icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenok
16. mar 2010

Peti, tak utekaj do Terranovy. Ja tam sice malokedy nieco vycihnem, ale vcera to bola dobra volba. Len su strasne tenucke a lahucke, nem na tento cas, uz potom, ked slniecko vykukne, tak iste... Mali vojensku zelenu, tmavohnedu, kremovu, ciernu, bielu, tmavomodru a tuto riflovu farbu 😉 Vpredu maju 2 vrecka, uvitala by som na riti, ale sak, no... ked nie su, tak nie su... 😉

lienockaa
16. mar 2010

renatka-moja sefka mi pri prvom tehu povedala, ze ak nechcem sluzit nocne z dovodu tehotenstva, tak mam dat vypoved..😀 takze asi tak..nezalezi, ci je sef muz, alebo zena, obe pohlavia to vedia zobrat dobre, aj zle..mozno budes prekvapena, ze to ani nejako zle nevezme.. 😉 teraz som uz pre istotu nemusela nikomu nic oznamovat, ked som na RD..🙂

lenok
16. mar 2010

Bambule, kedysi som niekde citala, ze na vecer by sa ovocko nemalo papat, lebo ono pracuje a kysne, zaludok ho pred spankom nestihne stravit, takze potom tazoba, grganie a v noci zvysena plynatost. Ovocko potrebuje telicko cez den,neee v noci 😉

bamb27
16. mar 2010

aj ja chcem aladinkyyyy... kde si to vravela lenok ze maju? ...v teranove? ...no ked nam nabuduci tyzden dopadne dobre sono tak sa asi pojdeme obdarovat 😉
Pre mna je zatial zmena ze mam prsia, doteraz som nezvykla mavat 😅 ...a podprda tlaci.. len sa bojim ze ked pojdem teraz kupit novu tak o 1-2 mesiace mozem ist znovu, a co potom s tolkymi podprdami roznych velkosti 😕

peti, urcite prehanas... isto nevyzeras ako debil 😅

magdalenocka, to su fakt zdieraci.. 18 ero za vitaminy, to dufam ze bude robit zazraky, lebo neviem 😕

renatka, to s tou kyselinou mavam aj ja... lejem vecer do seba Fatru, reku ze nech sa mi to zneutralizuje, ale nie je to bohvieco, tak sedim pred telkou kym je to ako tak znesitelne a az potom idem spat... niekedy uprostred noci sa potom zobudim na plny mechur, potom na zapchaty nos a na vsetko mozne, poopicne stavy nastastie na mna chodia az poobede... kebyze od rana, tak to si asi radsej vypisem dovolenku

andys11
16. mar 2010

Ahojte baby! Renatka som rada, ze ti to dobre dopadlo 🙂 . Mne sa to s tym kvazi krvacanim slabym stalo uz 2x a ked sa mi to minuly tyzden stalo druhy krat, tak doktor sa so mnou uz vobec nebavil a aj ked som mu hovorila, ze budem chodit do roboty, vyhodil ma bez milosti na PN a to som teraz uz druhy tyzden. Pozajtra idem teda na poradnu a ak bude dovtedy vsetko ok, tak uz mi ju zrusi. Uz ma z toho polihavania doma bolia vsetky kosti, klby a som uplne otravena... aspon ze je vonku blbe pocasie, inak by ma to este viac mrzelo... ale co nevytrpime pre tie nase bublinky? 😉

lienockaa
16. mar 2010

lenok-vidis to, ale ako netehotnej mi z ovocia vecer nikdy nic nebolo.. 😕 az teraz..a mala som to aj pri synovi takto..ale len prvy trimester..

petra269
16. mar 2010

tak najbližšie bežim do Teranovy.

renatka no to bolo zlaté, aké máš taktiky na zakrytie bruška (s papiermi a tak 😀 ), to sa mi páči

bamb s tou podprdou mám presne takú dilemu ako ty. tie čo mám sú už pomaly ale isto malé a keď si kúpim teraz väčšiu, určite mi nebude dobrá za pár mesiacov a zase kupovať si teraz o dve čísla väčšiu a vypchávať si ju ponožkami budem či čo...

inak baby mávate aj vy ešte okrem kyseliny v ústach takú divnu chuť, neidentifikovateľnú ktorú ste pred tehu nemávali? lebo ja ano 😕

andreaerdna
16. mar 2010

ahojte, konecne mam cas aj prispiet, lebo vzdy, kym docitam, co ste popisali, tak sa mi bud nahromadi robota alebo sa dovali sef. Ale dnes by nemal prist a robota pocka 😀

som rada, ze ste vsetky v poriadku, len o amadorke sa nevie vela, ale drzim palce, urcite sa ma dobre a je u maminy, ako ste hovorili a ta sa o nu stara.

ja som bola dnes na tie odbery.... zobrali mi 4 skumavky, bolo to dost v pohode, rychlo to tieklo 🙂 A vysledky jednotlivych veci budu v priebehu mesiaca, kazde v inom termine. Sa mi to zda byt dlhooo, ale vsak co, vydrzime!

bamb27
16. mar 2010

peti, ja mam obcas... aj vcera som pisala.. v ustach pocit akoby som citila krv, ale pritom nemam ziadne krvacanie (aspon nie viditelne) 😕 ..tak neviem co je to za podivnost, ..ale viem, ze niektore zeny hovoria o horkej alebo kovovej chuti (no inak aj ta "krv" tak kusok zelezito chuti tak neviem)

petra269
16. mar 2010

ano bamb presne tu kovovu mam ja

bamb27
16. mar 2010

peti, ty si uz v 13tt.. ty si uz v praci hovorila niekomu nadriadenemu o svojej "novej realite", ci este nie? 😅 ...ja si to tusim nechavam az na nejaky ten 4 mesiac.. plus minus

monique02
16. mar 2010

ahojte maminky,

ami pisala rano okolo 7 k nam do temy: ahojte kočky dúfam že si ešte na mňa pamätáte prebehla som vás len tak zbežne, keď bude trochu času tak vás dočítam poriadne ďakujem vám veľmi pekne že ste na nás mysleli. vo štvrtok som bola u ženského a ten že prečo ma obvodná poslala za ním, že čo s tým on tak ma poslal na interné, volal doktorke aby ma zobrala, ale tá že ona chce najprv odbery (aj keď som tam bola na lačno) tak že v pondelok. tak nás brat prišiel zobrať ku mamine, dopujem sa magnéziom a veľa som oddychovala a je lepšie (klop klop klop) len sa mi nepodarilo na pondelok nikoho zohnať kto by nás hodil domov ani kto by mi ostal s malým tak som sa musela preobjednať a prvý voľný termín je vo štvrtok. ale večer príde drahý domov a vybavil si voľno do konca týždňa takže už to mám poistené len vám poviem že sa doma necítim vôbec dobre, myslím psychicky za posledný mesiac sa furt niečo udialo, už mám pocit že náš dom je prekliaty no ale čo narobím...

prijemny den vsetkym, aj ked u nas je hnusne pocasie 😝

svet1
16. mar 2010

Ahojte babulky. Ja mavam zase hrozne horke sliny - ale moc mi nechutia 😝 Nech zjem cokolvek, vzdy su horke. Dufam, ze to nebudem musiet vydrzat az do konca 😒

renatka9
16. mar 2010

petra, ja veru mávam takú hnusnú pachuť v ústach. hlavne ráno. zuby keď umyjem, tak na 5 minút je to v poho, no ale potom zas... čistý konec. normálne niekedy si potrebujem odpluť ako starý chlap 😀 a to už ani nehovorím o tom, ako veľa slín sa mi tvorí. niekedy rozprávam a prskám ako duffy duck 😎 normálne kamošky parazóle môžu rozprestierať 🙂

petra269
16. mar 2010

bamb hovorila som svojej vedúcej iba, lebo máme veľmi dobré vzťahy, a keďže u nás funguje ,,systém padajúceho hovna" tak ona by to mala asi oznámiť riaditeľovi, alebo ja neviem teraz už ako... Ale jej som to hovorila dosť skoro a prosila som nech to ešte zatiaľ nikomu nehovori, takže ani nikto o tom nevie, ale ja mám už tento týždeň pocit že už je to vidieť, ale zatiaľ ma nikto nepristavil že či som tehotná alebo iba dobre najedená, tak to je možno iba môj pocit 🙂

lenok
16. mar 2010

renatka, o tych slinach... som na tom tak isto... a ked vidim niekde hocijake zradlo, idem sa zadrhnut. vecer, ked pozeram Bez servitky, musim nieco jest, inak by som skocila k nim do telky 😝 som strasne pazrava, a sliny mi tecu az po kolena... som taka nikdy nebola... aj mm sa cuduje, ze: Kubo, ty furt jes... 😀

petra269
16. mar 2010

no kvôli tej chuti by som si najradšej umývala zuby každú pol hodinu

manee
16. mar 2010

zeny moje nechcem provokovat, ale ja som sa prave zobudila a to som z pelecha vyliezla nasilu! Moje dieta nebude spachtos, ale na 100% medved! A podla toho, ako ten nas macko vyspava, tak jar tak skoro nepride 😀 😀

petra269
16. mar 2010

a keďže tu zase bola téma jedlo, musela som vybehnúť do bufetu urobiť si zásoby na dnešný deň. Už sa cítim ako taký škrečok 🙂

lenok
16. mar 2010

manee.. 😀 😀 😀 jak si ma rozosmiala 😀 😀 😀 zlataaaa... 😀

bamb27
16. mar 2010

ja presne rozmyslam, ze my snad mame skombinovanu tehotensku unavu s tou jarnou a este ktovieakou 😉
manee.. trooosku zavidime 😉

andreaerdna
16. mar 2010

pocujte a myslite, ze v sobotu bude fakt tak teplo, ako hlasia? Mne sa nechce verit, rano som bola opat v soku z toho snehu 😖

bamb27
16. mar 2010

jeee.. ozaj toto vam musim napisat, som si spomenula... sa mi dneska snivalo s vami... s oktobrovkami2010, neviem uz presne co, ale v tom sne to bola taka ziva debata, ako prebieha tu, len sme boli vsetky pokope... hoci neviem ako vyzerate v skutocnosti ale boli ste tam ... no take mile to bolo 😀 😉

manee
16. mar 2010

bamb, nemas co zavidiet, doma roboty, ze az ma pot zalieva, ked si spomeniem a ja pritom spim aj postojacky...katastrofa, a do toho sa mi chce grckat...nadhera

petra269
16. mar 2010

jee bamb, tak to musel byť milý sen 🙂
u nás našťastie ráno nesnežilo lebo to by som už neviem ako sa donútila vyjsť z domu. Iba pršalo, a bolo celkom teplo tak to ma potešilo

bamb27
16. mar 2010

manee.. kasli na to, ja sa teraz tesim lebo cez vikend sme riadili, ale ked to je len na chvilku a zas je binec 😅

Peti, ano bolo to mile...asi som uz tohto konika kusok zmagorena 😅 ..ale nevadi
u nas sa uz ten sneh topi, zas to zacina vyzerat ako na jar..ale nasnezilo statocne, aj zo 5 cm 😕

renatka9
16. mar 2010

jeeej bamb. my musíme byť nejak prepojené. aj mne sa niečo o koníkovaní s októbrovkami snívalo. ale trošku som aj nervačila, lebo to nebol taký dobrý spánok. len taký polospánok, pri ktorom sa mi snívalo strašne veľa snov... no a potom bum.. zase úteky k záchodovej mise...

petra269
16. mar 2010

k tomu upratovaniu asi toľko, že tiež sme mali cez víkend vyupratované, ale ten poriadok nejako rýchlo pominie, hlavne keď sa doplazím z roboty všetko porozkladam, ale na spratanie už sily nezostávajú 😝

bamb27
16. mar 2010

jeeeej, aha .. na rozptylenie vam posielam kratku rozpravocku http://www.mojevideo.sk/video/3d2f/ako_sa_rodia... ...o tom ze nie len my tehotne zeny to mame tazke, ale aj chudaky bociany 😀 😀

lenok
16. mar 2010

jaaaj.. bamb.. dakujeeeem.. ja milujem rozpravocky... juuuuj... 😉 si ma poteskala 🤐