icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ikon
15. mar 2010

myslíš či si on nezaložil fotku k sebe? neviem, ale asi nie, on robi fotky vraj len keď robí screening, takže dokopy dá 3 fotky...ta hádam o dva týždne nezabudnem....vám kedy robia prvý skríning? mne vravel , že ideál okolo 13 tt...

silvika
15. mar 2010

buchla - kniha 😀

ikon
15. mar 2010

tuniak sa vraj nesmie kvôli vysokému obsahu ortuti...

ikon
15. mar 2010

jáj akože das Buch....

silvika
15. mar 2010

ja veru idem zajtra pomeraju mi to NT

silvika
15. mar 2010

mooze byt ja po nemecky neviem ale u nas sa pouzivaju nejake skomoleniny aj z nemciny neviem sice preco ale nejako sa tu zauzivali 😉

kathi76
15. mar 2010

lenok , ze gadzovka!!!!no ved hovorim,ty ked nieco zapotis sa musim smiat... 😀 😀 😀

od vcera mi je nejako lepsie a aj brucho uz nestrajkuje az tak...dufam, ze to tak aj ostane... 😉

kathi76
15. mar 2010

no ja v nemecku zijem uz 10 rokov a musim im to tu vysvetlit, ze vlastne kniha sa vola buchla.... 😀 😀 😀 som este nepocula, ale pobavila som sa....

bamb27
15. mar 2010

dneska je to tu nejake bez zivota... 😉 vari nemame co preberat? 😀 😀

silvika.. co obnasa meranie NT? ..povies nam, akoze mohla by som si aj vygooglit, ale dobre sa mi nechce ;)

petra269
15. mar 2010

skríning to je k tým chorobám? sorry že sa pýtam jak debil, ale neviem. A to už v 13-tom tt robia?

bamb27
15. mar 2010

aaale, prekonala ma zvedavost ..http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=gene... ..ze "nuchal transluensy" ..milo to znie

matamisi
15. mar 2010

Kdysi bylo dítě, které se připravovalo na příchod na svět. Jednoho dne se zeptalo Boha: "Řekni mi, zítra mě posíláš na svět, ale já jsem ještě moc malé a bezmocné. Co si tam počnu?"
Bůh odpověděl: "Mezi mnoha anděly jsem pro Tebe vybral jednoho z nich. Bude na Tebe čekat a starat se, abys mělo vše. Neopustí Tě, dokud nebudeš vše umět."
Dítě odvětilo: "Tady v nebi cely den slyším zpěv, vidím úsměvy a to mi stačí, abych bylo šťastné. Neumím chodit ani neznám jazyk, kterým mluví lidé."
"Tvůj anděl Ti bude říkat nejkrásnější a nejsladší slova a s velkou trpělivostí a péčí Tě bude učit mluvit i chodit. Časem poznáš vše."
"Kdo mě bude na světě bránit před zlými lidmi?"
"Tvůj anděl Tě bude chránit, i kdyby mel riskovat svůj vlastní život. Neboj se."
Zazněla hudba, zvonečky se rozezvonily a dítě poznalo, že se musí s Bohem rozloučit. Zlehka se naposled zeptalo: "Už jsem na odchodu, řekni mi prosím andělovo jméno."
"Jméno anděla je bezvýznamné, když ho budeš chtít přivolat, stačí zavolat Maminko."

petra269
15. mar 2010

matamisi ty ake poviedky nám tu posielaš - zlaté 🙂
bamb mrkla som ten link, fakt tam píšu že medzi 11-13 sa niečo takéto robí. Ja som bola v 10 tt u lekára, nič také sa nedialo a teraz idem až v 15 tt

ikon
15. mar 2010

skríning - sono alebo integrovaný skríning= sono+krv

gewa
15. mar 2010

Jeeeeej!!! Matamisi! 😅 Krasne! Aj slzicka sa chcela vygulat. Prekrasne! Dakujem 🙂

silvika
15. mar 2010

hej hej to sijove sa robi sa ultrazvukom, afp zasa z krvi tam sa nieco sleduje, vzhladom aj k veku matky a gravidite mne teraz idu merat to sijove prejasnenie a chcem aj nech plodika dobre popozera, ci ma uz vsetko co mat ma naposledy len pozrela ci sa vyvija rastie hybe a zije tak teda snaaaaad bude mat dobre hodnoty,

silvika
15. mar 2010

peta to prejasnenei sa robi myslim v 13-15 tak mozno ti to budu robit potom, ja idem potom az po velkej noci na poradnu zasa toto je vlastne to vysetrenie zvlast, poradne su v tych urcenych tyzdnoch vzdy raz za mesiac, aspon teda tak to byvalo

petra269
15. mar 2010

ahaaa. no ja idem na poradnu tiež hned po veľkej noci. takže možno na poradni mi to hneď urobí, alebo možno vôbec 🙂 no v 15 týždni by som toho asi už moc nenarobila aj keby niečo zistili

rosannar
15. mar 2010

ahojteee....tak už som po poradni...tá moja choroba doktorku velmi nepotešila...ale našťastie máme 2,56 cm a som presne v 9 tt + 2 dni.... 😉

svet1
15. mar 2010

matamisi, aj mne sa slza zgulila (hlupe hormony), kolegovci na mna civia, ze co becim 😒

vlasa
15. mar 2010

matamisi,to sa fakt hodilo,teraz ked revem furt,bolo to kraaaaasne 😵 NT sa robi v 11tom tyzdni,potom v 20tom a 30tom su ultrazvuky 😉 NT je velmi dolezite koli downovi a inym poskodeniam 😨

silvika
15. mar 2010

vlasa no neviem, mne siju merali len raz potom bol morfologicky ultrazvuk a afp testy z krvi ultrazvuk robila vlastne takmer vzdy aby aspon skontrolovala pohyby dietata a neskor umiestnenie

lenok
15. mar 2010

jaj, marha leniva som ja...
v Lidli som nebola... geronti mi secko vykupia 😝 😀
ale vlasky som si zafarbila - kathi, uz som za pjeknu gadzovicu 😀 normalne ze clovek sa zo mna stal 😉
pocekam, kym uschne stetka na hlave, nahodim brizolit a idem do mesta a potom, cestou domov sa zastavim v tom Lidli a pokecam s duchodcami 😉 😀

silvika
15. mar 2010

lenok, sak poobede uz budu duhodcovia kukat telku nie?

vlasa
15. mar 2010

ano silvika,zle som sa vyjadrila,sija je v 11tom,ostatne su na ine..v ruzinove nemaju na ambulkach sona,tak sa neda kazdu poradnu robit,co je skoda.je to aj uspora casu,ked sa robi vramci poradne.niesom z ba,tak ma to stve,hlavne teraz,ked uz mam jedno dieta,musim ju vsade vlacit so sebou ☹ ☹ ☹ neviem,ci moze ist so mnou aj na sono,nemate s tym skusenosti?

silvika
15. mar 2010

myslim ze moze ale asi ako je zive ci im to tam nerozhadze vsetko. moja sono ma v ambulancii ale tiez dochadzam kus za nou, tak musim bud muza tahat z prace alebo mamina mi musi doma dieta strazit, on nie je prave taky ze tu pockaj a teraz pod ne ne

lenok
15. mar 2010

😀 silvika... budu tam uz druhy krat, lebo prvykrat urcite nieco zabudli kupit... 😀 😀 😀

gangulienka
15. mar 2010

kurnik silvi ja som to az teraz pochopila co ty robis v oktobrovkach.....gratulujeeeeeeeeeeem 🙂 a velmi sa tesim....preco si sa nepochvalila ?
ja som dnes bola na kontrole...vsetko je ok babo v poriadku tak to tak snad aj ostane....
inak ja som dnes mala tamcu so sebou na kontrole a mi sestricka povedala ze nabuduce uz nesmie prist somnou 😒
este k tomu sonu...nie je dobre ho robit pri kazdej poradni...staci 3 krat ak je vsetko ok a co najkratsie....no ale mne ho za posledny tyzden spravili 5 krat z coho tiez nie som nadsena ale hlavne ze je vsetko ok 🙂

nanulik
15. mar 2010

ja som volala pred chvílou doktorovi a zajtra si idem po duphaston, lebo ked mal dovolenku tak som trošku špinila a lieky som už využívala. tak idem zajtra pre lieky

tonicka
15. mar 2010

ja sa idem zajtra odkrvit 😝
inak mne je dnes cely den trosku nevolno, ale da sa to zvladnut 😉

Akurat ma natiahlo, ked Karolinka kakala 😅 😕 🙄 😀 , tak sa zo mna manzel smial, ze uz mi aj hvienko smrdi 😀