icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

amadora
17. mar 2010

no ja som niečo cez hodinu spala teraz, ale teda ako zarezaná a skoro som ten budík rozbila keď mi zazvonil 😝 dnes by som spala celý deň keby môžem, taká som unavená.

magdalenocka
17. mar 2010

dnes je to fakt des...rano to vyzeralo v BA slubne s tym slnkom a teraz mam pocit ze tu uz sedim celu vecnost...este hodinu vydrzat a ide sa domov

andreaerdna
17. mar 2010

v ziline tiez rano chvilu vykuklo, ale teraz je tu hnusne. Ale na spanie by to bolo fajne pocasie. Lenze do piatej musim sediet tuuuu!

amadora
17. mar 2010

juj kočky zajtra nám nepôjde celý deň koník 😕 budem mať absťák 😅 😀

stojdulka
17. mar 2010

ahojte 🙂 to počastie je fakt škaredé, uplne vystihuje ako sa cítim...a strašne ma začala bolieť hlava, čo myslíte môžem ibuprom alebo niečo od bolesti? 😨

andreaerdna
17. mar 2010

stojdulka - ibac urcite nie! Nanajvys paralen, sa mi zda.

stojdulka
17. mar 2010

tak to neviem či mi paralen na tú moju hlavu zaberie...normálne pri dvoch predchádzajúcich tehu som nemala toľko starostí ako teraz a to je iba začiatok... 😵

monique02
17. mar 2010

stojdulka ako pise andreaerdna ibuprofen nieeee, mne kamoska poradila taky caj ze migrenol pri bolesti hlavy predavaju to tam co sypane caje 😉

lienocka ja som netvrdila ze na svk sa lieci cukrovka z pupocnikovej krvi, len ze mi to ta pani vravela, a myslim ze to myslela tak ze keby bola len minimalna sanca ze sa jej dcere da takto pomoct, aj ked nie hned, tak by bola vdacna za takuto sancu 😉

ja som taka prispata a leniva ze len polehujem na gauci cely den 😝

andreaerdna
17. mar 2010

ja som tiez neskutocne otapena. Strasne som zvedava na tu zmenu pocasia, co nam tak trasne slubuju. Ked pozeram von, tak neverim tomu, ale rada by som.... nech je pekny vikend konecne!

a k tej pupocnikovej krvi... teda, moj nazor 🙂, myslim si, ze vyuzite je fakt minimalne. Niekto tu spominal nejake 0,01%. A mozno sa veda raz pohne aj v tomto smere, o tom nepochybujem, ale tiez ta krv sa da zevraj pouzit len do nejakeho veku dietata, ak sa nemylim. A keby mala az taku hodnotu pre ludstvo, tak by ju urcite uskladnovali z kazdeho porodu, aj keby to mamicka nechcela, tak kvoli vsetkym - ako aj krv. No neviem. ja by som ju chcela darovat, ale si myslim, ze doktori sa na to vykaslu, lebo je s tym robota...

andreaerdna
17. mar 2010

citam to po sebe... pisem jak madar 🙂 to bude tou unavou

pusinqa
17. mar 2010

Ahojte baby,
tak sa pridávam k októbrovým. Som z Hlohovca, doma už máme 3 ročnú vílu Julinku a tešíme sa okolo 23.10. na ďalšieho čertíka. Ja mám 29, onedlho 30. A dnes bol trapas v práci na maturitách lebo mi bolo ráno tak zle, že som nedokázala spočítať či je na kope 16 hárkov ani na 3 krát, tak som to musela vzdať a poprosiť kolegu nech mi vymení skupinu za vyššiu úroveň len s 1 študentkou, čo som zrátať zvládla 😉 Ale pozeral na mňa podozrievavo či si chcem uľahčiť robotu, lebo ešte nie všetci vedia,ale mne sa skrátka nedalo... Ale ako čítam niektorým z vás je aj horšie, no je to únavné stále sa boriť s nevoľnosťami celé dni a noci. Tým čo sa vám dá pospať závidím, mne voľako zblazneli hormóny a nedá sa mi spať, ani cez deň aj keď som strašne unavená, a keď aj náhodou si na chvíľku len ľahnem ostane mi hrozne zle, v noci nie a nie zaspať, už teraz sa neviem uložiť, keď zaspím vždy sa mi niečo divné zdá, až sa ľakám, furt sa budím, cikám alebo baštím pár piškôt či biely jogurt nech si zdriemnem aspoň hoďku. Len tak raz za dlhý čas mám ok noc že sa aj pár hodín vyspím a nie je mi zle.

lenok
17. mar 2010

Cauky mamky 😉

Ja som sa vratila zo stretka s kamoskami, dali sme cajicek, ooooj, ci nam fajne bolo, na postu som zbehlaseky poplatit, cerstvy chlebik som kupila a uz ho aj tlacim 😀

No, zajtra sme bez kona, uuuu.. pohromaaaa... ale ta nova verzia, no, nic moc, ako som ju kukuala 😒 zase si na nieco nove zvykat, ma nebavi to prerabanie portalov 😝

Zajtra ale sesterka so 4 mesacnym Tomaskom pride, tak sa tesim, budem babo nazivo drzat, davno som uz babiku nemala v naruci 😉 😀 eeej.. to bude revu v tomto nasom novom byte, zasrate plienky sme tu este nemali, pokrstime 😀 😀 😀

stojdulka
17. mar 2010

fakt je den na nič, a ešte k tomu mám pocit že už ma začína tlačiť podprsenka, asi si budem musieť zabehnúť kúpiť niečo väčšie...baby, si myslíte že už ked tak už kupovať tehotenské? alebo je to ešte skoro?

amadora
17. mar 2010

stojdulka aj ja sa práve ošívam lebo ma podprda začala nejako rezať 😝 a to mám C-čkové košíky a 90 obvod 😀 ale ešte sa mi nechce vytiahnuť tie nemožné tehotenské 😅

s počasím teda otras, ja som úplne mimo a nič sa mi nechce 😝 už nech nám príde tato z práce nech nám to rýchlejšie ujde do večera

a kočky zajtra na mňa myslite, idem na to interné, mám strach čo mi tam povedia, dúfam že tlak budem mať dobrý 😒

kathi76
17. mar 2010

ahojte...uz som tu dlho nebola ,ale citam vas pravidelne...je mi zase na ho.. 😖 😖 😖 .uz to inac pomenovat ani neviem a ani nechcem...ma to proste nebavi.

baby vy nosite jakoze na kazdu poradnu moc v nejakych nadobkach uz z domu?????? 😕 to co je ?to som este ani nepocula?staci sa tam vycikat do poharika a koncim....no to su teda cudne sposoby....

amadora budeme na teba mysliet....drzime palce... 😉

pusinqa vitaj..... 🙂

stojdulka
17. mar 2010

to s tým nosením moču je i mne čudné...u nás na poradni mi sestrička dá pohárik a hned na wc ma i vyšetrovací kútik tak ho hned vyšetrí... 😉

poradte niečo na pálenie záhy.... 😒

nanulik
17. mar 2010

ahojte babulky, ja stále maródujem a už mi to lezie na mozog. v noci nemôžem dýchať nosom a budím sa lebo ma bolí už aj hrdlo 😒 ale so rada že aspon ťažké tehotenské nevolnosti ma obchádzajú. len občas únava a kyselina ale to sa dá zvládnuť.

včera mi lekárnička predala neo-angin, vravím niečo čo môžu aj tehotné v 1.trimestri. vraj áno. a ked som doma prečítala leták tak tam bolo že sa to nesmie! bude to pre drahého.

ja som si dala na hlavu iba 1/2 paralenu aj to som mala strach.

vitám nové členky klubu ROH 😀

amadora zajtra ti budme držať aj palce na nohách

inak zajtra oslavujeme s drahým také mini výročie 1.rande 🙂 😵

alenkam.
17. mar 2010

amadora, pridavam sa k ostatnym.. drzim palce a ked to tu spojazdnia, ozvi sa co a ako... 😉
zajtrajsok vydrzat. konik je pre mna fajn odreagovanie v praci.. to asi budem musiet normalne makat... 😀

andrejkaa23
17. mar 2010

amadora tiez sa pridavam budem mysliet 😉
Ja som robila vcera a dnes nejake papirovacky pre tatovu firmu.A teraz pozeram modre z neba a konikujem.Maly uz spia a manzel sleduje tiez modre z neba. 😉

lienockaa
17. mar 2010

monique-ja som to presne tak myslela, ze ta pani nema bohuzial sancu svojej dcere pomoct ani keby tu krv uskladnenu mala..ledazeby isla do USA do nejakej studie sa prihlasit..mozno za vela rokov to bude aktualne aj u nas.. 😉 teraz je to este v takom stadiu, ako ked v spravach davaju, ze vynasli super ucinny liek na rakovinu..musi prejst vsetkym tym experimentalnym a klinickym skusanim a potom sa uvidi, ci naozaj vynasli pouzitelny liek..s tou pup. krvou a jej vyuzitim na cukrovku, na infarkt myokardu a pod. je to to iste..mozno za vela vela rokov..😉

ale nespochybnujem jej vyuzitie v pripade hematologickych diagnoz ako je leukemia, pripadne nejake utlmy drene, niektore zriedkave druhy anemii, to hej, tam ma asi take vyuzitie ako transplantacia kostnej drene, akurat je to dobre v tom, ze vlastne si clovek moze darovat tie bunky sam, z tych uskladnenych, kedze nie vzdy sa najde vhodny darca drene..

tiez ma odradilo, ako tu pise andrea, ze sa moze stat a stava sa, ze jej odoberu len mnozstvo, ktore postaci do 20kg, alebo do 40kg hmotnosti dietata, co je teda podla mna malo, ked to ma byt ako moznost zachrany zivota vlastne navzdy, na cely zivot cloveka..

neviem, niektore veci mi pripadaju v tom odbere ako cisty biznis, bohuzial..toto je asi vsetko, co si ja myslim o pupocnikovej krvi..kazdy nech sa rozhodne ako sam chce, podla svojho uvazenia..🙂

lienockaa
17. mar 2010

amadora-nech to vysetrenie dobre dopadne.. 😉

renatka9
17. mar 2010

amadora, nech to zajtra dobre dopadne.

no zajtra nepôjde koník... to ma asi porazí.

dnes som vôbec nestíhala zapájať sa do debaty... som sedela u šéfa asi hodinu a skrývala som bruško ako sa len dá 😀 neviem či úspešne 😝 uvidíme... ale ten dili chce odo mňa nesplniteľné veci... fakt. nerozumie účtovníctvu a chce odo mňa nemožné. sto krát som mu vysvetľovala, že sa to nedá a aj tak našu hodinovú debatu ukončil tým, že "moja zlatá, niečo vymysli a potom mi daj vedieť" fakt dementoš...

potom som zas mala niekoľko hodinové sedenie s mojou kolegyňou, lebo mi pomáhala vymýšlať riešenie na tú neriešiteľnú úlohu a aj tak sme sa zhodli, že ten šefino, chce fakt nemožné... 😖

no a potom sa trošku v práci oslvovali kolegyňkine meniny, takže som dneska ládovala, čo sa dalo. popri tom som však makala, lebo 31. marec sa neúprosne blíži... asi ma porazí v tej práci... a to teraz by som sa mala takýmto stresom vyhnúť... som normálne nemala kedy ani napísať mojim koníkovským kolegyniam... no normálne, že strach a hrúza 😠

matamisi
17. mar 2010

amadora...neboj vsetko dobre dopadne 😉 myslim na teba zajtra... 😉

nanulik
19. mar 2010

hurá hurá už to funguje 🙂 🙂 🙂 🙂 normálne som mala abstáky 🙂

vadelka
19. mar 2010

Ahojte,tak konečne to funguje 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Amadora,ako?
Nanu,aj ja som normálne mala absťáky a stále som klikala,či to už ide 😉
Čo nového dievčatá?Ja stále rovnako,nevoľnosti sa ma zatiaľ držia ☹
Matamisi,ako sa cítiš?Dúfam,že Ti je už lepšie 🙂

nanulik
19. mar 2010

ja som dnes mala čudná stravovací den. ráno som jedla o deviatej šalát a celý den mi bolo na prd 😒 a teraz som dostala taký hlad že zožerem asi aj príbor. na stole ma už čaká pečené kuriatko a zemiačiky tak ich idem baštiť. papa

mata2121
19. mar 2010

Ahojte.
Tak ja som nebola teraz dva dni doma, lebo sme boli z práce na takom sústredení. Baby, ja aké som mala chute a kolko som toho pojedla,tak teraz sa to otočilo, ja cez deň vôbec nie som hladná, iba ráno a večer. Až začínam mať strach, že niečo nie je v poriadku ☹

A viete čo sa mi včera stalo?Minule dávali na Markíze taku reportáž o tom, že niektorí ludia sa prihlásili na nejaké stránky a potom im prišli faktury na zaplatenie 60 EUR. A ja včera otvorím maily a tam faktura na 60 EUR, že si mi dovoluju oznamiť, že za využívanie ich stránok mi posielaju fakturu splatnu do 14 dní, ak nezaplatím budu vymáhať. Ibaže ja som na takej stránke ani nebola . Tak som len pulila oči 😨 Nemienim to zaplatiť, nič som nevyužívala, nikde som sa neregistrovala,ani nič nepodpisovala. Joooj, tak som bola nasratá 😠

vadelka
19. mar 2010

Mata2121 neboj,určite je všetko v poriadku,ja to mám zasa opačne,ja zasa cez deň by som zjedla čokoľvek,ale ráno a najhoršie je to večerč,vtedy do seba nedostanem nič...Inak tú reportáž som videla a je to teda hrôza 😠 ,veď sa to musí nejako vysvetliť...
Nanulik,dobrú chuť 🙂

tonicka
19. mar 2010

Ahojte kočky, nemam prehlad co sa denje s amadorou, ale tiez drzim velmi palce, snad docitam pri tom to zihadle mojom velkom 😀 mata tieto veci su svinstvo 🙄

nanulik
19. mar 2010

ja ked sa niekam registrujem tak si vymyslím meno aj adresu, len ked si objednávam tak dávam presnú. lebo často kupujem knihy do školy.

vadelka dobrá chuť bola až o niekoľko minút lebo aj náš havino musel ochutnať či je to dobre urobené 😀 😀 😀 položila som si tanier na stolík v obyvačke a išla si zobrať vodu a než som sa vrátila tak už zhltol krídlo a práve bojoval so stehienkom 😢 tak som si musela znova nabrať. ale zemiaky to nie len samotné kura, špekulant jeden malý chlpatý