecku vsetko ked mi to doslo po chvilke tak len predychavanie,,,v rodine nemame ziadne dvojicky ale absolutne ziadne tak tu mame ze vynimka potvrdzuje pravidlo,,,som sa obliekla ma objednala na krv a 31 marca do poradne a ze co i len maly problem hned tam mam ist,,,ma povazila,zmerala, aj panvu zaplatila 4 eura akoze za kontrolny ulatrazvuk a odisla,,,hned pred doktorkou volam mojmu chlapovi: ja na neho,ze uz som vysla od doktorky on ze no co, ja na neho hadaj?on na to co si potratila,ja ze nie budeme mat dvojicky jednovajecne.To ste mali pocut co to bolo ja do placu citila a pocula som z jeho hlasu ze on na tom uplne rovnako vela otazok vela pocitov.Cely den mi vola ci sme v poriadku,ako sa mame a ze ci neni 1. april.O 11 pride z prace a chce si ist niekam von na chvilku sadnut a aspon zapit pivkom a ja dzusikom.Chcel ma pozvat na veceru ale uz bude neskoro a nikde nebudu uz varit. Stale tomu nechceme verit ale budeme musiet.Brusko nam rastie raz tak rychlejsie.Strasne emocie su vo mne stale a za vsetko no snazim sa to predychat aby som stale neplakala lebo ja sa mam radovat a nie plakat.Tak aj vy 😉
Babulky tak tu mate teda moj kratky pribeh.Urcite aj vy mate tie vase velmi zaujimave. 🙂
jankaaa normalne mi vybehly slzy ked som si citala tvoj posledny prispevok... 😵 este raz gratulujem 😵
matamisi ja mam teraz slzy neustale na krajicku,ale dakujem moc naozaj,,a tesim sa aj s tebou ze uz to mas ok 😉
jaj tak dakujem za info uplne som hotova a citam jak puk a husia koza...to je neuveritelny pocit a to ta ani nepoznam...drzim palce nech len je vsetko ok a deticky zdrave obidve.. 😉 😉 😉
idem na gauc troska...ja by som strasne chcela vidiet tie tvare tych tvojich znamych ktorym to oznamite...to by bola pecka...
no ja som sa vazne rozplakala
kathi nemas za co ja sa si tu velmi rada s vami pisem 😉 ja to zdravie prajem kazdej mamine aj babetkam,,,jaaj tak to hned ako som isla od doktorky tak moja kamaratka isla za mnou a uplne stastna hned isla do roboty tam povedala vsetkym na facebooku si to dala do statusu a vsetci co mi pisu tak gratuluju 😉
no jasne chod si pekne oddychnut to treba
Babulky ale ja nechcem aby ste plakali ale tesili sa so mnou,,,lebo ked len napiseste ze vam je do placu tak mne je trojnasobne 😢
A este som tam zabudla napisat ze uz ako 15 rocna som mala cisty na vajecnikoch a moja mamina mala nador na maternici a preto som musela brat aj HA a mi hovorili ze mam velke riziko ze vobec nebudem moct mat deticky co by som asi neprezila lebo deti to je moj zivot uz od malicka.Tak teraz mi na opak hovoria ze to ban bozko tak dal aby ukazal vsetkym ze vsetko je mozne.
😖
janka blahozelam.. ja som vzdy chcela dvojicky, ale aj ked sa doktor snazil a kukal, je len jedno... 🙂 zajtra si to idem overit, tak drzte palce, nech je vsetko v poriadku... 😉
janka, no teda, ani neviem, co mam na to povedat, teda napisat. ja si myslim, ze by som z toho bola urcite taka zmätena ako ty.
ale tesim sa s tebou. aj ty sa tes. prajem, aby bolo vsetko v poriadku. 😵
alenkam dakujem neboj ved mozu byt,,,drzim nielen palce ale vsetky prsty 😉
jerrymona tesim sa neboj,aj tebe dakujem 🙂 🙂 🙂
jankaa15 drzim vam 3 palce.
Ahojte dnes Sofinka nechcela zaspinkat uz som mala nervy nevdrzala som a dala som jej slabu po zadku.
andrejka, tak zaspavanie bolo u nas vynimocne jediny kludny zazitok z dna 😀
Ahojte, u nas to tiez vyzera na oktober 😀 Stihli ste toho popisat dost,ale tak snad nevadi ked sa pridam aj takto neskor..
Janka, tvoj prispevok sa cital uzasne,normalne som sa tesila aj ked ta vobec nepoznam 😀 Tak vsetkym hlavne vela zdravia, aby sme to dotiahli di uspesneho konca! 😀
fúúú... chvílenku som tu nebola a koľko ste popísali. ja sa zrovna chystám na spánok. už pyžamujem, ale ešte s noteboočkom na v posteli... dočasná náhrada za mangelíka 😀
lenok, veru sama sa čudujem. neviem, čím to je, že tak narástlo brušeno. možno nakoniec budú moje výpočty správne a nie dokiho 🙂 alebo tam bude o jedného votrelca naviac 😎
dobré ráno babenky 😉
ja som sa dnes zobudila s rozhojdaným žalúdkom tak som si dala čokoládové musli s mliekom ale asi to nebolo to pravé a stále mi je na prd ☹
renatka a čo mám ja povedať na brucho 😲
včera som sa u našich vážila a pribrala som 5 kg. doma potom drahý pozeral že v máji bude v maxe nejaký dobrý film tak som hovorila že môžme ísť a on mi zo srandy povedal že nemôžeme lebo sa tam nezmestím. ja viem že to nemyslel vážne ale začala som revať ako krava. lebo ked si predstavím že teraz mám 77 😒 a pôjde to ešte hore tak hrôza. mám doma rotoped tak ho po pôrode aj zoderiem 😕
jankaa gratulujem k bábatkám 😉 moja mamina o tom sníva že budú dve, minule sa jej snívalo že ich bolo 6 😲
matamisi gratulujem k dobrej správe 🙂
nanu,ja som nastastie bola vzdy dost chuda,tak co priberiem,snad aj schudnem rychlo aj ked som uz pribrala velmi,kazdy hovori,ze som pekne pribrata.co uz ked mi chuti a cvicit ani hybat sa extremne nemozem.inak by som cvicila.a moj si ma tiez dobera.
reni,no asi budes mat dve babenka 🙂
jankaa,gratulujem.ja tiez hovorim,ze vsetko njieje tak,ako ti doktor navravi.mne takisto povedal,ze musim ist na prevfzdusnenie vajecnikov,ze ked budem chciet otehotneit,budem mat problem.tak ako mi to povedal,tak sme len tak zo srandy s priatelom vyskusali a verili sme doktorovi a na jeden sup som otehotnela,tiez nechapal ani my.a to mi dlhe roky hovoril,ze budem mat problem.
maculienka ja som bola pred niekolkými rokmi na laparke a povedal mi dr že nebudem môcť otehotnieť a hovoril mi to tak že bolo vidieť že čakal na penieze, ale ja úplatky nedávam, no a podarilo sa .
pozri do albumu na moj pupok a to je už týžden stará fotka 😖
inak aj ja som prv mávala 58 ale to bolo ked moja celodenná strava bola 5 káv a balík cigariet. potom som našla priatela prestala fajčiť, prestala sa stresovať kvôli ex a začala som papať a začalo sa to lepiť na mna 🙄
ludia u nás nasnežilo 😀 😀 😀
aj u nas snezi 😀
ahojte,
vlasa vidím, že máš taký problém ako som mala ja....pre tvoje potešenie - v 8 tt mi pomaličky prestávalo byť zle, teraz je to už celkom fajn....ja som na PN a takisto som ľutovala malého, nemohla som ho ani len pobozkať či objať, bála som sa , že hodim tyku, straaašne mi smrdela aviváž...tak som obehala všetky štátne aj súkromné školky, a od dnes nastúpil do jednej....včera to bol vyskúšať, zvládol to na výbornú. Ja si chcem aj oddýchnuť a užiť si tehotenstvo....Tiež dúfam, že neochorie, ale už mám hádam pomaly to najhoršie obdobie za sebou a ako tu niekto písal, keby mi mal nosiť každý týždeň choroby k malému bábu, to tiež nie je výhra (netvrdím, že nebude, ale hádam získa do septembra dáku imunitu)
ahojte ☹ nevoľnosti včera pokračovali, večer som si odmerala tlak, 139/94 😒 do rána sa to nezmenilo. volala som obvodnej doki a tá kázala ísť okamžite k ženskému a vraj ma asi nechajú rovno v nemocke. takže som volala bratovi do BB aby prišiel pre malého a zaviezol ho k mojej mamine a mňa potom hodí malého krstný k ženskému. hrozne bojím, hlavne o to ako to drobček zvládne bezo mňa, aj cestu v aute s bráchom a aj potom u maminy, aj keď je hrozne rád vždy keď sme tam a starkú hrozne zbožňuje 😢
jej jankaaaa.....hneď tak zrána som si poplakala pri tvojom dojímavom príspevku....GRATULUJEM....

matamisi, neviem kedy si sa fotila ty. ale keby som sa teraz fotila ja, tak je moje brusko urcite väcsie ako tvoje. 😀 a to som len 8tt+0 dnes. zeby aj u mna dvojicky? 😀