icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

alenkam.
16. mar 2010

fiorea, ja som sa uz tiez zamyslala, kde v ZA by som si nieco na seba kukla... ale neviem.. kedze som vsak dost casto v BA, tak asi na odporucanie kolegyne zbehnem do HM alebo C&A, vraj tam su nejake tehotenske kutiky ...

andreaerdna
16. mar 2010

fiorea, ja som sa tiez zatial len zamyslala a asi to bude problem... ani neviem, kde su tu nejake take obchody. Urcite bude cosi v maxe, Pre deti je na Vlcincoch, ale tam maju asi riadne palky.. no neviem. Zatial sa do gati zmestim. Ale bracho ma za tri mesiace svadbu, a to som akurat vcera rozmyslala, ze aky bude pupok asi velky a ze co si vlastne dam....

silvika
16. mar 2010

nieee po velkej v stredu idem klasicka poradna, asi zdolu pozrie moc, a ine ANI NEVIEM co by sa esi este mohlo robit 😉 ty kedy ides presne?

silvika
16. mar 2010

alenkam ked nie si velka zena moc v c&a nemaju teda aspon ja som nekupila ani raz

petra269
16. mar 2010

ja tiež po veľkej noci 7.4. tak som zvedava, čo mi povie zase nove, ale to je ešte daleko, teda aspon sa mi to zda

alenkam.
16. mar 2010

silvika.. mam 165cm a bezne som bola do 50kil.. takze velka ani omylom.. teraz vyzeram ako pavuk.. len brusko razi.. ale tipujem, ze zadok neostane nic dlzny... 😀

silvika
16. mar 2010

peti mozno co si bola naposledy ti aj meral tie nt a krv bral prave na tie testy 😉

nanulik
16. mar 2010

prišla som len tak kuknuť a čo všetci spíte? alebo máte naraz stretko s wc 😀 ja mám stále strašnú kyselinu nech zjem hocičo.

čo ste tu spomínali chuť v ústach tak aj ja mávam takú nepríjemnú pachuť a ked si vyčistím zuby tak to pomože len na chvílu

dnes sa sem už asi nedostanem tak prajem dobrú nôcku a krásne sny 😵

amadora
16. mar 2010

ja tiež mám stále akoby kamene v žalúdku, neviem či je to zrovna kyselina ale taký blbý pocit 😝 a tú chuť v ústach mám tiež otrasnú, asi tak posledných 5 dní. ja som si myslela že je to tým magnéziom ale asi nie keď to máme viaceré 😒 😒

mobilo
16. mar 2010

ahojte tak ste zase popísali ja nejak nestíham...zase sa mi vrátilo obdobie nevoľnosti ☹ a hlava ma už bolí tretí deň neviem z čoho...vo štvrtok idem na krv sa teším 😢 dúfam bude lepšie ráno, aby som to tam neoznačkovala..ešte na lačno 😒 ale teším sa , že začína konečne pekné počasie vraj a budeme moct byť veľa vonku..

tonicka
16. mar 2010

Kocky ja som tak zistila ze som tehu, som mala tu nechutnu kovovu chut v ustach 😝

mobilo
16. mar 2010

aj ja mám také niečo 😀 bože tá hlava asi ma šibne au 😔

veronica1
16. mar 2010

Ahojte, chvilu som tu nebola, no vy ste toho popisali, nemam sancu si to poriadne precitat, tak som len tak trocha kukla.
Mobilo - a skusala si si nieco na tu hlavu dat? mna tak bolela asi pred mesiacom, no po paralene mi to nastastie preslo
Nevolnosti pomalycky ustupuju, teda aspon doobeda mi uz nebyva zle, uz len poobede a vecer, ani zachodovu misu uz neobjimam, hoci bolo lepsie ked to islo von a hned sa ulavilo, takto to len tlaci...
Dnes som bola na poradni, vsetko OK, mame uz 41mm a mam aj dokonca prvu fotku, neskor ju sem dam.
Tehotenske oblecenie nastastie zatial neriesim, hoci jedny take super nohavice mi ostali este po dcerke, no teraz zatial nosim bedrove rifle a tie ma nastastie netlacia.

mobilo
16. mar 2010

veronika neskúšala ja sa nejak tých tabletiek bojím ..
ja tiež zatial nosím klasické rifle a netlačia i ked bruško už začína vytrčat 😝

tonicka
16. mar 2010

migren som sa dost bala, zatial sa drzim, ale presne viem ako sa citis mobilo, ja som sla skoro aj na pohotovost...najhorsie bolo, ze mi to zostalo dost dlho aj po porode 😒 drzim palceky 🙂

amadora
17. mar 2010

dobré ránko a hlavne krásne slnečné 😵

svet1
17. mar 2010

Dobré ránko.
V BA zatiaľ nie je slnečné, ale dúfam, že sa to v priebehu dňa zlepší, lebo vidím, že budem celý deň ako mechom uderená 😖 Spala by som!

amadora
17. mar 2010

u nás je zatiaľ jasno, to sa hneď lepšie vstáva ako včera do toho snehu 😝

alenkam.
17. mar 2010

ahojte... tu mame zase vianocne rano.. uz ma to odhrnanie snehu kazde rano z auta fakt nebavi... 😠 uz by to chcelo jar........ co vy na to? 😉

amadora
17. mar 2010

jaj veru, už nech zmizne sneh aj blato 😠

amadora
17. mar 2010

alenkam máš nádhernú fotku z utz 😵

svet1
17. mar 2010

U nás bol včera len slabý poprašok, ale zato cesty sa riadne šmýkali... Celkom aprílové počiasnie, nie? Som zvedavá, čo bude naozaj v apríli...

alenkam.
17. mar 2010

dakujem, aj doktor vravel, ze je ukazkova.. ze sa take casto nepodari... 🙂 😎

bamb27
17. mar 2010

dobre ranko, u nas slnieckuje, ale je chladno... ja akurat tlacim roztek co som si vcera urobila a odlozila do chladnicky a teraz z neho citit chladnickove pachy 😒
a rozhodla som sa ze dneska v ramci moznosti nebudem dlho vysedavat v robote ale ujdem co najskor 😉

amadora
17. mar 2010

no som to zakríkla a začína sa mračiť 🙄

alenkam veru ukážková, to akoby bola počítačom vytvorená a nie naozaj, fakt krásna 🙂 ja dúfam že ešte mi bude robiť utz aj o tie dva týždne a že ešte budem môcť dostať jednu fotečku 🙂

bamb27
17. mar 2010

amadora a ty si este u maminy ci uz doma? a ja myslim ze okolo toho 12 -13tt by ti mal robit dake merania na miminku tak hadam este jednu vyfasujes ... vidis to ja nemam este ziadnu 😢

svet1
17. mar 2010

Ja keby som si nepýtala, tak asi tiež nemám. Ale vždy sa vyhováram, že je pre manžela, keďže nie je s nami. Na tej najnovšej je vidno aj ručičky a nožičky. Je nádherná, každý večer sa na ňu dívam a teším sa na ďalšiu 😉

amadora
17. mar 2010

Bamb už sme doma od pondelku. No tak dúfam že tiež ešte jednu možnosť budeme mať 🙂 Lebo toto bolo také že on pozeral len kvôli tomu tlaku či je bábo ok a či mu bije srdiečko, rýchlo ho zmeral a už to išiel vypnúť keď som povedala že chcem fotku, tak mi vytlačil ten posledný záber čo mal.

Svet naši drobci sú zdá sa rovnako otočení 😀 Hlavička naľavo, tvárou dolu a rúčka pred tváričkou 🙂

bamb27
17. mar 2010

ama a ak som dobre pochopila tak gynekologa mas tu v BB ci sa mi len mari? ...aj mozes povedat koho?

amadora
17. mar 2010

nie bamb, gynekológa mám v leviciach, ale predtým som chodila v BB k rychtárechovi 😝