icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
16. mar 2010

😉 to bol ucel lenok... inak to krokodilciatko je uzasne 😀

tonicka
16. mar 2010

kocky, ja mam zase nesexualne obdobie, vobec neviem co to je a na co to je dobre uz vobec netusim 😅 😀 , a ficim pod heslm ja tebe mozem ale mna nechytat 😀
a odkrvili mi 5 skumaviek, lebo krvnu skupinu mne netreba, ja sm darca 🙂

mata2121
16. mar 2010

Ahojte baby,

tak ja mám dnes celý deň školenie na 3D merací prístroj, to je utrpenie, zaspávam tam, začalo mi byť zle od hladu a keďže sme sedeli v riaditelovej zasadačke, tak som tam objavila chipsy, tak som si dala,aby som zahanala hlad 😀 ibaže mi z nich prišlo zle a teraz mi ani obed nechutí.

Inak ked už ste sa tu bavili o tej práci, či to v robote povedať alebo nie. Ja som to tu už asi spomínala, že u nás to už všetci vedia a hrozne sa tešia, lebo vedia ako sme to bábo velmi chceli. Ale poviem Vám, že ja som možno nemohla otehotnieť aj zo stresov. Ja som totiž mala predtým takú šéfku, že mi robila zo života peklo. Neviem, čo jej na mne nesedelo, nikdy mi to nepovedala, ale ohovárala ma, dala mi kárne pre nič za nič, sekretárke na mňa rozprávala bludy aj ostatným a ako ma tu ona nechce a neviem čo....ja som chodievala domov s nervami, plačom každý týždeň. A vždy ked som mala nejaký sviatok, my tu máme taký zvyk, že si všetci gratulujeme a všetci mi želali, nech sa nám už to bábo podarí, nech som šťastná, len ona, že: a dúfam, že tak skoro dieťa mať nebudeš ☹

Ale božie mlyny melu pomaly ale isto, karta sa obrátila, ja som vďaka manželovi a dobrým kolegom posilnila na sebavedomí a ukázala som jej že po mne už stupať nebude. Tak si vyhliadla ďalšie obete,ale u nich nepochodila vôbec, prekukli ju všetci, všetci zistili aká je strašná klamarka a intrigánka a už tu nerobí 😉
Baby, poviem Vám veľmi sa mi uľavilo. A dva týždne po tom ako odišla som zistila že čakáme bábenko 🙂

tonicka
16. mar 2010

ja by som mala zacat rozmyslat co zbalit zajra vyrazame do cierneho balogu.. strasne sa tesim, lebo si oddychnem... manzel sa bude cely den starat o karolinku 🙂 a snad si cez den aj zdriemnem 🙂 Inak dnes takmer nemam nevolnosti aj som sa normalne najedla.tusim kazdy den budem chodit na krv 😀 Iba brusko ma dost pobolieva, takze ani radsej neupratujem, resp. mala som aspon povysavat,ale vydrzi aj ked mame navstevu 😉

svet1
16. mar 2010

Matka, dvojita radost 😀

amadora
16. mar 2010

ahojte kočky 🙂 dúfam že si ešte na mňa pamätáte 😅 prebehla som vás len tak zbežne, keď bude trochu času tak vás dočítam poriadne. ďakujem vám veľmi pekne že ste na nás mysleli. vo štvrtok som bola u ženského a ten že prečo ma obvodná poslala za ním, že čo s tým on tak ma poslal na interné, volal doktorke aby ma zobrala, ale tá že ona chce najprv odbery (aj keď som tam bola na lačno) tak že v pondelok. tak nás brat prišiel zobrať ku mamine, dopujem sa magnéziom a veľa som oddychovala a je lepšie (klop klop klop) len sa mi nepodarilo na pondelok nikoho zohnať kto by nás hodil domov ani kto by mi ostal s malým tak som sa musela preobjednať a prvý voľný termín je vo štvrtok. ale večer príde drahý domov a vybavil si voľno do konca týždňa takže už to mám poistené len vám poviem že sa doma necítim vôbec dobre, myslím psychicky 😒 za posledný mesiac sa furt niečo udialo, už mám pocit že náš dom je prekliaty 😅

matamisi
16. mar 2010

amadora....neboj vsetko bude v poriadku....musis len pozitivne mysliet....ja som si tiez posledne tyzdne toho uzila...psichicky som uz tiez na dne....konecne dnes uz nekrvacam...tak dufam ze bude vsetko v ok....doktorka mi povedala,ze prvy trimester je problematicky-rizikovy a od druheho trimestra uz bude dobre.... 😝
tak musime vydrzat este ten tyzden 2 a potom bude dobre 😉

lenok
16. mar 2010

amadora, som rada, ze si sa ozvala... myslime na teba, drz sa, aby bolo vsetko ok... opatruj sa, vseeeecko bude OOOOKaaaa 😉

bamb27
16. mar 2010

amadora.. a ty si si ako mohla mysliet ze sme na teba zabudli, to co ma byt, ty ty ty 😉 ..vsak ti tu svorne kazdy den drzime palce a sme radi ze je lepsie..tak sa drz!! 🙂 🙂 🙂

gewa
16. mar 2010

Ahojte, v pondelok pojdem po prvy krat na 4D sono.. Myslite, ze tento druh sona dokaze zistit vsetky mozne vyvojove vady? Pocula som ze ano. AJ preto som zmenila doktora...

renatka9
16. mar 2010

amadorka, som rada, že si sa ozvala. stále na teba myslíme a spomíname ťa tu. držíme palce, nech všetko dobre dopadne 😉

andreaerdna
16. mar 2010

gewa v ktorom si tyzdni?

alenkam.
16. mar 2010

amadorka, opatruj sa.. myslime na teba vsetky... 😉 drzim palceky...

petra269
16. mar 2010

Amadora drž sa, neboj bude dobre, už to dako všetky spolu dobojujeme

amadora
16. mar 2010

jéj, kočky, mne normálne slzička vyhŕkla, ste hrozne zlaté, cmuky 😵

inak fazuľka je vraj ok, videla som na sone aj srdiečko a máme 1,8cm 😵 a termín podľa UTZ je 17.10. 🙂 spravil nám aj fotku ale veľa na nej nevidno, ale aj tak je to super. najbližšie idem 31.3. na odbery, že v 11tt vraj robia nejaké špeciálne odbery na vývojové vady, že keď som bola prvýkrát tehu tak to ešte nebolo. a že ma potom pozrie aj lekár ešte.

matamisi držím palce aby si už ani nekrvácala a dal by Boh aby si mala pravdu že to najhoršie máme pomaly za sebou 😉 už máme za sebou 1/4 🙂

magdalenocka
16. mar 2010

amadora super ze o tebe vieme...jasne drzime palceky, nech je uz vsetko zle za tebou....

mata stres dokaze urobit svoje...my sme sa dlhsie pokusali/my sme totiz museli sexovat presne v den a hodinu kedy nam gynekolog odporuci/ a 5 mesiacov sa nic nedialo ale v januari som si pri ovulke povedala ze kaslem na robotu zobrala si tri dni volna, nemyslela na robotu a som medzi vami 🙂 Ja totitz robim vo firme kde sme 2 zamestnankyne a 4 konatelia, ktori drzia spolu a hlavne sefka s ktorou sedim je dost divna...takze si tu tiez uzijem svoje 🙂

kocky aj u vas svieti slniecko? tak sa tesim, mozno uz konecne pride jar ...

alenkam.
16. mar 2010

baby.. asi je nas tu vacsina, co mame nejaku divnu sefku.. 😒 za to nase mimco moze svojim sposobom tiez moja sefka... som si povedala, ze to tu uz nevladzem, menit robotu v tridsiatke a tesne po svadbe som nechcela.. vsetci by to brali, ze ved aj tak pojdem na matersku... tak sme si povedali, ze ideme do toho.. nastastie sa podarilo hned... tak si hovorim, ze to uz nejako dobojujem... len teraz mi chcu nasit nejaky pruser (spravila som preklep, co si priznavam ale tie nasledky uz nie su moja chyba, lebo nebola dodrzana nasledna kontola) a neviem co mi mozu, ked som im uz na papieri dala, ze som tehotna... 😖

bamb27
16. mar 2010

alenkam. to treba ohlasit pisomne? ...to je taky predpisany postup nejaky, ja ze staci povedat 😅

amadora
16. mar 2010

Magdalenocka ďakujem ti 🙂 A veru, stres je potvora 😠 My sme skúšali dva mesiace minulý rok (november, december) otehotnieť a nepodarilo sa. A ako náhle sme sa prestali snažiť a povedali sme si že ešte počkáme tak bum 😀

Bamb myslím že to nie je predpísané kedy a ako to musíš povedať 😕

fiorea
16. mar 2010

Ahojte, vsetky. Alenkam, zamestnavatel by ta mohol prepustit o i. len vtedy, keby si hrubym sposobom porusila pracovnu disciplinu. Vtedy sa to da, aj ked je zena tehotna. Ale neverim, ze by nejaky sud uznal ako hrube porusenie discipliny urobenie 1 preklepu. Takze neboj, do toho sa zamestnavatel pustat nebude, je to hakliva vec. zakaz vypovede je jasne uvedeny v Zakonniku prace, kludne si to nastuduj, sefka ti moze vyliezt na hrb 🙂 A hlavne kasli na nich, teraz su ine veci dolezitejsie 😉

alenkam.
16. mar 2010

podla zakonnika prace kym to nedas pisomne, tak sa to nerata.. je to zavisle asi od zamestnavatela.. ak su dobre vztahy a oznamis to, tak to akceptuju.. ale jeden nikdy nevie.. ja tom poprosila lekara o vystavenie potvrdenia pre zamestnavatela a automaticky vystavil...

bamb27
16. mar 2010

aha, alenkam. dakujem... tak na zaciatok by stacilo oznamit, a potom to budem riesit s potvrdenim.. ale aj na oznamovanie mam myslim este 2-3 tyzdne casuuuu
ja som to este nepovedala ani kolegyniam co su so mnou v kancelarii 😅 ..a myslim ze som zatial dost nenapadna 😨
ale inak, co sa tyka znamych tak vobec neviem ktovie a kto nie, lebo mam ukecaneho manzela... isto par krat nevydrzal 😀

fiorea
16. mar 2010

veru tak, za tehotnu ta zamestnavatel povazuje, az ked mu predlozis lekarske potvrdenie. ale vacsinou u normalnych ludi staci info povedat. zakon vsak chrani, len ked to bolo pisomne...

petra269
16. mar 2010

a komu to mas dat písomne, svojmu šéfovi do ruky? alebo na mzdové alebo na personálne?

silvika
16. mar 2010

no zdravim vas som spat, tak nakoniec bolo sono aj krv mi brali na ten asi tripple test, babo bole dolu hlavou je poriadku NT ze 1,5 CRP 57mm vsetko je ako ma byt, srdecko tlklo trochu potukalo rucickou inac sa hybat nechcelo 😉

nanulik
16. mar 2010

ahojte kočky, ráno som tu nebola lebo som bola u dr pre dufaston. teraz sa snažím čo najviac ležať lebo som chytila nejakú korelu ☹ bolí ma hlava, tečú mi sople a nos mám upchatý,hrdlo ma bolí ako kona a ešte mám zaseknuté nervy medzi chrbticou a lopatkou takže som ako taký mrzák 🙄 Kúpila som si spray do nosa s morskou vodou. hádam to pomôže

Mata2121 mala si tej úžasnej šéfke priať to isté, ale teraz je najdôležitejšie že máš od nej pokoj

ja som dnes v noci mala sen že som upratovala kupelne 🙂 a aj tak som zle spala lebo susede nad nami sa topil na parapetnej doske sneh a nám to kvapkalo na okno a to ja neznášam. ja nemám ani dážd rada. lebo to búcha 😒

no majte sa krásne a ja sa idem kurírovať a kukať na skriptá aby sa na mna niečo nalepilo 🙄

petra269
16. mar 2010

Super Silvi, tebe sa žije že si mala dnes taketo zažitky. čo je NT a CRP?

fiorea
16. mar 2010

baby, inak vam drzim vsetkym palce a verim, ze vsetky problemy skoro pominu, zdravotne, nevolnosti, v praci a pod. Zaciatok je asi vzdy najtazsi 🙂 aspon ja sa tak utesujem. v robote to oznamim az po skonceni 1. trimestra, hoci brucho uz mam obrovske 😒 zle mi byva kazdy den, vzdy poobede, ale nejako si vsugeruvam, ze este chvilu a ono to prejde 😀 inak, zilincanky, uz ste kupovali nejake teho oblecenie? ja uz surne potrebujem nohavice, stare ma strasne tlacia, ale netusim, kde sa to da kupit. cez net nechcem, lebo si to chcem vyskusat.

silvika
16. mar 2010

CRL to malo byt crp sa robi ked sa zistuje ci je zapal v tele 😝 crl je pooodla mna dlzka babetka, neviem kolko ma byt, ale lekarka povedala, ze je to dobre, tak mi to staci

petra269
16. mar 2010

jaaaa, no dobre. a teraz kedy ides silvi, až po Veľkej noci, alebo ešte hádam aj pred?