Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
nanulik, díky.
o tej tržnici ja moc neviem. ja viem, že kočíky majú v tej uličke oproti tescu, kde je kafe daniela a potom na polygone v obchodnom dome.
tonicka, už nemám skoro nič. no či to bola čerstvá to neviem. sexovali sme večer. ráno som ešte nemala nič. až potom v práci. tak neviem.
mangelíkovi som ale sľúbila, že pôjdem doktorovi aj tak. tak asi radšej pôjdem, veď to nebude na škodu, čo myslíte?
Caute bambule 😉
Vikend za nami, boli nas kuki nasi v sobotu, bola tu aj svokra asi 15 minut pred nimi, a ked som jej povedala, ze pridu, tak sa hrabala prec, vraj ide gratulovat... ocividne sa s nimi nechcela stretnut, ale zle si to vyratala, lebo sa stretli pred vchodom 😝 tak sa tam rozpravali ako cigosi, nasi ju volali hore, ved mohli si aspon kavu dat a pokecat, malokedy sa im podari takto stretnut... ale ved, aspon zistili, aka je 😝 ukazala sa, zase 😠
vcera som komplet prespala a prelehnila, navarene sme mali, tak som len ohrievala 😉 a noc bola otrasna. Renatka, presne, aj ja tak... nedajboh zaspat, ked som zaspala, svrbelo ma absolutne cele telo, ako by som mala vsi a blchy, kukala som von oknom o pol 4, ako hrozne fukalo, cikat som isla, mm zuril, ze co balácham.. tak som sa odpratala do obyvky, a tam mi nevadil ani hyperaktivny skrecok na kolotoci 😀 no, este mojmu krasnemu mm musim objasnit, ako sa maju veci v tehotenstve a ze moze byt rad, ze spim celu noc ako bambulka 😝
chystam sa do LIdla, maju v akcii cistiace prostriedky W5, v prieskume kvality obstali lepsie ako Cif a ostatne drahe znacky... 😉
Aj vlasy si zafarbim, aby som uz nebola za gadzovku 😀 , a poobede pojdem na handry, lebo s mm nakupovat neviem.. 😅
A inak, ta predajna kocikov na trznici je vraj zrusena, ale dnes pojdem okolo, tak sa stavim a kuknem.... 😉
Renatka, nestvi ma, uz si mala u dokiho sediet 😝 nezanedbavaj sa, micka... mozno ti urobi kompletku a nebudes musiet cakat do buduceho tyzdna, nie? 😉 😀
lenok, ty mas riadne naplanovany den, to ja dnes mam v plane spat 😀
lenok, ja som rano bola v Lidli, myslim ze v najnevhodnejsom case... okolo 7.15 ... bol plny kobyliek, pocut bolo len suchot a vzruchy... rychlo som si zobrala nieco na ranajky a usla odtial 😅 ..aj som si tay ten cistic na ruru chcela kupit, ale bala som sa medzi tych dochodcov vojst, sak by ma zmanglovali hadam 😀
aj ja mam v plane spat manee.. ale asi to nepojde, musi mi stacit vcerajsi odspaty den 😕
ahojte babeny, asi bolo nieco vo vzduchu, ani ja som toho moc nenaspala...
no a ako ste vy na tom s tymi bolestami prs? Kezde mna uz prestali boliet...
lenok, aj ja som poslala mm do lidla, celkom dobre veci tam maju a za dobre ceny, tak hadam nakupi
renatka a ja by som doktorovi aspon zavolala, nech mas istotu
lenok, tak s tým spaním sme rovnaké. ja som tiež pobehovala po celej spálni, odostierala som žalúzky, či sneží a či je to normálne, aby hentak fučalo. cikať som chodila furt... bolel ma chrbát, nevedela som ako si mám ľahnúť a to svrbenie... no hrúza.
veru lenok, už som sa rozhodla, idem k dokimu. len musím počkať, kedy tam bude cecilka, lebo šak dnes až o 12.00 tuším gazdujú. no kompletku neviem, či mi urobí, lebo krv mi asi nebude môcť brať, keďže som dnes už dva krát ládovala, čo prišlo pod zub... jaj ale som v strese, už by som išla aj teraz hneď, už nech je 12hodín... bojím sa.
magdalenocka, moje prsia su nevyspytatelne, cez den dobre ked cusia v podprde... vecer bolia bradavky, hlavne ked sa sprchujem a kremujem a rano bolia cele a su take akoby napuchnute... okrem toho neviem ako mam spat aby ma netlacili... vzdy spim tak kadejako a budim sa s bolavym chrbtom a strpnutymi rukami ..ale cez den fakt ani neviem, ze ich mam 😉
Renatka urcite chod. Najskor to nic nebude, ale je tu aj mini sanca, ze sa nieco deje. A ide o babo, takze chod.
nsoci, presne toto mi mangelík hovoril, tak som sľúbila, že kvôli drobcovi pôjdem. aj keď to fakt môže byť len nejaká prasknutá cievka alebo čosi podobné... no veď uvidím, len musím ešte také dve hoďky vyčkať, kým doki začne gazdovať... snáď ma nevysmeje, že stresujem 😖
Čaute baby,
no na tej včerajšej noci asi fakt niečo bude. Ja som mala celú noc hrozné sny, jeden z nich bol že som začala krvácať a strašne som sa bála že prídem o bábo. No bolo to úplne nechutné. A ten druhý si našťastie nepamätám, ale tiež niečo také debilné.
Ja som bola v sobotu tiež na nákupoch v Parndorfe a bola som veľmi úspešná. Nohavice síce žiadne, ale predĺžené tričká a už aj šaty na leto som domov podonášala. Takže v sobotu som sa aspoň takto odreagovala a včera som skoro celý deň prespala. Jaaaj to bolo super a nie ako dnes, sedieť v práci... ☹
bože peti, teraz ako si o tých snoch začala, tak mne sa celú noc snívalo o dvojíčkach, stále osm ich videla na sone... ale bolo to taký sen, z ktorého som mala taký strašne zlý pocit.... brrrr 😒
mna tiez uz prsia netrapia, ale cele telo ma svrbi kazdy vecer a ked zaspavam, tak som ako taky hroch, kade chodim, tade sa obtieram o vsetko, co ma moze poskrabkat... 😅
mňa prsia už neboleli a teraz začali ešte viac než na začiatku. a strašne sa v podpresenkách cítim tak plno 😅 vždy som mala malé prsia a nosila som push-up, tak teraz si najko na to neviem zvyknúť 😝
mna dnes fakt dost boli v pravom boku 😢 ... je to taka bolest, ktora vyraza aj z boku do chrbta... doteraz to bola taka tupa slabsia bolest a dnes ma to tak trochu aj pali. Neviete, co to moze byt? Ja uz sa z toho zblaznim, chodim k tomu gyndosovi jak na klavir, uz ma musi mat za uplnu kravu.. chcela by som to vydrzat do stvrtka, vtedy mam poradnu ☹
ahojte,
takže sono dopadlo dobre, všetko je ok, máme 36 mm, 10w+5d, termín pôrodu vraj 6.10. 😕 tak neviem, či si to mám zmeniť v pase, ale o dva týždne mi bude robiť screeening, takže počkám asi dovtedy, že ako mi tam nameria dlzku gravidity....
inak mi zvýšil duphaston na 3*1 (lebo som špinila), trochu sa hneval, že som neprišla hneď keď som špinila, vraj sa mohlo niečo stať a teraz by už bolo neskoro 😔 a ešte mi dal okrem kyseliny listovej aj vitamín E, vraj je to proti potratu...
a dostala som aj knižku 😵
andys, myslím, že to je v pohode, veď doktor je tam od toho...
ja som akurát volala sestričke, že kedy môžem prísť, keď som krvácala ráno, tak ma hneď vyplašila, lebo povedala, že mám rátať s tým, že ma asi pošle do špitálu 😢
emily aj mne sa pustila tento týždeň krv z nosa, aj mi krvácajú ďasná....
inak ja som dostala takú tehu knižku, že dovidenia....tú vydávali hádam v nejakých 70-tych rokoch - že potvrdenie od stomatologa, od obvodného, pľúcne vyšetrenie....(to keď sa ešte povinne museli všetky tehu ženy rontgenovať 😠 )....to pľúcne mi samozrejme škrtli....
potom tam je že sociálna anamnéza, popis bytu, či vyhovuje, cesta do zamestnania, pracovné prostredie, poloha pri práci, ťažkosť zamestnania, psychické zaťaženie v práci, vzdelanie....
a ešte rady pre tehotné...okrem topánok na nízkom opätku, nemám nosiť okrúhle podväzky, a pod. a že ak som v nepriaznivej soc. situáciu , môžem sa obrátiť o radu a pomoc na Obvodný úrad....
emily asi myslíš nutridrink ako náhradu stravy... mne to raz predpísal lekár, keď som bola podvýživená...
joj a kúpila som si cestou subway - tuniakovú, viem že tuniaka by som nemala, ale nejako som sa chcela odmeniť a tak dlho som po ňom túžila, veď raz za čas to hádam nevadí...
no super ikon som sa zasmiala .... to si nepomylili? s nejakym dotaznikom?
sakra zabudla som si vypýtať fotku....joj....
a nemas ju zalozenu v buchli? 😝
renatka ako? no ja po dnešnej skúsenosti by som sa určite išla dať vyšetriť...
lenok aj ja kupujem W5....hlavne do umývačky riadu sa mi veľmi osvedčili - po calgonite mi ostávali hnusné fľaky a teraz mám krásny riad....a o tej cene ani nevravím.
ikon, aj ja mam taku knizku, na takom zazltnutom papieri... tiez som sa pobavila 😀 😀
preco by si nemala tuniaka?
renatka, neboj.. drzime palce 😉 potom sa ozvi
to čo je buchel?

fuuu.. a ja sa zase citim ako po opici dneska... 🙄 ..do kancelarie nam svieti slniecko a je tu ako v skleniku, vyse 28 stupnov, tak sa mi trosku krutila hlava