icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
12. mar 2010

ja nie, muz.. len vcera som mu to babrala.. lebo som to este nevedela identifikovat... ale umyla som si potom ruky a snad som voci tomu dostatocne odolna 😕

janka.. ja som mala prist na lacno, ale myslim ze kazdemu tiez povedali nieco ine... 😉

lienockaa
12. mar 2010

dakujem za privitanie🙂 veru, nitra..🙂 aj ked ja som len pristahovalec do tychto koncin, manzel je domaci..😀

a s tym herpesom, ja som v prvom tehotenstve mala herpes ako svet na pere, niekedy 5-6tt, malemu sa nic nestalo, je to tak, nebezpecne je to vtedy, ak je infekcia po prvykrat v tehotenstve, alebo potom genitalny herpes pri porode, keby o nom zena nevie..a to si myslim, ze by vedela urcite, byva velmi bolestivy..

rosanna-ja sa dam do tabulky az po tom dalsom sone-to budem mat 29.3., budem vediet presnejsie, kedy bude termin porodu, ok? 😉

chute-no, mne prave sladke vobec nechuti, cokoladu mozete predo mna postavit, ani ma nehne a to som milovnik sladkeho povodne, no teraz to nejako do mojho zaludka nejde.. zato maso, zelenina, zemiaky + akakolvek slana kombinacia, alebo kysla, to je v pohode, dobre mi to robi na zaludok.. 😀

bamb27
12. mar 2010

vidis lienocka... kebyze mne pred nedavnom ponukne o obedu dukatove buchticky, tak sa ho opytam ci je normalny 😀 😀 ..ale kysle je tiez fajn, len maso nejde

tak dufam ze nebudem mat to "stastie" ze by som opar vyfasovala po prvy krat v tehotenstve, dufam ze mam odolny organizmus 😉

petra269
12. mar 2010

Presne s tým sladkým to tak mám aj ja lienockaa, pred tehotenstvom mnam mnam a teraz nič. Ovocie a zeleninka tiež mňam, ale hlavne varené jedlá (teda pokiaľ som zrovna neni vo fáze dňa že mi je strašne), rožkom ani chlebom telo neoklamem, pýta potom jesť ďalej 🙂

lenok
12. mar 2010

ja som vcera kalerab zajedala Triolade, no co vam ma viac povedat? 😀

bamb27
12. mar 2010

co je triolade lenok? ja viem ze je to blba otazka, ale pokial je to sladkost ktoru neukazuju v reklame tak nevem.. 😀

andreaerdna
12. mar 2010

ja som vcera mala na veceru tresku s rozkom a na to som tiez dala triolade, lebo uz je dlhsie otvorena a sa mi zda, ze nema konca 🙂

petra269
12. mar 2010

ani ja som nevedela a tiež ma to zaujalo, tak som to dala do google 😀 a zistila som, že je to druh čokolády Milky

gangulienka
12. mar 2010

ahojte baby..dlho som neprispievala ledva vas pri Tamarke stiham citat nie to este pisat 🙂 ...ale teraz musim lezat tak mam cas 😖
v stredu som bola u dr. brala krv sono vsetko super ok...za niekolko hodin som zacala brutal krvacat tak som tam letela spat...babo ok dostala som injekcie proti krvacaniu a kludovy rezim....podvecer som musela ist na pohotovost lebo krv zo mna tiekla....babo zase ok nastastie ,zase tie iste injekcie plus duphaston, rozmyslala aj nad hospitalizaciou ale nakoniec ma pustila domov....teraz uz nekrvacam ale brusko pobolieva tak este trochu bojim....v pondelok idem na kontrolu tak snad to bude ok

renatka9
12. mar 2010

ja som včera mala na večeru dva plátky sekanej s čerstvou paprikou (2 veľké červené papriky) a potom si si dala za misku zmrzky a potom o hodinku zas nakrájanú papriku s rajčinkou a pred spaním som to celé zase uzatvorila miskou zmrzliny 😝

gangulienka
12. mar 2010

inak ako sa bavite o tom jedle...tak ja nemozem ziadne maso ani kusok sunky nic....ale zjedla by som cokoladoveho aj kona 🙂

renatka9
12. mar 2010

gangulienka, držím ti palce.
a to ti nepovedali, že prečo krvácaš?

magdalenocka
12. mar 2010

ikon, ani mne sa to az tak nezda s tou krvou. Ktovie ci to nie je len nejaky marketingovy tah a niekto na tom dobre zaraba. Ale nechcem robit zavery ani ja neviem ako sa este rozhodnem. Mam v rodine gynekologa, ten mi povedal ze tiez este nepocul o pripadoch kedy ju pouzili, ale nema v tom uplny prehlad ale ze sa mi na to popyta u kompetentnych...tak ak mi to zisti , dam vam vediet...

mata2121
12. mar 2010

Ahojte dievčatá,

konečne som Vás dočítala, píšete ako divé 😀 Mne stále býva zle, hlavne v práci, a každé ráno, ale to od hladu. Aj ked sa večer naládujem, ráno vstanem s pocitom, že mi je strašne zle a som hladná, ale napína ma na vracanie 😝

Včera bola výplata tak som nabehla do obchodu, nakupila salámy, šunky, syry, zeleninu, ovocie - jahodky fajnové a pomelo. Obehla som aj drogeriu a kupila detský oleček Nivea na krémovanie bruška 🙂

No a dnes mi je od rána divne, zle, iba sedím za PC v kancelárii a kukám do okna. Ani som velmi nejedla, ale už sa teším ako doma doplním zásoby 😀 Ešteže už o chvilu končím. Dnes to balím skôr.

Baby, myslíte, že by ma doktor vypísal aspon na týžden keby som ho poprosila? Lebo je ťažké zvládať tieto stavy v práci. Vybehujem z porady, bruško ma pobolieva celý deň, hlava sa mi točí. Aj by som si veru oddýchla aspon týždeň.

alenkam.
12. mar 2010

fiorea.. tak tych 7 skumaviek mozem potvrdit.. mam gynekologa v Za, zrejme toho isteho.. mne nacapovala tych 7 skumaviek sestricka vcera... 🙂 ale je fakt zlata, takze ziadne strachy.. nastastie som sla rano 7.30, takze aj na lacno som vydrzala... 😉

andreaerdna
12. mar 2010

mata - podla mna ta urcite vypise, ked mu povies. Urcite ti tyzden oddychu pomoze. Aj mne by sa bodol 🙂

lenok
12. mar 2010

bamb, tak tuto coklidku si v reklame musela vidiet, ci?
http://www.austrianfood.net/i/milkatriolade.jpg

my este od svadby vytahujeme z baru cokoladky, co boli v darkovych kosoch... mnam... 😀

andreaerdna
12. mar 2010

alenka.m - aj ja mam gynekologa v ZA, ale nemyslim, ze toho isteho 🙂 Vsak ich tu je kopec. Ja idem na odbery v pondelok, tak vam poviem, kolko mi brali.

fiorea - odkial zo ZA si?

bamb27
12. mar 2010

lenok.. asi som ju videla, len som prehliadla nazov... ja som teraz zasobila domacnost rittersportami, ale konzumuje len moj muz, ja sa zatial na ne len pozeram 😀 😀

mata, opytaj sa... myslim ze by nemal byt problem, ved oddychovat musime 😉 ..aj ja to teraz akutne potrebujem, cakam do 14.30 a idem dza.. uz sa vidim na gauciku pred telkou 😔

magdalenocka
12. mar 2010

gangulienka to je divne ze zrovna ked si sa vratila od lekara....aj matamisis tusim hned na drhy den po navsteve u lekara...a co ti povedali, ze preco?

manee
12. mar 2010

gangulienka, mame spolocny termin, som zvedava, ci sa prehupneme do septembra alebo oktobra 🙂

fiorea
12. mar 2010

andrea, ja byvam priamo v ZA, v sirsom centre, ale nie som rodacka, a tak aj lekara mam este v turcianskych tepliciach, kde som zila za slobodna. budem ho musiet rychlo zmenit, nemozem mat lekara tak daleko. ale vobec neviem, ku komu v ZA mam ist. moj v TR ma v ordinacii sono, je velmi ustretovy a verim mu, tak by som nechcela ist k horsiemu.
inak, o chvilu utekam domov aj ja. za cely den som v robote nic neurobila ☹ taka som ja produktivna... ale sustredit sa je pre mna hlavne dnes celkom nemozne. dufam, ze v pon nastupim s novou energiou. hrozne, neverila by som, ake je teho vycerpavajuce. moje kamosky okolo mali take super tehotenstva, ze ani nevedeli, ze cakaju. ja sa citim popri nich ako kripel ☹

andrejkaa23
12. mar 2010

Juuuj vy ste tu toho napisali nieviete ako je amadore?Drzim jej palce.No Sofinka dobre zvladla ked som bola s Philipkom v porodnici len ju ku mne do nemocnice nevozili aby neplakala za mnou.Nechceli sme riskovat.Uvidime co teraz.Uz aj s Philipkom.

andreaerdna
12. mar 2010

fiorea, ja byvam v rosine, trvaly mam este na solinkach, lebo cakame na cislo domu po kolaudacii. Lekara som mala v nemocnici na spanyolovej, ale nezdal sa mi... toho si urcite nedavaj - Medovarsky. No a zmenila som si na odporucanie kamaratky, tej sa v oktobri narodil druhy syncek a bola s nim spokojna. Mne sa tam tiez paci, jedine co mi vadi, ze nema u seba sono, ze sa chodi o poschodie vyssie a ze na poradni ma hned nepozrie, ale objednava zvlast na sono. Ale zas vyhoda je, ze to sono robia az vecer, teda sa moze ist pozriet aj manzel. Vola sa Zachar a je na Zeleznicnej poliklinike.

A moj dnesny pracovny vykon... no comment! Len odratavam, nech uz je pat hodin a zacne vikend. 🙂 este 152minut

silvika
12. mar 2010

ja som tiez myslela na amadore, co sa deje ... no hlavne aby tam nestvrdla aj cele tyzdne 😒

bamb27
12. mar 2010

pracovne vykony radsej dnes nekomentujme, ja som sa zmohla na jeden mail 😀 😀

tiez som myslela na amadoru, snad da coskoro o sebe vediet, drzime jej palceky

tak ja sa s vami na vikend lucim, nakolko doma neinternetujeme, ale tesim sa co popisete... packo 😉

alenkam.
12. mar 2010

ja chodim k mudr. paucinovi v meste... (ten co bol dnes v damskom magazine) 😎 .. je mlady, az moc, ale neva.. je super, zodpovei na vsetky otazky, ma u seba aj sono, je mozne sa s nim dohodnut na terminoch navstev.. nemenila by som... 🙂

andrejkaa23
12. mar 2010

tak prijemny vikend bamb27

andreaerdna
12. mar 2010

ano, ano, o tom som pocula, ze je fajn.

Chcem sa teraz spytat aj ostatnych - vy ste cosi platili za to, ze vas zaradili gyndosi medzi tehotne??? Mi kamaratka povedala, ze ona platila za to 250EUR!!!! a ma v tom zahrnutu tehotensku starostlivost, aj 3d a 4d sono... ale som skoro odpadla teda. 😨

silvika
12. mar 2010

to je ako kde andre, ja som v jednom centre a tam tusim 120 platim ako tehu, netehu platim 90 takze je to o cosik drahsie