icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

manee
13. feb 2010

ikon, rada, netreba stresovat a mysliet na to, co nam moze ublizit, mysliet musime pozitivne 😉

vejinka
13. feb 2010

no baby o zapche by som vedela pisat romany..cele tehu s Erikom bola katastrofa chodila som na wc kazdych 5-6 dni a terza je to to iste...sice teraz jem velmi malo mozno preto...ale zasa som uz nebola 4 dni.. 😔
a maleho zdvyham z postielky..ale uz som ho naucila aj sameho pekne si vyjst len na postel este sa nevytrepe takze tam ho davam ked prebalujem alebo sa idme kupat...a doteraz som ho mala na rukach celu cestu do kupelky..ale ako som tehu tak hodim na neho zupan na nohy protismykove ponozky mlady pan ide sam vo vani ho uz caka tato a prehodi si ho do vane tam ho na komplet umyje a mne ho len poda z vane na zem nasadim ponozky a zupan aide sa do izby...celkom dobre som si to vymyslela..a uspava maleho tiez tato no nemozem na neho povedat ani kryve slovko..stara sa a teraz ked vidi na mne ze som ako zombiee tak dvojnasobne sa stara 😔 inak maly ma cez 12 kil a to je veru dost vaha aj na vola 😅

manee
13. feb 2010

baby mna zase prehnalo 😢 ale vzdy lepsie dolom ako horom, to by som asi niesla dost zle psychicky 😕

veronica1
13. feb 2010

Baby, tak teraz ste ma trocha vystrasili, ja moju malu zatial nosim "normalne", snazim sa sice pomenej ale je to taky maly mazel a strasne rada sa nosi, aj na konika si ju akoze dam a behame po byte, ona by sa stale len blaznila. Uz som z nej uplne vystavena, cez den vobec nespi a este vecer o 18hod sa chcela blaznit a behala po celom byte. Potom som vecer taka unavena ze od unavy nemozem zaspat. Kym som nebola tehotna, vzdy som si k nej lahla a hned spala, a teraz mam praveze problem pri zaspavani.
Ja nastastie zapchu nemam, no nebudem radsej nic pisat, lebo vatsinou ked nieco pochvalim tak hned to na mna sadne-ako s tymi nevolnostami, jeden den som vas citala ze mna sa to netyka a na druhy den to trapilo uz aj mna.

fialllka
13. feb 2010

ahojte maminky

tak uz aj my sa oficialne pridavame ku vam 😉 vcera sme boli u lekarky a potvrdila nam, co sme vedeli uz od ovulky, cize mame v brusku asi 6 mm drobceka s uzasne bijucim srdieckom 😉 😉 😉 😉

tenty
13. feb 2010

Ahojte, zatial este neoficialne, lebo to este nemam potvrdene, ale rada by som sa k vam pridala 🙂
vsetkym zalam vsetko dobre 😉

manee
13. feb 2010

fiallka gratulujem a vitaj medzi oktobrovkami a nasimi oktobrovcatkami

kathi76
13. feb 2010

ahoj fialllka vitaj a gratulejeme... 😉 😉 😉

ikon jaj az teraz mi svitlo a viem kto si....neboj teraz bude dobre a priznaky mas na 1 s *....ta otazka s tym kedy das do pasu datum, vies to len tak, ja zvedavica od prirody... 😵 😵 😵

mne je dneska tak zle, ze mam pocit ze umieram...tak uz aj odchadzam... ☹

kathi76
13. feb 2010

vitaj tenty aj tebe gratulujem... 😉 😉 😉

tenty
13. feb 2010

dakujem 😉

veronica1
13. feb 2010

blahozelam novym oktobrovkam.
baby -tie co Vam byva zle, skusali ste pravidelne jest-po malych davkach a pravidelne pit(kazdu pol hodku)? Ja som to skusila a neviem ci mi to pomohlo alebo nieco ine a uz mi je trochu lepsie. Aj ked nie som vobec hladna a nemam na nic chut, tak aspon suchy rohlik, alebo ovocie...

amadora
13. feb 2010

Fialllka a Tenty vitajte 🙂

Ja som práve uložila drobca, som sa zase namakala s kúpaním a už cítim bruško 😒 Budem to aj ja musieť nejako vymyslieť inak, ako Vejinka 🙂 Len u nás je tá nevýhoda že tatko jazdí s kamiónom a je doma minimum. Nemôžem povedať, keď je doma kľudne spraví všetko čo treba doma aj okolo malého, no len doma je zriedka teraz 😒 A Majko keď sa chce pomaznať tak si radšej sadkáme spolu na gauč alebo si k nemu čupnem a tak, takže s tým nie je problém. Len to dvýhanie na postel a tak a hlavne nosenie ho mokrého z vane na stolík kde ho obliekam.

fialllka
13. feb 2010

veronica: ja musim tiez jest po malych davkach a castejsie a aj pit .... a najma vcera som to dobre pocitila ... vecer mi bolo tak na sablu, ze manzel mi vravi, tak chod sa vyvracat, kym este Terezku neuspavas a ja utekala a nic ... len ma ponapinalo a nic nevyslo a potom mi doslo, ze to bolo uz pol osmej vecer a ja naposledy jedla o tretej u svokrovcov na navsteve ... tak som sa sla najest a pomohlo to ... takze dnes cely den len pojedam po troske a klop klop dnes mi je super 😉

amadora
13. feb 2010

mne tiež pomáha sa najesť. keď dlhšie nejem je mi zle. síce mi veľmi nechutí jesť ale snažím sa aspoň nasilu niečo do seba dostať. s pitím je to horšie lebo ja celkovo málo pijem ale snažím sa teraz častejšie 🙂

manee
13. feb 2010

baby tak ja som asi ina, mne pride vzdy zle, ked sa najem, musim vybehnut na balkon predychat a potom je lepsie. Nastastie oproti niektorym som totalne v pohode....

renik28
13. feb 2010

aj ja vitam nove oktobrovky....
ja mam take divne stavy raz som hladna ze mam chut sa najest aj neskoro vecer a inokedy do seba nemozem nic dostat a ked dostanem tak mi je tazko akoby som kamene pojedla, ranajkujem jogurt ale posledny tyzden mi trva aj dve hodiny kym ho dojem.... a mam zapchu uz 3.den, co ma znepokojuje najviac, lebo to je este len zaciatok a uz take problemy, ale zatial mi asopon nieje tak zle zeby som zvracala....tak nam ostava len sa tesit z brusiek a verit ze nam to trapenie raz deti vynahradia 😎

fialllka
13. feb 2010

renik a manee: vynahradia nebojte sa 😉 ja uz mam jedno odtrapene doma a je to nas poklad najvacsiiiiiiiii 😉

amadora
13. feb 2010

veru veru, stojí to za to, aj keď ma ten môj šinter občas dokáže poriadne vytočiť, ale je to moja najväčšia láska a nedala by som ho za nič 😵

tenty
13. feb 2010

dakujem za privitanie 😉
citam, ze poniektore sa uz trapite so zaludkom, ja zatial celkom OK, ale bojim sa, lebo ja zvracanie nenavidiiiiiiiiiiim, pre mna nie je nic horsie ako toto 😝

amadora
13. feb 2010

Tenty som na tom podobne, ja neviem dýchať keď zvraciam 😅 😀 Tak dúfam že aj toto tehu bude ako moje prvé a zvracanie sa obmedzí na minimum 😉

tenty
13. feb 2010

pretrpim vsetko, ale toho sa hrozne bojim
a to nehovorim, ze takymito myslienkami si to pomaly aj privolam 😖

amadora
13. feb 2010

ale nie, neboj 😀

manee
14. feb 2010

baby ja som strasnaaaaaaaaaa, stale pre nieco placem, furt ma nieco dojíma aj pri dekorovaní nasej zlatej Kuzminovej som zaslzila, moj muz sa mi len smeje a ja sa nepoznavam 😅

jankaa15
14. feb 2010

Ahojte babulky aj ja patrim medzi tie nase oktobrovky🙂
Dufam, ze to spolu zvladneme,,,ja sa tak veeelmi tesiiiim. 🙂 🙂 🙂

miroslava2207
14. feb 2010

ahojte nové októbrovky 🙂 a blahoželám

ikon zle mi zatiaľ nieje, iba občas mi ostane divne po jedle, ale zatiaľ je to v pohode...

ja som to povedala ako prvej mame, lebo manžel bol na týždňovke a nechcela som mu to vravieť po telefone a nevydržala by som to, tak teda povedala som to mame. Inak to už vie tak polovička rodiny, tí najhlavnejší 😀

a zápchu som mávala aj ja, teraz je to už našťastie lepšie a s tou únavou.... no hrôza a des 😒

jankaa15
14. feb 2010

miroslava ahoj 😉
a ako si to povedala mame? 😕

manee
14. feb 2010

jankaa vitaj a gratulujeme, len sa vytesuj, ved babo je zazrak, ja to tomu mojmu opakujem stale dookola 😀 😀 😀

jankaa15
14. feb 2010

menee ďakujeem 🙂
tak ja mam tu radost niekolko nasobnu...sme sa snazili uz od leta a konecneee

amadora
14. feb 2010

Jankaa vitaj a gratulujeme 🙂

kočky nie je to prekrásny valentín? to sú tie najkrajšie darčeky čo môžeme mať 😵

Mirka aj mne ostáva vždy čudne po jedle, vôbec mi už nechutí jesť 😒

jankaa15
14. feb 2010

amadora ďakujem aj tebe 😉
naozaj krásny valentín 😉
a s tým jedením to mám také ako vy: niekedy som strasne hladná inokedy vôbec a ked sa najem tak mi je čudno,,,ale hned od zaciatku tehu mam v ustach sliny...ale som citala ze to sa v tehu zvysuje tvorba tak ok,,,